Sziasztok!
Verna,
részemről is nyugodtan, de azért én is azt kérném, hogy inkább ne legyek rajta.
Max. ha szuperül nézek ki!
Szupi volt a zenebölcsi, a bérlet hány alkalomra szól? Mindenképpen szeretnénk rendszeresen menni!!!
Gratula Loló medenceátúszásához!!!!!
Egészéges kaják:
ebben Vernának igaza van, hogy csomó dologról utólag derül ki, hogy káros. Akkor meg már úgyis mindegy. Erre a legjobb példa a marhahús: amikor kirobbant a kergemarhakór-mizéria, akkor megtudtuk azt is, hogy 20 év a lappangási idő. Köszi. Mit is ettem 20 éve??? És mit is fogunk még hallani???? Én valahol - mint majdnem mindenben, ha észrevettétek - ebben is a középút híve vagyok: adható végülis minden a gyereknek, de módjával!!! Gondolom, Verna sem állandóan krémtúróval tömi Lolót! Egyébként ma Marcika evett túrórudi-belet. Mert persze az én kedves Nagyszüleim mit hoznak a fogyókúrám kellős közepén??? Persze, hogy egy nagy csomag Rudit, ami a gyengém, és csak annyit tudtam elérni, hogy napi 1-et engedélyezek magamnak... Ez hátbatámadás!!!!
Szóval, ha én eszem valamit, Marci is azonnal kér belőle, és hacsak nem megyek ki a szobából (de akkor nem látom, mit csinál), muszáj vagyok neki adni, mert mászik fel rám, és rángatja le rőlam a ruhámat.
Pimpoka,
ezt a pocakot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pilla,
szuper ez az asztal, végül nagy nehezen megtaláltam tegnap, de nem azon a linken, amit küldtetek, hanem egy almenüben. És szereti is Laja? És csak attól félek, hogy úgy járok vele, mint majdnem minden játékkal: Marci játszik velük 1-2x, majd többet semmi érdeklődést nem mutat irántuk. Neki inkább a vizespalack, a mindenféle megkötő, az újságok és hasonló tárgyak tetszenek. Szóval vennék én azonnal, ha tudnám, hogy leköti legalább hetekig, de nem fogja, ahhoz meg drága, hogy itt álljon és a helyet foglalja.
Babateák,
mi is Mecseket ittunk, bár Marci nem volt hasfájó, csak nagyon ritkán, ha túlette magát. A Gripe Water vált be leginkább, de az tényleg csak 1 hós kortól használható. A kamillával vigyázni kell, mert erős allergén, de aki nem érzékeny rá, annak nagyon jó nyugtató hatása van!
Fűtés,
nálunk sem megy, pedig cirkónk van, és még a fürdőszobában sem kapcsoljuk be. A férjem nem hajlandó beindítani, míg nincs 18 fok a házban, és most még 21 van.
Én persze majd' megfagyok, tegnap este lefekvéskor szabályosan reszkettem, a kezeim is jéghidegek, de az a válasza, hogy öltözzek fel jobban, és Marcira is adjak melegebb ruhát... Van elég....
Persze mikor múltkor volt az a hirtelen nagy hideg, akkor magától gyújtott be. Erről nem is tudok vele vitázni ( már próbáltam), mert a rezsit ő fizeti. Marcit mondjuk láthatólag nem zavarja, hogy nincs túl meleg, ebben az apjára ütött.... Az is igaz, hogy én extrém fázós vagyok, kivéve, mikor terhes voltam, akkor úgy élveztem, hogy még télen is mindig melegem volt!!!!