Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon drukkolok Szilcsinek! Reméljük, nem lesz baj!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

istenem, szilcsi nagyon nagyon szoritok hogy bentartjak a kicsit.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Ceni, összeszorult a gyomrom attól amit írtál, kérlek gyere minél előbb a remélhetőleg jó hírekkel! (bár engem is csak most engedett be reggel óta :cry: )

Szilcsi, nagyon-nagyon szorítok értetek, bízom benne, hogy szerencsésen fog végződni minden.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz, tudom ezeket a tippeket hasfájásra, be is vetettem mindet, csak tudod milyen egy baba ha már jól behergeli magát :cry: (vagy csak az enyémek :wink: ) szóval akkor már semmi se jó, addig megy a műsor amíg ki nem üti magát.
A tegnap éjszaka jó volt, már 1/2 9-kor aludt, volt ugyan 2 gyors kaja böfivel, de jól aludtunk szerencsére.

Kép
Kép
robcsi03

Jézusom! Őszintén drukkolok Szilcsinek és a gyermekének, hogy ne szülessen még meg a picike! Kép
Vendég

Szilcsi,
nagyon szorítok, hogy bentmaradjon még a pici!!!

Tontica,
jók a képek! :)

Robcsi,
tieid is! :)
angel37

Szilcsi! Jajjjj, Istenem! Még ebnt kell maradnia! Nagyon sokat gondolok rád és drukkolok neketek! ++++++++++++++++

Ceni! Légyszi, szólj, ha tudsz valamit, nagyon aggódok!

babaimádó
Kép
babaimado

Remelem Szilcsivel minden rendben es nem szuletett meg a baba. Valtozatlanul nagyon szoritok Ertuk!

Voltam uh-on, minden ok csak picik a babak, mar nem fejlodnek olyan szepen de ez normalis. Viszont mindketto egy sulyban van 2200 g. korul. Lesz ket kis horcsogom. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Utólag is mindenkinek köszönöm a gyerkőceim dícséretét, bezsebeltük őket :lol:

Tontica, ez ikreknek szerintem jó súly és a célkitűzésed a 37. hét is nagyon közel van már.

Olyan jó lenne tudni már valamit Szilcsiről.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Átjárhatóságin túlvagyok, utána görcsöltem de segített a görcsoldó

eredmény. Mindkét oldal átjárható!KÖvetkező ciklus closty, és inszem

CEni írta nekem msnen, hogy Szilcsi tegnbap este kapott két infúziót,a fájások abbamaradtak, felkerült a babapatológiára!. drukkoljatok neki továbbra is!
Vendég

Most küldött smst Szilcsi, hogy a CTG-je jó lett. Fél óra alatt 3 kisebb fájás volt, de a méhszája nem nyílt tovább! Ha minden jól megy még ma felkerül a terhespatológiára. Most még a szülőszobán van... :? :(
Éjjel 2 infúziót kapott, aludni nem tudott végighallgatott 2 szülést. Az nagyon megviselte, mert ordítottak :shock: . (nemtom hogy lehet ordítva szülni?)
Na a lényeg, hogy egyelőre okés minden, csak maradjon is így még egy jópár hétig.... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nagyon szorítok Szilcsinek! Ceni, köszi az infókat!

babaimádó
Kép
babaimado

Ceni, köszi az infokat. Szegény Szilcsi, nem lehet könnyű, én már csak tudom. De remélem, hogy hamar rendbejön! Az viszont lehetséges, hogy bent tartják majd jó sokáig, még az is lehet, hogy a terhessége végéig. :cry:
Ceni, én ordítva szültem mindkét babámat, sőt, még jópáran, akik ott voltak akkoriban, amikor én is. :P

Tonti, nagyon szép súlyban vannak a babáid, örülök, hogy minden rendben, és azt ugye tudod, hogy innentől már nem is számítanak igazán koraszülöttnek. Persze a legtutibb, ha a 37. hétig benn csücsülnek. :wink:

Boni, klassz, hogy túl vagy a vizsgálaton, és hogy legalább tudod, hogy biztosabb dolgok következnek, mint pl. az inszem. Hajrá! Lázad elmúlt?
Vendég

Folytatás:

Anyapoc, úgy adom a homeosat Endinek, hogy jól összetöröm a tablettát egy kiskanálban egy kés hátuljával, anyatejcsit csepegtetek rá, összekutyulom, és beadagolom a szájába. A tabinak nincs szinte semmi íze, úgyhogy cuppogtatja a kincsem rendesen. :)

Tonti, nagyon tuti a sihuhus szoba. Igazából a melegítő érdekelne, de csak ha nem nagyon drága, mert pénzből nem nagyon van sajna mostanság. Meg persze a postaköltség sem lehet piskóta, gondolom. Azért megköszönöm, ha megnézed nekem.

Cenike, írhatnál magadról is, mi van veletek?

Meg a többiek is (Babaimádó, Szirom, Monyo, Angel, stb.), akik idevetődtetek Szilcsi miatt, írhatnátok magatokról, mert kíváncsi vagyok ám mindenre, ki hogy van, hol tart, stb.

Pusza
Vendég

Ceni köszi itt is az infót, kersztbeállnak ujjaim SZilcsi miatt.+++++++++++++

Athiz jobbulást Endi babának !

én még lázas avgyok, torkom fáj, de kit érdekel? ÁTJÁRHATÓ VAGYOK! :lol:
Vendég

Ceni, köszi az infót!

Boni, nagyon örülök a jó eredményednek és jobbulást!

Athiz, osztom a véleményed, szerintem is a kórház vendégszeretetét fogja élvezni Szilcsi a terhessége végéig, ami remélhetőleg minél később lesz.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szilcsi

Örülök a jobb híreknek estére!!!Remélem,hogy minden rendben lesz!!!!

Athiz

Óóó,a drága,anyatej,naná,hogy cuppog :D...
Na de nem baj,ha anyatejbe adod be neki?Mert ugye elvileg nem szabad előtte utána 20 percig enni.legalábbis az én könyvem szt... :roll:.Én azért adtam Villőnek forralt vízben :roll:....

Tontica

Szuper súlyok,győzd megszülni őket! :D Szt mostmár gyúrhatsz a nagy láthatásra :wink:!

Boni

Örülök,hogy minden OK,de megfertőztél :evil: .Na jó,lázam még nincs,de éjjel óta kuytául vagyok.Jó így tanítani...3 mondat tananyag,aztán orrfújás...és ez így ment egész nap :?...

Apósomat bevitték a kórházba infarktus gyanúval.Most estére már jobb a helyzet,de holnap tudnak okosabbat mondani :(.... Volt miért izgulni :(....

anyapoc

Anyapoc, szegény apósod, jobbulást neki!
Szerintem hatásos a szer anyatejcsivel is, legalábbis úgy vettem észre. :wink:

Pusza, jó éjt mindenkinek!
Vendég

Anyapoc jobbulást apósodnak!

NEM akartalak megfertőzni :shock: :lol: jobulást!

Robcsi köszi, ja és lrehet hoyg még nem mondtam, de tündériek a csajszik a képen! egyik szebb mint a másik. kis drágaságok!

Mindenkinek integetés(öleléstől elkapjátok bacikat)

:lol:
Vendég

Hájháj!
Szilcsi ma került fel a terhespatológiára. Jobban van, már nem görcsöl hála az égnek. 1 hétig minimum bent fogják, aztán majd látják. Végülis nincs másik gyerek, ha csak feküdnie kell azt éppen otthon is tudna... :roll:

A kisfiamról egy fotó :D :
Kép

ceniko
Szeged

Ceni, éppen tegnap vettünk mi is egy pont ugyanilyen pihenőszéket Endinek. Nálatok bevált? Szeret benne lenni?
Vendég

Athiz: tegnap hozta meg a futár a mienket is :)
Szereti igen, bár a játékok még rohadtul nem érdeklik, de elnézgelődött benne :) És Viola is kipróbálta :lol: hab testével eltepedt benne, és a szék bírta :wink: :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ceni, köszi a megnyugtató híreket Szilcsiről. Nagyon helyes a kissrác a pihenőszékében. Nekünk is van, még mielőtt Réka született akkor kaptunk egy használtat, nem ilyen szép mint a tiétek, de a célnak megfelel :) Adrienn szeret benne lenni.

1 hónapja kb. ilyenkor szóltam apának, hogy menni kéne :lol:
Most meg már ordítunk, úgyhogy megyek is :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Ceni! Édes a kisfiad.

babaimádó
Kép
babaimado

Bocs Ceni, elfelejtettem írni, hogy nagyon cuki a bébid! És mit szólt a popsirezgető funkcióhoz? És a zenélőhöz?
Hát Endi eléggé vegyes érzelmekkel fogadta a széket, és bár a babákkal is picit próbált kommunikálni, de mivel azok csesztek válaszolni, megsértődött, és nyávogni kezdett nemtetszését kifejezve. :lol:
Amúgy Szili is rögtön próbálgatta az új szerzeményt, de szerencsére nem ült bele, bár 18 kg-ig még megtehetné.

Csajszik, teszek képet Endrúról, amint tudok, nem felejtettem el, csak épp mire odajutnék, addigra tutira a fiúk valamelyikével kell foglalkoznom. :roll: Hiába, 2 rosszcsont pasi... :D
Vendég

Na, íme:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

athiz milyen kis pufók ez az Endre baba, megdögönyözném! :lol:
mindkét fiad nagyon szép
Vendég

Athiz: irto edi ez a kis hurka gyurka!!! Jo nagy baba!!! Hogy mosolyog mar! :D Szili is nagyon helyes!!!

Szilcsi nagyon jo hirek ezek, szerencse hogy meg tudtak alitani a szulest!!! Tovabbra is nagyon drukkolok!

Ma beraktak a fiuk a szekrenysort mar csak a babaagyat kell majd osszerakni meg a pelenkazot.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, gratulálok a 36. héthez!
És már csak egy hét, a tervezettig, igaz? Azt már féllábon is kibírjátok, de ha nem, akkor is szép nagy, és egészséges kisbabákat tarthatsz mindjárt a karodban! Hú, izgi és klassz események elé néztek! Aztán rögtön SMS-ezz, ha történik valami!

Bonika, köszönjük a dicsit.

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Athiz, gyönyörűek a fiaid :lol: Hány kg a kicsi, jó kis vasgyúró :) Mi is még Rékának vettünk ilyen kádat, de ő kb. 1 éves volt amikor a feje abban a magasságban volt, szóval ebből arra következtetek, hogy a hossza is megvan a súlyához :)

Tontica, most már tényleg csak napok választanak el a nagy találkozástól :lol: Addig is vigyázz és amennyire lehet élvezzed ki a terhesség utolsó napjait.

Mi tegnap voltunk Adriennel hasi és csípő uh-n. Még a kórházi doki azt mondta, hogy laza a jobb csípője. A házunkban lakik egy gyógytornász csaj, rohantam hozzá, hogy ilyenkor mi van. Megnézte és azt mondta kizárt, hogy laza lenne, mert akkor csak lógatná a lábát, egyáltalán nem használná, ő meg szerencsére ugyanúgy kúgkapált vele, mint a másikkal. A mi dokinőnk is azt mondta, hogy ő sem lát különbséget a kettő között, de azért majd az uh lesz a döntő. szerencsére minden ok.
Utána tanácsadásra is mennünk kellett, hízott 1100 g-ot mióta a kórházból hazajöttünk. Szegénykém mire elaludt volna először az uh-n ébresztették fel, utána a tanácsadáson a méricsgéléskor ébredt meg. aztán mikor hazajöttünk bekajált és aludt 5 órát egyhuzamban, nem is volt éjszakai nagy alvás :roll:

Többiekkel mi van? Kókusz, Angel, Junkó, Bali, Kriszti? Jelentkezztek! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, köszönjük neked is a dícséretet.
Endibendi 6310 gramm volt pár napja. Azt nem tudom, hány cm magas, de 68-as rugikat hord. :D

Akkor szerencsére Adrienn babával is minden rendben, ez nagyon jó hír. Nekünk mindig a gyerekdokibácsink nézi meg mindig Endi csípőjét, jó doki, megbízom benne, és azt mondja, minden okés. Így nem kell elmenni sorbanállni az ortopédián.
Vendég

Sziasztok,

Bocs, csak Szilcsinek akarok drukkolni. ceni mondta mi történt, nem nagyon tudok mostanában olvasgatni. Örülök, hogy jobban vannak, de azért drukk, hogy ez így is maradjon.

Ceni én is üvöltöttem mint a fába szorult féreg, de csak 1-2-szer, mert mondták, hogy jobban nyomok hang nélkül. Igazuk lett. :lol:
A vajúdás alatt meg csak nyögtem, mert már készen voltam :lol:

Édesek a baby-k, nagyon tündér mind :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!!!

Bocs a tolakodasert ismet,csak Tonticat szeretnem megnyugtatni(masik topicbol ismerem,de oda mostanaban nem ir)
Talalkoztam egy lannyal akinek testvere nemreg szulte meg iker kislanyait(lombikok voltak ket petejuek)az egyik kislany 2 kg.a masik 3,80 :roll: Teljesen egeszsegesek,minden rendben Veluk a nagy suly kulonbseg ellenere is!!!!
nagyon drukkolok,minden rendben lesz!!!!
sok szeretettel ismeretlenul mindenkinek:Rillisz :D
rillisz

Rillisz, ismeretlenül is gratulálok neki! 3,8 kg-os ikerbaba? Nem semmi! Hányadik hétben születtek meg?

Látod Tonti, nem kell aggódni, minden rendben lesz a babákkal! Főleg, hogy ilyen ügyesen kihúztátok együtt a 36. hétig! :wink:
Vendég

Szia Athiz!!!

Ugy tudom egeszen vegig sikerult kihordani Oket.Dehat ezt tudjuk ikreknel nagyon ritka,es Tonti nagyon klasszul csinalta,csinalja vegig a dolgokat.Ugyhogy mostmar szerintem el is felejtheti az izgulast!!! :D
Gratulalok a fiaidhoz,csodaszepek!!!!
Szeretettel:Rillisz
rillisz

Lanyok, bocsi hogy most nem irok senkinek, hulla vagyok, egesz hetvegen dolgoztunk a szoban, mostanra majdnem minden kesz van, johetnek a babok!!! Holnaptol nem szedem az izomlazitot (vagy mi a fene az amit a korhazban folirtak) nagyon remenykedem hogy a babak kibujnak a napokban mert jo lenne ha Ok is szuzek lennenek mint Apa es a nagyfiunk.

Megmutizom a szobat, eddig csak egy kisagy van de most nem is kell tobb mert ugy is mozeskosarban lesznek az elso par honapban.

Kép
Kép
Kép

Ezek a ruhacskak lesznek Rajtuk amikor kijonnek a korhazbol:
Kép

Rillisz: koszi szepen! Nagyon aranyos vagy hogy gondolsz rank, az utolso uh-on, kedden mar mindket babat kb. egy sulyunak mertek 2200 g-nak. Te hogy vagy? Mikor kezdodik a babproject?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, igazán szép lett a szoba nagyon ügyesek vagytok. A kisruhák is nagyon aranyosak, milyen jó lesz amikor már rajtuk csodálhatod :) A múltkor Rate szobáját elfelejtettem megdícsérni az is nagyon szuper lett.

Athiz, megírnád nekem priviben hogy hol vettétek, vagy rendeltétek Endinek a pihenőszéket (meg esetleg hogy mennyiért). Köszi

Anyapoc, merre vagy? Ugye jól vagytok, már nagyon régen jelentkeztél!

Kép
Kép
robcsi03

Szia Tontica!!

Nahat,ez tenyleg szep eredmeny es nagyon ritka hogy gyakorlatilag egy sulyuak a babak.Most aztan tenyleg megnyugodhatsz. :D
Azert nem art ha kicsit pihensz is,mert egyhamar nem lesz ra idod :lol:A szoba viszont gyonyoru,a babarucik meg tunderiek.
En koszonom egyre jobban vagyok.Eltelt az egy ev es remelem hamarosan mi is eleg batrak leszunk belevagni a babaskodasba.Oszinten szolva mar alig varom.Lehet hogy ismet eselyunk van az ikressegre,mert aprilisban egy rutin vizsgalaton kertem a dokit hogy nezze meg UH-n most eppen mennyi erett petesejt van.Kiderult hogy ketto....Ugy orultunk,szoval majd meglatjuk.Mindenesetre tobb topicot is olvasok szorgalmasan,drukkolok akinek szuksege van ra,egyelore mindenunnen kilogok,de remelem hamarosan en is tudok majd igazan csatlakozni valamelyikhez. :D

Bocsanat a tobbiektol,ezt inkabb talan priviben kellett volna elkuldenem,de mostmar olyan faradt vagyok,nincs erom ujra megirni,talan elnezitek nekem.
Szeretettel:Rillisz :D
rillisz

Sziasztok!

Rillisz, ide is bátran csatlakozhatsz, hiszen H. babásai és a TÖBBIEK a topic címe. És akkor drukk neked, látom majd ikreket szeretnétek. Én is azt szerettem volna, de így másodjára tudom, jobban jártam, hogy csak egykék a bébikéim. Így is kivagyok. :)

Tonti minden nagyon szép és jó, most már csak a picirkék hiányoznak a szobácskából és kisrucikból, igaz? És végülis bármikor megszülethetnek most már, de még az is lehet, hogy majd túlhordod őket. :lol:

Na puszanyusza
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak sok a dolgom,kezdődik a sulim,meg mindenféle :D!

Úgy néz ki,kocsit kell cserélnünk :(.Egy kicsit sjanálom,mert imádtam ezt az autót,de lassan 15 éves és hát nem olcsó a javítása sem :(.Szl megy a kereskedésbe,Apa meg kintről akar behozni egyet.Hát evvan, a lakásváltást elhalasztjuk...

Apósom most hazakerült,volt már Füreden is a szívkórházban,egyik helyen sem tudták eldönteni túl hamar,mi legyen vele.Legutóbbi álláspont szt nem kell katérerezés és pacemaker sem,hanem valami égetéses eljárást csinálnak neki,amit egyébknt csak havonta egyszer szoktak,szl majd vissza kell mennie... :roll:

Jól vagyunk,bírjuk a bölcsit-ovit.Villő múlt héten minden reggel bőgött,mert a kevésbé kedves gondozónéni volt a reggeles.Azt hittem, a másiknál minden OK lesz,de első nap nála is ordított.Így szépen aznap megbeszéltem vele,hogy nem elsz sírás,mert ő már nagykislány,tudja,hogy úgyis megyek érte,ott jó helyen van,ehet-ihat,játszhat egész nap.És azóta nem sír :).Na de majd jövő héten :?....

Az oviban megint rengeteg programunk lesz,jövő héten megyünk Veresegyházára a macifarmra,aztán tervben van a planetárium, a szombathelyi élménypark, a kőszegi madárotthon,lesz szüret a gyerekeknek,csodák palotája...hirtelen ennyi jutott eszembe :).

Athiz

NAgyon édik a fiúk!!!Endre hatalmas :shock:!!!!
Örülök,hogy hatásos a szer,remélem,már minden rendben is van :).

Robcsi

Köszi az aggódást :).
Húúú,az igen,Adrienn is vasgyúró lesz :).
Nálunk sem voltak egyfrmák a hurkák egyik gyereknél sem,de azért elküldtek viszgálatra.Az ortopédus szt meg minden ok.Persze olyan taplók itt az SZTK-ban,ha baj lett volna,sem mentem volna oda vissza :?...

Tontica

Tuti a babaszoba :).Hova állítjátok majd a másik ágyat?
Nyugi,az én kollégám felesége mindkét gyereket 3 kiló felett szülte és túlhordott(ja,persze ikrek :D)....Szl van még időd simán :D!

MÉg egy érdekesség:amikor apósomnál voltunk,lent ültünk a kórház "hall"-jában.A gyerekek rohangáltak,idétlenkedtek,nem győztem rájuk szólni,hiszen voltak ott mások is.Mivel Bulcsú keveset aludt délben(kocsiban voltunk,Petsről jöttünk),kicsit zizi volt már délutánra.Nem akart szótfogadni többedjére sem és "csakazértis" mindent csinált.Na a végén nyomatékosításul rácsaptam egyet a popójűra(szt észre sem vette),erre nekiáll egy 55 év körüli férfi(egyébként ottani beteg) pörölni,hogy miért verem a gyereket??????
Először köpni-nyelni nem tudtam,de aztán megkapta a beosztását tőlem,az apósomtól és a férjemtől is.Mondtam neki,hogy ugyan hagyja már rám,mit csinálok a gyerekemmel.Mert hogy a törény tiltja,hogy verjem a gyereket :D:D:D!Na erre majdnem mondtam,hogy a lopást is tiltja...oszt... :D
Na de viccet félretéve,elmagyaráztam neki,hogy az,h ráhúzok éppen a popsijára,és hogy verem,nem egy kategória,de majd ebszélgessünk erről akkor,amikor mellette is elsz két gyerek.Másrészt meg aki nem ad kalácsot,ne adjon tanácsot...
Nem is szólt utána egy szót sem :twisted: !
Nem tudom,mit képzelt,azért ,mert nő vagyok,vagy mert fiatalabb,majd elszégyellem magam?Na mindegy,kicsit elképedtem ezen,de aztán Bulcsú is megmondta neki a magáét :D:D:D!

Na lépek,még lesz egy korrepem :)!

Pusztok!

anyapoc

Jó ez a story Anyapoc!

Mindenkinek puszi!
Mi jól vagyunk! Ma kaptuk a három hós oltást. A babám szépen cseperedik.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Megvagyunk, élünk, időm nulla. Mindig van valami. Most is titkon vagyok itt, mert ezer meg egy dolgom lenne. Majd valamikor hozok képeket is.
Ramóna múlt héten már 5150g volt, még mindig csak szopizik, nyugodt nagyon jó baba. Már aszopik ideje sem maratoni (ha valaki ezt 2 hónappal ezeleőtt mondta volna nem hittem volna el :lol: :lol: :lol: :wink: ) Kb 20 perc alatt végez, este meg 45. Imádnivaló kiscsaj.
Viki változatlanul imádja az ovit, nincs vele semmi gond. Beírattam balettra, csak az az egy baj vele, hogy csak heti 2szer van, mert Viki ha tehetné menne minden nap. :lol: :lol: :lol: Itthon is beöltözik tornaruhába, balettcipőbe, és megy a műsor! Tegnap megdícsérte nagyon a tanár néni, mert egyszer sem kellett neki megigazítani a tartását.
Martin is megvan a sulival, szeret járni, csak tanulni ne kelljen. Ugye most lett 5.es, új tanárok, más követelmények. A töri lett neki új tárgy, tetszik neki, beiratkozott szakkörre is, csak a tanulás nem szimpi neki. Pedig olyan jó esze van, pikk-pakk megtanul, de mindig nyavajog. Az első héten még sírt is, fájt neki a tanulás...
Én is megvagyok, folyamatos időzavarral küzdök, a háztartásban sosem bírom magam utolérni.
Az egyetem púp a hátamra, szívem szerint be sem fejezném. Ha rágondolok kiráz a hideg. De majd csak lesz valahogy. Ma kaptam a szakvezetőmtől, egy jó hosszú és "kedves" levelet az elmaradt algebra szigorlatommal kapcsolatosan, de még az élettől is elvette a kedvem...

moni

Szilcsiről tudni lehet valamit?

Anyapoc!
Ha jöttök Sz.helyre szólj ám!! Mert szívesen találkoznék veled!!!

moni

Athiz!
Csodaszép a fiad! Nekünk is van iylen pihenőszékünk, sógoroméktól kaptuk kölcsön. Fisher Price a tietek is uyge?

Tontica!
Szuper lett a babaszoba!

Én is a "csendben" szülőkhöz tartozom, és nem tudom hogy lehet közben kiabálni, mert nekem egy hang sem jött volna ki a torkomon. Nem avgyunk egyformák!!! Engem még a másik kismama jajgatása is idegesített. Én szüléskor befelé próbálok koncentrálni, és a zajok, nagyon idegesíteni tudtak.

moni

Halihó!

Csak gyorsan: sikerült leállítani a szülést, brutál 3 percesekkel vitt be apa, külső méhszáj kinyílt. Egy nap alatt 3 infúziót kaptam 24 órán át, utána még egy hét gyógyszeres leállítás+tüdőérlelő szuriban+gyógyiban. Baba bpd-je már 61mm, nemtom, mekkora nagy feje lesz ennek a gyereknek... És 650 gramm a becsült súly. Most már okésok vagyunk, csak még sok a seduxen, hétfőtől anyuéknál leszek otthon, mert nálunk panelprogram, fstés, lambériacsere, áramvezetékcsere stb, otthon anyuéknál meg lesz net.

LÁNYOK!!! Nagyon köszönöm a drukkokat értünk, tartották bennem a lelket, tényleg iszonyat sokat jelentett. Doki szerint ha nem nyílok tovább, akár kihúzhatjuk végig is, csak sok-sok fekvés otthon.
Most megyünk is, csak ekg-n meg belgyógyon voltam.
Puszi nektek, hétfőn jövök remélhetőleg!!

Kép
szilcsi

Szilcsi: nagyon, nagyon orulok hogy minden ok!!! Nagyon szerencses vagy!!!! Drukkolok hogy kihuzzatok sokaig!!!

Most nem tudok tobbet irni, szarul vagyok mar ket napja. Ma mar bogtem is, hisztis vagyok de nagyon, nem birom tovabb! Semmi segitsegem, mindenki tojik ram (vagy csak en erzem igy!) egyedul vagyok Rateval, Apa dolgozik, Rate csak jovo heten kezdi a sulit (meg ez is ellenem van! :evil: ) Ma rengeteg feher trutyi jon belolem, remelem ez mar egy jel!!!
Szerettem volna ha ezek a babak is szuzek lettek volna de ez a tervem mar befuccsolt. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Szilcsi, nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben veletek és remélem még sokáig húzzátok 2 az 1-ben. Tudod ebben a topikban jellemző a túlhordás :wink:

Tontica, lehet, hogy a nyákdugód távozott, akkor pedig közeledik a szülés. A nyákdugó sokaknak, barnás-rózsaszínes, de ahogy leírtad az enyém is olyan volt mindt a tiéd és szülés előtt 2-3 nappal kezdődött. Szóval kitartás most már tényleg nem sok van hátra, és holnap már belépsz a 37. hétbe, szóval már hivatalosan sem fognak koraszülöttnek számítani. Mennek a drukkok! (azért ha bármi van mielőtt mész a kórházba írj ide jó?)
Tényleg így most akkor mérlegek lesznek? Az jön most ugye? Nézzed a jó oldalát a mérleg mindkét oldalára tudsz 1-1 babát ültetni :)

Anyapoc, örülök, hogy apósod jobban van. Szóval vered a gyereket? :lol:

Zsóka, kicsit bővebben magatokról? Nem lázasodott be a kisfiad?

És a mai nap történése (a 3 kakis peluson kívül :lol: ) közel 2 hónap és számtalan ajánlott levél után megkaptam a július közepén igényelt TGYÁS-om. Hihetetlen bürökrácia uralkodik ebben az országban :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!!!!!!!
VAN NETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Üdv Debrecenből!!!
Ráadásul mobil net,szóval szülőszobáról is írhatok majd.Kicsit visszalapozgatom,kivel mi történt ,aztán jövök gyakrabban!

KépKép

KépKép
okr

OkR!

Szevasz, Te nagyon rosssz! :lol: ...és a töltőd meg van már, mert akkor jelentkeznék néha!

Babócák gyünyörűek!!! :lol:
Persze most azért már tényleg Tontican a világ szeme!

Anyapoc!
Követtem a hozzászólásaidat otthonszülés ügyben is, és ismét meg kellett állapítanom, hogy sok dolgot nagyon hasonlóan látunk.. :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Sz@rul vagyok a valtozatossag kedveert, haza is hivtam ma de. Apat hogy vigyazzon Ratera mert nem birom de egyenlore fajasok nincsenek csak hanyinger meg szedules meg feher trutyi.

Rillisz: egy evet kell varnotok?! :shock: Mondjuk tenyleg jobb ha minnel jobban helyrejon a mehed viszont most mar lassan lehet kezdeni, nem?
Ugy latszik hajlamos vagy arra hogy ikreid legyenek, drukk de azert ovatosan, egy babanak is nagyon fogsz orulni es konnyebb kihordani!

Athiz ne ijesztgess a tulhordassal :shock: mert hulyet kapok! :lol: Meg a vegen nekem is ilyen jo, nagy babaim lesznek mint Endred! :D

Anyapoci: hu, az ilyen emberektol en is mindig ki tudok akadni, milyen jogon szol bele foleg a gyerek elott!!!! :evil: Nalunk a nagymamam csinalja ezt (de O legalabb nem egy idegen) ramszol hogy minek utom azt a gyereket (mintha ejjel-nappal utlegelnem!) bezzeg O fakanallal verte az Apam fejet amikor kicsi volt. :lol: Amugy neha kell az a fenekreveres (bar Ratenak nem hasznal) ha en ravagok a fenekere csak nez de nem sir viszont ha az Apja csak csunyan nez Ra vagy rakiabal mar razza a siras. :lol: :roll:
Nem ugyanaz a tema de multkor egy idegen azert szolt ra Apara mert allt a kocsival (engem vart a korhaz elott) es jaratta a motort mert kanikula volt es ment bent a legkondi, na a pasi raszolt hogy ne szennyezze a kornyezetet! :roll: :evil:
Kocsivaltas! :( Sajnalom! Nekunk is valtani kell, Mi Daciat akarunk venni Apanak dolgozni az jo nagy!

Zsazso: gratula a 3 hos oltashoz!!! :D Hogy megy az ido!!!

Moni, nem semmi amit csinalsz, nem is csodallom hogy nincs kedved meg az iskolahoz is!!! Milyen nagy gyerekeid vannak, na, kivel konnyebb egy ujszulott babaval vagy egy kisiskolassal?
Hat, en csak nyogtem nagyokat szules kozben de nem kiabaltam, viszont nem itelem el azt sem akinak ugy konnyebb hogy sikit, kiabal, lehet most nalam is igy lesz. :lol:

Robcsi: feher tojasfeherjes nyakdugo? :shock: Az nem veres? En mar nem emlekszem milyen volt Rateval. Legyen igazad es a hetvegen szuljek meg! :wink:
Merleg ... Anyum az, es hat .... nehez termeszet de azert szeretem. :wink: :D Most mar ez van!

OKriszti: de jo! Nagyon hianyoztal! Aztan meselj, mi van Veletek? Mindjart szulsz Te is!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?