Sziasztok!
Sajnos csak nagyon gyors tudok lenni megint, mert szivesség-netezek!
Köszönöm a hiányolást és a kérdéseket irányomban! Nagyon kedvesek vagytok!
Sajna a melóhelyen nincs se időm, se szitu, hogy felkukkantsak, otthon még mindig nincs net, és úgy tűnik, még vagy egy jó hónapig nem is lesz, ha nem tovább! Amit be tudnánk vezettetni, az nagyon húzós árban van, a mobil internetet meg jobban körül kell járnunk!
Velünk annyi van, hogy kivizsgálásra járunk, és várjuk, hogy derüljön már ki valami, és elindulhassunk végre az úton mi is!
Pupyval nagyon egyformák vagyunk még mindig, és sajna abban is hasonlítunk, hogy most éppen mi is a kiakadásnál tartunk, és a depis korszakot éljük!
Nagyon nehéz elviselni, hogy csak telnek a hónapok, már több mint másfél év, és semmi...
Csak a vágyakozás és a reménykedés van minden hónapban!
Minden piri egy kudarc...
Elszakadt a cérna, elfogyott a türelem, és most kéne annak a résznek jönni, hogy talpra állunk, és újult erővel, türelemmel felszerelkezve várjuk, hogy mi lesz!
Nem bírom már azt se, hogy a vizsgálatok is olyan ráérősen mennek! Az időpontokat 2-3 hétre adják, akkor még van, hogy át kell pakolászni, mert piri bekavar,... szóval legszívesebben kitetováltatnám a homlokunkra, hogy mostmár nem érünk rá éveket várni, mire átvergődünk ezen a bürokratikus blablán!!!Kapják már össze magunkat! Aki már ilyen vizsgálatokra jár, az nem jókedvében teszi, és hiába kapja azt a választ, hogy türelem!!!
Évi, Juca!
Nagyon sokat gondolok rátok, és drukkolok nektek, hogy menjenek végre jól a dolgok nálatok is!!! Pupy mindig meséli, hogy éppen hol tartanak a dolgok veletek
Brill, Angie!
Hát....tüneményesek a törpök, akik már nem is annyira törpök!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Ti és a babák is
Fleur!
Gyönyörűek a képek!!!
Itt is mégegyszer gratulálok nektek!
Volt ám szipogás a történetedet olvasva...
Na de majd csak betársulok már mellétek babát tologatni...
Nem mertelek hívni, mert nem tudtam, hogy mikor nem zavarok!
De majd ha már megkukkolhatók lesztek, akkor belesek az ablakotokon
Most elképzeltem, ahogy a párkányon kapaszkodok, hogy az tetőablakon benézzek, de a lényeg, hogy majdcsak meg lehet nézni titeket nemsoká személyesen is...
Nagyon örülök nektek és annak is, hogy sok tejecske van, és biztosan nagyon jól megy nektek a szülő szerep
Anyukám mögöttem állt mikor olvastam a történeted, és néztem a képeket, és meg kellett állapítsuk, hogy te aztán nem voltál olyan nyúzott, mint sokan szülés után! Szupercsini kismami voltál, most meg szupercsini anyuka vagy
Lányok- akiknek még nem volt alkalmam gratulálni-: Maci, Annácska!
Gratulálok, és boldog pocisodást kívánok nektek!
Remélem, nemsoká mi is társulunk itt a táblázat alsó tájáról
Remélem, minél többen ott tudunk lenni a talin, és megismerünk sok új embert is!
Már nagyon várom!
Bocsi a kiakadásomért, és szintén bocsi, akiknek nem írtam most név szerint
Pusza: Eszter