Nana
A hisztivel én is pont így vagyok. Bence egy angyal volt, "ahova tettük ott maradt kisfiú volt."
Ha a közelében voltunk és vele foglalkoztunk édes volt nagyon. Ezzel szemben Adri sokkal de sokkal önálóbb, jobban elvan, de, ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné elvágja magát a földön, ezt bárhol megteszi sajnos, még a boltokban is.
Az a tipikus lányos hiszti. Ilyenkor nem tudok mást tenni, csak felkapom, be a babakocsiba, és sietek haza.
Mi is náthásak vagyunk Adrival, vagyis már megyünk ki belőle. Bence szerencsére az allergiáján kívül már nem volt beteg másodikos kora óta. Kop-kop.
Priviben írnál a dokival szerzett élményedről?
Ilyen szivacsos falidíszeket kapsz a Szilcoop melletti bababoltban.
Adrienn
Köszi az infót. Én szoktam vásárolni kínaiban is. És ott, ahol írtad nagyon szép lánybugyik és harisnyák szoktak lenni.
Lina
Örülök, hogy meglett az eredmény, és annak is, hogy rendben van Lili.
Roz
Rmélem Áki nem sokáig fog sírni.
Kazi
Miért is lepődök meg folyton Adrika magasságán? Én is pici vagyok.
Erszényes
Na most aztán mindenki izgul, te meg hallgatsz.
Lili
A Gólya bolt az, ami a Piramis üzletház központban van? Mert ott tudom, hogy sok leopoldis terméket árulnak, de én mindig azt láttam, hogy sokkal drágábban, mint az oldalon.
Zsófi milyen kis huncut minden képen.
Ser
Hanna is sokat karattyol otthon németül? Gabi mesélte, hogy Eszti otthon folyton mondókákat mond. Az elejét németül, és magyarul fejezi be.
Csajok. Azt szeretném megkérdezni, ha valaki esetleg tudja, hogy a dentokarból lehet már egy egész tablettát adni másfél éves kor után? Ez a fogára való. Eddig felet adtam.