Sziasztok!
Itt vagyok én is,csak sok a dolgom,kezdődik a sulim,meg mindenféle
!
Úgy néz ki,kocsit kell cserélnünk
.Egy kicsit sjanálom,mert imádtam ezt az autót,de lassan 15 éves és hát nem olcsó a javítása sem
.Szl megy a kereskedésbe,Apa meg kintről akar behozni egyet.Hát evvan, a lakásváltást elhalasztjuk...
Apósom most hazakerült,volt már Füreden is a szívkórházban,egyik helyen sem tudták eldönteni túl hamar,mi legyen vele.Legutóbbi álláspont szt nem kell katérerezés és pacemaker sem,hanem valami égetéses eljárást csinálnak neki,amit egyébknt csak havonta egyszer szoktak,szl majd vissza kell mennie...
Jól vagyunk,bírjuk a bölcsit-ovit.Villő múlt héten minden reggel bőgött,mert a kevésbé kedves gondozónéni volt a reggeles.Azt hittem, a másiknál minden OK lesz,de első nap nála is ordított.Így szépen aznap megbeszéltem vele,hogy nem elsz sírás,mert ő már nagykislány,tudja,hogy úgyis megyek érte,ott jó helyen van,ehet-ihat,játszhat egész nap.És azóta nem sír
.Na de majd jövő héten
....
Az oviban megint rengeteg programunk lesz,jövő héten megyünk Veresegyházára a macifarmra,aztán tervben van a planetárium, a szombathelyi élménypark, a kőszegi madárotthon,lesz szüret a gyerekeknek,csodák palotája...hirtelen ennyi jutott eszembe
.
Athiz
NAgyon édik a fiúk!!!Endre hatalmas
!!!!
Örülök,hogy hatásos a szer,remélem,már minden rendben is van
.
Robcsi
Köszi az aggódást
.
Húúú,az igen,Adrienn is vasgyúró lesz
.
Nálunk sem voltak egyfrmák a hurkák egyik gyereknél sem,de azért elküldtek viszgálatra.Az ortopédus szt meg minden ok.Persze olyan taplók itt az SZTK-ban,ha baj lett volna,sem mentem volna oda vissza
...
Tontica
Tuti a babaszoba
.Hova állítjátok majd a másik ágyat?
Nyugi,az én kollégám felesége mindkét gyereket 3 kiló felett szülte és túlhordott(ja,persze ikrek
)....Szl van még időd simán
!
MÉg egy érdekesség:amikor apósomnál voltunk,lent ültünk a kórház "hall"-jában.A gyerekek rohangáltak,idétlenkedtek,nem győztem rájuk szólni,hiszen voltak ott mások is.Mivel Bulcsú keveset aludt délben(kocsiban voltunk,Petsről jöttünk),kicsit zizi volt már délutánra.Nem akart szótfogadni többedjére sem és "csakazértis" mindent csinált.Na a végén nyomatékosításul rácsaptam egyet a popójűra(szt észre sem vette),erre nekiáll egy 55 év körüli férfi(egyébként ottani beteg) pörölni,hogy miért verem a gyereket??????
Először köpni-nyelni nem tudtam,de aztán megkapta a beosztását tőlem,az apósomtól és a férjemtől is.Mondtam neki,hogy ugyan hagyja már rám,mit csinálok a gyerekemmel.Mert hogy a törény tiltja,hogy verjem a gyereket
:D:D!Na erre majdnem mondtam,hogy a lopást is tiltja...oszt...
Na de viccet félretéve,elmagyaráztam neki,hogy az,h ráhúzok éppen a popsijára,és hogy verem,nem egy kategória,de majd ebszélgessünk erről akkor,amikor mellette is elsz két gyerek.Másrészt meg aki nem ad kalácsot,ne adjon tanácsot...
Nem is szólt utána egy szót sem
!
Nem tudom,mit képzelt,azért ,mert nő vagyok,vagy mert fiatalabb,majd elszégyellem magam?Na mindegy,kicsit elképedtem ezen,de aztán Bulcsú is megmondta neki a magáét
:D:D!
Na lépek,még lesz egy korrepem
!
Pusztok!