Új privát üzeneted érkezett!

Este 6-ra megyek. Ilyenkor is éhgyomorra kell menni? Vagy ez most csak konzultáció lesz? Este 6-ig éhen halok!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Köszi Lafi!
Olyan régen beszélgettünk már.
Remélem, minden ok veled!!!!!!

Gabi!
Üdvözöllek itt is!!!!!!!! :lol:
A csajok majd segítenek neked. :wink:

babszika

Na, most megyek, mert megint ledob a net. :(
Napsütéses szép napot nektek!!!! :wink:

babszika

Szia Gabi,
ne féljél , az MM-ben jól szúrnak! én nem vagyok rosszul , nem ájulok el, de nekem is rossz a vénám és nem bírom nézni , ahogy csinálják. de semmi bajom nem volt!!

ha a PCOS csomagot kérdted, akkor első alkalom állapotfelmérés , második alkalom vérvétel (reggel éhgyomorral 6-6,30 között!!!!! kell érkezned és 2óra múlva levesznek még egy adagot, a két vérvétel között csak nagyon minimálisat mozogj, mert befolyásolja a cukoreredményed), és harmadik alkalom labor lelet kiértékelés.

sok sikert, és ne izgulj!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Szia Gabi!

A MM-ben mindenképpen szólj, ha még szeded a mensi meghozására felírt Duphastont/Proverát/Norcolutot, mert ezekben progeszteron van, ezért fals eredményt adhat a progiszintre!

A vérvételnél pedig szólj, h. el szoktál ájulni, max. eleve fektetve vesznek vért és akkor el sem tudsz ájulni! :wink:

A kezelési lehetőségekkel kapcsolatban inkább hallgass a MM-es dokikra, mint a régi dokidra!
Az ő kezelése valószínűleg a következő lesz: Clostilbegyt a ciklus elején, esetleg tüszőrepi a közepén (jó esetben UH-os követéssel, rossz esetben találomra :evil: ), majd progipótlás a ciklus végén (Utrogestan, Duphaston) És nagyon fog sajnálkozni, h. nem sikerül és a köv. ciklusban emeli a Closty adagját. Vagy előjegyez laparoszkópiás drillingre, h. ki tudjon jutni a petesejt azon az iszonyatos vastag kérgen, ami a petefészkedet borítja!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Olvasgass: http://www.pcos.hu/igaz_tortenetek.html

Sok sikert!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok lányok!

Nem elveszíteni! :wink: Éppen csak beleolvastam pár hsz-be, s látom hogy hiányoltok! Köszönet érte!

Állandó pörgésbe vagyok, ezért sem tudok jönni netelni! De hátha jövő héttől már jobb lenne a helyzet.

Tegnap voltam ctg-n, minden rendben! Ma kezdtem a 37. hetet.
(Pogi! :lol: )
Gergő bébi is pörög ezerrel. Állandóan durakszik, hol a fenekét, hol valamelyik alkatrészét fúrja az oldalamba. Be van már fordulva, de még nem illeszkedett be. Doki szerint.

Cukor: megküzdöttem, de rendben van! Ezzel kapcsolatban azért van néhány tapasztalatom, amit szeretnék veletek megosztani.
Próbálok jönni ígérem!

Oszt mér nem látok új zebrásokat??

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Bee
beebeey

Szió!

Zebrám van :) hcg: 75 ....ez olyan kevésnek tűnik nekem, ugyhogy jövő héten újra megnézik a hcg szintet. Kérem a szurkokat!

Pussz!

Gina

ezért tűnik kevésnek:
HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

és én ha jól számolom szept 8 beültü..vagyis ma ET + 13 :( Kétes!
Vendég

Csak pici korrekció, a PCOS csomag nem 3, hanem 4 alkalmas. Van egy diétás tanácsadás is benne, Zentai Andival.

Vérvétel: nos a MM-re is jellemző a kezdő cégek ügyetlensége, de azt garantálhatom, hogy vérvételben profik! :wink: Eleve fektetnek, ha ájulós valaki.

Gina!! Semmi nincs veszve, 16 dpo-n még elfogadható a 75!!! Maximum kicsit lassabban indult be, később tapadt meg! Mikor mész vissza ismétlésre? Nagyon szorítok!
Vendég

Sziasztok!

Ginuska, nagyon-nagyon halk gratula!!! :lol: :lol: Ne izgulj, lesz az a hcg még több is! Annyira drukkolok Neked!

Bee, hű, már mindjárt szülsz! Mennyire rohan az idő! :wink:

Gabi, üdv közöttünk! MM-ben nagyon jó kezekben vagy! A régi dokidat pedig én otthagynám :evil:

Babszika, semmi baj ha kimaradt egy szem! :wink:

Lafim, osztom Babszika véleményét, eléggé eltűntél :(

Andika, írok hamarosan, megígérem! :oops:

Lara,Gratulálok Kislarához! Én sem láttam a puncit sesgítség nélkül :( De Dorkáét sem annak idején, csak Apa :lol:

Telefonáltam tegnap dokibácsimnak, tenyésztés nincs :( :? :roll: így ha nem javulok akkor kedden meglátogatom a doki bácsit. És parázom, mert bár soha nem szoktuk, múlt héten egyik este együtt fürödtünk Dorkával... :cry:

Mamint, merre vagy?!?!

Pussz mindenkinek és jó hétvégét!

Kép

Kép
anyoooka

Gabika!

Ezt én is csak ismételni tudom, engem ma reggel böktek a MM-ben, egy kis tündi-bündi fiatal csajszi, olyan profi volt hogy csuda, meg sem éreztem a szúrást, és simogatta reflexből a karom, míg odaszorította a vattát a szúrás helyére! :lol: :lol: édes volt. és mikor mondtam neki, látom ide profi vérszívókat tesznek, azt mondta igen, és még szépeket is! :lol: :lol:

ja és láttam bent ágyat a szobában.

Bee!
hogy már ennyire előre vagy. várjuk a tapasztalataidat nagyon. kiváncsi vagyok!!! Írdd le minél előbb!

Gina ez hihetetlen!!! és teszted nincs is??? Mutiiiiii!!!!!
Ezek a babák sztem ott lesznek!!!!

Kép

Kép
rejo

Hopp, hülyülök... Egy mondatban két doki bácsi... nézzétek el nekem péntek délután...

Kép

Kép
anyoooka

Hú, Gina! Nagyon, de nagyon drukkolok neked! kulcsolva érted minden ujjam ;)

Kép

Kép
bettica

Gina, nincs itt veszve semmi!!!!!!!!!!!!Ez nem alacsony hcg!Max egy Gina bébi van!!!!!!!!!!!!!Húúúúúúúúúúú szurkolok még nagyon!!!!!!!!!!!

Rejo, én is voltam MM-ben mint minden péntek hajnalban....akkor te később jöhettél és 7,10kor mindig távozok.

Anyókám, remélem, elmúlik az a baci és hajra inszem!!!Igen, kicsit eltűntem, nincs semmi. Magas vérnyomim van nagyon, kedden kapok rá gyógyit, ha nem megy le, táppénz, pedig most neveznének ki helyettesnek...........feltéve hogy 1 év után visszamegyek, azzal még ninics is gond, de korai a táppénz, persze, ha evvan, evvan, Hunor fontosabb.Cukrom tökéletes viszont.
Vendég

ja lafi én 7,45-kor voltam. Johannástul. azért az jó, ha legalább a cukrod jó. nem lesz olyan rossz az a táppénz, meglásd... :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

csajok kurvára ki vagyok akadva!!!!! Norka, rambóka ,kavicska hol vagytok!!!!!! mingyá sírok.
megjött.

22 napra. !!!!!!!!!!! SOHA. ÉRTITEK? SOHA nem jött meg nekem 22 napra. 28 napnál rövidebb ciklusom soha nem volt. és 33 naposnál hosszabb.
csajok én ki vagyok. ha a met ennyire bekavar, én nem tudom mit csinálok. most már komolyan elgondolkodom az abbahagyáson. ez nem igaz.

mamint!!!! gyere légyszi. neked csinált még ilyent a met, ugye? Hogy ilyen nagyon rövid ciklust. jajj. még megvárom tűűt oktüber elején mit mond. de nem tetszik ez nekem.

és hiányzik a gyomorkorgás. amióta metezek nem korog a gyomrom ha éhes vagyok. és nincs jóllakottságérzésem sem.

fasza. akkor lett egy 1cn. vérvételem a 23 napi helyett.

Kép

Kép
rejo

Na ja, legalább a cukrom, a vérnyomi idegesít,olyan fura, nekem mindig alacsony, 100/60 körül volt, és kvztam, hgy magas legyen, erre most 135/75-80 átlagban, ami meg állítólag magas....szuper és érthetetlen. Hát majd kiderül, hat-e a gyógyi, amit kapok a magas nyomira, remélem, igen.
Amúgy nem hízok, hihetetlen, 6 hónaposan eddig 1-2 kiló ment rám, az 1 állandó, a másik egy meg hol fent van, hol lent....Durva.De nem baj.
Vendég

Rejo, nyugi!!!!!!!!!Biztos, hogy a met?Mostanában annyi szar volt veled, azért ezek is bekavarnak. Mamintnál nem teljesen ez volt....
Vendég

[quote="czinkeb."]

- és a talpmasszázs tényleg csodákra képes- most én is rászánom az időt és pénzt, mindenféle hormonkezelések előtt - ha vkinek ezen a téren van tapasztalata, kérem írjatok!

Szia Czinkeb!

Megható a bartánőd története - sose adjuk fel! Engem erre tanít.

De szerintem nem mindenkinek megoldás a talpmasszás, különbözőek vagyunk, ezért sajnos végig kell kisérleteznünk az összes praktikát, hogy eljussunk a megoldásik. Én is résztvettem talpmasszás kezelésen és nem tudott rajtam segíteni. Ugyanolyan maradt a talpamon a lerakódás, mint ahogy elkezdtük. Ajánlotta, hogy menjek más természetgyógyászhoz. Nekem nem a masszás jelenti a gyógyulást.

KépKép
charlott

Gina: szorítok én is! :D 75, ez már szép szám! mikor lesz új vv?

Rejo: képzeld, én is azt érzem, hogy meg fog jönni, pedig csak a 21.napon vagyok. :roll:
Próbáltam magyarázatot találni erre és nálam az lehet, hogy 4 napig buszos utazás keretében külföldön voltam és ez számomra nagyon megerőltető volt. Talán ezért jön meg hamarább.
Nálad nem volt szokatlan esemény mostanában?

KépKép
charlott

HAHÓÓÓÓ!
Van már netünk!!! :D :D Csak jól lemaradtam,kivel,és mi történt. :oops: Ja,és miért van két egyforma nevű topik????? :shock:
Szal próbálok gyakran jönni ezután!Netünk egyébként mobil,így szülőszobáról is írhatok majd,ha addig nem lenne elég időm! :lol: :shock:

KépKép

KépKép
okr

Na,már csak egy topik van .Úgy látszik a net még nem izzot be rendesen. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Rejo!

Mi nagyon szinkron műxünk!
Nekem legutóbb 26 napra jött meg én is néztem, mint borjú az új kapura, h. mi a fene ez (általában kb. 30 napra jön meg)! :shock:
Ha most is 26 napra jön meg, akkor szívás van, mert aznap mennék citóra. :evil:
Lesz min idegeskednem!!!!! :evil:
Nem lehet, h. a szülés után most rendeződik vmi?????

rambóka

Sziasztok csajok!

Jahj, el sem hiszem hogy péntek van. Fáradt vagyok naon.
Köszönöm a véleményeteket.
Nem emlékszem már ki mondta, hogy nyomjak egy tesztet, de tök felesleges lett volna, hisz még a ciklus elején vagyok, nemrég múlt el a mensi.
Lehet, hogy hülyének néztek, de most én is azt érzem, hogy most hamarabb fog megjönni. Érdekes. Na, de majd meglátjuk. Reggelente szar hogy hányingerre kelek mostanság, de baba tuti nincs. Hogy ez mitől van el sem tudom képzelni, csak nagyon furi. Ja és 2 napja fél 5-5 körül hascsikarásra ébredek és rohanok a wc-re fosikálni. tuti ez valami nyavaja, mert az oviban is elég kevesen vannak, mert betegek. Az egyik csopiban ma a 24ből 10 gyerek volt. :shock:

Húúúúúú Gina nagyon szorítok értetek. Ha jól emlékszem halvány 2. csíkocskát is láttál a teszten ugye????

Jaj egy kérdés: október 25.én kell visszamennem Tűűhöz kontrollra laborlelettel együtt. Szerintetek mikor menjek el vérvételre? merthogy ugye nem tudom mikor fog megjönni és hogy még készen is legyenek addig az eredmények.Bár dokibácsi aztat mondotta hogy tök mindegy mikor megyek mert ő látni fogja azt amit keres. Az jó, hogy július 26 óta 2,7 kg-t fogytam????

hajni...
Budaörs

Kriszta!

Jó hogy ujra vagy!

Szerintem a 75 egész jó, csak ne csökkenjen ( szerintem ez jó, hisz 2 napja kevesebb volt..mert a teszt csak halványodott...és 20as érzékenységű) Addig tuti ellövök még pár lepisilós tesztet is, csak a mikulás maradjon távol!

Pussz nektek..és köszi a drukkokat!

Gina
Vendég

2,7 kg?? az nagyon jó!
Vendég

Sziasztok!

Két kérdésem lenne. A hormontükörben ezek vannak:
LH, FSH, TSF, prolaktin, ösztradiol, testosteron Ez így korrekt?

Egy ciklusban számít, hogy mikor megyek terh. cukorvizsgálatra és inzulinszint meghatározásra? Utóbbi beutalóm még nincs, azt a háziorvossal kell nézetnem. Még a koleszterinre gondoltam. Kell még valami?

Bocs, csak kicsit önellátó vagyok. :x

tjuca

Szép estét topiklakók!

Gina!!!! Ez fantasztikus megmondtukhogynemfeladni..továbbra is drukk!!!!!!

Okr sziaaaaa, várunk ám a beszámolóval, mi történt veletek az utóbbi időben!? Debiben vagytok? Kedden talizhatunk.

Lafi minden pénteken vérvétel? :shock: Mit néztek cukrot?
Remélem minden rendben lesz veletek+++++++ és dolgozhatsz ha akarsz..én nem akarok, még a jövő hetet kell kibírnom, aztán mondogathatom, hogy kismami vagyok és lelépek :lol:

Rejoka idegeskedtél eleget mostanság, sztem inkább az kavart mint a met.

Ja Kavicska papádnak jobbulást ezt már akartam írni a múltkor.

Szióó Bee és Babszi jó,hogy benéztetek!

Pussszantás!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Látom zajlik az élet mindenfelé.

Voltam vérvételen. Előtte tisztességes adag tejes kávé, természetesen cukorral. Vércukorszint: 4,7. :shock:
Na ehhez szóljatok hozzá, mert én nem tudtam. Ennyit a "terheléses cukorvizsgálat-kicsikarásról"

Jó éjt mindenkinek!

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Ginuska:SZORÍTOK ++++++++++++++++!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

Lányok, köszi az infókat! Kicsit megnyugodtam. :)
Gina,
halk gratula!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

óóó, fekve is el lehet ájulni ám, csak sokkal kényelmesebb :-) Én tudom, mert mindkettőt csináltam már ;-) (igaz hogy csak a fekvős volt vérvétel, amikor állásból ájultam el, az egy 40 fokos hirtelen jött láz miatt volt, és a szabó ervin könyvtár aulájában lézengő fiatalság szórakoztatására nyomtam le az ájulós, fej-a-földön-koppanós ingyen magánszámomat, majd három hétig nyomtam az ágyat :-D)

Rejó, szegény! Ezek szerint a sors nem elégelte még meg a bajokat a csőtörésnél, mi? Egyébként nekem egyszer 26 napra jött meg a mensim, azt hittem lehidalok, de nem tudom bizonyítani, hogy a mettől-e. Ilyen még egészséges koromban sem volt soha. Lehet hogy tényleg abba kéne hagynod egy kicsit, és megfigyelni hogy visszajavulsz-e. Csak így derül ki, hogy a tényleg met birizgál-e téged össze vissza.

szia bee!!! Rohannak a hetek :-) A cukros tapasztalataidat tényleg jó lenne ha minél előbb megosztanád velünk, én is nagyon kiváncsi vagyok.

talpmasszázs: én eleve elvetem a természettudományos módszereket akkor ha ideológiát adnak nekik, ebbe persze a gyógynövények, meg az egyéb természetes gyógymódok, amik szerintem a modern orvostudománnyal kombinálva nagyon szuperül használhatók, és sajna eddig a talpmasszázzsal csak olyan emberek révén akadtam össze, akik a talpam birizgálása közben az aurámat is ki akarták tisztogatni, szal elküldtem őket a búsba. DE mostanában sikerült néhány normális emberrel is összeakadnom, és komolyan elkezdett érdekelni a dolog.
nagyon érdekes az idegvégződések játéka. Annyiszor előfordul a testen egy fájdalom kisugárzása, vagy olyan hogy megnyomok egy pontot, esetleg egy kis pattinkát, és a testnek egy egészen más részén érszek egy kicsi szúrást. Namost, ha a talp, a tenyér, a fülcimpa tele van idegvégződésekkel, akkor elképzelhető, hogy egy adott szervet behálózó idegek ugyanúgy visszafelé is ingerületbe hozhatóak. Szóval tök érdekes, szeretném én is kipróbálni nagy reményeket fűzök hozzá, és még az én józan férfiember orvosférjem is rábólintott. :-)

Ginuska,minden porcikámmal drukkolok, hogy kapaszkodjanak az utódok!!! :-)

ja egyébként képzeljétek el, hogy az elmúlt napok nagy részében, meg a jövő héten is egy három hónapos macsó férfiembert babusgathatok főállásban, ugyanis a mamája, az én lengyel barátnőm lepotyogott a lépcsőn (tudtam, hogy egyszer még összetöri magát azon a hülye lépcsőn, én is egyszer úgy megcsúsztam rajta, hogy majd kitéptem a karom, amikor sikerült az utolsó pillanatban megkapaszkodnom, ő meg egy alkalommal nagypocakkal is elesett, csoda hogy nem lett baja a babának!) és szétütötte a térdét, ami ugyan nem tört el, de nem ugrabugrálhat egy darabig, azaz tulajdonképpen nem is tud járni, és így én lettem a baba pótmamája minden nap, amíg haza nem ér a munkából a papa. :-))) ÓÓÓlyan édes és piszike!!! Úgy élvezem, egy kis kóstolót kapok belőle, hogy milyen lesz babázni :-) Én csinálok mindent az etetésen kívül, és oltári büszke vagyok magamra, mert még egyszer sem hánytam el magam a kakispelenkától :-)))))

Kép
krumplis pogácsa

Pogika, ez olyan édes volt!!!És nagyon macsó??? :wink:
Vendég

igen nagyon macsó :-) a cumiját, ami egyébként beborítja fél arcát, képes valahogy félrecsapva cuppogtatni, mint a Popeye a pipáját :-) És amikor valami zörgőssel és csillogóval hadonászok az orra előtt, annyira el tud csodálkozni, hogy szabályosan eltátja a száját, mint akinek leesik az álla a gyönyörűségtől, és kiesik a cumi belőle :-)
krumplis pogácsa

Pogi: én 29 cn :wink:
Vendég

Sziasztok! :)

Rejokám drága!
Ne hiányolj. Létezem és élek, de agyilag zokni voltam minden délután.
Nem vagyok jó semmire. Szerintem egy kismamának sem dolgozni, sem tanulni, sem semmilyen fizikai, vagy pszihét megterhelő munkát végezni nem szabad(na) :lol: :lol:

Gina!
Én hangosan gratulálok és minden porcikámmal rátok gondolok.

Kriszta!
Na végre van netetek. Halleluja!!!

Én nem értek a rövid ciklusokhoz. Nekem az összes rövid ciklusom PÉ nélküli volt.
Most valami okosat akartam írni, de nem bírok. Nem tudom összerakni a gondolataimat. :shock: :shock: Hulla vagyok.
Asszem ma nem kell altatódal, hogy aludjak. :roll:

Végigolvastalak benneteket, de nem bírok reagálni... :?
Vendég

jaj, bocsi, elírtam :oops: holnapra visszajavítom :oops:

Szóval lányok, ha valamelyikőtök szabadulni akar a dedtől egy szusszanásnyi időre, akkor írjon bátran a szerkeszőségbe, Mary Poppins jeligére várom az esdeklő leveleket, és postafordultával küldhetitek is, csak írjátok rá a csomagra, hogy törékeny embergyereket tartalmaz :wink:

Kép
krumplis pogácsa

Pogika, Oké!!!!!!!!!!!
Vendég

Cégünk kimerült, és fáradt kismamák pihentetését, szórakoztatását is vállalja, különleges esetekben pedig, az arra professzionális képzés keretében felkészített munkatársunk pocakcipelést is átvállal egy-két napra.
krumplis pogácsa

Pogi!

Törékeny??????
Én inkább azt írnám a csomagra, h. ne rázd, mert akkor zajos!!!!! :lol:
A 3 hónapos anyatejes baba pelusa kifejezetten virágillatú az 1 éves mindenevő által termelt vegyi fegyveréhez képest! Az utóbbi időnként felveti a gázálarc szükségességét! :twisted:
De csak gyakorolj, tudod, gyakorlat teszi a mestert!

Kavics!

Mélyen egyetértek!!!!
Én minden kismamit felmentenék a munka alól az első UH után, mert az 1. trimeszterben az ember vagy hány, v. aludna folyamatosan, a 2. trimeszterben nyüzsög, pörög, de dekoncentrált és nem alkalmas annál komolyabb döntések meghozására, minthogy milyen színű legyen a fal a gyerekszobában, milyen bordűrrel :lol: , a 3.-ban viszont jönnek a nyűgök megint!
Amúgyis ez az élete utolsó olyan 9 hónapja, amit magára fordíthat!!!!! :!: (Ez a mondat egyáltalán nem vicc, tessék halálosan komolyan venni és egy életre megjegyezni!!!!! Én figyelmeztettem mindenkit, innentől mindenki csak saját felelőségre...........)

rambóka

Pogi nagyon elemében vagy! :lol:

Csajok kösz a vigasztalást, de képzeljétek nincs 1. cn. :oops: bocs a kiabálásért. mégse mensi volt, hanem valami más. már nincs semmi piri. na így még cifrább a helyzet.

rambóka, te rendeződésnek nevezed, ha valakinek a szabályos ciklusa felborul, ezt nevezem ám optimizmusnak!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

23.cn-on némi vérengzés?
Hmmmm..... pl. 16+7=23?
Védekeztek ti vmivel? :wink:

rambóka

Pogika, fantörpikus vagy ezzel a dumával! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="rambóka"]
A 3 hónapos anyatejes baba pelusa kifejezetten virágillatú az 1 éves mindenevő által termelt vegyi fegyveréhez képest! Az utóbbi időnként felveti a gázálarc szükségességét! :twisted:
De csak gyakorolj, tudod, gyakorlat teszi a mestert!

[quote]

Bevallom a virágillatról egészen más fogalamim voltak eddig, de ha te mondod! Egy Büdöske talán belefér.
Egyébként életem első tisztábatevését egy tápszeres babán gyakoroltam, és ott konkrétan eltartott a dolog jópár percig, mert az öklendezéssel kevert sírásom, és kínomban hangosan röhögésem egy időre teljesen használhatatlanná tett :oops: Az a gyerek a mai napi hülyének néz engem :D
krumplis pogácsa

Pogi ez jó!!!! Fekszem a röhögéstől bocsika :lol:
De legalább elterel a hányinger-émelygés kombinációról. :? Én meg megtanulok az oviban álló gyerkőcöt pelusozni, nem mondom nem volt egyszerű, de már profi vagyok. 8)

hajni...
Budaörs

...sohasem felejtem el ahogy ott feküdt és csöndesen figyelt engem, míg a tekintetéből sütött az őrülteknek kijáró tiszelettel és félelemmel vegyes elnézés. A legkisebb ellenkező mozdulatot sem tette, nyilván tisztában volt vele, hogy ebben az esetben egyedül a türelem és az engedelmesség a túlélés kulcsa, sőt még néha mosolyogni is próbált, de csak úgy, mint mikor az elmebeteg túszejtővel próbál barátilag és együttműködően kommunikálni az áldozat, hogy nehogy még jobban felbosszantsa...
krumplis pogácsa

... mostmár lassan tíz éves, és ha nem muszáj, azóta se jön a közelembe, ha pedig mégis muszáj, rezzenéstelen arccal tűri a puszimat (fiú egyébként), és amint lehet, azonnal eliszkol mellőlem, de egész látogatás alatt a szeme sarkából figyel, hogy nem mutatkoznak-e még rajtam a hirtelen roham jelei, ami nyilván fékevesztett dühöngésbe csap át, mint akkor régen is, és makacsul egy nyitott ajtó vagy vészkijárat biztonságot nyújtó közelségében sündörög, pedig a szülei szerint ez nem szokása neki...
krumplis pogácsa

Sziasztok!

-biztosan rossz helyre írtam, és itt nem PCOs-al küzdő lányok vannak
-biztosan akkora baromságot kérdeztem, amit legjobb ignorálni
-biztosan nem volt látható a hozzászólásom, következésképp senki sem olvasta, amit kérdeztem, ezért nem kaptam rá választ.

:? :cry:

-azért legalább egy útbaigazítást várok, hogy hol kapok választ a fenti kérdéseimre

:roll: :twisted:

tjuca

Sziasztok Csajszik!

Látom jó a hangulat :D
Pogi, nagyon jó dumád van ... Jaj, de jót nevettem :lol:

Rejo: Beágyazódási...? Meglátjuk mi volt ez, csak ki kell várni ciklus végét ;)

tjuca: Ne hari, hogy nem válaszoltak a lányok. Én sajna nem tudok segíteni, de a pcos.hu oldalon fent van, hogy milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatni. Mindjárt megnézem neked, jó?

hajni: Itt a hétvége, kúráld magad. Remélem hétfőre jobban leszel. Tuti vmi virus lesz, mert én is így vagyok mostanában. Sok tea és C vitamin bejött rá...

Aranykavics: Ennyire lestrapál a terhesség első fele? Tényleg jobb erre felkészülni. Én időnként alapbóll ilyen kótyagos vagyok. A múltkor hétfőn (!) írtam 3 vagy 4 ajánlatot, majd kettőt rögtön módosítanom is kellett, mert vagy a cízést írtam el vagy a mennyiséget :lol: Mondtam a főnökömnek, hogy tudom, hogy hétfő van és még szinte délelőtt, de én inkább hazamennék, mert nagyobb kárt fogok okozni, mint hasznot, ha ilyen hatásfokkal dolgozom. :lol:

Dera, a múltkor én is így jártam. Ki akartam provokálni az inzulint én is, úgy hogy egy nagy adag cukros kapucsinoval indítottam. Hát 4.2 lett... Milyen lett volna kv nélül?

Na szóval Juca, megvan: http://www.pcos.hu/faq.php
A 10-11-12. pont kell neked...

Drukk megy minden kismama-jelöltnek!
(Hú, valaki tett fel uh-t. :oops: Sajna én is csak a leírásból láttam a nunit, hát meglátszik, hogy nem egy szonográfus vagyok ;) )

Cupp

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt! :D

Pogi :lol: :lol:

Kavics egyetértek! És pihengess a hétvégén! Papád?

Juca elnézést, sajna megesik hogy pörög a topik..Bettica linkjéből a 10.kérdés:
- éhgyomri általános biokémiai és lipid vérkép
- 2 órás terheléses vércukor és inzulinértékek
- LH: FSH hormonarány (3.ciklusnap)
- Total tesztoszteron
- DHEAS
- SHBG
- Androsztenedion
- Prolaktin
- TSH (pajzsmirigy-hormon)

Az inzulin-cukor nem ciklusfüggő bármikor levetetheted, a háziorvosok nem szívesen osztogatnak beutalót, de sok sikert!

Vidám szombatot!
Vendég

Sziasztok!

Szerintetek mikor menjek vérvételre ha október 25én kell vissza mennem Tűűhöz kontrollra???? És beutalót honnan szerezzek rá??? merthogy ő ugye nem adott.

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?