sziasztok cajok!
látom,pörögtök(én meg még dolgozom....itt:
http://www.hopi.hu )
jól érzem magam,akit váltottam már csak szerdán jött,de hagyott tel számot,ha valami gáz lenne(már hívtam is párszor,de csak kis gázocskák miatt
)
jó itt,kedvesek a kollégák,csak du/este későn érek haza,így péternek nagyon sok-hosszú a napja(hajnaltól talpon van,mert robot,aztán ő szedi össze a kölköket).zórának meg valami kóbor lázat mértek a bölcsiben szerdán,utána sem volt egyszer sem lázas azóta,el kellett vinni a dokihoz,de semmit nem kapott,mivel nem beteg...
.merthogy azt mondták,hogy nyugtalanul aludt,nem evett...mikor péter ment érte nyakig szaros volt(még a cipője is),furcsa lett volna,ha olyan állapotban alszki rendesen.a lázát meg ébredés után mérték rögtön-a ti gyerekeitek nem szoktak ébredés után melegebbek lenni?!....na mindegy,hétfőn tartok egy kiselőadást nekik reggel.mert anyukámnak szerdán haza kellett menni orvoshoz(vacakol a szíve),így emiatt az álbetegség miatt vonatozott vissza csüt délben,ma meg mehetett haza megint...
de amúgy jól vagyunk,
igen,míra is ma tartja,olyan nagy örömmel is ment oviba,mert vitt kekszecskét...amúgy sokat emlegeti a régit,itt még nem sikerült teljesen beilleszkedni,néha reggel még könnybelábad a szeme is...
mírának,máténak boldog névnapokat!!!
Gabó
részvétem...
otthonszülés
csak annyi,ne a geréb ágnest hibáztassák,nem ő "beszélte" rá őket,gondolom önszántukból választották a szülés azon módját...én is meghagynám a választás lehetőségét,igaz én soha nem szülnék otthon...
fotók klasszak,gyerekek továbbra is szépek!
szép napot mindenkinek!!!