óóó, fekve is el lehet ájulni ám, csak sokkal kényelmesebb
Én tudom, mert mindkettőt csináltam már
(igaz hogy csak a fekvős volt vérvétel, amikor állásból ájultam el, az egy 40 fokos hirtelen jött láz miatt volt, és a szabó ervin könyvtár aulájában lézengő fiatalság szórakoztatására nyomtam le az ájulós, fej-a-földön-koppanós ingyen magánszámomat, majd három hétig nyomtam az ágyat
)
Rejó, szegény! Ezek szerint a sors nem elégelte még meg a bajokat a csőtörésnél, mi? Egyébként nekem egyszer 26 napra jött meg a mensim, azt hittem lehidalok, de nem tudom bizonyítani, hogy a mettől-e. Ilyen még egészséges koromban sem volt soha. Lehet hogy tényleg abba kéne hagynod egy kicsit, és megfigyelni hogy visszajavulsz-e. Csak így derül ki, hogy a tényleg met birizgál-e téged össze vissza.
szia bee!!! Rohannak a hetek
A cukros tapasztalataidat tényleg jó lenne ha minél előbb megosztanád velünk, én is nagyon kiváncsi vagyok.
talpmasszázs: én eleve elvetem a természettudományos módszereket akkor ha ideológiát adnak nekik, ebbe persze a gyógynövények, meg az egyéb természetes gyógymódok, amik szerintem a modern orvostudománnyal kombinálva nagyon szuperül használhatók, és sajna eddig a talpmasszázzsal csak olyan emberek révén akadtam össze, akik a talpam birizgálása közben az aurámat is ki akarták tisztogatni, szal elküldtem őket a búsba. DE mostanában sikerült néhány normális emberrel is összeakadnom, és komolyan elkezdett érdekelni a dolog.
nagyon érdekes az idegvégződések játéka. Annyiszor előfordul a testen egy fájdalom kisugárzása, vagy olyan hogy megnyomok egy pontot, esetleg egy kis pattinkát, és a testnek egy egészen más részén érszek egy kicsi szúrást. Namost, ha a talp, a tenyér, a fülcimpa tele van idegvégződésekkel, akkor elképzelhető, hogy egy adott szervet behálózó idegek ugyanúgy visszafelé is ingerületbe hozhatóak. Szóval tök érdekes, szeretném én is kipróbálni nagy reményeket fűzök hozzá, és még az én józan férfiember orvosférjem is rábólintott.
Ginuska,minden porcikámmal drukkolok, hogy kapaszkodjanak az utódok!!!
ja egyébként képzeljétek el, hogy az elmúlt napok nagy részében, meg a jövő héten is egy három hónapos macsó férfiembert babusgathatok főállásban, ugyanis a mamája, az én lengyel barátnőm lepotyogott a lépcsőn (tudtam, hogy egyszer még összetöri magát azon a hülye lépcsőn, én is egyszer úgy megcsúsztam rajta, hogy majd kitéptem a karom, amikor sikerült az utolsó pillanatban megkapaszkodnom, ő meg egy alkalommal nagypocakkal is elesett, csoda hogy nem lett baja a babának!) és szétütötte a térdét, ami ugyan nem tört el, de nem ugrabugrálhat egy darabig, azaz tulajdonképpen nem is tud járni, és így én lettem a baba pótmamája minden nap, amíg haza nem ér a munkából a papa.
)) ÓÓÓlyan édes és piszike!!! Úgy élvezem, egy kis kóstolót kapok belőle, hogy milyen lesz babázni
Én csinálok mindent az etetésen kívül, és oltári büszke vagyok magamra, mert még egyszer sem hánytam el magam a kakispelenkától
))))