Sziasztok Csajok!
Imi, hangosan nevetgélek itt a gép előtt a nyuszikon!
Az alvós kép fantasztikus! Zsoltinak is megmutattam, de anyukámnak is meg fogom!
Szegény Edus, látszik a fáradtság rendesen.
MILOS gyönyörű! Ásítóson tiszta Edus!
Édes Zsombesz is!
Mi az hogy nyunyis volt Zsigu?
Együttalvás hajnalban nálunk is újra napirenden van hajazással egybekötve
.
Lolóka milyen nagylány! Szerintem kétévesnek simán kinéz. A dj-s kép nagyon jó, de persze a többi is. Lány létére nagy lurkó ő is!
Marcsi, a rendnek több oka van: mostanában elég sokszor jönnek hozzánk gyerekek vendégségbe, ezért muszáj, aztán már az időt is jobban be tudom osztani, mert Farkas már elég jól alszik, meg egy kicsit be is kattantam ám rendileg, mivel mindig itthon vagyok idegesít a rendetlenség. Ezért is történt a kávés eset, mert elfordultam egy konyharuháért, hogy letöröljem a kicsöppent vizet, és már rántotta is magára a bögrét.....
De ha visszamegyek dolgozni, tuti, hogy nálunk is atomtámadás lesz, úgyhogy ez természetes.
Zsóka, de jó, hogy Marci meggyógyult! most látszik ezeken a képeken, hogy mennyire hasonlítanak egymásra Borcsival. Jól bevadulhattak! Összeszorított fogak....
A tornyot egyedül építette Farkó, mostanában ez a kedvenc elfoglaltsága. És olyan édes, mert minden egyes felrakott kockánál odahív minket Zsoltival,és meg kell tapsolnunk.
Eddig ő is lerombolta, de egyszer megkértem, hogy ezt most ne, és azóta vhogy finomabban bánik a kockákkal.
Andi, mi is holnap megyünk a medveparkba!!!!! :: Bár mi reggel 10 óra körül, mert jön Farkas dédpapája, és vele megyünk ki. Tök jó lenne összefutni!
Egyébként érdemes menni, mert jó hely. Mi most megyünk harmadszorra Farkóval.
bOcs, de csak most olvastam, hogy beteg vagy. A nap majd biztos kiszívja a betegséget! Jobbulást!
Már kérdeztem egyszer, de biztos nem olvastad, hogy a férjed, milyen zenekarban játszik? MI a neve?
Zsófi, ezt a miómás dolgot én sem tudtam. Biztos, hogy minden rendben lesz. Szerintem csak te érzed nagynak a hasad, biztos nem is nagy.
Samunak mondtátok már?
Emese, gratulálok Hannácskához!!! A kép tényleg nagyon tuti! A fotós hszedből visoznt egy szót sem értettem....
De az jó ha fotóztok, mert akkor sok képet teszel majd fel, amit én mindig meg tudok nézni!
Niki, Emmácska is milyen nagylány lett már! Már hintázik!
KÉP?
Fatima, aranyos vagy, hogy hiányoltál. köszi.
Szoktam gondolni rátok, amikor a bosnyákon vagyunk, hogy nem sétáltok-e arrafelé.
Tarek végülis megeszi a nagyobb adag tejecskét? Ugye ezt irtad, hogy többet adsz neki? NAgyon jól bírod a fejést, csak így tovább. HIdd el, hogyha nagyob lesz ugyanígy fogod imádni.
Kata, Lizi tündérmackó lehet ahogy reggel mosolyog az ágyban!
Papa nálunk is szokott morogni, ezért sokszor este már be sem kapcsolom a gépet...
hú, na már alig látok....
ja ,köszi a spirálos válaszokat, meggyőztetek: nem lesz!
mentem, puszi, Nóri