Új privát üzeneted érkezett!

Gina, hát ez sokkal erősebb!!! :D

Látod, csak jó együttl látni a két tesztet, így könnyebb viszonyítani ;)

Drukkolok, hogy tovább erősödjön, jó esélyed van rá!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Gina!

Én is úgy láttam hogy az elsőn szinte nem láttam semmit, de ez a második sokkal de sokkal erősebb! :D
Jajhogyszeretnékénisilyetlátni! :lol: :lol:

Rambóka!

Igazad lehet... :?
Apa bár férfi és ha beteg szereti elhagyni magát, de tényleg úgy tűnik hogy most ez a kis takony végleg leölte a lábáról. Alig lát ki a fején... :(
Mellesleg az egész hétvégés takarítás megkoronázásaként nekem is elkezdett fájni a fejem. :x És még büdös is vagyok mint állat a Domestostól. :D

Bettica!

Jó lesz ez! Csak most még küzd a repedéssel! :wink:
Apát elkapni... :D

Nekem meg kéne holnap reggel mérni. Engedélyeztem magunknak egy reggel 8-ig tartó lustizást és nem mértem hajnalban. Jó volt. :lol:

Rejo, most jut eszembe, Nektek óvszer-futárszolgálat kellett volna akkor, nekünk meg most PéZSé futi kéne. Vészes hiány van. Az óvszerrel és a zsepivel egész szezonban tarolnának. :D

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Akkor újra!Egyszer már irományom elszállt! :evil:

Kincsecske
Nem kaptam üzit tőled! :( Lehet akkor küldted,mikor nem volt töltőm,és két hétig le voltam merülve.Lehet ilyen hosszú időre nem volt beállítva az üzenetküldésed?! :?:
Kedden a talit nem tudom,mert avédődnő akar jönni látogatóba.A héten legalább 5 x hívott,persze suliban voltam.De hogy mi ilyen sürgős??? :shock: Itt úgy látszik ez a látogatósdi szokás,mert a z óvónők is voltak.Nehogymár kutyaólban lakjunk a gyerekkel(gondolom)

Rejo
Ti most tesóra gyúrtok?? :shock: Sztem lemaradtam jócskán :oops:

Gina
A csík ott van,és egyre erődik!Semmi kétség! :D Ez most spontán ment,vagy lombik volt? :oops:

KépKép

KépKép
okr

Monee, nem ért volna ide a futi... :wink: :oops: :lol:

ja, én meg azt akartam írni már régóta, hogy annak a bizonyos orosz oldalnak a linkjét ne tedd ki soha nyilvánosba, mert q jogvédők meglátják, és bezárják az oldalt. merthogy ott nem legálisan vannak fent a minták, tudod... :wink: priviben küld ha akarod valakinek. én is ismertem már az oldalt, naon jóóóóó!

Okr, dejó hogy újra írsz!!! de most aztán már sűrűn, irgum-burgum krucifix! :lol:

Ginának fagyibabás lombikja volt, a második, előzö még nem fagyibabaás volt, de sok szép petikéje lett.

mi nem gyúrunk kistesóra, de pénteken és ma piros nyákom meg pecsétem van. SOHA életemben nem volt még ilyen. felmerült a fejemben is, meg úgy látszik rambókáéban is, lehet akár beágyazódási is, de egyre inkább úgy érzem, nem az. de akkor mi a szösz? Te nem tudod, de kb. 3 hónapja szedem a metet, és nekem eddig csak rossz dolgokat csinált. nagyon durva hipóim voltak tőle, (met előtt soha) állandó éhségrohamok, a spontán fogyásom megállt, sőt híztam két kilót, bőrőm tropára ment met óta, és most még ez a vérezgetés is. ilyen sem volt még.

szóval kicsit kivagyok, és végre még egy ember, akinek újra kipanaszkodhattam magam! :lol: :lol: :lol:
és még tűűnek hogy fogok! :lol:

pocifotó????? Légysziiiiii...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Bocsi, hogy így szó nélkül "leléptem". Van mentségem. ;)

Végig olvastam szeptember közepétől. Nem semmi termés!

Rejo! Ne aggódj! A stressz sok mindenre képes! Nálam simán elfőfordult, hogy suliban egy keményebb felelés után bárhanyadik napra megjött. Az államviszga időszakomat pedig úgy csináltam végig, hogy mind a négy államvizsga után 3-4 nappal jött meg. 16-21 napokra! (Bár akkor még nem szedtem metet)
Amúgy nekem a met előtt a legjellemzőbb a 21-26 napos ciklus volt. Mielőtt elmentem Tűűhöz, csináltam egy statisztikát. (mióta először megjött, írom mindig) Meglepődtem, mert szinte alig van ugyanaznapi cilklusom. Mármint, elég nagy a szórás. A legjellemzőbb 21,25,26 nap. De előfordult többször 18,19,20 nap is. Őrjítő volt! 35 naposnál több pedig szinte soha. Mikor elkezdtem szedni a metet, a pé nélküli hónapok is beálltak 28-32 naposra, mikor az emeléssel kapcsolatos problémám volt, visszacsökkentettem a metet 500,majd 1000 mg-ra, nem jött meg. Nem tudom mennyire melékszel, akkor én is azzal szórakoztam, hogy most megjött, vagy nem. És ezt vagy 2 hónapig játszottam.
Aztán mire végre megjött, rá 4 hétre lett egy csodaszép 28 napos ciklusom, most meg már megint 2 hetet késik. :evil: És én még attól rettegtem, hogy a nyaralás alatt jön meg (mint eddig mindig).
Ezt, ha végre eljutok Tűűhöz, tuti megbeszélem vele, mert engem is dühít. Nálam ez a kihúzódós mensi nem jellemző!
Egyébként a pé hiánya még nem egyenlő a ciklus hosszúságával, vagy rövidségével. Volt 28 napos cilusom több is pé nélkül. Illletve rövidebb, és hosszabb ciklus pé-vel.
Drukkolhatok a beágyazódásos pecstelésnek? Mi lenne a legjobb neked?

Verona, :D Annyira édes!

Anyoo, te se aggódj, hsg-ig sok idő van, kitisztulsz addig! Most hogy vagy?

Gina! Nagyon drukkolok, továbbra is! Mozogni fog(nak)!!!

Új lányoknak üdv itt! Megerősítem a többieket, egy-egy kérdést többször is fel kell néha tenni.

Többiek, nektek küldök optimizmust, mosolygást, minden szépet! :D

Puszi

Fontos! Fontos!

Az a tickeremen látszik, hogy nem jött meg. Okt 11-ére van időpontom Tűűhöz. Mit csináljak????
1. Menjek el előtte mindenképpen, akkor is ha nem 3. napi;
2. mondjam le, és várjam meg a mensit, és a 3. napit;
3. csináltassak csak inzulint, annak úgyis mindegy hanyadik napi, hormont pedig majd 3 hónap múlva nézetek.

1.-es megoldás esetén, ha várok október elejéig, de még se jön meg, nagyon nagy piszokság lemondani az időpontot 1 héttel előtte?

Amúgy éreztem 1 hete olyan szúrást a pocim jobb oldalában, mint még soha. Lentebb, mint szoktam, éleset. Hasonlított felfázós fájdalomra. Megőrülök!

Kép
mamint

mamint:
4. véletlenül nem zebra?
Vendég

Gina, nem ;)

Kép
mamint

oks....
Vendég

Mamint, nem piszokság lemondani, kapkodnak a helyért, szóval kérj egy hónappal késöbbi idöpontot.
Vendég

Mamint!

Tuti nem???????
Mikor teszteltél?

rambóka

Mamint!

Vagy, ha csak 1 napig érezted, akkor az is lehet, h. 1 hete volt PÉ-d! Akkor 1 hét múlva mensi. Vagy nem. Majd kiderül!
Hőt mérsz?
Mérj pár napig, ha 36,6 felett van, akkor tuti volt PÉ-d. Ha 1-1,5 hét múlva sem jön meg, akkor teszt!
Ha megjön, még mindig el tudsz menni 3. napon, csak kérdés, h. a laboreredmény hány nap alatt készül el!
De jó lenne, ha csak hcg-re kéne menned! :D

Ginuska!

Hogy bírod ki csütörtökig?????? :shock:

rambóka

Drága lánykák mamint nem babára hajt tudtommal... :wink: még mindig nem... :lol:

mamint miért ragaszkodsz ennyire a 3. napi hormonokhoz? Tűű azt mondta több embernek is, mindegy mikor veteted le a vért. sőt, ha azt akarod megnézni volt-e péd előző hónapban, akkor jobb ha a ciklus második felében veteted le a vért. megbízhatóbb ez a progi, mint a 3.napi.

akkor ha lemondod, nagyon sokára jutsz majd be, sokára kapsz új időpontot. sztem még előző este is el tudnád passzolni az időpontot, főleg ha feldobod nlc-n is.

mamint drága hidd el, ennél voltak sokkal, de sokkal stresszesebb időszakjaim is, mint most, és akkor sem rendetlenkedett a mensim. most inkább bosszúságok vannak, de azért mert egy ágy elromlik, vagy egy szekrényrendelés nem jön meg rendesen, vagy a férjem szart takarít nem borulok ki ennyire hidd el, hogy a ciklusom felborul...

mindenesetre én nagyon szívesen meghallgattam volna annak a nőgyógyinak az előadását, akiről valaki írt pár hete, hogy támogatja a metformint, de neki nem volt IR-je, és akkor végül mégsem írta fel neki. és azt mondta előadást tart arról, hogy nem cukrosoknak miért nem jó a met. én szívesen meghallgattam volna egy ilyen előadást.

mamint tervezünk tesót, kb. egy év múlva terveztünk élesben lőni. :lol: de persze most sem lenne gond. csak lemaradnék pár dologról, amit elterveztem, meg 15 kilo plusszal indítanám a terhességet, amit nem szívesen. (de már jó pár hónapja vettem neki két plüssállatot... :wink: )

Kép

Kép
rejo

szóval volt-e péd abban a hónapban. nem előző hónapban. akkor jó ciklus második felében. márha tudja az ember lánya, mikor van neki ciklus második fele...

Kép

Kép
rejo

Drágák vagytok! De Rejo jól mondja, sajna nálam még nem zebrára megy a játék.

Nekem is volt egy gyanúm, hogy az pé jel lehetett, volt is nyák, de 4 hete is volt, már nem merek semmit készpénznek venni.
Lehet, hogy előveszem a hőmérőt...

Rejo akkor lehet, mégis randizunk 11-én. :) Az inzulinom csak mutat majd valamit. Beutalóm úgysincs még, a héten szerzek, és okt 1-ig vagy meg jön, vagy nem. Vese és máj funkciót is nézetnem kell.

Jó éjszakát!

Kép
mamint

Rejo!

Szerintem ne szedd tovább a metet!
Neked nem ez kell!
Lehet, h. nálad is inkább pajzsmirigy van a háttérben. Azt nézetett Tűű?

rambóka

Szép napocskát :)

Rambóka!
Csak szerdáig kell birnom....ugy döntöttem a meló megvár 1 napot :)

Reggel ujra teszteltem....erősödik :wink: Több teszt nincs.

Mamint!
Én a hőmérőzést javasolnám...hogy sejtsd most mi a szitu :)

Pussz!

Gina
Vendég

Hát jó reggelt!

Kicsit el voltam tűnve, ennek oka így utólagsan bevallva az volt, hogy nagyon közeledett a genetikai uh ideje, és én bizony naggggggyon be voltam tojva, értelmesen nem nagyon lehetett már velem itthon sem beszélni.

Pénteken mentünk 11-re, előtte vérvétel......
Borsóka szopizta az ujját az uh-on, majd hátat fordított a okinak, ugyan ne birizgálja már őt, éppen aludt egyet. Aztán integetett, és végleg elcsitult! Bent volt T. is, nagyon élvezte a babamozit, Bátorfi doki annyira rendes volt............ Láttuk a gerincét is , olyan mint egy gyöngysor, csodálatos, oda és vissza el voltam olvadva......

A lényeg: tarkóredő 1,7 cm, CRL 6,6 cm, és a többi adat is nagggyon remek!

A genetikai arányszámnál én kiegyeztem volna az 1:1000-el, de 1:7573 lett Down-szindrómára, és 1:62199 lett a 13+18 triszómiára!

Szóval tök makk egészséges ez a gyerek!!! Hiába vagyok én 35 éves, ez a babácska nagyon ide akar hozzánk születni!

Aztán pénteken ennek örömjére el is utaztunk két napra, volt mit kipihenni, ezért nem is írtam meg nekltek a nagy hírt!!

Azóta nagyon jól vagyok. ELmosták az émelygésemet, sehol semmi nem fáj..... ÉS majd vissza is olvasok valamikor!

És olvasom a nagy hírt is........... Ginuska!! Annyi ragacsot küldtem, és lám-lám.... Édesanya lettél!!! Hatalmas szeretettel gratulálok NEKTEK!!!!!
Vendég

Monácska, jól van, gratulálok, kicsit meg voltam ijedve, hogy eltűntél!!!!!!!!!!!!!
Szuper arányszámod van, makk egészséges!!!!!!
Mész azért a négyesre is vagy akkor már csak az afp-re????

Gina, hát megaszontuk nem , hogy az a kicsi lány ott van a pociban????
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, h mennyire érdekel benneteket, de én most tudtam meg, h van egy BNO kódos link.... megosztom veletek.
Ha bárkinek kód kell:

http://www.pirula.net/mszotar/I/icd10abc14.htm

babszika

Csak AFP, meg a 18. heti uh, az viszont Bátorfi dokinál, mert benne megbízom.
Szerintem nem érdemes elmenni a négyesre..... Szerintem!

Kiléptem az ajtón az Istenhegyin és úgy bőgtem, hogy T. alig bírt velem. A megkönnyebülés a hetek óta tartó feszültség után gátat tört....... És elmosott minden aggódást szerintem!

Nagyon boldogságos vagyok! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Monácska!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
És legyél is nagyon sokáig boldogságos!!!! :wink: :lol:

babszika

Babszika!
Köszönöm! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mamint, szerintem se mondd még le azt az időpontot! 11-e még nagyon soká lesz, addig ha megjönne, még az eredmények is meglennének! Lehet, egy pár hónapig tényleg kellene mérni a hődet!
Én jobban vagyok, köszönöm, de azért holnap el fogok menni a doki bácsimhoz. Most így hsg előtt nem akarok hazárdírozni! És még mindig Dorka miatt aggódom, nehogy elkapja tőlem mielőtt a tünetek jelentkeztek nálam, előtte kb. 1 héttel együtt fürödtem Vele...

Ginuska, mondtuk mi hogy rendben lesz minden!!! Veletek marad a babóka!!! És most már nem csak olyan halkan gratulálok!!! :wink:

Rejo, nekem is a beágyazódási vérzés volt az első gondolatom! :wink: :P

Monácska, gratulálok és nagyon örülök, hogy minden rendben van Borsókával!!! Most már élvezd a terhességet, most jön a legjobb része! :wink:

Szép napot mindenkinek! Pussz!

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka!

Nagyon szépen köszönöm Neked is! :) Igyekszem! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Jelentkezem, több okból is.
Egyrészt: megoldódni látszik a válság otthon, nálunk. :wink: :D
És másrészt:
Pogika :!:
4. cn-on vagyok. :) Nem lett túl maratoni ez a ciklusom sem.

Igyekszem most már többet jönni, és reagálni a hozzászólásokra!

Friss zebrásoknak hatalmas gratulanciáim! :D

Üdvtök,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok,

Charlott: írnál egy kicsit bővebben a talpmasszázs tapasztalatodról! megköszönném!! hányszor voltál összesen, hetente hányszor, és totál semmi eredmény? gondoltam kiegészítem egy kis masszázzsal a metet!

Zazzy: laborértékeket én sem tudok értelmezni sajna! nekem ez mindig kínai lesz.
szerintem duphastont nőgyógyász ír fel. én is tőle kaptam csak. amikor 2 hónapig nem jött meg a fogigátló abbahagyása után, kaptam nőgyógyásztól duphastont és 3. naptól clostyt, 31. napra magától megjött. dokibácsi csodálkozott is, h magától!? majd utána semmi, újra kellett a duphaston. bár engem behívott, h megkuksizzon uh-val, h miért nem jön meg. de sajnos babát nem látott :(
az én nőgyógyászom sem bőbeszédű, én kérdezek leginkább. de rendesen uh-ik, ő arra esküszik , szerinte az a tuti.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Monácska: Gratulálok a szép eredményekhez! Most megnyugodhattok. Legyen boldog terhességed!

Mamint: Akár cserélhetsz is valakivel (nem tudom ezt mennyire tolerálják :oops: ). Biztosan vannak lányok itt a topikban, akik szívesen mennének korábban ;)

Gina: Szuper!!! Most már akkor nincs kétség! Kismami vagy, persze várjuk meg mit mondanak a dokik, de a teszt nem szokott tévedni. Annyira jó, nagyon drukkoltam Nektek! :)

Mindenkinek pussz, bocsi akiknek nem írtam, de meló van ezerrel :(

Kép

Kép
bettica

Rejo
Hú,neked valóban nem jön be a met. :shock: :x Nekem ilyen vérezgetés egy jó hosszú anovulációs ciklusban volt.Akkor vettünk először hormonlabort,és derült ki a magas prolaktin,meg a pco. :wink:

Monácska
Gratula a jó eredményhez!!!!

Pogika
Majd légyszives javíts ki a táblában :30 év,és Debrecen.Köszike!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Még sosem írtam ide, de érint a téma. Magamról annyit, hogy szintén PCOS tulajdonosa vagyok, 2001-ben diagnosztizálták és műtötték. Teherbe estem (bár inszemi kellett) szültem, majd még kétszer szültem, ők spontán jöttek. Szóval most három gyermekem van és többet már nem is szeretnénk. :oops:
Azonban megállapítottam, hogy a tudomány sokat fejlődött PCO ügyben. Mikor nálam észrevették még semmi nem volt róla a neten, most meg...
Engem az inzulinrezisztencia része izgat. Nálatok ki diagnosztizálta, hol és mennyi idő alatt? Mert cukorbetegnek lenni nem a világ legnagyobb élménye, látom a családomon, ha lehet kihagynám.
Egyszer már próbálkoztam endokrinológusnál, állami kórházban, levették a vért, 10 hét múlva lett eredmény. Ez mindenhol ilyen csigatempóban megy? Vagy a magánrendelés más? Olvastam, hogy többen jártok a MensMentisbe, ez anyagilag mit jelent? A hivatalos árlistát láttam, de ez tényleg ilyen húzós? Esetleg más megoldás is van?
Köszi a válaszokat és mindenkinek gyors gólyavonulást! Eleonóra
eleonóra123

Sziasztok!

Rambóka!
Sütitek már a tortát??? Mennek az előkészületek??? :D
Nemsokára felvirrad a NAGY NAP Gergő és a Ti életetekben. :D
Vendég

Bizony bizony, már csak egy nap és egy éves lesz a Gergő! :-) Jön a Boldog Szülinap Előtti Napot Gergő :-) (én mindig három-három napot ünneplek meg a szülinapom előtt és után, biztos ami biztos :D )

Szia Eleonóra123 :-) A 10 hét tényleg elég soknak tűnik, de nem tudom hogy ez passzol-e a mai állapotokba. A többiek biztos tudnak segíteni, és mivel én sajnos nem tudok, inkább szeretettel üdvözöllek nálunk :D :D

Kép
krumplis pogácsa

Szió lányok!

Monácska!
Gratulálok! Tessék megnyugodni és élvezni a terhességet :) Anya baba maradjon egészséges! Édes vagy hogy piri nagy betűkkel gratulálsz :lol: De még sajna nem édesanya és mégcsak nem is hivatalos kismami vagyok :) De :lol: van ZEBRÁM!

Lafi!
Köszike neked is...ha kislány lesz....majd mondhatod...te a 4. héten már tudtad :lol:

Rambóka!
Mivel készülsz a szülinapra?

Puszika!
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt megpróbálok visszaolvasni.... :) da hallom zebrák jártak erre... :) :) Remélem csoportosan és még maradnak.

Ezt most kaptam:

Rétvári Bence (KDNP) benyújtotta a Fővárosi Közgyűléshez a kismamabérlet tervét. Ha te is támogatod az ötletet, írd alá a www.kismamaberlet.hu honlapon az aláírásgyűjtő ívet!

A "kismama bérlet" lényege, hogy a gyermekét otthon nevelőszülő ugyanolyan kedvezményes bérletet kaphasson a BKV járatain, mint a tanulók és a nyugdíjasok. Ez a konstrukció a munka helyett GYES-en vagy más jövedelempótló támogatáson levő szülőhelyzetét könnyítené meg, ugyanis a gyermek után járó
támogatások összege jóval alacsonyabb a munkából szerezhetőjövedelmeknél.

Csipi
csipi78

Sziasztok!

ELCSERÉLNÉM OKTÓBER 2-AI 17.15-RE TÜÜ DOKIHOZ SZÓLÓ IDÔPONTOMAT, MIN. KÉT HÉTTEL KÉSÖBBIRE!!
Holnap délig várok, aztán lemondom az idôpontot a Mensmentisben...

Gina!
Nagyon-nagy gratula!! Gondolom madarat lehetne veled fogatni!

Monácska!
Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál!!

Lona
lona1

Sziasztok!

Kedves Gina és Monácska: Szívből gratulálok neketek és kívánok szép kismamiságot!!!!!

Jelentem émelygés, szédülés elmúlott; sztem pé közeledett/közeledik, mert rájöttem, hogy én ilyenkor is ilyen tüneteket produkálok. Bár a görbém az eléggé érdekes; tegnap meg ma szurkázott a petefészkem és ma is meg tegnap is volt tojcsikám, bár tudom, hogy ez nálunk nem túl mérvadó.

Nézzetek már rá légyszi a görbuszomra, hogy lehet e ebből még valami???? Köszke

Kép

hajni...
Budaörs

Talán ma ????Ha holnap emelkedik rendesen, akkor ma.
Vendég

Sziasztok!
GINA!
Egyre hangosabb gratula, annyira drukkoltam/drukkolok nektek! :)
MONÁCSKA!
Megértelek, hogy ennyire izgultál az eredmények miatt, de mostmár NYUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! :D
Ennyi telt most tőlem, fáradt vagyok, ja, és megpróbálom meggyőzni a házidokit, hogy írjon Duphastont.Egyszerűen nincs időm eljutni nőgyógyászhoz. Lehet, hogy a meten is emelni kéne, az is segítene, de 3x500-on hogyan????????????????????
Szép estét, tartalmas éjszakát mindenkinek! :D
zazzy

Lafi, ha ez nekem szól, köszke. :)
Akkor ezek szerint a napokban akcijóznunk kellene??????És ugyi másnaponta???Jó lenne nem lekésni a dolgot. Jajjjjjjjj de izgatott vagyok. :)

hajni...
Budaörs

Hajni..még ma! most :) akció :wink:
Vendég

De ha tegnap is volt 2x is akkor ha ma megint akkor nem lesz rossz apa termése??? :lol: 8) De engem meg lehet dumálni, ma csábítok :wink:

hajni...
Budaörs

Hajni igen, neked szólt bocsi.... :oops:

Zazzy, ha 3*500at szedsz, akkor ha te is úgy gondolod, emelj, 850-re lassan, majd 3*850-re.
Vendég

jaj egy kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy melyik a legérzékenyebb terhességi teszt, mert azt tudom, hogy van 10es, 20as,25ös, meg talán 50es- de utóbbi nem tuti. szeretnék rendelni egy párat, de minél érzékenyebbet szeretnék. :)

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Monácska! Olyan jó olvasni soraidat! Érezni a felszabadultságot és boldogságot belőle! :D

Gina, ne is vegyél több tesztet, szerdán vérvétel, és megnyugodhatsz!

Anyooo, 1 héttel előtte? Nem tudom mennyi a lappangási idő, de 1 hét nekem soknak tűnik. Ha Dorka nem panaszkodott eddig, valószínűleg nem kapta el.

Döntöttem: inzulinra a héten lemegyek, beutaló nélkülis. Hormonnal várok október 3.-ig. Elvileg 7 nap alatt készen vannak az eredmények. (legalábbis nagyon remélem). :)
És elmegyek 11-én, ha lesz a kezemben eredmény, ha nem. Rájöttem, hogy tudat alatt tolom a találkozást a tűvel és Tűűvel is. Ez most viccesen hangzik a szójáték miatt, de igaz.
Gyűlölöm a vérvételt, a terhelésestől pláne félek. És nagyon nagyon szégyenlem magam, mert úgy tűnt nagyon jól reagálok a gyógyszerre, de én nem tettem meg a magam részét.
Egyszerűen annyira kívánom az édeset, hogy nem birom megállni! Régen ha elhatároztam, hogy 1 hónapig nem eszem csokit, nehezen, de kibírtam, és utána nem is ugazán kívántam. Most 1 hétig nem bírom ki! Pedig akarom. :(

Hőmérőzés: persze hogy most döglött be a hőmérő. Bár úgyis akarok venni egy digitálist, mert a higanyost félek a számba tenni.
Ma meg lótottam futottam, mire gyógyszertárhoz értem, már bezárt. Majd holnap, és szerdán megpróbálkozok a méréssel.

Zsizsik! Halihó! Merre jársz?

Apple, még én se kaptam emailt Anditól! Sikerült valamit intézni ezügyben?

Kép
mamint

Sziasztok!

Hajni :D
Azt hiszem egy tipikus pco-s hőgörbe, az amiből bármikor lehet bármi és soha nem tudhatod 100%-os bizonyossággal, hogy ami annak tűnik az valójában micsoda. :wink:

Szóval az akció-mentes időszakot nem javaslom! Bár én erről csak papolni tudok. :oops: Betartani több okból nem sikerül. Például azért mert a ciklus második felében mindig azon izgulok, hogy "mi van ha most sikerült". Ezért nagyon óvatosan csinálok mindent és apát is elküldöm, hogy keresen ezidőre magának valami más hobbit. :oops:

Gina :D
Tudom, hogy még nem mered igazán beleélni magad. Azt hiszem én is így lennék vele. Ezért én csak szorítok neked az uh-hoz, jó?! :wink: :D

Mondanátok egy szakvéleményt a görbémről? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy másodszor is megpróbál megrepedni a tüszőm. Ráadásul pokolian fáj a hátam is, ami nem szokott. Mit gondoltok?
Kép

Kép

"az élet utat tör magának"
dera

Hajni :D

Ne rendeljél csak 1 tesztet, csak az kétcsíkos legyen! :wink:
Egyébként nem tudom sajnos a választ a kérdésedre.

dera

Mamint :D

Beutaló nélkül megcsinálják az inzulin-vizsgálatot?????

dera

hjajjjjjj dera, olyan jót derültem rajtad, mármint a válaszodon. tudod legyen igazad!!!! :lol: :P

hajni...
Budaörs

[quote="czinkeb."]Sziasztok,

Charlott: írnál egy kicsit bővebben a talpmasszázs tapasztalatodról! megköszönném!! hányszor voltál összesen, hetente hányszor, és totál semmi eredmény? gondoltam kiegészítem egy kis masszázzsal a metet!

Szia Czinkeb!

8 alkalmas volt, minden héten egyszer kellett mennem. Először felmérte a talpon lévő lerakódásokat és egy "diagnózist". Melyik szerveknél, milyen szintű problémák lehetnek. Hasnyálmirigy és a méh, petefészek totál az első helyre kerültek.
A kezelések fájdalmasak voltak. Az idegvégződéseket kereste meg a masszőr és jó erősen benyomta. Csak a gyógyulás lebegett előttem és mindent tűrtem. Végül az utolsó kezelést is érzékenyen vettem és még a lerakódások se tüntek el. Azt ajánlotta, hogy próbáljak ki más módszert a gyógyulásomra, mert nem az én utam a talpmasszás.
Azóta nem mentem máshová, mert reménykedek a met hatásában. Eddig bejött nekem. :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Hajni!

Hajrá! :wink:
Megint együtt hajrázunk, mi is PÉ közelében vagyunk, bár én nem érzek semmi fizikait, csak azt hogy kell nekem apa de nagyon! :lol:
Szegénykém, péntek óta küzd az orrfolyással, meg hősiesen állja az én rohamaimat. Megtartom magamnak, megérdemli. :D Na jó, azért a hő is esett.

Teszt: őőőőőőőő... asszem 10est vettünk mi is a legutóbb. Lona intézte valami nagykeren keresztül és így lényegesen olcsóbb volt. A 10 darab jött ki összesen asszem kb. 1000 forintra...
Nem Neked küldtem el a Hcg alakulásáról szóló táblázatot ami Kandikától kaptam? Szólj ha érdekel... :wink: Nekem kicsit tisztább lett hogy hányadik DPOn mit lehet várni.

Rejo!

Köszi hogy szóltál a honlap miatt! :wink:
Szerintem is tök jók vannak rajta. :D

Monácska!

Én a Te sztoridat könnyeztem meg. 8) Annyira jó hogy minden rendben van! :lol:

Tükör, Okr!

Gyertek gyakran! :)

Kéne megint a jegyzetfüzet hogy kinek mit akartam válaszolni...
Na mindegy. Szép szerelmetes iccakát mindenkinek! :wink:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

A babatervezők honlapján ezt a három homeopatiás szert ajánlják a katonák feljavításásra. Valaki már használta ezeket? Tényleg segítenek?

- Argentum metallicum D6
- Testes comp
- Vitaminkomplex

KépKép
charlott

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?