Sziasztok!
Annyi bókot kaptam tőletek, hogy tisztára elpirulok. Köszi, köszi. Kamilla, ne izgulj, Te is bírni fogod, csak ne hallgass senki másra, csak a saját tested jelzéseire. Én az egész családdal veszekedtem, mert felváltva más-más mondta, hogy most már feküdnőm kellene. Én meg kiálltam amellett, hogy csak akkor fekszem, ha úgy érzem, hogy pihennem kell. Ez meg is van, azért többet pihenek mostanság, de közben időről-időre teszek veszek, és szinte mindent megcsinálok. És ez mozgásban tart, ami úgy érzem, hogy nagyon szükséges.
Zel Drága, hihetetlen, amit írtál, akkor nem csak nekem volt így. Először is senki nem nevet itt ki. Én is elképzeltem őket a lombik előtt 3-at, mert hármat tettek vissza. Nekem egy derengő pirosas háttér előtt 3 fénylő gömböcske jelent meg, egészen a kb 8. napig. onnantól hiába meditáltam ugyanúgy csak kettő jelent meg. Az első uh-n mutatta a képet a doki, hogy nézzem meg ott van mégegy sötétebb folt. A harmadik is elkezdett megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Hiszek ebben nagyon, és KATATA: Tudom, hogy magad véded vele, mert az embert annyira megviseli, ha nem sikerül, de jó ez a "vizualizálás" biztos, hogy pozitív ereje van. Ne add fel, gondolj rájuk nap mint nap!!!!
Katata, még valami, nekem minden terhességnél kipattanásosodott a két mellem között, máskor soha. Lehet neked a homlokod, nem lehet tudni, ne állj hozzá negatívan, kérlek!!!
Péntek éjfél után megkezdem a 37. hetet, addig könyörgök nekik, hogy még maradjanak, utána jöhet aminek jönnie kell. Már kezdem várni. Kész a falfestés. Felteszem a képeket: