Új privát üzeneted érkezett!

nyunyi, nekem mellette is megjött. De neked nem fog :wink:

andi, gondolom a nagy tapasztalatommal, hogy Gergő lassan ráérez a mi világunk ritmusára, és rájön, hogy éjszaka sokkal jobb aludni.

pandácska, zel szépek a babák.

katata, ne is agyalj az örökbebabán, minek mikor ott vannak a pocakodban. Vagy talán nemlesz elég egyszerre az a kettő? :D No akkor majd leruccanunk Szegedre (mert akkor ugye már itt fogtok lakni) mindahányan vagyunk és otthagyjuk neked egy-két délutánra az egész gyerekcsapatot, ami addigra már jó nagy lesz :D Jó lesz ennek megfelelően építeni a házat (hogy mi is elférjünk) :D Úgy megijesztettelek most, hogy inkább Svájcban maradtok :wink:

zel, nagyon szép, és érdekes amit leírtál a babáidról, ez lehet a 6. érzék.

Szurkolok mindenkinek+++++
bbilona

Sziasztok!

Annyi bókot kaptam tőletek, hogy tisztára elpirulok. Köszi, köszi. Kamilla, ne izgulj, Te is bírni fogod, csak ne hallgass senki másra, csak a saját tested jelzéseire. Én az egész családdal veszekedtem, mert felváltva más-más mondta, hogy most már feküdnőm kellene. Én meg kiálltam amellett, hogy csak akkor fekszem, ha úgy érzem, hogy pihennem kell. Ez meg is van, azért többet pihenek mostanság, de közben időről-időre teszek veszek, és szinte mindent megcsinálok. És ez mozgásban tart, ami úgy érzem, hogy nagyon szükséges.

Zel Drága, hihetetlen, amit írtál, akkor nem csak nekem volt így. Először is senki nem nevet itt ki. Én is elképzeltem őket a lombik előtt 3-at, mert hármat tettek vissza. Nekem egy derengő pirosas háttér előtt 3 fénylő gömböcske jelent meg, egészen a kb 8. napig. onnantól hiába meditáltam ugyanúgy csak kettő jelent meg. Az első uh-n mutatta a képet a doki, hogy nézzem meg ott van mégegy sötétebb folt. A harmadik is elkezdett megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Hiszek ebben nagyon, és KATATA: Tudom, hogy magad véded vele, mert az embert annyira megviseli, ha nem sikerül, de jó ez a "vizualizálás" biztos, hogy pozitív ereje van. Ne add fel, gondolj rájuk nap mint nap!!!!

Katata, még valami, nekem minden terhességnél kipattanásosodott a két mellem között, máskor soha. Lehet neked a homlokod, nem lehet tudni, ne állj hozzá negatívan, kérlek!!!

Péntek éjfél után megkezdem a 37. hetet, addig könyörgök nekik, hogy még maradjanak, utána jöhet aminek jönnie kell. Már kezdem várni. Kész a falfestés. Felteszem a képeket: Kép Kép Kép
tamaranna

Kicsit homályosak lettek valószínüleg a lebutítás miatt, de nagyobbat nem tudok feltenni, talán ha a fényképezővel csinálnék butábbat, nem tudom....Nem vagyok így megelégedve, mert nem látjátok jól.
tamaranna

tamarann, hűűűha hogy ti milyen ügyesek vagytok :D Eddig jól viselkedtek a kis manók, így ezt a 1,5 napot csak kibírják még valahogy a pocakodban. Szurkolok értetek. :wink:
bbilona

Bbilona!!

Köszike,remélem ,ugy lesz ahogy mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Tamaramama!!!!

Gratula!!!!csuda szép szobácska!!!!!!!Nadon ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Pandus! gratula az unokahugihoz! Nagyon jó lehetett ott lenni!

Tamar! nagyon jó a szoba! Látszik rendesen. Most már szép nagyok a babák! Nem lesz semmi bajuk, ha kicsit hamarabb akarják majd azt a tutti szobát nézegetni. Mindettől függetlenül szorítok, hogy maradjanak pociban, amíg szeretnéd!

Nyunyi! Nekünkis kihoztak évekkel ezelőtt egy 290 Eft-s illanyszámlát. Rögtön kértünk óracserét, ellenőrzést meg ilyenek, és mint kiderült egy leolvasás alkalmával a nagyokos félreírt egy tizedes vesszőt. És úgy vitték tovább..... Eszetlenek. Ja és kihozták, hogy az elszámolástól havonta 26 ezer ft lenne a havi villanydíjunk. Röhögtünk erősen, mert a TSZ-nek nincs annyi.... Fél év futkározás és kikötéses fenyegetőzés után jutottunk egyenesbe... Remélem az ügyvéded jobban megoldja!
A pocifájáson ne aggódj. Mindenkinek szokott!!!!!

Bbilona! Annyira szorítok, hogy minél gyorsabban intéződjön a sok buta papír,! Mert akkor végre ott leszel a sor elején!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, akkor szorítsunk egymásnak :D Papír ügyben újabb lépés, hogy a férjem ma beadott mindent és a hölgy a gyámhivatalban annyit mondott, hivatalosan 30 nap mire megkapjuk a határozatot, de igyekezni fog.
Pusz, itt vannak a főnökeim.
bbilona

Zel!Pandácska!

TÉNYLEG NAGYON SZÉPEK A KISBABÁK! :lol: :lol:

Tamaranna!

Nagyon szép szoba!

bbilona!
Hála,hogy sikerült valmami elörelépés.
Én nagyon beteg vagyok,nagyon megfáztam,nem tudom de olyan kis nyeglén viselem a betegséget :oops:
Borsókát egyre jobban érzem. :lol:

Kicsiboris!

Hogy vagy?Harc van a párom és én köztem kanapé ügyben :evil:
Én egyenes vonalú bézs színüt szeretnék,ő meg feketét.
m. reni

reni, kívánom gyógyulj meg gyorsan! Talán most máshogy reagálsz még az ilyesmire is.
Hm én is a bézst választanám, ha már nagy gyerekeim lennének, de amíg kicsik :roll: Barátainknál bézs kanapék, székek, hiába mosható hát az már nem olyan, folt itt folt ott. Már megint belekotyogtam :oops:
bbilona

teljesen összezavarodtam. Tegnap már azt hittem megjött, de ez igazából még mindig csak barna trutyi. Gondolom a gyógyszerek teszik, csak nem tudom, hogy ezt most minek vegyem. Mivel nem volt rendes ciklusom, mert a gyógyi mindent leállított, így lehet nem is volt nyálkahártyám, aminek most le kellene válnia. Ez az én okoskodásom. Vélemény?
Én ma elkezdem a szurikat (tegnap nem mertem)

Kép
domo

Zel, Panda,
mindkét baba tündéri :lol:

Zel, olyan szomorú,amit írtál :cry:

Tamara, fantasztikus a szoba! Én is nagy szobafestő vagyok :lol:

Ilona, remek hír, akkor mindjárt itt a határozat :lol:

Kata, a pattanás semmit nem jelent. Én mindig pattanásos voltam mensi előtt (egy-kettő jött), de kb. fél éve nem. Mikor először nem jött, azt hittem kis naívan, hogy akkor most biztos sikerült. Azóta áttettem a pattanásos korszakomat a középidőre :?
Azért csak beszélj hozzájuk, most sikerülni fog :lol:

Kép
domo

domo, nekem azt mondták a piros mensi a mensi, a barna trutyi az még nem számít. De vannak itt nálam ebben a témában sokkal profibbak is. Egy telefon, talán még ott vannak??
bbilona

hát itt a munkahelyen kicsit problémás lenne rákérdeznem....
utálom ezeket a gyógyszereket, én nem is szoktam barnázni :twisted:

Kép
domo

Domo! v Az egyik inszemem után nekem is barnázással indult. Na rongyoltam is a dokimhoz, hogy már 3 napja csinálom, és akkor most vágunk a következő stimuba. Azt mondta, meg kell várni, amíg a rendes vérzés elindul. És majd csak akkor kezdjük a szurikat. Nem lenne jobb, ha beszélnél a dokiddal?

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Köszike Drága az infót!!!!Jó az ügyvédem,kicsit drága,de muszály,nincs idönk utána rohangálni!!! :roll: Most is fálydogl a pocim!!!Remélem nem azért mert meg akarna jönni!!!!!! :roll:

Katata!

Hogy vagy Kedves??? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hali!
Csak egy mondat. Minden ok. Mindkettővel. Én viszont ilyen szarul még sose voltam mint ma, úgyhogy most azonnal megyek lefeküdni. Bocsi, majd holnap írok részletesebben, de most nem megy.

Kata! Sikerülnie kell!!!!!!!+++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Pandus,
igazolás elfogadva!!! :lol: Töndéri kislány. Milyen érzéselvágni a köldökzsinórt? Könnyű??? :D

Nyunyi,
köszi. Azért reménykedem még!

Ilonkám,
remélem úgy lesz!!! :wink:

Tamara,
köszike, igyekszem pozitívabb lenni, de félek...
A festédhez gratulálok! nagyon ügyesek vagytok!!! :D Igazán profi lett!!

Domo,
én is úgy tudom, akkor jött meg,ha piros. Nekem még nem volt olyan, hogy csak barna volt,piros nem. Szóval jönnie kell a pirosnak is, hacsak!!!! 8)
katata

Kamilla,
első a pihenés!!! Örülök, hogy mindkettővel, minden rendben, de majd azért mesélj, milyen a kicsi szívhangjuk!!!! 8)

Nyunyi,
elég vegyesen vagyok. Egyszer azt érzem, hogy minden rendben és ott van a két kis Manó a pocimban,másszor meg pont az ellenkezőjét!! :? Már csak pár nap, csak kibírjuk valahogy!!
A pocifájás meg, mint tudjuk, bármit jelenthet, szóval nyugi!!! :wink:
katata

Köszi lányok, ma sem kezdtem el a szurikat :(

Kamilla, de jó, hogy minden rendben! Pihenj sokat :lol:

Gigus, drukkolok holnapra :lol:

Kép
domo

Domo,
biztos nem vagy babás???
katata

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, és minden ok. Még mindig tart a méhszáj, nem nyílik, úgyhogy azt a 17 órát, ami ma éjfélig hátra van biztos kihúzzuk. Nem lesznek koraszülöttek. Tök jófej a doki, mert ő is be van sózva. Azt mondja az ikerszülés mindig izgalmasabb, és látszik, hogy tökre várja és nem hétköznapi esemény számára. Holnaptól iszom a málnalevélteát, és szépen ráhangolódunk testileg lelkileg a szülésre. Én a Zitával (mikor ő volt a pocimban) jártam hipnózisra, és a mostani védőnőm is tart, nem járok hozzá, de már a multkor azt tanácsolta, hogy minden nap, beszéljem át a picikkel, hogy milyen lesz a szülés, illetve a születésük. Én nem mertem eddig, csak egyszer, mert féltem, hogy komolyan veszik és el is indulnak kifelé. De holnaptól ráhangolódunk. Annak az egyszerinek viszont remek eredménye lett. Kedden voltam védőnőnél és Babett fejvégű volt mint mindig, Balázs viszont faros. Éjjel mikor nem bírtam aludni végigvettem velük gondolatban a szülést, úgy kezdtem, hogy még nem szabad, de majd igy lesz: Anya itt lesz veletek, és segíteni fog.... fájások...Babettnek elmagyaráztam, hogy hogyan kell majd belefordulni a szülőcsatornába és majd, hogy ő csinálja a helyet Balázsnak, akinek eleinte türni kell a fájdalmakat, mert csak Babszi után tud jönni, de neki popsival előre nehezebb lesz...stb. Ezt persze sokkal részletesebben, és nagyon jó érzés volt utána. És képzeljétek csütörtökre, amikor dokihoz mentem Balázs megfordult, szépen lent van a buksija Babié mellett. Pedig én nem kértem rá, mert nem hittem, hogy még van helye megfordulni a 35. héten ennyire teli pocakban. De megértette a folyamatot, és azt, hogy neki is a fejével kéne belevágni, mert úgy jobban tud alkalmazkodni a koponya. Most is lent van a feje, és semmi akadálya eddig a szülésnek. Számomra a gondolat is Isteni, mert az első császárba bele voltam betegedve teljesen!!! Aki csak tud ilyesmit a közelében próbálja ki, mert az agy valami hihetetlen, hogy mire képes.

Szép napot mindenkinek, és sok sikert a babaáldás előtt állóknak!

pusz Tamar
tamaranna

Tamar,
itt pityergek,olyan megható ahogy elmesélted ezt nekünk. Fantasztikus vagy és biztosan rendben lesz minden a szülésnél! Na hallod, ilyen két szófogadó kisbabával!!! :wink: 8)
Izgulok értetek!!!
katata

Tamranna!

Én is hiszem,hogy nagyon sok minden a fejben döl el. :lol:
Nagyon bátor és stamp kismama vagy! :lol:
Csak gratulálni tudok,én is szurkolok érted!!!!!! :lol: :lol:

Katata!

Nemsokára kiderül ugye??

Domo!

Nekem a terhességem barnázással kezdödött!! :wink:

Bbilona!

A férjem fog nyerni a kanapé ügyben :shock: Egyébként jó minőségű tesztilbőrt szeretnénk,mert az tartósabb mint a szövet!!
Valódi bőrre nincsen pénzünk, Meg addig nem akarom nézegetni annyi éven keresztül :wink: Nektek,hogy áll az átalakítás?????

Sapé!
Hogy vagy???

Nyunyi minden renben lessz. :lol:
Kép
m. reni

Lányok, nem, ez nem lehet terhesség. A gyógyi miatt elvileg még ovulációm se volt!
Mielőtt írnátok:csodák vannak, emiatt vettem is egy tesztet, de a szokásos egy erős csík volt tegnap du. Ma megpróbálok beszélni a dokival, mert már a barnázásnak is vége. Én attól tartok, most csak ennyi volt a mensi. Lehet, hogy megint csúszok egy hónapot :(

Kép
domo

Domo,
de a lusta kis tüsző csak kiszabadult, nem? Miért ne lett volna ovulációd, hiszen ő kiment??? De azért tényleg beszélj a dokival, hogy most mi ez! (csak zárójelben jegyzem meg, hogy a délutáni teszt nem túl szerencsés, reggel kell!!!)
Hívd a dokid! Izgulok, hogy kiderüljön mi van már!!!!
katata

Na, már egy kicsit jobb.
Tamaranna. Ezentúl te leszel a példaképem, nem baj? Remélem simán menni fog a természetes úton szülés.

Na szóval, ők azok:

Kép

Mind a két petezsák szabályos és mind a kettőben láttam a bébit is, a kis dobogó szivével. Sajnos olyan képet nem tudott csinálni a doki, amin mind a két baba látszik, mert nem egy síkon fekszenek. És egyforma mind a kettő, úgyhogy nem úgy néz ki, hogy valamelyik is fel akarna szívódni. :)
Most egy kicsit megkönnyebbültem, eddig azért féltem, hogy nem maradnak meg.

Kata! Már csak 3 nap!!!!!!szorítok ezerrel.

Ma megyek a 10 éves érettségi találkozónkra. Aztaaaaa!!!!

Kép

Kép
kamilla306

ÓÓÓ Kamilla!!!!!
De édesek!!!! :D :D :D Nagyon örülök, hogy mind a két babó jól van és dobog a szivecskéjük!!!!! :D :D Pihizz sokat!!
Amúgy te dolgozol?
katata

Gigus,
megvolt ma az inszem????

Kabóca
merre vagy??

Málna,
te is régen jártál erre...

Na és Kicsiborcsánk???
katata

tamaranna, minden elismerésem a tiéd, klasszul csinálod. Megkérdezhetem hogyan fogsz szülni? Ugye te ajánlottad a "A szeretet tudományosítása" c. könyvet? A könyv miatt kérdezem, kíváncsi vagyok befolyásolt-e téged valamiben. Már csak 14 óra :wink:

kamilla, örülök hogy jobban vagy, a két manó nagyon határozottan mutatkozik, jó hogy mi is láthatjuk őket :D

domo, valóban a telefon segíthet, vagy egy uh, kíváncsi vagyok mit mondanak neked.

katata, ++++++++

reni, szép lesz a fekete is, és a port is könnyű róla letörölni, nekünk kék van, sajnos már kopik a bőr része (az is bőrszövet, KIKA termék).

Felújítás remekül halad, már nagyon szépek vagyunk, férjecském tegnap egy soron lefestette a házat kívülről, ma lesz a 2. réteg, aztán kertrendezés, lépcsőburkolás befejezése és teszek is egy képet hogy irigykedhessetek :wink:
bbilona

Kamilla Drága!

Példakép nélkül is tökéletesen fog menni minden, magadban bizzál mindenekelőtt, én is ezt tettem. Szép egyformák a burkok, biztos nem lesz semmi gond, nekem egy picit közelebb voltak/ vannak egymáshoz, a tieidnek szerencsésebb az elhelyezkedése.

Ilona!

Én ajánlottam a könyvet, és nagyban befolyásolt. Pl tudom, hogy a Zitánál azt rontottam el, hogy nála is mindent természetesen akartam, de erre az aktív tudatommal teljesen rá voltam koncentrálva, ahelyett, hogy ellazítottam volna, és bízva magamban, hagytam volna a folyamatot lezajlani, úgymond beleengedtem volna magam. Én végig tudatosan akrtam irányítani, ami annyira nem sikerült, sőt gátolt, hogy egyáltalán nem tágultam. Nem lett volna gond , ha lett volna idő, idővel csak lett volna változás, de a dokim burkot repesztett, a sok magzatvíz kifolyt, és a Zita szívhangja rosszabb lett, be kellett fejezni...Most máshogy lesz, már a homeopátiás bogyók adagolását is megbeszéltem a Viktorral, hogy nekem ne kelljen az órát nézni, én csak "befelé" figyelhessek. Olvastad a könyvet???

Pusz mindenkinek indulnunk kell a Zitával angolra.
tamaranna

Sziasztok!

Tamar! Ez naggggyon jó!

Reni! Vegyetek egy olcsó használt kanapét, meg két plédet. Aztán majd ha férjhez megy a lányotok, vehettek bőrt is. De akkor meg az unokák miatt nem lesz jó..... :lol: Amikor kishúgom picike volt minden babapiskótát, meg negyed almát, és a spagettit simán belemasszírozott a kanapéba, fotelbe, szőnyegbe, Mindegy milyen színűt vesztek, bár a feketén talán kevésbé látszik...

babáztam ma sokat. Tesómék elmentek kicsit csavarogni, és a hugicát rámbízták. Volt kakispelus, aztán kicsi sírás, majd könnyed másfél órás séta a faluban, alvással kombinálva... Nagyon jó volt. ( csak most sz@r kicsit )

Kép
Kép
Kép
zel

Lányok, már megint mit bénáztam el, miért nem jelennek meg a vonalzók?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi,
szerintem nem jó kódot linkeltél be.
katata

DOMO, KATATA: Köszi a drukkot, igen túlestem rajta, de megerősített a mostani abban hogy ényleg nem itt folytatjuk. Annyi változás van hogy most Utrogesztánt vagy mit kell "szednem" 3*2 naponta, nem pedig Dufastont.
KATATA: Köszönöm a táblázathoz csatolást! Egyébként kérdésedre a válaszom: Már majdnem 4 éve szilveszterkor van mindig a forduló, akkor döntöttük el. Mindenesetre ha összejön babócka akkor pont a neve napján fogan-hat mert pénteken pont Máté napja volt. :) Már ha fiú ugye. Hülyén nézne ki egy kislány Máté névvel.. :D
TAMARINNA! Nagyon szép a pocid!!!!!! Remélem minden rendben fog zajlani ha eljön az ideje! És ügyi vagy a festéssel! Ha gondolod, nézd meg a honlapom, hátha találsz ott valamit amivel még kiegészítheted! :)

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Kata! Ezerrel drukkolok holnapra!!!!!!!! Tesztet nem csinálsz? Én nem bírnám ki. Bár te múltkor is kibírtam azt hiszem.

Én most nem dolgozom és szerintem már nem is megyek vissza. Sose voltam a munka hőse, de most tényleg úgy érzem nem bírnám.

Kép

Kép
kamilla306

Kata! Nagyon drukkolok! Gyere holnap a jó hírrel!!! Alig várom!

Kamilla! Ne is dolgozz! A két kis picurkának sok pihire lesz szüksége. Vagyis inkább neked!!!!! :lol: Vigyázz magatokra! madarak hogy haladnak a szelídüléssel?

Puszka!

Ja, olyan szép az idő, hogy ne is itt üljetek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Gigus! nagggyon jók a rajzaid! tetszik.

Kép
Kép
Kép
zel

Gigus,
ha kislány lesz, arra az esetre is lesz jó kis nevetek!! :wink:
Mi is kb. azóta vágyunk babára, mint ti. Remélem már egyikőnk sem vár sokáig!! :D

Kamilla,
ne is dolgozz, pihenj és csak azt tedd, ami jól esik és minden rendben lesz!!
Köszi a drukkokat! Igen, múltkor is kibírtam, meg most is ki fogom bírni. :lol:

Zel,
Köszi neked is a drukkot, nagyon igulok már! Holnap délután kiderül!!

Milyen rajzok??? Hol lehet megnézni?????
katata

Kata!
Én is nagyon szorítok! Remélem 9 hónap múlva te is olyan kialvatlan leszel mint én!! :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kukuccs Lányok!

Kicsi katata!!!!

Holnap gondolok majd rád!!!!!Csuriban lesz a kezem egész nap érted!!!!!Hánykor lesz eredményed???!!!! :wink: Kép Holnapra ezt kívánom neked Kata!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Néztétek a kedvenc filmem? Halálos iramban.... Imádom az autókat....Tudjátok. Nem a történet a fontos, hanem a gépek. Meg Vin Diesel is kicsit...

Kata! Gigus profiljában van a cím, ahol a rajzok vannak. Holnapra még több ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyunyi! Hol is tartasz éppen? Még mennyit kell az eredményre várnunk?????

Jó éjt mindenkinek! Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Mit rontottam el, hogy nem jelenik meg a nevem alatt a kép, csak az x????????? (egész picike a kép, bírnia kéne a méretét)

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt Lánykák!!!

Kicsi Katám!!!!!

Hajrááááá!!!Várlak nagyon a jó hírekkel!!!!!!!! :wink:

Zel!

Szerdán csinálok itthon tesztet,aztán pénteken a bmc-ben!!!!!Izgulok már nagyon!!!Nagyon szeretném ha sikerült volna!!! :roll:

Na medek mert viszem ördit óviba,majd benézek!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

katata,++++

tamaranna, igen beszereztem, elolvastam, jó nehéz könyv volt számomra. Ezek szerint a bűvös pénteket egyben átléptétek, és minden ok!

nyunyi, rettenetesen szorítok, kellene megint 1-2 zebra a topikba.

zel, ha vacak is volt utána, azért biztosan töltődtél egy kicsit babácskával. Jövő hét már október, repül az idő, mindjárt te következel :wink:

dóri, jól megfeledkeztél rólunk :cry: Hát illik ezt?

mágnes, te is jól eltűntél.

kabócabogár???????

reni, móni, odry, sapé ti is hiányoztok.
bbilona

Kata,
Kép
Nagyon nagyon drukkolok++++++++++++++++

Nyunyi,
Szerdára küldök két csíkod a tesztedre :wink:
Vendég

Kukuccs!

Bbilona!

Köszike Drága!

Remélem zebrát kapok!!!! :roll: Ugy félek hogy negatív lesz!!! :cry: Tudom pozitívan kell hozzá állni!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

ne haragudjatok, csak most jövök a múlt hetet végigfeküdtem, elkaptam egy vírust......köszönöm a névnapi köszöntőket,
lassan visszaolvasgatlak benneteket..

kamilla, ez csodálatos, azt hiszem nem is látam még ilyen uh képet a dupla petezsákkal :lol: :lol: nagyon tetszik, és milyen boldog lehetsz :lol: :lol: :lol: de jó!!!

Kép
kicsiboris

Kukuccs!

Pandácska!

Nagyon megköszönném!!! :roll: Aranyos vagy!!!! :wink:

Kicsiboris!

Fránya vírus,de már jobban vagy ugyi?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi köszi! jól, kicsit köhögök...nem is magamat féltettem...kicsiborist, remélem nem lesz emiatt koraszülött.... :cry:
de ami fontosabb, nagyon -nagyon szurkolok szerdáig neked :!: :!: :!: pozitív teszted legyen :!: :!: az olyan szipi-szupi lenne :wink:

Kép
kicsiboris

:) Hali
ZEL: Köszönöm! Azért még van hová fejlődnöm.
Ez az egyetlen dolog ami megnyugtat... :)
KATATA: Drukkolok ám neked is nagyon!
Nem tudom te hogy vagy vele de nekem ez a várakozás őrli fel az agyamat. pont ezért örülnék ha sikerülne, hogy ikrek legyenek, mert egy kicsit pótolná azt a sok elvesztegetett évet.....

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?