Sziasztok!
Első lépésben rögtön
Hannával kezdem, mert látom Panduska nem jött még. Nem csinálták meg ma sem! Hogy miért? Először én is elképedtem, de az van, hogy a vércsoportját nem tudták jól meghatározni /biztos volt valami logikus oka/ és így nem mehetnek neki a műtétnek. Ez érthető. Állandó megfigyelés alatt van, és ha a legkisebb görcse lenne, akkor temészetesen azonnal tolják a műtőbe /mert az már életmentés és akkor csinálni kell/ Egyébként ez nem valószínű reggelig, mert nem a vezetékben van úgy tűnik , így aztán az meg se reped. Már rég megrepedt volna , ha ott van, elég nagy a petezsák. Reggel 10-kor műtik, addigra lesz vér /ha kell csak akkor kap/ . Szóval holnap délelőtt kellenek a drukkok.
Mereszt!
Erről még ebben a formában nem hallottam, de terhességem alatt volt ilyenem, nekem is kellett ecsetelés. Én is úgy hiszem, hogy babás vagy.
Baba!
nekem minden okés! mindig benn vagyok tudod.
Coca!
azt mondták nekem is a biológusok, hogy gyönyörűek a palántáid!
A telefonok, sajna tényleg mindig csörögnek
Meg lehet zavarodni néha. Nemsokára nem a recepción lesz a telefonközpont, hanem egy teljesen külön helyisében és a telefonos csak arra kell figyeljen. Így a recepciósok munkája is sokkal hatékonyabb lehet.
Évi!
az egyik sajna én voltam
Fanni!
örülök, hogy felvetetted a tali ötletét. Bennem már régóta felmerült, csak gondoltam, nem nekem kellene előállni vele. Én is szívesen megyek
/ha meghívtok
/
Jah...amúgy 1-0 az állás jó irányba, de holnap tovább megyek háromig..tudod... És akkor írok majd.
Kisfóka!
a fagyi nem embriónként van.. húha, az durva lenne 10-15 embrióval
Fendike pontosan leírt mindent.
Lányok !
Krizsa doki egyelőre új pácienseket nem fogadhat, ne ajánljátok. nagyon túlterhelt és "el lett tiltva". Amíg kicsit le nem farag a meglévőkből, nem szaporodhat tovább.
Napközben nem kapcsolhatunk orvost, csak ha rosszul vana páciens, vagy puffad stb. Minden esetben megpróbálunk segíteni /tudjátok, hogy szinte mindent mi is meg tudunk oldani, én legalábbis
/ Ha mégse, akkor felírjuk a számotokat és a doki visszatelefonál nektek, ha nem várnak már rá kinn. Rengeteg időt elvett a sok rendelés alatti telefon és zavaró is. Már két hete így csináljuk és abszolut jól működik a dolog.
A rendelés minden második héten este 7-ig van. A két Kovácsot kivéve. Új orvosunk is van, mostmár összesen 6. Több új nővér. Megvan az új főnővér is /nagyon aranyos/. Külön telefonos szoba. Szóval az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk a vátoztatásokon a kényelmetek érdekében.
puszi mindenkinek.