Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Felpakoltam a kisasszonyt és elmentünk az orvoshoz, megint hőemelkedéssel ébredt (de végigaludta az éjszakát :shock: ): mandulagyuszi :evil: :evil: , kaptunk Ospamoxot, és most alszik...Nincs ma uszi ezért nekünk :cry: :cry: :cry: , pedig hogy vártam :cry: :cry: . De, remélem gyorsan gyógyul Nyuszi, mert hétfőn baba-mama klub lesz a Kodály téren, és oda menni szeretnénk!!! A doktor néni aranyos volt, azt mondta: nem is látszik betegnek :lol: , és nem volt senki a váróban :shock: , meg is ilyedtem, nincs rendelés?!

Ági-szuper ám a net, egész kicsi lesz tőle a világ :lol: :lol: , mióta Kincső megszületett, anyukám is megcsináltatta az internetet, hogy mindig küldjek képet az unokáról, ha már nem lehet itt!

Rik- hú, a Tüskevárat én is szerettem, meg a folytatást, a Téli bereket is! A Lassie-t miért szavazták le a szülők? Micsoda demokrácia van, beleszólhattok a kötelező olvasmányba? De jó!

Ha hétvégén lenne a tali, mi is mennénk, szerintem akkora Kincső is meggyógyul, ha nem, kihagyjuk ezt most :( .

Anikó

Kép[/url]
quito

Erika,
köszi! :)
A kakukktojás saját, de neve nincs, csak: "Menj már el az útból!" :twisted: :D
Kati néni volt az óvónőm, vagyis csak az ő nevére emlékszem. Meg talán Zsuzsa néni. De ez ugye jó pár éve volt... :lol:
Könyv nekem nincs meg, én is könyvtárat tudom javasolni.

Anikó,
a sapit úgy kaptuk, nemtom hol vett az ajándékozó. :roll: De már régen kapta, akkor nagy volt, most nőtt bele a buksi feje. Nagyon ari sapikat lehet sztem venni minden bababoltban.

Ági,
hja, kíváncsi vok én is, miért lép a tanítónéni... :shock: A mai tecnika meg!! Épp pár napja mondtam anyunak, gondoljon csak bele, hol tartunk. Gábor dolgozik. Én fogom lefényképezem a gyereket, ő meg akár perceken belül meg tudja nézni a sz.gépén... Durva. Korábban meg megvárni, míg elkattogatod a tekercset, előhívatni, aztán max postán feladtad vkinek. Most meg! :shock: És akkor ott van a net, meg amiket te írtál. Azért félelmetes... :shock: :P

Unokatesóm kisfia novemberben lesz 3, de még mindig nem szól ha kaksi van. Vagyis csak ha már bent van. Szerinte mostanában sok gyerek jó sokáig húzza a dolgot... :roll:

[quote]S írta:zerintetek megérti egy mai gyerek hogy egy almát nem esznek meg a gyerekek hanem tovább adják a szegény osztálytársuknak?Nem értik mi ebben a rácio.Hisz az alma nem nagy szám.De akkor milyen nagy szám volt.

Hát ez az. Durva. De nem is tudom, ez most jó e vagy rossz...

[quote]B írta:ocs ha untattam valakit a sulival(nemide való volt

Sztem néhány kivételével minden dolog idevaló! :wink:

Szia Katus! :D

KépKép
viol81

Köszi Viol,megnyugtattál... :shock:
Kati néni lesz nekünk is az óvónéni! :wink:

Anikó
Kincső! :( Szegénykém..Te ez Dokinő az Ospamoxot szereti??Nekünk ha helyettesit ezt irta fel mindig(2-szer) :shock: Remélem hatni fog,és hamar láztalan lesz!!
Na legyen tali szombaton valahol??
Vendég

Sziasztok!

Rik-eddig bevállt Kincsőnek az Ospamox...Azt mondta legelőször a dokinéni, hogy ez a legenyhébb antibiotikum és ez most nem olyan veszélyes mandulagyulladás. Meg már régen kapott antibiotikumot. Kincső pedig lelkesen beszörpenti és már száguld is tovább :lol: .
Ha szombatra rendbejön, nekem jó a tali. Hol?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
Gyik játszi???
Ki jönne még????
Vendég

Gyerkőceimről kép,hisz oly rég láttátok őket! :lol: Kép
Vendég

Bocsi....Petra lefut épp a képről.... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rik!

Jó a kép, milyen nagy lett a kislányod, hogy megnőtt a haja :shock:
Igaz ezen bizti azért csodálkozok így mert Máténak még mindig alig van hajacskája...

Anikó!

Jobbulást Kincsőnek!

Még nem tudom biztosra de lehet mi is jönnénk szombaton, ez most a Erzsébet kert, vagy a Gyík melletti közvetlen?
Majd mondom az Eszternek is....

katus78

http://csaladinapkozi.szolgaltatas.eu/

Ez a bölcsi honlapja, minden rajta van amire kíváncsiak vagytok...

Rik!

Ja igen azért nem babysitter mert az a lényeg, hogy a közösségben legyen...

katus78

Katus

köszi!! :wink:
Már tovább nem növesztem neki,igy királylányos!! :lol:
Rékáé is szép hosszu,bár pont ma mondta hogy mi lenne,ha....Mondtam neki,nincs ha! :D
Jaj,nem muszáj ám ott talizni,ahol akartok!!
Amit én mondoka GYik melletti bekeritett játszi!Az Erzsébet kerti csajok ugy le van amortizálodva,hogy csuda!
De persze a parkba is mehetünk gesztenyézni,meg ilyesmi...csak ugy sétálgatni!NA???????????????????

Anikó
helyzejelentés???
Vendég

sziasztok,
képzeljétek, sikerült összerakjam a gépet, mégis van netem :lol:

nagyon sokat írtatok, nem nagyon tudok most reagálni, mert egyedül is vagyok most a manókkal.
jó lenne találkozni, csak a szombat nem biztos, hogy jó.

peidg az otthoszülés téma is hosszabbat igényelne...

csak annyit, hogy szerintem nem szabad a Geréb Ágnest és ezt az egészet úgy kezelni, ahogy nálunk ez történik. Most ez nem magyaráz meg semmit, de csak gondoljunk arra, hogy avval szinte mindenki egyetért. hogy jobb egy idős embernek az otthonában meghalni, mint a kórházban. A születés nagyon hasonló esemény..., de itt most nem szeretnék ebbe belemenni, ha találkoznánk, szívesen beszélgetnék erről.

Lányok a kis nőcik, Dorka, Kincső, fantasztikusak
:lol:

Jól vagyunk mi is, mindenki nagyon nő én meg nem fogytam semmit. :oops:

most megyek, mert elájulok.
jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Rik-csudaszép királylányaid vannak!!! Petra szája tiszta a te szád, a szemük pedig :lol: Férjedtől mit örököltek?

Esztermami-gépösszerakás: ügyi vagy! :lol: Otthonszülés: az indexen olvastam, hogy Geréb Ágnes akkor kapta az első eltiltását, mikor apukákat engedett be a szülőszobába..., most meg már ez a bevett gyakorlat.

Katus-hgy vagy?

Helyzet: hőemelkedés még van, rengeteget eszik Kincső, vgigalussza az éjszakákat, vidám, tegnap már babakocsi nélkül csavarogtunk, a gyógyszer -hál Istennek-vita nélkül lenyeli :lol: . Kaptam kölcsön Bioptron lámpát, ma bevetem a kisasszonynál. Ráadtam a szandálját is, lehet, a duplazokni már nem volt elég, azért betegedett meg :cry: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Jobbulást Kincsőnek!! :) :)

rik!Én is a kék oviba jártam és imádtam az én óvónénim is a Katinéni volt!Imádtam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos jó helye lesz Petrának!!
Eszméletlen mennyire Gyula Réka!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Levike gondozónői nagyon aranyosak!A közvetlen gondozónője az Olga nagyon kedves és aranyos,de a Márti is bár ma kicsit reggel elbaszta a kedvem!A Levike talán ma sírt a legjobban már reggel pityergett,hogy nem akar menni és mire odaértünk iszonyú sírásba kezdett még a Kira jelenléte sem nyugtatta meg pedig tegnap érte sírt,hogy mikor megy már és délelőtt egymás kezét fogva sétáltak az udvaron!!!Dúl a love!!! :lol: :lol: :P :P :oops: :oops:
Szal mentünk be jött ki a Márti meglátta,hogy sír a Levus és nem akar bemmeni már majd fogta a fejét,hogy ő miatta sír az egész gyereksereg,mert rohadt nehéz megnyugtatni a Husit ha már nagyon sír!Persze biztos nem úgy akarta előadni ahogy előadta,de meg ő csak jót akar,de akkor kicsit pafful ért!Én megértem és tisztelem őket,hogy ezt a szakmát választották(és biztos van az én gyerekemnél sírosaabb és rosszabb is)én tuti nem bírnám idegileg!Elhiszem,hogy fáradt hiszen ő van reggel fél 7-től fél 10-ig velük amíg az Olga nem ér be és ha kettőnél több sír az már elég nehéz elviselni hiszen mindenkit nem lehet vígasztalni pláne egyszerre!Ezért lehet holnap nem viszem a Mártinak is legyen egy nyugodt reggele!Na szar dolog ez így is úgy is!

Ági!HMMMMMMMMMM!Érdekes dolog ez,hogy elmegy a tanárnéni.Lehet úgy van ahogy rik írta az volt a baj,hogy szerették a gyerekek!
Bálint meg figyeld meg,hogy egyik napról a másikra le fog szokni és meg fog lepni titeket!

Köszönöm a részvéteket arik vagytok!Jövő pénteken megyünk haza akkor lesz a temetés és maradunk szombaton is!

Viol!Én megtaláltam a kakukktojást!!! :D :D :D :D :D :D
Marha édes Dorka a kis sárga gumicsizmába!!

Kép
dzsezmin

Ja és felvettek az Interbe okt. 8-al kezdek!!
Vagy szakeladóira vagy eladó-pénztásosnak!!Majd felhívnak még ezügyben!! :lol:

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
De jó!!!Akkor megvan!!Látod mennyit idegeskedtél,hogy lesz s mint lesz.Erre meg milyen gyorsan összejött!!
Hogy kezdesz?Munkaidő??
TAlizunk akkor jöbő szombaton(vagy ne zaklassalak? :oops: )

Anikó
Gzsezmin irta jól,Réka tiszta GYula.HAeljössz láthatod,olyan mint a Férjem a Réka sak nőcibe!
TAlán Petra engem "örükölt" :wink:
Ha találok küldök képet Gyulámrol(nem sok van :oops: )és meglesheted!
KIncső pedig kocsi nélkül sétál?? :D Visszasirod asszem még a babakocsit!!! :shock: (én pont ma tettem ezt,Petrával sétálni Lakótelep kört :? ,haza már hisztizve jött :evil: )

Esztermami
egyedül tetted össze a gépet??Hát Te nagyon ügyike vagy!!
Figyi ha nem jó Neked a szombat,tőlem talizhatunk akkor amikor Nektek si jó!!Én szeretnék Veletek talizni!!!!!!!!!!!
És jól kibeszélni a témát!Jó felől közelited meg,én bevallom erre nem is gondoltam. :wink:

Katus??????
Hogy legyen akkor???????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Megkaptam Rik a képeket! Tényleg Réka tiszta apja, de Petra szája nagyon a te szád továbbra is! Remélem, szombatra Kincső jobban lesz,ma elég ingadozó volt, szobafogságon voltunk, hátha megterhelte az a nagy csavargás tegnap :oops: . :wink: Mi csak az uszinál sétálgattunk tegnap, ott kaptam meg kölcsönbe a lámpát. Kincső fél tőle, csak picikét tudom lámpázni, majd holnap alvásidőben megpróbálom...csak ő minden neszre felkel :evil: .

Tegnap megmutattam Kincsőt a szülésznőnek, akinél született (bejelentkeztem Berkeshez), nagyon kedves volt Nyuszi, mosolygott, ahogy Marcsit meglátta :P :P.
Ma pedig képzeljétek jelezte, hogy fürdeni akar már (2 percet csúsztam az idővel,mert a Tényeket néztem) , odaült az ajtó elé és reklamált :twisted: , úgyhogy 18.42kor fürdővizet engedtem :twisted: a kis minidiktátoromnak... Azt az elégedett arckifejezést, ha láttátok volna :wink: :wink:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
mondtam én!! :D
NA jó Petra szája az enyém!!!!!!!!! :wink:
Kincső birta az otthon levést?Azt nem hiányolta?Mondjuk ruhadobálással???? :roll:
(Petrát lámpázhatnád! :wink: Őt még átöltöztetni is lehet ha alszik! :oops: )
Vendég

Sziasztok!

Kedves Máté! Nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik-nem volt nagyon gáz, csak ilyenkor fokozottabban anyás :twisted: , folyamatosan foglalkozni kell vele, mászik rám és bújik, és pakol-pakol-pakol-pakol..... De ma hőemelkedés nélkül ébredt, úgyhogy ma mászkálunk délután!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

[quote]K írta:ati néni lesz nekünk is az óvónéni!

Nem mondod!! :shock: És ugyanarról beszélhetünk? Ha igen, akor ő már idős lehet... :roll:
Oh, nagylányod milllllen kis nőiesen ül a kanapén és néz! :wink: Petrusnak meg milyen hosszú már a haja!! :P
Ki fényképezte? Lakásról még-még-még!! :wink:

Dzsezi,
mi az a szakeladói? Az hogy egy bizonyos részlegen eladó?
Jajajajjj, szegény Levus.... :(

Eszter,
ez tényleg bonyolultabb téma annál... :roll: Sok a közös a két dologban is (születés és halál), de azért van egy nagy különbség is. Az idősek az otthonukban meghalnak, befejezik az életüket, ott vhogy nem kell félni, hogy jajj, csak nehogy gond legyen, nehogy közbejöjjön vmi. De amikor egy Baba születik, elkezdi az életét, ott azért fontos, hogy ne történjen semmi baj.

Vincének így utólag is nagyon Boldog szülinapot kívánok!! :P
(nem emlékszem, hogy anni írtam-e, most tűnt fel a szalagnál... :oops: )

Cajok, melyik szombatról van szó? A holnapi vagy a jövő heti?

Anikó,
Dorka is minden szirre-sz@rr@ ferélbred... Viszont ha közvcetlenül elalvás után megyek, akkor ágyút is lehetne mellette döngetni, annyira el van nyomva... :D Ilyenkor szoktam visszahúzni a lábára a zoknit... :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!!!

Máténak mi is boldog névnapot kivánunk!

Anikó
de jó!!Hamar átvészelte a csajszid ezt a bacit!! :wink:

Viol
igen szerintem az a Kati néni lehet az.Kicsit furmányos arca van,de majd meglátjuk :roll:
A képek NEM a mi lakásunkon készültek :)
MAjd a Réka szülinapján lesznek képek(remélem)Aztán akkor meglátod! :)
Figyi!Eddig a mostani szombatról van szó,de nem jelentkeznek a csajszik hogy mi legyen!!Esztermami nélkülk is talizzunk?VAgy várjuk meg?Ki jönne?????

Hajnus???
Olyan kiváncsi vagyok,mi ujság,hogy tetszik,meg minden!!!IRJ!
Vendég

KEDVES MÁTÉ!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Elárulom, Mira is most tartja, Máté, Mirella napján. :-)

Csilla! Míra nem most tartja? Mert akkor:

KEDVES MÍRA, BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

MÁTÉNAK,MIRÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Erika,annnnnyyyyyyyyyyira drága vagy,hogy így érdeklődsz mindíg(mert olvasni azért szoktam ám néha).Most van egy iciri-piciri időm.Isti barijánál,Bence alszik.Jól vagyunk,zajlik az élet,nehéz lenne ezt most így leírni.Jönnénk mi is talizni,aztán majd ott mesélek,jó?

Kép

Kép
hajnus

sziasztok cajok!
látom,pörögtök(én meg még dolgozom....itt: http://www.hopi.hu )
jól érzem magam,akit váltottam már csak szerdán jött,de hagyott tel számot,ha valami gáz lenne(már hívtam is párszor,de csak kis gázocskák miatt :lol: :lol: :wink: )
jó itt,kedvesek a kollégák,csak du/este későn érek haza,így péternek nagyon sok-hosszú a napja(hajnaltól talpon van,mert robot,aztán ő szedi össze a kölköket).zórának meg valami kóbor lázat mértek a bölcsiben szerdán,utána sem volt egyszer sem lázas azóta,el kellett vinni a dokihoz,de semmit nem kapott,mivel nem beteg... :twisted: .merthogy azt mondták,hogy nyugtalanul aludt,nem evett...mikor péter ment érte nyakig szaros volt(még a cipője is),furcsa lett volna,ha olyan állapotban alszki rendesen.a lázát meg ébredés után mérték rögtön-a ti gyerekeitek nem szoktak ébredés után melegebbek lenni?!....na mindegy,hétfőn tartok egy kiselőadást nekik reggel.mert anyukámnak szerdán haza kellett menni orvoshoz(vacakol a szíve),így emiatt az álbetegség miatt vonatozott vissza csüt délben,ma meg mehetett haza megint...
de amúgy jól vagyunk,
igen,míra is ma tartja,olyan nagy örömmel is ment oviba,mert vitt kekszecskét...amúgy sokat emlegeti a régit,itt még nem sikerült teljesen beilleszkedni,néha reggel még könnybelábad a szeme is...
mírának,máténak boldog névnapokat!!!
Gabó
részvétem...

otthonszülés
csak annyi,ne a geréb ágnest hibáztassák,nem ő "beszélte" rá őket,gondolom önszántukból választották a szülés azon módját...én is meghagynám a választás lehetőségét,igaz én soha nem szülnék otthon...

fotók klasszak,gyerekek továbbra is szépek!

szép napot mindenkinek!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Miráknak nagyon boldog névnapot kívánok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk jó a szombat, délelőtt vagy délután? Kincső olyan 11-14 között alszik vmikor.

Este még jövök.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!

HAjnus
tudod: :lol: :lol: :lol:
De jó lenne ha jönnétek Ti is!!Isti is???(mert akkor Rékát rábeszélem)

Csilla
huu,micsoda helyen dolizol!!!Kár hogy nem találtam bentről képet pont ahol Te dolizol! :wink:
Férjed előtt pedig le a kalappal,enyém nem csinálná meg az bizti ezt!!!!!!! :( vagy :?
Ez a láz tényleg furi!!
Nem tudom magasabb-e a hője a gyerekeknek alváskor,de melegebbek az tuti.Na meg ha annyira méregették a lázát,nem látták hogy a gyerek kakás?? :shock: (vagy érezték??)

Csajok!
akkor holnap 4 körül talizzunk??Vagy??????????
Katus akkor jössz Te is??Viol?ESztermami,Hajnus,Anikó,........KI még??
Vendég

Mirának boldog névnapot!!!!Puszi!!
Vendég

Hűűűűűűűűűűűű, Máténak boldog névnapot kívánunk!! :P :P

KépKép
viol81

Áááááááááá, és Míráknak is boldog névnapot kívánunk!! :P :P

KépKép
viol81

Nekünk ez a szombat nem jó. Majd máskor csatlakozunk.

Csilla,
á, de komoly cég! :shock: :P Ügyi vagy, hogy ekkora buliban csak kis gázocskák voltak. :wink: Látom zajlik is az élet, nem semmi ami Zórával volt... :shock: Tényleg, azt nem okoskodták ki, hogy talpig kakis szegény?? :?

Hajnus,
én nem leszek ott holnap, nekem mesélhetsz itt is! :wink:

KépKép
viol81

Jah, Cajok, az nem gáz, hogy nemsokára fél 10 és én mindjárt friss és laktató hamburgert fogok enni?? :shock: :oops: :lol: Mit csináljak, ennek nemtok ellenállni... :roll: :oops: :lol: Gáborom hozza nekem... :lol:

KépKép
viol81

lányok,
holnap mikor? hol?
ha tudok mennénk. lehet, Vince nélkül, ha nem kel fel.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntést!

Boldog Névnapot Mirának és Mírának is :wink: :lol: !
Gyors leszek, sajnos tegnapra Máte náthás lett, piros a torka is, úgyhogy mi kihagyuk a talit, max csak én mennék....jó lenne azért talizni.
Rik! Máténak Cedax babyt írt, nem Ospamoxot! :lol:

sziasztok

katus78

Sziasztok!!
Akkor mi legyen???Menjünk???

KAtus
csoda!!!
Milyen az uj dokinéni?? :D
Vendég

Katus
Máténak jobbulást!!
Vendég

Sziasztok!

Katus-Máténak jobbulást! Mi egyszer Zinnatot is kaptunk a dokinénitől :wink: . Örülnék, ha jönnél ma délután.

Rik-én ott leszek Kincsővel 4kor a színes GYIK játszin!

Megyek, altatás van :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Csajok
Bocsi csajok,nem bizti hogy megyünk,mert anyum behülyitette a gyerekeket,hogy vele menjenek csavizni(menjünk).De lehet hogy ott kötünk ki,de akkor anyum is jön.
Vendég

Halihó!DE jó nektek,hogy taliztok!

Viol!Ez a szakeladói olyan főnökösdi ő igazítja az eldaó-pénztárosokat!Csak azért gndolkodik rajta a nő,mert ugye GYES lejárta után el kell mennem szabira és egy szakeladót nehezebb helyettesíteni mint egy eladót!Majd meglátjuk!
Jövő pénteken lesz a temetés és hozzátok tuti megyünk szombatig maradunk majd írd nektek mikor jó!Nekünk péntek délután is és estefele is jó!Meg szombat délelőtt is!

rik!Elvileg október 8-al kezdek(még felhívnak ez ügyben is)és még nem tudom melyik részen ezért is hívnak majd!Munkaidő:Reggel 3/4 6-tól fél 3-ig és délután 1-től 9-ig!

Anikó!Már most diktátor a lányod!!!Mi lesz később!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Máténak és Míráknak boldog névnapot!!

És Máténak jobbulást is!!!

Kép
dzsezmin

Viol!Na milyen volt a kalóriabomba? :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép
dzsezmin

Csilla!Ez a kakis elé durva dolog volt!!Akkor élvezed a melót ez tök jó!Sajna ma már kevés olyan melót találni amit szívesen csinál az ember és örömmel megy melózni!szerintem!!!

Kép
dzsezmin

Sziasztok.

Részünkről szintén nem jön össze a tali :( Bence is náthás,tiszta nyűgös,alig aludt éjjel,mert bedugult az orra.Kicsit köhög is.
Szóval majd jövök és itt mesélek :D

Kép

Kép
hajnus

Katus,jobbulást Máténak!!!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Rik-a kocsiból láttalak benneteket fél 5kor, mi már hazafelé mentünk :evil: , ott kolbászoltunk 3/4 4 óta, Kincső már nyügi volt, mert előtte a Fertő tónál csavarogtunk... Sajnálom, hogy elkerültük egymást :? . Többiek? Jó volt talizni?

Hajnus-jobbulást Bencének!

Kincső ma kikapcsolta magát menetközben a biztonsági gyereküléséből :shock: , vészvillogót benyomtam a balfi kereszteződésnél, kézifék be és bekötöttem újra...Iszonyúan megijedtem, rosszul köthettem be valószínűleg és kipattintotta :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
Kincső a kis diktátor,már a gyerekülésből is kitud szállni? :lol:
Persze gondolom hogy megijedtél!!! :?
JAja,épp akkor memtünk,mert mig anyumért is mentünk!Kár hogy elmentetek :(

Esztermami,és ÁBIZSANI volt ott rajtunk kivül!!Ábizsani oda szokott járni,igy nem is tudta hogy ott talizunk.Meglepi volt!

Jelentem mindkét kisleány Gyönyörű!!!! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

De jó Nektek, kicsit taliztatok. :-)

Léna baba és Ábi :

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Egyik nap meg kirándultunk hármasban, Apuci sokáig dolgozott. :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Hűűűűű, Kriszti, merre jártatok? Jó időtök volt! :)

Gabó,
á, jöttök végre!! Nekem inkább a péntek lenne jobb, szombat de készülök, mert vendégek lesznek du, mert búcsú lesz Hegykőn és vacsivendégeket hívtunk, utána meg bál! :wink: Pénteken mindegy, hogy mikor. Aztán meg el is tudod vinni a szarvast. Belefektettem egy csomó lóvét :lol: :lol: , azóta nyüglődünk :lol: :lol: már várom, hogy kicsengesd az árát!! :lol: :lol:
Hambi igggen-igggen finim volt... :lol:

Zsani gyerkőcei nagyon édik, jó lett volna látni őket élőben is! Meg Jankááát!! :) Majd legközelebb.

KépKép
viol81

Nagy szépek a gyerekek!Az összes gyerkőc!!!!

Viol!Oké,de akkor pénteken olyan 4-5 fele ha nektek jó!!
A szarvasért mindenképp mentünk volna,de amúgy is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Anikó!Nálunk is szokás volt egy időben,hogy Levus kikbújt az övből,de hál isten leszokott róla!Kikapcsolni még nem tudja!!

Kép
dzsezmin

sziasztok,
mi is jó későn értünk tegnap oda a gyíkhoz, de még Rikék és Ábizsani ott voltak, ahogy Rik is írta. Léna baba tényleg gyönyörű és óriási!!

Jó volt legalább Benneteket látni!

felteszek egy-két Janka képet!
Kép .. Kép c Kép v

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?