Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi a harmadik képen hol a világos szörű kisbarát??? A többin ott van, arról meg letűnt.

Kép

Kép
b79andi

BOLDOG 1.5 ÉVET A NAGYFIÚKNAK!!!!

És erről jut eszembe! Mi van Julcsiékkal????? Úgy el vannak tűnve! Nóri! Gyere és hozz hírt magatokról és róluk is! OK? :)

Zsófi! Samu zabálnivalóan édes!!!! :) Nem féltek, hogy beakad a kis keze az ágyrácsba és eltörik? :( :oops: Nekünk mindig ez paránk!!! :oops: :oops: :oops: Meg az is, hogy ide-oda forog majd (ahogy Samu is a képeken) és beüti magát valahová! :roll: Amúgy én is akartam már írni, hogy Samu mennyire megváltozott!!! :shock: Olyan nagyfiús lett! :)

Pont a napokban járt nálam az egyik barátnőm, akinek 1.5 éves a kisfia. Még amikor májusban voltak nálunk, akkor még olyan babás volt. Most meg egy kisfiú, aki nagyon távol áll attól, hogy babának nevezhessem! Teljesen ledöbbentem, hogy pár hónap milyen változásokat hoz! Elnéztem tegnap Tareket és úgy fájt a szívem, ha arra gondoltam, hogy "nemsokára" már ő sem lesz baba! Pedig olyan éééééédes! Hipp-hopp eltelik az idő és azon kapjuk magunkat, hogy már nagy a gyerekünk! Ez olyan gááááááááááááz valahol!!! Mert soha többé nem lesznek újra picik! :(
Na abbahagyom a szentimántális gondolkodást! Lehet, hogy nekem is meg fog jönni??? Úgy érzem tombolnak bennem a hormonok! :shock: :roll: :shock: :D

Ezt elküldöm...

fatima

Kata! Lizus tényleg egy igazi rosszcsont! Olyan huncutul néz és hidd el tudja, hogy "rosszat" csinált!!! ÉS ÉLVEZI!!!! :) Anniyra édes! :) Tényleg! Nálatok nemsokára szülinap lesz! Hogyan készültök? Megint összejön a nagy család???? Na aznap se fogod látni Lizut szerintem! :)

Edus! Köszi, hogy leírtad hogy mi volt Zsiggel. Valahogy én nem tudom elképzeléni, hogy Tarek egy nap "magtanul" majd büfizni! :roll: Mostmár nem is a hasa fáj, hanem szimplán nem tud enni, mert tele van a pocija levegővel. És baromi sokáig tart mire kibüfögi! Szerintem akkor leszünk okésak, ha már nem hígat fog enni. Talán akkor nem szorul belé annyi levegő! :roll: Na de majd meglátjuk! Most mindenesetre nagyon figyelek arra, hogy jól büfizzen és akkor mehet tovább a hami! :)

fatima

Andi! Tök jó, hogy megint energy bomba vagy! Hihetetlen, hogy a hormonok mire képesek! Majácskának meg jobbulást! Tűnjenek el azok a fránya pöttyök!

fatima

Ja, mellesleg beszedtem valami vírust, mert torokfájás, köhögés, orrfújás stb.

Remélem nem adom tovább.

Mostmár tényleg lépek, mert Majus türelmetlen.

Fatima aktívkodsz???? És a képek Tarekről??? Már olyan régen láttuk a nagyfiút!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Andi! Aktívkodok??? Ha alszik Tarek és nincsen semmi dolgom, akkor jövök én! :) Fotókat majd talán a hétvégén válogatok. OK?

fatima

Sziasztok Csajok!!

Hát hogy micsoda zsivány huncut pofit vág Lizi az első képen :lol: . Szédület a csaj :wink: . Látom nem különösebben zavarja a kalózszem. :wink: Meddig kell leragasztgatni a szemét Katám?

Samu zabálnivalóan alszik. Nagyon ééédes. Érdekes ez a sarok-dolog, nálunk is ott szerettek aludni a gyerekek.

Fatima, hidd el, minden korosztálynak megvan a varázsa, azért nem olyan rossz az a másfél éves kor ám!! Sőőőőt!! Majd meglátod milyen jó érzés lesz,amikor rohan hozzád Tarek és átölel meg puszit ad, meg mondja hogy anyanyanyanya :D .

Andi jobbulást!
(Emlékszem, mikor Borcsi születése után fél évvel készülődött megjönni,én is iszonyat rosszul voltam, két napig az ágyból is alig bírtam kikászálódni.)

pusszok

Kata erre gondoltál? 8) :

Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Kicsit szégyellem magam, mert szoktalak olvasgatni Titeket, de kb. egy hete nem nagyon , és most sincs időm, illetve, ha elkezdek olvasni, akkor nem írok,és azt már olyan régóta szeretnék....

Szóval elnézést, de most csak nagyjából magunkról írok...

de előtte:

ISTEN ÉLTESSE A MÁSFÉL ÉVES LURKÓKAT!!!!!!!!! BARNUST, MARCIT, MÁRKOT!!!!

EDUS! Végre "otthon" vagytok! Mármint azért végre, hogy túl vagytok az úton, így picit megnyugodhattok. Ha van egy pici időd, gyere írjál, és tényleg olyan jó lenne, ha tennél képet!

A képeket, mindig végignézem, Samu alvós (nem zavarja a hálózsák?), Marci kendős és Lizu kalózos képei nagyon édesek! Lizu nagy vagány!!!!
Bala már kész férfi, de nagy kópénak látszik még mindig. :)
MÁrk, tényleg mérnök lesz....:)

Rólunk:
A múlt hetünk iszonyat volt. Farkas beteg volt (vírus, nátha), egy hétig harcoltunk az orrszívóval,amikor egyszercsak szombaton történt vele vmi, és elkezdte hagyni. Egy nyikk nélkül leszívtuk az orrát ketten. Hab a tortán, hogy hétfőtől egyedül ugyanilyen nyikk nélkül le tudtam szívni az orrát. Beleállítom a járókába, le se kell fogni, és kilószámra szívjuk a cuccot. Hurráhurrá! :lol:

A múlt hét fekete napja a péntek volt: magára (az arcára) öntötte a forró kávémat...). Hála istennek, csak első fokú sérülést szenvedett, sebes lett az arca, aztán lehámlott és mára már semmi nem látszik belőle. Persze voltunk sebészeten kaptunk krémet stb.

Kapkodva olvastam, de láttam a fogamzásgátlós témát: amúgy nem hoztam volna fel, hisz olyan szép hogy mindenki tesót tervez (és nem csak tervez :lol: :lol: ), de a mi életünkben most mégsem fér bele a tesó, szóval érdekelne mit tudtok/mit gondoltok a spirálról? Motoszkál a fejemben, de kicsit ódzkodom tőle. Fogamzásgátlót többet nem vagyok hajlandó szedni, és 3-4 évig biztos módszer kéne....

Csajok, próbálok majd gyakrabban jönni, most mennem kell...
teszek fel képet én is, dicsekvős toronyépítőst is :lol: :lol:

millió puszi, Nóri

Kép Kávé után másnap...

Kép ez korábbi kép: jóbarátja, Iván

Kép na és a torony...:)

Kép
nóri8

Zsófi, köszönjük Samu exkluzív fotóit. Annyira aranyosan alszik.

Andi, gyógyulj meg! Szegényke. Most elég sokan bekaptak valami vírust. Vagy vírus ez egyáltalán?

Nóri, Farkas annyira szép kisfiú! És ilyen ügyes, h. hagyja az orrszívót? Ezt jó hallani. Nálunk egyelőre Emma még kapálózik és még egyszemélyes (mármint, h. megy egyedül is).
Jók ezek a fakockák.
Tényleg, hol lehet olcsón fakockát venni? Mert az alap, ugyebár.

Kép
niki30

Sziasztok!

Én is jól lemaradtam az olvasásban....

Nóri: Farkasnak jobbulást! Drága pici pofija nagyon fájt? Szerencsére nem látszik, sok GYÓGYPUSZI neki!!! Farkas helyes mosolygós és nagyon szép!!! Jó kis tornyot épített!

Kata: pont én is már kérdezni szerettem volna, hogy mi újság veletek? Működik a telepátia? Érezted hogy már sokan gondolnak rátok. Hát ámulok és bámulok Lizuson!!! Én úgy látom nagyon sokat nyúlt és annyira szép ezeken a képeken!!!

Zsóka: ez a hordozós kép csúcs!! Én nem láttam anno pici Marcit de most nagyon örülök hogy feltetedd mert iszonyatosan cukorfalat!!!

Andi: JOBBULÁST neked is!!!

Jajjj Beni nagyon sír, ezért nem tudok mostanság jönni. Anya nélkül kb. 5 percig bírja....

Kép
viky30

Nelly! Cebion cseppet a náthára kaptuk, C-vitamin és megelőzésre hogy ne legyen náthásabb.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok Lányok!

Akkor bejelentkeznék ide az Anyukásba, most hogy Hanna-babánk világra jött szeptember elején :P .

Egy fénykép bemutatkozásként:
Kép

avagy így is tudok üvölteni 8) :lol:

Emese vagyok, a Jánosban Kaszás dokibánál szültem Edussal majdnem együtt - egy nap különbséggel. Hannácska normál úton jött világra 4 kg-val és 60 cm-vel és egyelőre minden rendben van velünk. Szépen fejlődünk, van tejci ... egy mellgyulladáson vagyunk túl eddig, amiből most lábalok már kifele. Édi bédi a baba, egy rossz szavam nem lehet rá ! Most is alszik még, hogy én írhassak 2-3 bemutatkozó sort!

Üdv.
Emese

KépKép
emese1974

Szia Emese!
Szívből gratulálok a gyönyörűséges kislányodhoz, igazán büszke lehetsz Rá!!!
Szuper,hogy bejelentkeztél, gyere amikor csak tudsz és ha lehet minél több képet tegyél fel cukkancs Hanna- bébiről :D
szió,

KépKép
logi

Emese nagyon helyesek vagytok. Üvöltő Hanna jól nyomja:) Hiába, ez a dolga. :) Gratulálok mégegyszer.
Azért persze nagyon jó hír, h. jó baba.

Kép
niki30

Emese WELCOME !!!!!!!! :lol:
gyönyörű a fotó!
és itt most nem csak a tartalomra, azaz rátok gondolok :wink: hanem a kivitelezése is!!!!
fotós csinálta vagy csak egy profi fotózni imádó nagyon szupi géppel rendelkező amatőr?
:wink:

Andi drága jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi a hiányolást, de azért látjátok néha ideérek :wink:

kiskalóz napok nemtom meddig tartanak... majd ha megyünk rákérdezek, de sztem fél év minimum...

Zsóka igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imádom ezt a képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most rohannom kell, sorry akinek nem reag. külön, de jön barátném, sül a kaja, a gyerek meg ma reggel fél hét óta ébren nyomja, na jó, aludt már 30 percet ma...
az előbb meg 2* majdnem elaludt de aztán mégsem, most meg úgy randalírozik a szőnyegén mintha órákat aludt volna :roll:

na puszik
lmkata

most megnéztem még egyszer a fotót Hannáról! :lol:
éééééééééééés 4 kg 60 cm!!!
ez igen! :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

na csókok
lmkata

Nóri! Pont ma említettelek meg. Jó, hogy jöttél. Sok puszi drága Farkónak a gyönyörűséges pofijára! :)
Spirálról nem tudok túl sokat, de az egyik kolléganőm (mondjuk ő már 35 felett avn egy kicsivel) esküszik rá. Az anyumnak is az volt jó sokáig. Tudtommal nagyon megbízható és semmi gond nincsen vele. De lehet, hogy ilyen fiatalon nem ajánlják!?! Szerintem beszélj szakemberrel! Az a biztos! :)

Zsóka! Hát persze, hogy minden korosztálynak meg van a maga szépsége. Nincs is annál jobb, mint amikor "anya-anyázik" és bújik egy kisgyerek. :) Már alig várom azt is! :)
Marci csuda helyes kisbaba volt. Hihetetlen, hogy mennyire negnőtt. :shock:

Emese! Üdv közöttünk itt is!!! :) Már 3 Kaszás dokibá gondozottja nyomja itt: Nagyon helyes!!! És nemsokára csatlakozik Ági is!!!! :)
Hanna gyönyörűűűű még kiabálósan is! :) És te is! Mellgyulladással kapcsolatban együtt érzek. Nekem rendszeresen van lázmentes csomósodásom. :( Ha még nem adta meg a dokibá annak a csecsemősnek a számát, aki házhoz ki megy, ha baj van (kimasszírozni és kifejni), akkor szólj és meg adom neked. OK?

Viki! Csak nem kezd anyás lenni Beni baba??? :)

Niki! Mizujs??? Emma???

fatima

Kata: végre újra itt, én nagyon hiányoltalak már. Imádnivaló, vagesz kiscsaj Lizus! Meg tudnám zabálni!

Emese: üdv itt közöttünk, nagyon szépek vagytok a képen! Gratulálok nektek, bár én ezt már megtettem a szülészetisben is.
Mellgyuszi témában én is otthon vagyok, nekem 39-40 fokos lázzal együtt is ment, meg a nálkül is...

Nelly

Kép
breeki

Lányok, tudtok valami jót hajhullásra? Mióta "szoptatok" borzasztóan hullik a hajam!

Nelly

Kép
breeki

BOLDOG 1.5 ÉVET A HÁROM NAGYFIÚNAK !!

Nóri, szia, na végre egy kis életjel ! Farkó nagyon nagy fiú ! hú nem semmi horror ez a kávéssztori, szerencse, h. így végződött.
én félnék a spiráltól,nemcsak a beavatkozástól, hanem az idegen testtől a legérzékenyebb területemen. brrrr.. plusz úgy tudom,h. spriál csak azoknak tanácsos, akik már nem terveznek gyereket.
fog.gátló kizárt?

Edus, de jó, h. rendben haza is értetek ! nem semmi utazók ezek a srácok ! már a legkisebb is ! nagyon ügyesek vagytok !
Zsiget meg megzabálom, h. ilyen kis gondoskodó édes nagyfiú. féltékenység egy szál sem, sőt védelmező bátyus ! már Zsombra sem volt féltékeny?

Nelly, szerintem a hajhullás nem a szoptatástól van, hanem ami terhesség alatt nem hullott ki, az most egyszerre veszted el, és tüünbik soknak. nekem kb. Laura 4 hós korában kezdődött, aztán magától abbamaradt pár hónap alatt. idegesítő, de szerintem nagyon nem tudsz tenni ellene.

Kata, huncut kiskalóz nagyon cuki ! fú micsoda szerkója van, nagyon tetszik ! még így főzelékesen is.. :wink:
mindig megállapítom, h. Liza egy hős, amiken keresztül megy. nagyon ügyesen viseli ezt a tapaszt ! erős kiscsajszi ám ! bár ezt te úgyis tudod.
tényleg, ti vagytok a köv. szülinapozók.. :wink:

Fatima, bizony én mindennap rácsodálkozom,h. hogy eltelt az idő, mégcsak most szültem, és Laura már milyen "nagy". mondjuk amikor kicsi {hehe} volt, én sem tudtam elképzelni, h. milyen lesz, amikor már nagyobbacska lesz, mostmeg azt nem, h. amikor már beszél majd stb..
egyébként ha nézegetem pl. a tavaly ilyenkori fotóit, akkor is rádöbbenenek, h. mennyit változott, alig ismerek rá a saját lányomra. :D

Klári, nem jött át a recept. kéééééééérem szépen !!

Zsófi, mióma? erre nem emlékszem Samus időkből. :shock: drukkolok,h. csak para legyen.
alvós Samu nagyon cuki ! tetszik a hálózsákja.

Laura is a sarokban nyomja, ezek szerint {majdnem} minden baba. biztos ez a kuckó biztonságot ad nekik. na most nagyon bölcs voltam. :lol:

Emese, szia ! jaj de jó ez a kép rólatok ! én először azt hittem ásít rajta Hanna. elolvastam a szüléstörit a másikban - nagyon szépen leírtad.

Marcsi

KépKép
alon

Nóri, Zsófi: a kockaépítős képeken tüünt fel, h. milyen rend van nálatok a nappaliban. :shock: nálunk még Laura előtti időkből sem nagyon volt ilyen, nem hogy most. ha itthon vagyunk, akkor atomtámadás jelleg a lakás minden zugában. :oops:

Marcsi

KépKép
alon

a gépünk vacakol továbbra is, valszeg érintkezési hiba, hol jó, hol nem jelleggel.
de tudtam fotózni:

Kép hintalovon

Kép kisasztalnál

Kép hazatelózok anyának, h. még lent maradnék

Kép lakótelepi szüret

Kép dj Laura

Kép csikis vagyok

Marcsi

KépKép
alon

[quote="Maja Juliska anyukája"]m írta:Maja Juliska anyukájaiért ragaszkodnak a babák alvás közben a sarokhoz????

A mieink is a sarkot szeretik. Ezért vannak mindig a sarkunkban. :wink:
Kép
Természetesen még apa is elfért (az ő sarkuknál).

Imi
mazsolák

Imi ez mekkora kép!!!!! Beszarás. Hát, jól kezdődik a napom, az már tuti. Még mindig mosolygok a képen. Kis orgona sípok jól nyomják. A két ZS meg tátott szájjal. Mit tettetek velük, hogy így elfáradtak??? Milos meg egy kis tündér. Azért majd jó lenne egy közeli is róla. :roll: :roll: :lol: Meg a gyönyörűséges anyájáról is.
De azért a kép tényleg apával lett volna teljes. Még jó, hogy neked is szorítottak egy kis helyet. :lol: :lol: :lol:

Apropó, kérnénk már egy új vonalzót a kicsinek. Mert ez így nem túl korrekt. :wink: :wink:

Marcsi: Laura nem semmi kiscsaj. Dj Laura????!!!! :lol: :lol: :lol: Micsoda mosolya van. Komolyan mondom a pasikat majd csak úgy hajtani kell mellőle. Egy ilyen mosolyt megereszt, és apa haj mi vár rád!!!!! Kis csillogó szemű. De nekem a telcsis is nagyon tetszik. És persze megint a csodaszép fejfedői. Annyira jól áll neki. De fejfedő nélkül is kis helyes. Már csattok kellenek a hajába.

Emese: üdv köztünk, gyere amikor csak tudsz. És képeket még!!!!!

Nóri: aztaaa!!!! Micsoda sztori!!!! Édes Farkó azért jól van, és szerencsére nem olyan vészes. Jól megúsztátok!!!! Jól megijedhetettek, gondolom. De hamar begyógyul, meglásd. Máskor ne csak akkor jelentkezz, ha történik valami. :cry: Kérünk életjelet, csak néha is!!! Vagy csak pár képet. Nem baj, ha nem tudsz követni minket, csak ne tűnjetek el!!!!

Hát az én náthám, vagy mi nem javul. Ma már alig bírtam aludni, köhögök, és hasonlók. Maja popsi sem javul, sőt terjed. De még kitartunk. :lol: :lol: :lol: Még bírjuk!!!!! :wink: :wink: :lol:
:lol:

Szép hétvégét, még talán egész jó idő lesz:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: Samu harapós!!!??? :lol: :lol: :lol: Inkább kóstolós nem??? :wink: :wink: Olvasom ám! :roll: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Hát ez a kép fenomenális!!!!! Csúcs ahogy alszanak a fiúk. Engem is jó kedvre derítettél Imi :wink: :wink: .
Különben nálunk is kb így néz ki egy délutáni alvás (már ha borcsi hajlandó lefeküdni),de sokszor reggel is így ébredünk :roll: , átszállingóznak a gyerekek éjjel,mi Apával meg vigyázállásban alszunk :shock: . De én úúúúgy imádom ezeket a közös alvásokat!!!!!!Az egész napom jobb lesz tőle.

Farkas milyen ügyes!! :shock: Ezt a tornyot teljesen egyedül építette? Marci egyelőre inkább csak rombolni szereti Borcsi építményeit :roll: .

Laura
gyönyörűűű. Engedi,hogy séta közben megfogd a kezét Marcsi? már olyan jól tudnánk közlekedni babakocsi nélkül, de egyszerűen nem hajlandó megfogni a kezem, csak egyedül akar(na)menni mindenhol, úgy meg nem engedem, mert állandó rohanásban van és félek,nehogy lemenjen a járdáról.

Mindenkinek szép hétvégét, gyönyörű az idő 8)

Marci újra a régi :D

Kép Kép

KépKép
logi

Spirál: én is fióztam rajta, már ki is választottuk a megfelelőt, az időpont is megvolt, de nem bírtam rávenni magam .
Az én dokim is azt mondta,hogy csak akkor javasolja, ha már nem tervezünk több gyermeket (gyulladást és sebeket okozhat a méhszájon :? )

KépKép
logi

Sziasztok Lányok!

Jajj, de jó kis fotók.
Marcsi, Laurának a két utolsó dj-s fotója hihetetlen jól sikerült. Nem külditek be valami babafotó pályázatra?
Egyébként, ahogy nézem Laurát, szerintem Emma is hasonló kislány lesz. Se nem vékony, se nem vastag, kevéska hajacska, szóval olyan kis törékeny kislány. Én most ilyennek tudom elképzelni Emmát. És a párom is helyeselt, mert neki is mutattam, h. nééééz, ilyen lesz Emma is.
:lol: :lol: :lol:

Edus, jajj, de helyesek vagytok így 4-esben. És k.....va jó ez az ikeás ágynemű. Imádom az ilyeneket.

Zsóka, szépek a prücskök így együtt. Úgy bírom Marci arckifejezéseit. Borcsi meg egy igazi belevaló kiscsaj. Bár nem ismerem a habitusát, de őt úgy tudom elképzelni.

Mi jól vagyunk, köszi Fatima:) Az előbb ájult be a kezemben a kislányom, amint épp hintáztam vele a ház előtt. Felhoztam, levetkőztettem, betettem a helyére és szinte fel sem ébredt.
Kis édes.

Hozzád jár ki nő, aki segít fejni meg kimaszírozni időnként a csomókat?

Kép
niki30

hahó lányok!

először is mazsolák fotó fenomnális! én el sem tudom képzelni, h hogy lesz az h samu meg a tesója egy ágyban alszanak?? és el is alszanak??? és nem ébreszti fel egyik a másikat amikor felébrednek?? szal ez még nekem kínai. csatlakozva andihoz, követelünk közelit milosról!

lolo elgondolkodós képei tetszenek nekem nagyon! annyira édesen elmélkedik. de vajon miről? hintaló nagyon klassz!!! bölcsi mikor indul??

lizu blogján már meglestem ezt a képet és már ott is nagyon tetszett! annyira huncutul vigyorog!! kata gyere gyakrabban!!!!

éljen h marci már jobban van! látszik is a képeken!!!

andi: majának mivel kenitek a popsiját? mi a terbisilre esküszünk- a canesten szart sem ért.

farkas tornya szuper! smu is épített egy kisebbet amíg mosogattam- ő is imád egymásra tenni dolgokat. a múltkor pl a krémekből állított össze csinos építményt... farkas amúgy iszonyú cuki az összes képen! és még majd tegyél fel nóri, jó?

emese üdv itt, hanna nagyon cuki a képen! szép nagy baba, ügyesek voltatok!!! gyere sokat!!

rend: marcsi én a tisztaságra is figyelek, de sajnos nagyon felületes vagyok, az nem megy annyira (heti egyszer jön egy néni 2 órára) viszont nagyon nagyon NAGYON szeretem a rendet 8nem a patika, hanem az élhető rendet) és samu ebben partnar. még SOHA egy ksarat sem húzott ki, ami a polc aljában van, soha nem pakolt ki a dohányzóasztal rekeszeiből stb. nem szedte le a könyeket a polcról. (egyelőre??) ő csaka saját játékait rámolja szét, azt pedig napi 2x 3x együtt elrámoljuk. aztán este meg reggel, rendrakással indul a nap. de ez max 20 perc, szal nem vészes.

spirál: én nem számítok (a császár miatt- meg mert 1 ujjnyira tágulatm) szült nőnek, így szóba se jöhet majd.

mióma: smaauval 12 hetesen vettüe észre a dokim, akkor hetente kellett járni és drukkolni, h samu legyen az erősebb és ő nőjjön nagyobbra, ne a mióma nyerjen. így is lett. a 18. héten már nem volt para. dokim szerint sanszos h egy újabb terhességnél is jelen legyen. - ez magyarázná a nagy hasamat, amiről eEGYELŐRE nem vagyok hajlandó fotókat feltenni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti se mutogatjátok a hájaitokat. én sem. (mert valszin főleg háj.) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és főleg mert a jaj de szép nagy már a hasad így 10 hetesen, nem tenne jót a lelkemnek. :lol: :lol: :lol:

apa főiskolán, mi meg egyedül :)
kerekpocak

elgépelésekért elnézést, nagyon gyorsan gépeltem.
kerekpocak

Köszönöm a szíves üdvözlést ! Igyekszem majd rendszeresen jönni.

Irtó édesek a képek! Még tanulnom kell a neveket és, hogy ki melyik korcsoportba tartozik :oops:

Niki, Fatima: hihetetlen, hogy mennyire szalad az idő. Most néztem, hogy Emmácska és Tarek már 3 hónapos elmúltak! Pedig még emlékszem az izgalomra a születésük előtt.

Mellgyuszi: igen, én is 38.8-ig megtapasztaltam a lázat. Antibiot kaptam, 5 napig, így most már elmúlt. Sokat masszíroztam, és fejtem mellette. Fatima, kérlek küld át a nevet és a számot! Hátha még szükség lesz rá.

Edus, Imrus! Irtó édik vagytok mind a képen! Hihetetlenül édik Zsombi és Zsigu :P

lmkata: :oops: fotózni imádó szupi gépű amatőrök vagyunk - ahogy írtad! A férjem csinálta a képet - neki Canon 20D-je van, nem azért mert annyira tudunk fotózni, hanem mert kütyü mániás :wink: Én 350D-vel nyomom és korábban jártunk fotószakkörözni, illetve fotós túrákra, meglátjuk Hannácska mellett mire lesz majd mód. Különösen a természet fotózást szeretjük. Te is fotózol? Egyébként a kép eredetileg fekvő volt, csak megvágtam egy részletet állóba. Mivel fix 50-es obival lőttük állványról lehet belőle kivenni jó minőségben. Na jó leállok ... mert ez nem fotós topic :lol:

Sziasztok
Emese

KépKép
emese1974

Emese, én sajna nem voltam fotoszakkörön, de IMÁDOK FOTÓZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
természetet természetesen ;) na és most már Lizikét :wink:

de sajna csak egy automata canon powershot A80-al :roll:

de nagy nagy vágyam hogy értsek jobban a témához és legyen egy olyan gépem (meg tudásom :wink: ) amivel olyan szupi képeket lehet csinálni mint a te bemutatkozósod :wink:

meg én is szoktam képeket szerkesztgetni....

na de ez télleg nem fotós topik :wink:
lmkata

Lolo egy kis tünemény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem a lakótelepi szüret nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol:

és bizony már ő sem annyira nagyon babás.
de hát aasszem idővel ez már az összes topikbébire igaz lesz...

jó Zsófi, akkor még elnézzük h nem teszel fel pocakosfotót :wink:
de már nem úszod meg sokáig :wink:

Marcus olyan de olyan édes ahogy a szépséges Borcsán lovagol :wink:
naaaaaaaaaaaaagyon huncutok!
és az meg külön szupi h a régi a kedve is :wink:

Mazsola fiúk alvósan, anyával MEGACSÚCSSZUPERKLASSZ!!!!!!!!!!!!!!
már ha elnézitek nekem ezt a gázos szóösszetételt, de imádnivaló egy kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lizust újabban a kiságyában teszem le aludni, de éjjel természetesen mellettem köt ki ő is :lol:
imádom ahogy reggel amikor felébredünk, egymásra nézünk, és neki fülig ér a csöpp szája, ahogy odafordul felém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima, majd csak elmúlik ez a büfis porblema is!
ügyik vagytok!

Andi, Majababa popsijának meg hajrá a pöttyök ellen! :wink: :wink: :wink: :wink:

jaj csajook mennem kell mert apa itt ki van akadva hogy menjek már mert nemigaz hogy itt ülök a gép előtt és űűű meg áááá
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

úgyhogy jófeleség módján, most szót fogadok neki :lol: :lol: :lol: :lol:

CIAO!
kata és Lizusa
lmkata

Minden gyermek gyönyörű (DJ Lolo, Marcus-Borcsa páros, Hanna, Farkó...)

Na de ez a dícsérgetés az Edus reszortja.

Inkább megmutatom Edus szülését képekben :roll: 8)

Plussz:
Kép

Az ujjszopós:
Kép

A cumis:
Kép

Zsigu meg nyunyis volt.
mazsolák

Ja és Edus szülése/Milos születése tömörítve
:oops: :oops: :oops:
Kép
(A szereplők hasonlósága más mesefigurákra, csakis a véletlen műve.)
:oops: :lol: :wink:
mazsolák

Kata: Milos is kalózosat játszik (lásd előbbi kép), most ez a divat :wink:
mazsolák

Úgy látszik Imi apu vicces kedvében van ma. :wink: :wink: :lol: :lol:

Micsoda szülés volt ez!!!!!!! És milyen gyors!!!!! Jól elhegedülték a nótátokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönjük a közeli fotókat. Komolyan még csak két hetes ez a baba????? Már most a nagyokat utánozza!! Túl sokat ültek egymás mellett. :lol: :lol:

Zsófi: köszi, kipróbáljuk a krémet, mert vanestent vettünk, mert az vlt a gyógyszertárban, meg pimafucortot írt fel a doktornéni. De inkább terjed mint javul, pedig azt mondta, hogy pár nap alatt elmúlik. :?

Néztem ma a tükörben a hasam, és meg kell állapítsam, hogy NEKEM van 4 hónapos hasam, pedig üres ám!!!!!!!!!!!!! Szóval Zsófi neked legalább van benne valaki, no de én mit tegyek?????

Zsóka: tényleg látszik ám a képeken hogy a kis pepe jobban van. Kis gézengúz!!! Bár az a pimasz kis mosolyka mindig ott van a szája szegletében.

Niki: jól vagytok??? Emmácska legyűrte már a takony mackót??? Ikeába voltunk ma, és eszembe jutott, hogy nem is mondtad, hogy lett e már redőny?? :roll:

Egyedül maradtam, apa koncertezni ment. :cry: :cry: De utálom ezeket a napokat.
Azt mondják holnap is jó idő lesz. Úgy emlékszem, hogy volt már valaki a veresegyházi medveotthonba (?), érdemes kimenni??? Úgy értem, hogy nem mennek lassan téli álomba a mackók? A honlap szerint talán nyitva vannak, megpróbálom apát rávenni, hogy nézzük meg, mint családi kirándulós program.

Szép napot Mindenkinek:

Kép

Kép
b79andi

Anyukak :D

help..mikortol erdemes elkezdeni malnalevel teat inni?

köszönöm, ha valaszoltok!!

minden foto nagyon cukiiii!!!( gyorsan meglestem :lol: )

Puszancs mindenkinek!
Vendég

vanesten= canesten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Talán túl ment az a valami az orromban, az ártott meg. 8) 8) 8)

Kép

Kép
b79andi

Evu: úgy emlékszem, hogy a 36. hét előtt semmiképpen nem.

Kép

Kép
b79andi

köszönöm az infot Andi! :lol:
Vendég

Edus/Imi, jót mosolyogtam a kisvakondos illusztráción. Imádom kisvakondot, kedvenc!
Nem mondjátok, h. Milos így megtalálta a hüvelykujját? Az én gyerekem miért egyszerre 3 ujjal próbált meg szopizni annó? :roll:

Andi, köszi kérdésed, jól vagyunk. Takony hol van, hol nincs. Igazándiból hajnalban szokott csak szortyogni, de van, h. akkor sem. Én már nem tudom...Szerdán megyünk oltásra, majd megkérdezem a dokinőt, h. ilyenkor mi van.

Redőny azóta sincs, helyette viszont van egy függöny (nem sötétítő ugyan).

Mi is egyedül vagyunk:( Apa legénybúcsúban Szegeden. Mulat. Mi meg itthon. Emma alszik már. Holnap jön a kis családom, hozzák az ebédet.

Andi remélem holnap ki tudtok menni medvenézőbe és jó időtök lesz!

Szép estét, jó éjszakát!

Kép
niki30

Sziasztok Csajok!

Imi, hangosan nevetgélek itt a gép előtt a nyuszikon! :lol: :lol: :lol:
Az alvós kép fantasztikus! Zsoltinak is megmutattam, de anyukámnak is meg fogom! :)
Szegény Edus, látszik a fáradtság rendesen.
MILOS gyönyörű! Ásítóson tiszta Edus!
Édes Zsombesz is! :) Mi az hogy nyunyis volt Zsigu?

Együttalvás hajnalban nálunk is újra napirenden van hajazással egybekötve :lol: :lol: :lol: .

Lolóka milyen nagylány! Szerintem kétévesnek simán kinéz. A dj-s kép nagyon jó, de persze a többi is. Lány létére nagy lurkó ő is! :lol: :lol: :lol:
Marcsi, a rendnek több oka van: mostanában elég sokszor jönnek hozzánk gyerekek vendégségbe, ezért muszáj, aztán már az időt is jobban be tudom osztani, mert Farkas már elég jól alszik, meg egy kicsit be is kattantam ám rendileg, mivel mindig itthon vagyok idegesít a rendetlenség. Ezért is történt a kávés eset, mert elfordultam egy konyharuháért, hogy letöröljem a kicsöppent vizet, és már rántotta is magára a bögrét.....
De ha visszamegyek dolgozni, tuti, hogy nálunk is atomtámadás lesz, úgyhogy ez természetes. :)

Zsóka, de jó, hogy Marci meggyógyult! most látszik ezeken a képeken, hogy mennyire hasonlítanak egymásra Borcsival. Jól bevadulhattak! Összeszorított fogak.... :lol: :lol: :lol:
A tornyot egyedül építette Farkó, mostanában ez a kedvenc elfoglaltsága. És olyan édes, mert minden egyes felrakott kockánál odahív minket Zsoltival,és meg kell tapsolnunk. :)
Eddig ő is lerombolta, de egyszer megkértem, hogy ezt most ne, és azóta vhogy finomabban bánik a kockákkal.

Andi, mi is holnap megyünk a medveparkba!!!!! :: Bár mi reggel 10 óra körül, mert jön Farkas dédpapája, és vele megyünk ki. Tök jó lenne összefutni! :) Egyébként érdemes menni, mert jó hely. Mi most megyünk harmadszorra Farkóval.
bOcs, de csak most olvastam, hogy beteg vagy. A nap majd biztos kiszívja a betegséget! Jobbulást!
Már kérdeztem egyszer, de biztos nem olvastad, hogy a férjed, milyen zenekarban játszik? MI a neve?

Zsófi, ezt a miómás dolgot én sem tudtam. Biztos, hogy minden rendben lesz. Szerintem csak te érzed nagynak a hasad, biztos nem is nagy. :) Samunak mondtátok már? :)

Emese, gratulálok Hannácskához!!! A kép tényleg nagyon tuti! A fotós hszedből visoznt egy szót sem értettem.... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
De az jó ha fotóztok, mert akkor sok képet teszel majd fel, amit én mindig meg tudok nézni! :lol: :lol:

Niki, Emmácska is milyen nagylány lett már! Már hintázik! :) KÉP? :)

Fatima, aranyos vagy, hogy hiányoltál. köszi. :) Szoktam gondolni rátok, amikor a bosnyákon vagyunk, hogy nem sétáltok-e arrafelé. :)
Tarek végülis megeszi a nagyobb adag tejecskét? Ugye ezt irtad, hogy többet adsz neki? NAgyon jól bírod a fejést, csak így tovább. HIdd el, hogyha nagyob lesz ugyanígy fogod imádni. :) :)

Kata, Lizi tündérmackó lehet ahogy reggel mosolyog az ágyban! :) :)
Papa nálunk is szokott morogni, ezért sokszor este már be sem kapcsolom a gépet...

hú, na már alig látok....

ja ,köszi a spirálos válaszokat, meggyőztetek: nem lesz! :lol: :lol: :lol:

mentem, puszi, Nóri

Kép
nóri8

[quote="Nóri"]j írta:Nória ,köszi a spirálos válaszokat, meggyőztetek: nem lesz!

Ez a módszer? (klikk)
:wink: :oops: :lol:

Na többet nem pojénkodok, ígérem. Megyek megmassssszírozom Edus (aki vasal most is a hátam mögött) hátát.
mazsolák

imi nem hiszem el

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

hahó !

átvettem az ügyeletes bagoly szerepét.

köszönöm Laura dicséretét, nagyon aranyosak vagytok.

Imi, én amúgy ráismertem a Kaszás dokira a szüléstöris mozgóképen. Edus sokat változott. hangosan röhögtem én is ! hú nem semmi, h. Edusnak még vasalni is van ereje. sok puszi neki.
a 4-en {5-en} egy ágyban kép szerintem díjnyertes.
Milos pedig gyönyörüü formás kispasi !

Niki, milyen volt az este kettesben Emmával? bár Tbányán már gyakoroltátok rendesen. jó fej a család,h. ellát ebéddel !
Laura a mai napig nem találta meg a hüvelykujját, a középsőt és a gyüürüüst szopja egyszerre.

Nóri, milyen amikor Farkó hajaz?? tépkedi? na gondolom nem a Papáét. :lol: :oops: 8)
nagyon cuki lehet, ahogy megtapsoltatja magát !

Andi, már biztos nem olvasod, de a medvepark nagyon jó, mi is szeretjük, bár babakocsival nem igazán járható. vigyetek kengurut szerintem. egyszer mikor Laurával voltunk kirázta belőle a murva az ebédet.
majd képeket tegyél fel !
miért piros Maja popsija? én erről lemaradtam. csakhogy mindig írod, h. szellőzteti a kisasszony a hátsóját.
amikor Laurának a hasmenés szétmarta mi Bepanthen plus-szal kentük, nagyon bevált.

Zsóka, de jó, h. Marcus már jobban van. olyan jó tesók ők ketten Borkával ! átsüt a fotókon, h. imádják egymást. olyan jó nézni ezeket az együtt hancúrozós képeket !

jó éjszakát.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi is kukorékol még. :D

Marcsi

KépKép
alon

Zsóka, még neked akartam.. igen, Laura még :!: megfogja a kezem, mert amíg el nem indult egyedül, addig így járkáltunk a játszótéren, itthon, parkban meg mindenhol - gondolom még benne van a reflexében. :lol: most épp amúgy az úttesten való átkelést tanuljuk kézenfogva-körülnézve.
meg ha nagyon fáradt, akkor adja a kezét {v. felveteti magát.}
gondolom nála is eljön majd előbb v. utóbb, hogyha kérem sem adja a mancsát.

na tényleg megyek alunni.

Marcsi

KépKép
alon

IMI, köszi! Ez lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nóri8

Boldog 4. hónapfordulót a kis Emmácskának!!!!!!

Jaj de édes a vonalzós kép!!!! Lehetne nagyban is????
Hát nme csodálom, hogy ebben az időben Emmácska sem tudja eldönteni, hogy most akkor megfázott vagy sem. De már biztosan semmi baja. :lol: Redőny nincs? :lol: :lol: Sose lesz már, nem?? :lol: :lol: Mi is így vagyunk, elmegyünk venni valamit, aztán tök más lesz belőle.

Nóri: hát mi még itthon. Remélem, sikerül meggyőzni apát, hogy ha Majus felkel, mennyünk ki, de szerintem talizni biztos nem fogunk. :cry: :cry:

[quote="Imi apu"]N írta:Imi apua többet nem pojénkodok, ígérem.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Marcsi: Maja popó begombásodott, ezért a szellőztetés. Sőt, már ténylegn agoyn terjed, de holnap veszek terbisilt, ahogy Zsófi ajánlotta, mert ez így már nagyon nagyon csúnya.

Megyek győzködni. :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?