Új privát üzeneted érkezett!

Judit, jó, h. jó lett a genetikád! :)
birolili

Sziasztok!
Ma megyünk turiba!!!jaj de jó! Remélem találok már Levinek kiskabit, mert még sehol nem árulnak, pedig 10 fok körül van reggel :evil:

Bepa!
Hát igen, Levi már igazi nagyfiú! Hihetetlen, hisz még most mozgott a pocakomban, most meg..... 8) .Kis :P Díbloka! :wink:

Cukker! Lili!
Hát Levi most 7750 gramm, de születési súlya 3550 volt.
De hát amíg ki nem derült a tejallergia, majdnem másfél hónapig 5 kiló volt :?

Ez a hasnyálmirigyes dolog nem tudom, hogy összefügg e vele, de mivel 4-5x van kaka, és elég zsíros :roll: valószínű, hogy nem tudja feldolgozni a szervezete a zsírt, átmegy rajta, ezért nem hízik! Gondolom én józan paraszti ésszel 8) !!
Ki az az új doki? Ki most a gyerekorvosotok?

Erszényes!
Csak nem????? :o
A dokit én sem ismerem!

Lina!
Én megint le vagyok maradva! :oops: :? Hol dolgozol? BOCSI!

Judit!
Ez szörnyűűűűű! Hát nem tudom mit is mondjak! majd írok privit, mert nem akarok én itten okoskodni :oops: Nem vagyok orvos, csak szörnyű télleg olvasni és akaratán kívül segíteni akar az ember!
Örülök, hogy jó lett az eredményetek!!!!

Kép
adrienn021

Bepa, mi Zsófinak 4kerekű bicikliz vettünk, plusz egy kis ruhát kapott.

A diavetítőt hozzászólásokat köszönjük, kaptunk a Malomban. :) Azt is kapott Zsófi a keresztszüleitől. Meg még kapott szép kis rucikat. Az én szüleimtől műanyag gyümölcsöket kapott bevásárló kocsival. Azt nagyon élvezi. :D Apával mennek bevásárolni. :)
birolili

Adrienn, Díbloka?????? EZ mi? :roll: Sztem nagyon jó súlyban van a kisfiad, nem tudom miért aggódsz.....
birolili

Adrienn!

Ha nem kapsz kabátot a duriba, (én nem kaptam, pedig sokat keresgéltem), nézd meg a Tesco-ban. Nagyon jó vastag, meleg Cherokee kabátot (és mellényt) kaptam 3500 -ért. A mellény 1500 volt de nagyon szépek, melegek, nekem nagyon tetszenek. Írtam privit is Neked.

Birolili!
Köszi, én is örülök a genetikának.
Levivel kapcsolatban: a doki azt mondta, hogy napi 30-40 ilyen gyereket visznek oda. Úgyhogy gyakoribb a probléma, mint gondolnánk :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na, teszek képeket, bocsi, lehet, h. kicsit sok lesz, de nem tudtam választani. :)

Botika szobája:

Kép

A szülinapos, Nézzétek a beállást. :D Megzabálom. És ahogy a pulcsiját fogja..... egyszerűen nem engedte becipzározni. MAjd ő fogja. :)

Kép

Ez az én kedvencem. :)

Kép

Anyával:

Kép

És az utolsó: Pocakos kép. :)

Kép

Tortás kép:

Kép
birolili

Sziasztok!

Judit, vegberepedes, te jo eg! :( :( :( Remelem, hogy a szirup megoldas lesz.

Lili, gyonyoruek vagytok!!! Zsofica tunemenyes kislany! :D
Boti szobaja is nagyon szep lett! :D

Lina, remelem megkerul az az izotop lelet! Durva volna, ha nem :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili

Nem raktál sok képet, én nagyon szeretem nézegetni mindig.
Boti szobája mesésen szép, Zaófi egy kis angyal és te is nagyon szép vagy. A lakásotok meg hát.... Én is laknék ilyen szép helyen.

Leopoldis oldal a következő helyen van:

http://www.leo-poldi.hu/webshop/

(Én tuti fogok rendelni, ha gondolod nézd át, lehet, hogy Dettus is fog)

Aprók tánca, ahogy Dettus mondta 3-kor kezdődik. Van belépő, de olyan 300 ft körül lehet. Én biztos megyek. Remélem addigra Adri is jobban lesz, mert most kissé taknyos.

Asszem te kérdezted Adri méreteit.
Épphogy elmúlt 9 kiló és 74 cm. Múltkor elszomorodtam, hogy Lencike nagyobb nála, aki 2 hónappal fiatalabb.

Ser

Nekem is úgy tűnik, hogy rendben van Adri, csak.....

Hajni

Én is azt akartam még mondani, amit Ági is, hogy még a tenger színe is más, mint mondjuk Horvátban.

Adrienn

Most Boskó József a dokink, de novembertől nyugdíjba megy, és vmi Zsuzsanna jön a helyére.
Adri is sokat kakil, de talán nem zsíros neki.

Judit

Nagyon rossz olvasni, hogy min megy keresztül a kisfiad.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, köszi, egy kismellényt rendelnél? Rózsaszín 86-92 - es méretben. Köszi! :)

Dóra, Te is tegyél pocakos képet légysziiiii! :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Hajny
De jóóóó lehetet Nektek! :D Meleg, napsütés... :D
Szuperek a képek. Nagyon aranyosak vagytok Annával, mindketten! :D

Judit
Ez borzasztó! Szegény kis manó! Én is agyon aggódnám magam a helyedben, de bizti igaza van a dokinak és nem lesz gond a későbbiekben, ha most csak sziruppal sikerül :(
Homeopátia nem tudna esetleg segíteni? vagy próbáltátok már?
Cherokee tényleg jól néznek ki :wink: én is szoktam időnként venni, de most ezekre a pizsikre nagyon mérges vagyok :evil: :)

Adrienn
Jaj ne haragudj, nem válaszoltam...Rucik itt várnak, Sőt lehet még egy kis kabit is tudok adni. :D Szintén nem hordtuk. :cry: 80-as van benne, de nincs akkora
Danusnak sikerült lebetegednie :( így .... nem is tudom hogy legyen... :roll:
írok privit :)

KépKép
KépKép
nana09

Lili
Zsóficica továbbra is gyönyörű kislány! :)
Nagyon csini is és pont megállapítottam hogy egyre inkább apukájára hasonlít, de amikor megláttam melletted, akkor meg rád! :wink: :D
Boti szobája meseszép lesz.
A sarokban a falon...mik azok? :roll:
Szeretsz ott lakni? (nem csak a házra a helyre is értem)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

Judit
annyira sajnálom :( szegény kisfiad :( Reméljük a szirup bevállik . Lazító ételként nekünk a szilva jött be nagyon ..

Lili
Oh de éde Zsófi cica :) Nagyon klassz lett Boti szobája :) Te meg nagyon csini vagy :) hol vetted végül a függyönyt ? és varratad meg ? Nekem is pont iylen szin kellene mint neked ez a narancsos ...meg egy drappos színű is kellene meg kék is .

Lina
naaa?? meg lett az eredmény???

Ma sajonos nagyon sirt Áki :( még az utcán is hallottam 1 óra hosszáig még ott maradtam a folyoson détikáltam meg az utcán hátha még is kellek de nem szoltak aztán délben mikor hozták ki nagyon megdicsérték Ákit hogy nagyon ügyes volt meg sok és jól evett és hogy nagyon aranyos volt amíg beszélt hozzám a gondozónéni Áki végig az arcomat meg a karomat simogatta olyan kis drága volt :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana!
A privit már megírtad, mert nem érkezett meg!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lili!
DÍBOLKA akart lenni :oops:
HÁt jó súly, nemtudom.De hogy nem akar mostanában enni! :?
Gyönyörű a nagylány!!!És tényleg zabálnivaló azzal a beállással!
Nagyon szép a lakás, és a nagylegény szobája :wink:
Cukker!
Hát nekünk sem zsíros igazán, de a doki úgy kérdezte, hogy híg, vagy zsírosabb, hát akkor inkább zsírosabb!
Boskó?na hát inkább nem is ........

Nana!
Köszönjük a rucikat, így előre, akkor mostmár nem költöm el a pénzem :oops:

Roz!
Majd legközelebb! :wink:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Erszényes
csak nem???? :wink: :wink:

Dora
el is felejtettem válaszolni,Anna naon szeretett pancsizni,de csak derékig ment be a vízbe.Félt a hullámoktól.Inkább a parton,vízszélen játszott.

Judit
hát nem semmi a kakitok.Naon sajnálom.Nem is tom mit csinálnék ilyen helyzetben,mi lenne a legjobb,de kívánom hogy jöjjön helyre minél elöbb.

Lili
naon szép a kis Boti szobája,a kórházas táskát akarod bepakolni már?Én elég késön pakoltam be,a szülésem napján,36-ik héten.Nem tom mikor kellene.
Te is a lányod is szépek vagytok,kész hölgy Zsófi.

Roz
Anna kedve is változékony,valamikor tökre boldogan megy bölibe,van amikor meg bömbölizve.Kitartás.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bocsi hoyg ilyennel jövök :oops: ma pakoltam a szekrényben és találtam 2 és 1/2 csomag (134 darab) Tescos pelust a lilacsomagolásút 9-18kg ig 4 es számú maxit esetleg kellene valakinek 4000 ft ért ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, mégse rendelj mellényt, ma találtam Zsófinak a városban. A Gólya baba üzletben. Nagyon szép kis ruhák vannak ott....többnyire Leopoldisok.
Még nem voltam bent, de most jól szétnéztem. :D Cuki, 1 számmal nagyobb mellényt kapott a nagylány, legalább jó lesz rá tavasszal is. Az ára is nagyon jó volt.

Köszönjük a dícséreteket. :) Büszke vagyok kiscsaládomra. Még egy képet nem tettem fel, pedig az is olyan jó. Lehet, h. megosztom veletek.

Nana, ezek ilyen kis polifoam - szerű anyagból vannak, direkt fali dísz. Zsófinak is ilyen van a szobájában, csak neki Mici mackós.

Roz, a színházzal szembe nézd meg, ott sok színes függöny volt, mikor én néztem, és sztem olcsóbb, mint ahol én vettem. Csak én azért vettem a Wesswlényin, mert a mintás függöny csak ott volt normális. És ahhoz meg ezt a dísz csíkot megkellett rendelni. Ugyani s a bocis függöny csak ekkora volt. Szval így lehetett megoldani. :) Bocsi, h. ilyen körülményesen írtam. :oops: De remélem értettél. :) A színházzal szembe nézd meg, az a lényeg. :)
birolili

Még ezt a 2képet megosztom Veletek, és befejezem. :)

Nana, ez közelebbről:
Kép

Ez pedig apucival. Olyan édesek. :) Ez is a kedvencem. :)
Kép
birolili

Lili, gyönyörű Boti szobája, és mennyire klassz az a nagy pelenkázó! Nagyon tetszik :D ! Zsófi meg egy tündér azzal a szalaggal a hajában! a Malomban a mozgólépcső előtt-mellett láttalak Titeket.

Lina, én megértelek teljesen, én is csak mielőtt megyek Hannáért tudok bekukkantani-épp csak elolvasni, meg ilyenkor este pici időt engdélyez a csajszi(most például kanállal 2eszi" a vizet :roll: :shock: :? )

Kazi, jól vagytok?

Kép
seriff

Roz, ne maradj ott, és ne hallgasd, h meddig sír! Hidd el, h szólnak ha gáz van,és menned kell Ákiért! Fel a fejjel!
Csajok hogy bírják?

Kép
seriff

sziasztok!

Hajni:
Képek klasszak,látszik,hogy milyen jól éreztétek magatokat!hány fok volt?Barna lettél?Az iwiwes meghívót nem vette át csokinyuszi,lejárt,most meg visszajött. :( mi legyen vele?

Lili:
Zsófi tünemény,csinik vagytok!Most sokkal nagyobbnak tűnik a pocid mint múlkori képen :wink:
A szoba is nagyon szép lett!Szerintem ráérsz még a kórházas táskával,csak pozitívan :wink:

Roz:
Nemtudom,melyik az a telek,amit írtál.mi az arbarétum mellett ami jön ki azon kell menni,nem kell lefordulni a tescos útra,hanem tovább egyenesen,onnan kocsival kb.1percre.szeretek itt lakni,csak amióta megcsinálták az utat úgy száguldoznak itt az autók :oops: a gyerekeket nagyon féltem és ugye itt nincs járda.Megkérdezhetem,hogy mekkora a telek és mennyi az ára?
kérdeztem,hogy a Barbis tortát,hogy kell elkészíteni,ha lesz egy kis időd leírnád nekem(ha nem túl bonyolult)?

Judit:
Sajnálom a kisfiad nagyon,ez szörnyű lehet !Remélem bejön ez a szirup!

Cukker:
Lari se több kg,ne aggódj,csak Ő nagyon alacsony,így ducinak tűnik! :)
kazi

Ser:
Köszi kérdésed ,megvagyunk,Lari picit megfázott.Folyik az orra,de amúgy megvagyunk.Mondjunk egész héten 3-masban voltam a csajaimmal és picit lefárasztanak :oops: ,apa túlórázik :?
Vizet kanállal :lol: jó pofa ez a csaj!

Bepa.(ez lemaradt :oops: )
fiacskáid nagyon aranyosak a képen :)
kazi

Sziasztok!

Kazi
bocsi,el is felejtettem szólni hogy nem tudta megnyitni a meghívót.Nekem is volt egy ilyen meghívóm,elküldtem másnak.Nyugodtan küld el másnak ha kell valakinek,köszi amúgy.

Én naon sokat barnultam,Anna és Endre nem sokat,mert sokat voltak árnyékban.Én naon élveztem a meleget,jó volt.35 fok körül volt mindig,vasárnap és hétfön még melegebb volt.Naon égetett a nap.

Lili
büszke is lehetsz a kicccsaládodra,szépek vagytok,boldog,kiegyensúlyozottnak tüntök.Ez tök jó.

Ser
oltári miket müvel Hanna,jót nevettem rajta. :lol: :lol: Tetszik.

Thymi
írhatsz is ám,ne csak olvass! :wink:

Kattic
hogy vagytok?Rég írtál.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztook

Judit! röviden, nagyon nagyon sajnálom, nem lehet most könnyű
Kitartást

Lili! Csudiszép Zsófika, mind2-el:)
Botika gyönyörűséges szobát kapott, ezen nem fog múlni a jó alvás :lol:
A Te pocakod is növöget, ha lesz UH akkor írd meg mekkorára saccolják a picurod!

bocsi de most ennyire futotta egész nap poakoltam(de sose lesz olyan amilyennek én szeretném)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lányok, lenne egy kérdésem
Nem lenne valakinek felesleges járókája(sajan a miénk kölcsön volt és lassan vissza kell adnom)
Ha tudtok valakit valamit várom pü:)
Köszi

Gabi
bepagabi

Bepa, múltkor írtam, 1400grammra saccolták Botit. 29hetesen. :) Azt is mondta a doki, h. szerinte 3700-3800 gramm lesz. Szval szerinte jobb lenne, ha előbb jönne, az én érdekemben mondja. :) :shock: Egyébként minden rendben van, kaptunk fényképet, ugyanolyna, mint Zsófi ekkor. Oda raktam Zsófi ekkori uh képe mellé, és még a póz is stimmel. :) A pofijuk meg.... :D
birolili

Sziasztok!

Nézzétek meg, én szétnevettem magam!Remélem Levi nem lesz ilyen!!! :?

:lol: http://videa.hu/main.php?page=play&v=eZ7Ht6zZk3MELZ03 :lol:

Kép
adrienn021

Adri,
a T-Comnál dolgozom, belső képzéseket tartok. Ügyfélszolgálat területen szakmát, meg néha tréningeket. A kedd az privát volt Piliscsabán, vezetőfejlesztő tréning.
Levi súlyával meg ne foglalkozz, tudom, könnyen beszélek, én is csináltam. Lili 3950 volt, de szerintem 9 hónaposan ő sem volt több.
Csak arra figyelj, hogy ne fogyjon. Lili 3-szor fél kilót fogyott, mire kiderült a tejallergia

Dóra,
megkerült mára a lelet, vagyis kiderült, hogy el sem veszett, csak kevés a leletező orvos. A doktornéni meg is jegyezte, hogy persze még ki is kell néhányat rúgni...
Szóval:
Lili bal veséjének a tetején van egy minimális heg. Ezt eddig is tudták, újat nem mutatott ki az izotóp sem. Ettől még 90 éves koráig élhet teljes életet :D Viszont vigyázni kell, hogy ne legyen újra gyulladás, és nagyobb kiterjedésű heg. Nem refluxos szerencsére, nem kell állandó vizeletfertőtlenítés.

Roz,
most láttam, hogy te is kérdezted az eredményt, köszi neked is az érdeklődést.

Seriff,
azért kicsit rossz, hogy kevesebbet jutok ide, mert kíváncsi vagyok ám, hogy kivel mi van, olvasni próbálok is, csak a munkahelyemen azért nem akarok sokat netezni, mert ugyan korlátlan a net, de logolják, hogy mit nézünk. A babanetet magyaráznám meg, hogy ott milyen tuti szakmai infókat találtam :D Persze pici belefér. De már kedd óta tanítok. 9-17-ig. Rengeteg, már azt sem tudom, hol áll a fejem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
ez jó hir :)

Seriff
nem aggódom "annyira" ahogy a gondozó néni is modta tök gyerek :lol: csak tudod.... anya pici fia :oops: :oops:

Adri
sajnálom de mindenképpen összehozzuk :)

Kazi
szerintem egyszerű :) csak süs egy kuglóf formában piskótát vágd 3 részre vedd ki egy barbi lábát szur bele a kuglof közepébe és tölts meg bármilyen krémmel kivül meg diszited tejszinhabbal vagy a krémmel ... Ha gondolod irok be krémeket mit szeretnek a csajok ? csoki oroszkrém ludlábtorta.......bármit lehet kapni cukor virágot azzal tudod disziteni ha bármilyen segítség kell csak szolj :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Adri
Nem akarlak elkeseríteni, de a hiszti sajnos hozzátartozik a normális fejlődéshez :? :D

Én mintha csak Botit látnám :D ugyanezt csinálja csak hasra vágja magát és csapdos, kiterül, majd felkel, majd újra :shock: :D
(mondjuk ezzel a viselkedéssel számomra is ismeretlen dimenziók nyiltak meg Danus után :D ... eddig igazából soha nem értettem, nem tudtam elképzelni milyen ha a gyerek földhözvágja magát :shock: na Boti ismertette)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lányok!
Azt nem tudom ki szokott kínaiban vásárolni, de most a rendőrséggel szemben ki van írva, hogy szeptember végéig 30 % kedvezmény van minden termékükre!

Nana!
Hát félek én is a hisztitől, már túlságosan tudja manipulálni az apukáját és engem! :roll:
Én szoktatom az önálló játékra, de ha apa megjeleni vége :? :cry:

Roz!
majd összehozzuk, ha megyünk be a városba felhívlak, hogy merre jársz, mit csinálsz, majd 1x sikerül :wink:

Na felépredt apa, most mennem kell, majd jövök!

Kép
adrienn021

Nana

A hisztivel én is pont így vagyok. Bence egy angyal volt, "ahova tettük ott maradt kisfiú volt." :) Ha a közelében voltunk és vele foglalkoztunk édes volt nagyon. Ezzel szemben Adri sokkal de sokkal önálóbb, jobban elvan, de, ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné elvágja magát a földön, ezt bárhol megteszi sajnos, még a boltokban is. :( Az a tipikus lányos hiszti. Ilyenkor nem tudok mást tenni, csak felkapom, be a babakocsiba, és sietek haza.
Mi is náthásak vagyunk Adrival, vagyis már megyünk ki belőle. Bence szerencsére az allergiáján kívül már nem volt beteg másodikos kora óta. Kop-kop.
Priviben írnál a dokival szerzett élményedről?

Ilyen szivacsos falidíszeket kapsz a Szilcoop melletti bababoltban.

Adrienn

Köszi az infót. Én szoktam vásárolni kínaiban is. És ott, ahol írtad nagyon szép lánybugyik és harisnyák szoktak lenni.

Lina

Örülök, hogy meglett az eredmény, és annak is, hogy rendben van Lili.

Roz

Rmélem Áki nem sokáig fog sírni.

Kazi

Miért is lepődök meg folyton Adrika magasságán? Én is pici vagyok. :)

Erszényes

Na most aztán mindenki izgul, te meg hallgatsz. :)

Lili

A Gólya bolt az, ami a Piramis üzletház központban van? Mert ott tudom, hogy sok leopoldis terméket árulnak, de én mindig azt láttam, hogy sokkal drágábban, mint az oldalon.
Zsófi milyen kis huncut minden képen.

Ser

Hanna is sokat karattyol otthon németül? Gabi mesélte, hogy Eszti otthon folyton mondókákat mond. Az elejét németül, és magyarul fejezi be.

Csajok. Azt szeretném megkérdezni, ha valaki esetleg tudja, hogy a dentokarból lehet már egy egész tablettát adni másfél éves kor után? Ez a fogára való. Eddig felet adtam.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok
ma sajnos sokkkkkal jobban sirt Áki :( Már az utcán miko r megáltunk mintakit oda szögeztek a bicó ülésbe .... hazsa= haza csak ezt hajtogatta ...a kabátját összeszorította kezével levenni sem engedte, kabiban ment be . Remélem hamar megszokja mert ha ez még egy pár napig így megy inkább itthon hagyom ....

Kazi
akkor ez a másik oldala annak a résznek ahol mi néztük. Hát szerintem nagyon sok az ára 2000 nm. és 6 millió igazán nem értem T. mit variál mért nem jó a petőfivárosi most ha valóban meg lesz szeptember végén a végleges utterv tavaszal fel lehetne osztatni és indulhatna is már következőévben az építkezés.. Bár nem tudom min csodálkozom itthon a bútorokat is ugy cserélgeti mint más a nadrágját soha nem tud dönteni -...... :roll: :lol: :?

Adri
csak össze hoztunk :) Nagyon édes Levi baba :)
ezt a videot már én is láttam :D haláli áhhhh tényleg nem rafináltak a gyerekek .... :lol: :lol:

Lili
Édes az apás kép :)

Kép

Kép

Kép
roz23

ez lemaradt

Seriff
Csajok háát... vegyes Adrika minden reggel sir de aztán bemegy valmelyik nap be is pisilt annyira sirt ...Az a baj hoyg nagyon hiányzik neki napközben Niki és sajnos az udvaron is külön vannak . tegnap a kerítésen kersztül pusziszkodtak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

Roz:
Köszi a torta recit,tényleg nem tűnik bonyolultnak,aztán majd meglátjuk,ha úgy kezdődik,hogy a piskóta összeesik ahogy kiveszem a sütőből :lol: :? :shock: ....,na majd beszámolok ,hogy milyen lett....írhatsz valami egyszerű krémet(ami nem csömör),ha van időd :wink:
Drágák itt a telkek,most nagyon felkapott lett ez a környék....nézelődni csak szabad T.-nek,nem?!Jobb mintha kész lenne a ház és akkor jönne rá,hogy ez így nem jó :lol:
Szegény Áki :cry: én se birom,ha sírnak...az a baj,hogy azt mondják,hogy meg is érzik,ha nem biztos anya a dolgában.
Lányok édesek lehettek :) -a héten én is úgy jártam,hogy Mirát elvittem a játszóba de.-re,Lari egyfolytában ment az ajtóhoz,húzott oda,vette a cipőjét,sírt:Micccccííííííí(Miri)-mi lessz,ha okt.-ben elkezdődik az ovi :roll: :shock: :?

Lina:
Ez jó hír :)

Adri:
Hiszti-nállunk mind a két csajszinak megy :roll: (Mira legalább hamar túlteszi magát,rajta,de ha Lari rákezd....jajjjjj annak aki vele ellenkezik :lol: )
kazi

Azért nyugtató, h. mindenhol jelen van a hiszti...... :roll:

Roz, építkezni szeretnétek? Sztem a 2000nm-ért nem sok a 6M. Reális ár. Főleg, ha közművesített is.
Csajok nagyon cukik lehettek a puszizkodással! Menniyre szeretik egymást! :) Áki..... :? :cry: Én is sajnálnám.

Cukker, igen, arra gondoltam. Drágábbak? Lehet. Annyira nem figyeltem, csak hogy nagyon szépek. :D De az internetes vásárlás tudom, h. jobban megéri sok esetben. :)

Nana, fiúk is tudnak hisztizni? :shock: :roll: Ajjaj, azt hittem csak a csajokra jellemző jobban. :)

Adrienn, Zsófi sem eszik sokat, bár én ezen már túl vagyok, már nem érdekel...... eszik, ha olyan kedve van. HA csak gyümölcsöt, akkor csak azt. HA csak iszik, akkor csak iszik. Megtömni nem fogom, nem is tömtem soha.

Kazi, édes lehet Lari! :) Hogy összenőttek. :) Igazi pajtások lettek, nem? Évi babát vár? Nem is tudtam, csak múltkor összefutottam vele a városban, és akkor újságolta. :) De jó! Örültem! :)
birolili

Sziasztok!

Levente is hisztizik mint az őrület. Tegnapelőtt mikor voltunk a háziorvosnál beutalóért, ahogy meglátta a dokit hanyatt vágta magát és bömbölt (persze a fejét is beverte). a doktornő csak nézett.
Van hogy egy óra hosszáig képes hisztizni, elvágja magát, sárba, porba, vízbe, koszba. Fel nem lehet állítani, a lábát huzza fel.
Nagyon kiborító. Nyáron többször hideg vízzel kellett lelocsolni. :D

A másik nagy bánatom, hogy verekszik. Gyerektársaságban a kisebbekre rettenetesen féltékeny és üti veri őket. A nagyobbakkal semmi baja, sőt nagyon szeret velük játszani, utánozni őket. Nem tudom mit csináljak. Mikor üt egyet akkor tőlem visszakapja. (szinte nem merek az anyukák szemébe nézni). Leventét nem hatja meg ha én rácsapok. Tegnap már az arcára ütöttem, hogy hátha az használ. A szép szó, a magyarázat mit sem ér. Este az apjának még mutatta is hogy verekedett, bumm-bumm.
Segítsetek mit tegyek???
Itthon nem látott ilyesmit, nem szokott kikapni, csak néha a hosszas hiszti után elfenekeli az apja. Más gyerektől sem látott ilyet. Magától kezdte.

Ja és tegnap este és ma reggel is sikerült a nagydolog. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit
Szerintem ne üsd meg.
Ha te megütöd, ő úgy gondolja ez nem egy rossz dolog, hisz te is megteszed vele (és miért tenne anya rosszat a kisfiának? :shock: - gondolja ő)
Másrészt mint minden, minta előtte. Szerintem ő még nagyon pici ahhoz hogy értse a lényegét annak te miért ütöd meg őt.

Persze ez csak az én véleményem, de szerintem próbáld ki hogy pl. kisebb "büntiket" kap. Én mindig azt csináltam ha bármi piszokságot követett el Dani, (bár meg soha nem ütött senkit) azonnal felálltam és hazavittem. Volt hogy hazáig ordított hogy ő vissza akar menni, játszani akar...

A hisztiknek pedig egyetlen gyógymódja van a FIGYELEMELTERELÉS!
Nehéz meló, :D de mindig beválik. Rengeteg türelem és fantázia kell hozzá. :)
Nekem egy gyerek mellett még ment, de ha ketten egyszerre csinálják... :shock: már feladja a leckét!

+ én még olvastam a vércukorszint leesése miatt keletkező "hisztiről". Van benne igazság, nálunk sokszor bevált hogy ha evett valamit megnyugodott. :)

A Nagydolog-nak nagyon örülök! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
Érzem én is, hogy nem szabadna megütni. Annyit magyaráztam neki, hogy az fáj a másik babának, szeretni kell, simogatni, együtt játszani, cserélgetni a játékot stb. Mintha nem értené. Egyenlőre azt gondolom, hogy azt sem értené, ha felállnánk és elmennénk. Nem tudná, hogy miatta van.
Sajnos a türelemmel sokszor nem túl jól állok. Megőrjít a hisztivel, és hogy cipelni kell olyankor, ha nem akarom hogy a sárba másszon, fetrengjen. Többszörös gerincsérvvel nagyon nehéz. A türelmem is azért fogy el mert nagyon fáj a derekam, ő meg csinálja a fesztivált.
Azért próbálok türelmesebb lenni...Állandóan a játékokat vonom be, az evés is csak úgy megy. Egyet a libának, egyet a kacsának, egyet Leventének. Néha nagyon fárasztó. :(
Köszi a tanácsokat. Tudom, hogy igazad van.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nana!
Teljesen elfelejtettem írni az este!
Mára én is lebetegedtem, pedig de jó lett volna talizni Veled is!

Roz!
Köszi a reciket, igaz még belenézni nem volt időm :(
Ráadásul nagyon legyengültem, reggel még csak kapart a torkom, mostmeg alig élek :cry:
Mit szólt Aki amikor mentél érte?

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adri
én is jót nevettem a videón,hála égnek Anna nem ilyen.Nem vágja földhöz magát.

Judit
hát én is csak azt tom tanácsolni hogy egy kis türelem még.Nehéz naon,a szomszéd kisfiút is azzal büntetik hogy felviszik a játszásból ha verekszik.Azzal büntetik amit szeret.Csúnyán hangzik hogy büntetik,de valamivel rá kell téríteni a jó dolgokra.

Cuki
Erszényes nem vár ám babát,csak vizsgálat miatt kell egy jó doki.
Bocsi hogy helyetted válaszoltam,csak mindenki lázban ég.
Holnap jó lesz az aprók tánca,már várja Anna naon.

Jön még valaki?Kis baba-mama tali.

Kazi
édes két lány,ilyenkor látszik ám hogy szeretik egymást.
Figyi,elméletileg és gyakorlatilag is ha jól csináltad meg a piskótát,a sütöben hagyod kihülni,nem nyitod rá az ajtót,nem esik össze a piskóta.Nekem nem szokott.Meg hát ha szódabikarbonáttal sütöd,nem sütöporral,szép magas is lesz és könnyebb.Bár sokan nem szeretik.

Roz
az elsö két héten nálunk is sírt Anna reggelente,aztán már tök jó volt hirtelen.
Az a puszi naon édes lehetett :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Megjöttem a nagy gyerekebegyüjtő körútról :) elmentünk utánna az albarétumba meg fagyizni :)

Kazi
este egyedül leszek ugyhogy ha bírom és gyerköcök időben elaludtak akkor irok be egy párat :)

lili
ez az építkezés már vagy 8 éve lóg a levegőben elinte arra néztünk telkekekt ahol most Kaziék laknak, azt vagy 2évig folymatossan, szinte szerintem nem is volt olyan hely amit ott ne néztünk volna meg, aztán jött Heténybe a félkész házaival, aztán Kadafalván, aztán jött ez a petőfivárosi amit megvettük, kidetrült hogy építési tilalom van, már elég régóta várjuk mindig ígérik hogy ekkor és akkor feloldják a tilalmat kész lesz az út terv...és lehet építene, hol azt modja Tibor, hogy megvárjuk hol elege van az egészből ... de már nekem is mert azt nem értem, hoyg akkor ezt a házat minek újjítottuk fel teljessen 4 éve folymatossan csináljuk a falakig szétszedtük a két kezünkel beleöltük a sok pénz és rengeteg energiát de szerintem emlékeztek mikor a 3 gyerekkkel törtem a betont és hordtam ki egyedül mikro Áki még csak pár hónapos volt ezért hőzöngök csak :oops: ... tudom hülyeség meg örülnöm kéne hoyg szebett meg jobbat akar mindig de míg más kirándulni jár vagy 7végét a családdal tölti mi falazunk csempézünk teraszt építünk és bontunk szét ... és egyszer csak beállít ezzel a telekkel úgy hoyg már meg is alkudott rá talán meg kellett volna beszélni vagy valami hosonló nem ?! Na mindegy csak kicsit robbanásponton vagyok ebben a témában már... :oops: :roll: :lol:

Adri
örülök hoyg segíthettem :) kúráld ki gyorsan magad és probálj pihenni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Judit, én is ki szoktam venni Zsófit abból a környezetből, ahol éppen rátört a hiszti...és sztem nagyon jól tudják ők, h. mit miért csinálnak, és mi miért van..... ha nem bírod cipelni, tedd babakocsiba. Ne szólj hozzá, csak nézd. Nálunk még ez is be szokott válni. Kiveszem a helyzetből, elviszem jóval arrébb, és megvárom, míg lenyugszik. Aztán szépen elmagyarázom neki, hogy ez így nem mehet tovább. VAgy abba hagyja a verekedést, vagy nem megyünk vissza többet. Mármint ezt te mondod a gyerkőcnek. Aztán hidd el, megérti. ÉS visszamentek, megint ugyanúgy verekszik, akkor meg eljössz vele végleg. Vagy előtte még figyelmezteted: Mit beszéltünk meg kisfiam? Tudod, ugye? Mehetünk haza, ha nem tudod befejezni a verekedést? Sztem egy próbát megér, hogy visszamész vele. Ált. nálunk lenyugszik Zsófi és nincs gond. A kajálással is volt egy hasonló nálunk: hisztizett, ezt nem kéri, ez nem jó...... meguntam......, bevittem a szobájába, és elmagyaráztam neki, h. befejezi a hisztit, és visszajöhet az asztalhoz. Sőt, volt, hogy nem is szóltam hozzá, csak bevittem a szobájába, és néztem. Erre ő maga mondta: Befejeztem anya. És kijött, gyönyörűen evett. De mindvégig mellette ültem a szobájában, míg le nem nyugodott. EZ fontos. Tudja, hogy nem "bünteted", csak ez így nem helyes viselkedés.

Roz, no comment.......... :( Már skypoltunk erről egy párszor. Én tuti nem bírnám.

Hajni, köszi az értesítést! Erszényke nevében is! Azt hittük! :)
birolili

Sziasztok!

Lili.
Igen Évi kisbabát vár! :) Most annyi kismama van az ismerőseim között!Tesóm dec-re van kiírva,Évi januárra,meg itt vagy Te,meg Dóra,Geli,....olyan jó :D

Judit:
Nehéz dolog :? -szerintem fő a következetesség,akár hogy is neveli az ember-amit megigérsz,tarcsd be!(ha azt,hogy hazamentek akkor azt,ha büntibe lesz akkor azt).Egy idő után ,csak igérni kell,a hazamenetelt,büntit és tudni fogja mi a dolga!Amúgy nállunk bevált,hogy azt mondom:Anya nagyon szomorú,ha ilyet csinálsz-ugye nem szereted,ha rossz kedvem van!
A hisztire szerintem is a figyelemelterelés a tuti,de lehet,hogy a verekedés utáni észosztás után is jó,ha arrébb hívod és veled játszik,nem a megvert gyerekkel :wink:
Nagydolognak örülök,szuper :D

Hajni:
Szódab.-ás recit nem ismerem :shock: (amúgy se vagyok egy sütikirálynő :lol: )

Igen, lányok lassan összenőnek,de csak lassan,mert együtt jóformán semmit nem játszanak,csak ha roszaság van a dolgban.
Amúgy rengeteget veszekednek is-mindig ugyan az a játék kell nekik,akkor is ha 2ugyanolyan van :? :shock: :lol:
Mindettől függetlenül nagyon szeretik egymást :wink: :lol: :D
kazi

Lili, Hajni!

Köszi a tanácsokat kipróbálom. Majd beszámolok róla, hogy, hogy sikerült.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ha már hisztinél járunk! Mit lehet csinálni egy 9 hónapos fiúcska hisztijével? nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát(legalábbis ilyen korán) :wink:
Ő még ugyan földhöz nem veri magát, de van, hogy kapálózik, csapkolózik vagy kiüti a kezemből a cumisüveget!
Félek,ha most nem tudom helyrehozni olyan lesz, mint amilyen a videón, és azt nem hiszem, hogy bírnám!

Roz!
Pihenni??????Levit ma 14 órától 16:45ig altattam, majd nagy nehezen, ordítások árán elaludt és 17:30kor már fentvolt. Nem bírtam aludni, pedig most nagyon jó lett volna!

Judit!
jó,hogy sikerrel jártatok a sziruppal!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Köszönjük a Gratulációkat !!

Sajnos Beáékat még nem engedték haza, mert a kicsi nagyon besárgult. Talán holnap, de inkább vasárnap jöhetnek haza. Amúgy semmi gond. Szépen szopizik, jól van Kinga.
Bea unja már nagyon a bentlétet, de ma két szopi közt "kiszöktettem" a kórházból és elmentünk a Szil-Coppba vásárolni.

Mindenkit üdvözöl, Puszil!

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Bepa!
Most látom :oops: :oops: :oops: , hogy Bebe tegnap volt két éves!!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!! :!:

Kép
adrienn021

Sziasztok

Adri:Köszi
Ma 2 éves a nagyfiam
Annyira imádom és ma olyan szép napot sikerült eltöltenünk(mind a 4-en együtt voltunk, szabadban és Benedek körül volt rajonga)Bár minden nap ilyen boldog lenne :D

Judit! Nehéz dolog, volt Benedeknek is nagyon rossz korszaka(fejét verte ahová tudta)Ezt akkior hagyta abba amikor nagyon beütötte és fájt Neki és elmondtam, hogy ezzel magának tesz rosszat.
Mostanság ha hisztizik egyszerüen nem foglalkozok vele, de ha fel akar kérdzkedni(ezt szokta) akkor elmondom, hpgy csak akkor és csakis akkor ha abbahagyja (esetek 90%-ban beválik) És főleg akkor hoisztizk ha fáradt(vagy valamit elveszek Tőle, de ez ritka mert nem kaphat meg olyat ami nem neki való)
Ja és a fiygelemelterelés...Sztem nyugodt próbálj maradni, mert megérzik ha Te is ideges vagy(nagyon nehézTUDOM, én is sokszor nehezen bírom)Ja, és a másik csúnya de most mindenki előtt bevallom, nekem is eljárt párszor a kezem, de mindig olyan bűntudatom volt, és semmit nem javítoot a helyzeten...(kb. eddig 6 iylen eset volt, de mentségemre legyen mondva nagyon fáradt voltam)
És próbálj többet, mert mindenki más(próbáld végiggondolni miért is pofozkodik, hisztizik...elég ha párszor kap megjegyzi)
ÉS MINDENT ÉRT!!!!
KAkitok, szuper hír, scak így tovább(bocs ha sok voltam de segíteni akarok én is)

Zsolti! Csak hazaérnek lassan, és ha sárga jobb ha bent vannak:(
Lilla hoyg viseli(be szoktad vinni anyucijához??)

Gabi
(kicsit elfáradtam, de megérte:)..roz sztem Te már nem is tudod mi az a kipihentség, szóvel Te ettől a naptól tuti nem fáradnál el
Roz..még annyit, már megvette a telket???Megértelek...én a másik oldalról szemlélődök...
Puszi

Gabi
bepagabi

Adri

Én is megnéztem a videót, és ez a kisfiú semmi Adrihoz képest. Ő még pörög is, mint a breakesek. Lehet, nekem is be kellene küldeni? Lenne nevetés. :) Szóval őrjöng, bekínlódja magát az ágy alá, néha alig tudom kiszedni, félek, hogy kár tesz magában. A figyelemelterelés jó, csak nem mindig van erőm és kedvem hozzá. A pofon meg tényleg nem segít, mert aztán meg játék közben ő ütött meg engem. Azt hiszi ezt szabad és nevetett rajta. A hideg zuhany sem segített. Ma pl. a Szilcoopban voltunk vásárolni, és ő a pénztárnál a legnagyobb tömeg előtt úgy gondolta, hogy most már aztán neki elég volt. Elvágta magát a földön, aztán mindent bele.

Egyébként ő a játszótéren csak amiatt hisztizett, ha fel kellett jönnie. Sőt, ha itthon nem bírok vele, viszem gyerekek köz.

Roz

Csajok nagyon aranyosak, hogy így ragaszkodnak egymáshoz. Édesek lehettek így pusziszkodva.
És ne szomorkodj , ne mérgelődj. Van szép új udvarotok. :)

Hajni

Én is mondtam este Adrinak, hogy megyünk holnap az Annával táncolni. Ment rögtön bekapcsolni a rádiót, és teljesen be volt zsongva. Mindig mondogatta Anna nevét, és, hogy el.

Ági

Lőttek a jó világnak nálunk is. Adri kimászik/na a kiságybó, így őriznem kell, míg el nem alszik. Most nem tudom, hogy mit csináljak? Ha kiveszem estére a rácsot, kiesik. De, ha nem, akkor meg reggel félő, hogy kimászna, aztán esne. Ki kell még tapasztalni.

Bepének Sok Boldog szülinapot kívánok!!!

Andi
Kép
cukkker

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?