Sziasztok!
Bocsi, hogy így szó nélkül "leléptem". Van mentségem.
Végig olvastam szeptember közepétől. Nem semmi termés!
Rejo! Ne aggódj! A stressz sok mindenre képes! Nálam simán elfőfordult, hogy suliban egy keményebb felelés után bárhanyadik napra megjött. Az államviszga időszakomat pedig úgy csináltam végig, hogy mind a négy államvizsga után 3-4 nappal jött meg. 16-21 napokra! (Bár akkor még nem szedtem metet)
Amúgy nekem a met előtt a legjellemzőbb a 21-26 napos ciklus volt. Mielőtt elmentem Tűűhöz, csináltam egy statisztikát. (mióta először megjött, írom mindig) Meglepődtem, mert szinte alig van ugyanaznapi cilklusom. Mármint, elég nagy a szórás. A legjellemzőbb 21,25,26 nap. De előfordult többször 18,19,20 nap is. Őrjítő volt! 35 naposnál több pedig szinte soha. Mikor elkezdtem szedni a metet, a pé nélküli hónapok is beálltak 28-32 naposra, mikor az emeléssel kapcsolatos problémám volt, visszacsökkentettem a metet 500,majd 1000 mg-ra, nem jött meg. Nem tudom mennyire melékszel, akkor én is azzal szórakoztam, hogy most megjött, vagy nem. És ezt vagy 2 hónapig játszottam.
Aztán mire végre megjött, rá 4 hétre lett egy csodaszép 28 napos ciklusom, most meg már megint 2 hetet késik.
És én még attól rettegtem, hogy a nyaralás alatt jön meg (mint eddig mindig).
Ezt, ha végre eljutok Tűűhöz, tuti megbeszélem vele, mert engem is dühít. Nálam ez a kihúzódós mensi nem jellemző!
Egyébként a pé hiánya még nem egyenlő a ciklus hosszúságával, vagy rövidségével. Volt 28 napos cilusom több is pé nélkül. Illletve rövidebb, és hosszabb ciklus pé-vel.
Drukkolhatok a beágyazódásos pecstelésnek? Mi lenne a legjobb neked?
Verona,
Annyira édes!
Anyoo, te se aggódj, hsg-ig sok idő van, kitisztulsz addig! Most hogy vagy?
Gina! Nagyon drukkolok, továbbra is! Mozogni fog(nak)!!!
Új lányoknak üdv itt! Megerősítem a többieket, egy-egy kérdést többször is fel kell néha tenni.
Többiek, nektek küldök optimizmust, mosolygást, minden szépet!
Puszi
Fontos! Fontos!
Az a tickeremen látszik, hogy nem jött meg. Okt 11-ére van időpontom Tűűhöz. Mit csináljak????
1. Menjek el előtte mindenképpen, akkor is ha nem 3. napi;
2. mondjam le, és várjam meg a mensit, és a 3. napit;
3. csináltassak csak inzulint, annak úgyis mindegy hanyadik napi, hormont pedig majd 3 hónap múlva nézetek.
1.-es megoldás esetén, ha várok október elejéig, de még se jön meg, nagyon nagy piszokság lemondani az időpontot 1 héttel előtte?
Amúgy éreztem 1 hete olyan szúrást a pocim jobb oldalában, mint még soha. Lentebb, mint szoktam, éleset. Hasonlított felfázós fájdalomra. Megőrülök!