No visszaolvastam!
Adalékok: én is középutas leszek... nem fogom azzal tömni a gyereket, jobb a gyümi, meg a normális kaja, de ki tudja miről mi derül ki később... a guargumis cuccot csak azért írtam, mert így már nem kell külön figyelni, hanem csak úgy mint a többi E-s cuccot...
De a bio sem jobb... én nem igen hiszek benne...
Pl a házi tej az nagyon gáááz!! sokkal veszélyesebb mint az pasztörizált! Forralva talán nem, de egy csomó ember nem forralva issza... jó mondjuk gondolom piciknek csaknem adja senki úgy oda...
Andi, sikerült már a hasfájásra vmit kitalálni? Az Espumisan tényleg jó volt nekem, én tuti kipróbálnám a gyereknél is... mert elég nagyfokú puffadást orvosolt nálam a mensik előtt...
A teákat én se értem, úgyanaz az édeskömény + kamilla tea hogy lehet egyik gyártónál újszülötteknek is jó máshol meg 4 hós kortól... a granulátumot értem, hogy más, de a rendes főzős tea, hasonló összetétellel?
Verna, Lolo nagyon ügyes! Kis úszóbajnok!
Giga, annyira jó amikor el kezd mocorogni a baba!! Nekem onnatól vált igazán "valóságossá" az hogy ő van! Onnatól kezdve rossul eset, ha a párom azt mondta, hogy babánk lesz, mert mondtam, hogy nekünk pocaklakón VAN, él - mozog - meg van keze-lába...
Lilinek jobbulást! Szegénykém kis nyüszi lehet!
Tényleg lányok én még orrszívót nem vettem... azért mert a porszívós nem tetszik (egyszerűen kiakadok a gondolattól...) de a kézire azt mondják, hogy nem ér semmit. Van vmi LIVING LAB-es márkájú elektromos cucc, arról tudtok valamit?
Pimpoka, Lellének nem semmi pocója van! Azért vicces, mi fogyni akarunk a gyerekinket meg hízlalni... én pont arra gondoltam, hogy szülés után jó lenne, ha az én és a gyerek együttes súlya állandó lenne, akkor én szép lassan fogyogatnék!
Tiop, nekünk T-Kábel van és nincs vele gond... TV, vezetékes telefon és internet egyben és nem túl drága így.
Mondjuk NAGYON nem tetszik, hogy a nagy szabad vereny azt jelenti, hogy itt Veresen nincs T-COM... ez szivatás! Ezzel rendesen hátrányos helyzetűnek érzem magam, mert anyunak (Debrecen) és anyósomnak (Pécs) lenne olyan csomag, amiben ha mindhárman T-COM-osok lennénk, akkor ingyen beszélhetnénk... amíg Pesten laktunk anyunak volt ilyen csomagja...
Környezetvédelem: hááát, azt hogy a zöldek SEM Bp-et elkerülő utakat SEM Bp-en átmenő forgalmat nem akarnak az vicces...
Mondjuk végigondolták ezt? Jó az M0-s jó lenne, ha minél optimálisabb utvonalon, meg fákkal körülvéve építenék, ez ok... de a szélsősége?
Pl két Balaton melletti település miatt sikerült megépítenünk szerintem a környező országok legdrágább autópálya szakaszát, pedig a horvátoknál mondjuk néhány helyet is át kellett furni...
Valahol a közérdeknek azért előnyben kellene lenni, de ez a (szerintem) félreértelmezett demokrácia nem erre halad...
Szerintem Ny-Európában sem tudja pár ember leállítani évekre
egy autópálya építését...
A játékasztalok NAGYON jóók!!
Fűtés: nálunk be van kapcsolva 20 fokra, de mostanság nem indul be... csak pár napja ment, akkor is este, ha a lakás hőmérséklete 20 fok alá esett.
Így szerintem nem kerül sokba, és én már nem kapcsolgatom a kazánt... tényleg, ha a kisbaba lesz itthon akkor hány foknak kell lenni?