Új privát üzeneted érkezett!

Fleur!

nagyon szépen írtad le a szülésedet!! Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Bár ilyen szép és jó lett volna az enyém is! De még a "rossz" emlékek sem tántorítanak el a tesó vállalásától! Sőt.....
Amikor Danika kidugta a fejét én ezt mondtam: ennyi? akár még 5-öt is vállalok! :lol:
A képek is nagyon jók! Gyönyörű a kis hercegnő!
Jó egészséget nektek!!!!

Andy

Kép
oriandy

Kép

rózsaszínnel jelöltem a két sanszos napot. Szerintem legyen 13-án, de együtt döntsünk. :lol:
Vendég

Leszedtem az avatarom,mert ki akartam cserélni de ez a fránya babanet nem engedi. :evil: Valaki járt már így???
Vendég

Fleur!
Ez igen!Nagyon ügyesek voltatok!!Tényleg könnyű szülésnek hangzik, az a lényeg, hogy neked kellemes élménynek maradt meg!
Nekem nem volt könnyű, de mégis kellemes emlék, és bármikor végigcsinálnám még1x. :wink:
Köszi, hogy megosztottad velünk. :D
Nagyon jó az aláírás, no meg a kép is a vonalzódnál!Nagyon művészi!

Tina!
Én a Dávidra szavazok. :wink:

Úgylátom a 13.-a fog győzni! :lol:

Ági!
Hú, mekkora pocakod van!Nagyon csini víkonka vagy! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pupy!
Szerintem is 13!Az jó szám, igaz Fleur??? :lol:
Nekem is volt már, hogy nem jött be az új kép.Talán bexelted a kép törlését?
Mert ha csak cserélni akarsz akkor csak kiválasztod a képet, és lecserélődik.Ha bexeled a törlést, akkor semmilyen képet nem tesz fel.
A tali hány órakkor lenne?Mi kb 1- 2 körül érnénk oda du., és jönne a férjecském is. :wink:

Kép
pankaa

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csajok!
Szégyellem de nem tudom mindenki keresztnevét, és a pontos névnapot. Segítsetek!! :wink:

Kép
Vendég

Panka!
Igen beixeltem a törlést is. :cry: És ezt hogy tudom javítani???
Vendég

TALI:
Én azt mondom, hogy legyen okt.13-án a tali. Márcsak azért is, mert több olyan topiktag is jelen tudna lenni, akikkel eddig még nem találkoztunk, főleg vidékiek, akik nem tudnak bármikor felugrani Pestre. Panka, Tina, Syry. Naa????

Virág!
Köszönöm a történetet. Egy kicsit nosztalgiáztam a történetedet olvasva. Örülök, hogy bejöttek a szülinapi köszöntők.

Ági!
Csini a pocakod. Te jó ég, már te is a 33. hétben jársz. Komolyan mondom, totál elszáll az idő.

Juca!
Mindenképp csörgök előtte, de legyél bekapcs mert valamelyik nap is hivtalak és a hangposta kapcsolt be :wink: De mint tudjuk, ez nálad teljesen normális állapot :D :wink:

Jó éjt MINDENKINEK!
Kicsit elszállt velem az idő. Megyek, fejest ugrok az ágyba.
Vendég

Lányok, ne mááááár. 13-án lesz a tali!!! akkor mi nem tudunk menni. :cry: Egy baráti pár 6. évfordulóját ünnepli és meghívtak minket- és még 2 párt- egy hétvégére (szo-vas) Nőtincsre. Már le van foglalva a szállás. Hát ez van. :? Látom a többségnek a 13-a jó. És hát a többség dönt. De sajna más időpont sem jobb, a négy közül. 22-e még mindig nem dőlt el. 29-e nem jó. De pl. a 23 és a 30 tuti jó lenne, de az nincs benne a tábliban. Na jó nem agyalok ezen tovább. Majd a legközelebbi remélem összejön. (2006 februárban voltam 1 talin és akkor nagyon jól éreztem magam.)

Fleur
köszi a történetet, jó volt olvasni. Ahogy Pupy írja, én is azt érzem ki az írásodból, hogy természetes folyamatnak élted meg a szülést és ez nagyon jó dolog. :D

Ági
mekkora pocid van már!!!!!!! :lol:

Pupy
kérlek ne keseredj el és főleg ne vádold magad. Ezt nem szabad!!!!!!!! És látod a tábla sárga része egyre csak hízik. Egyszer csak te is "felkúszol" oda, meglásd így lesz. :wink:
Táblihoz: névnap május 22-Júlia
Még a táblához lenne egy észrevételem. Lehetséges lenne, hogy a már megszületett babáknál ne a hetek szerepeljenek hanem a hónapok? ( ha nem érsz rá én kiszámolom mindenkinél és átküldöm neked.)

Juca
:cry:
de a csipkebokros hónap babát fog hozni, meglátod. amúgy is most érik. :wink: Ellenben Kingás képet várunk, kérünk! Már rég tettél fel.

Évi
holnapra, vagyis már mára drukkolok. :lol: Alig várom hogy elmeséld mi volt. (fogászat nem volt vészes, csak kis karbantartás volt-fogkő :oops: )

Lilia
jól eltüntél Kapolcs óta!

Csibe??? Te is rég jelentkeztél.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Annácska, JMaci!
Gratulálok!
Problémamentes pocakosodást Nektek!!! :D

Fleur!
Köszi a történetet!
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! :D

Aniko!
Ágolyó nagyon nagy már! És tényleg tiszta Marci... :D
Bicepszed kellőképpen bedurranva? :lol:

Évi!
Drukk holnapra a Kaálihoz!
Ha minden jól megy, mi csütörtökön megyünk Eriket bemutatni Szmatona dokinak.... :D

Timi!
Remélem már gyógyulóban vagytok!

Tina!
Gratula a fiúcskához... :D

Panka, Syry, Annácska!
Édesek a gyerkőcök! :D

Ági!
Nagyon szép formás a pocakod! :D
Végre láthattuk... :wink:

Juca!
Sajnálom... :(

Angie!
Köszi a piros rucis képet! :wink: meg az MMS-t :wink:
És végül a képek... :D

A nyári tali...
Kép

És a mostani...
Kép

Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Hát ilyen hívó szónak nem lehet ellenállni... :)

Syry! Kedves, hogy hiányoltál.

Prózai ok: ritkán netezek mostanában, kukkolni azért szoktam, de úgy helyrebillentem a nyaralással, hogy elvagyok a dolgaimmal. A kapcsolatokat akkor sem szabad hanyagolni (akik számon tartanak minket, akiknek egy kicsit is fontosak vagyunk), úgyhogy dá-dá. Minden Ok, jól érzem magam. Nyaralás után berágtam és próbálom leküzdeni a felgyűlt felesleget, sok sport, alakul.

Jó sok lemaradásom lett.

Fleur!
Hát ez tünemény. Kívánom, hogy ebből az álomból soha ne ébredj fel! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek, és nagyon szupi mami leszel. Én is ilyet akarok, én is (szülést is).

Maci, Annácska, Unique
Nagyon gratulálok Nektek! Örülök, hogy a várakozásnak meglett az eredménye.

Ilyenkor bennünk keletkezik egy kis feszkó, de a következő pillanatban már nincs is. Megjegyzem, körülöttünk mindenki most szül vagy épp babát vár. Nem győzünk látogatni.

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez a topic ha nem is kimondottan miattunk, de értünk is van, úgyhogy Pupy, Eszter most már rajtunk a sor. Hiszem, hogy a dolgoknak megvan a maguk folyása és sikerülni fog.
Pupy, szerintem erőlködni nem is kell, pihenj sokat a feladataid mellett. Néha nehezebb, de nem lehetetlen. Ha jólesik eltűnni, nyugodtan. Meglesz a kiút is. Drukkolunk Neked, hogy megoldódjanak a dolgok.

Bocsánat a többiektől. Időnként leszek.

lilia

Kép
lilia

Kép

Syry!
Köszi az infót! Az a nagy helyzet,h. nem nagyon tudom,h. lehetne hónapra átírni. Ezt ugyanis excelben vezetem, és nem én írom át minden nap a napokat,hanem egy képlet számolja. És nem tudom,h. ezt a hónapoknál meg tudja-e csinálni,mert ugye nem minden hónap 30 napos. De majd utánna nézek. :wink: Amúgy már nekem is eszembe jutott. :lol:
Persze igazad van, és egyszer mindenki felkerül én is jártam már ott, de valahogy azóta extra csúszós lett ott a talaj :evil: És tudom,h. csak jót akartok és mást nem nagyon tud írni ilyenkor az ember. :roll:

Brill!
Tündériek a gyerkőcök és Ti is nagyon csinik vagytok Angieval! :wink: Kíváncsi lennék Szmatona doki arcára. :lol:

Lili!
Javítva és írok privit!!

Szép napot! :lol:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Angie: köszi szépen, jól vagyunk (kop-kop-kop) Picurkám most már tényelg szépeket tud rúgdosni, de inkább csak helyezkedik...Olyan érdekes, minden este a szüléssel álmodom, pedig szerencsére nincs semmi panasz...Ti hogy vagytok??

Fleur: csodálatos a kis Lilla bébi, és nagyon megható a szüléstörténeted...Remélem nekem is ennyire kellemes élményekben lesz hamarosan részem...Örülök, hogy minden rendben és még tejcsi is bőven akad... :D

Brill: szuperek a képek!! Nagyon helyesek vagytok mind a négyen!! :D

Most én fárasztalak Titeket babaszobás képekkel:

Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép

A poci kép 29 hetesen készült...

Egyenlőre a kiságyra és pelenkázóra még várunk, elvileg október közepén érkezik...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Lilia!
De jó, hogy előkerültél. Üdv újra a csapatban, és gyere gyakrakbban. Én tényleg hiszek bennek, hogy mindannyiunkra sor kerül, csak nehéz kivárni a sorunkat.

Syry!
Tényleg annyira sajnálnám, ha ismét nem tudnánk találkozni :( :( :cry: :cry: De érthető, hogy ami le van foglalva, azt nem lehet már lemondani. Legközelebb ott leszel. De még ez az okt 13. sem tuti. Azt majd eldönti a tábla.

Brill!
Tök jó a két a triumvirátusról. Annyira édik. És még hogy te nem vagy jó fotós!

Heni!
Képzeld, a mi babaszobánk is zsiráfmintás lesz. Találtam nagyon aranyos zsiráfmintás függönyanyagot, már meg is varrtam. Majd lefényképezem, ha már fent lesz. Viszont zsiráfos tapétát nem találtam. Ti hol vettétek? Ja és az a lámpa is érdekel. Azt készen vettétek, vagy álmennyezet? Ha tudsz jó helyet, ahol zsiráfmintás cuccokat kapni, mindenképp jelezd, lszi.
A pocid már nagyon szépen gömbölyödik. Jaj, annyira elkap a vágy, amikor látok egy pocis nőt. Pedig várni szeretnénk még egy kicsit a tesóbabával.

Évi!
Már nem tudom, hogy hányra mentek, de folyton rajtad jár az eszem.

Pupy!
Annyira szép a tábla. Mindig megcsodálom.

Szép napot MINDENKINEK!
Ma nagytakaritok (már ha Szilárd a szokásos hosszt alussza de. - 2-2,5 óra).

Puszó!
Vendég

Sziasztok!

Előre is bocsi a témáért és a fotóért :oops: , de ezt mindneképpen szeretném megkérdezni!

Timcsa ma ilyet produkált: sárga, krémes állagú, de tele fekete akármikkel. Nem magok, hanem inkább ilyen nagyon apró fekete cérnaszálacskák (fél mm hosszúak). Tapasztalt már vki. ilyet?

Kép

Felhívtam a v.nőt, aki rögtön azt kérdezte, hgoy mennyi banánt kapott. Tény, hogy tegnap kapott először banánt, de csak 2-3 karikát, azaz nyesedéket, mert a középső magos részt direkt nem adtam oda. De azt mondta a v.nő, hogy a banán rostja csinálhatta ezeket a fekete bigyókat ... Mindenesetre ma nem kap banánt, aztán majd kiderül, hgoy mit produkkál így!

Pupy!

02.18. /Bernadett-Detti/

Henik!

Csinik a pocakok!

Fleur!

Köszi a történetet! Neked aztán tényleg kalandos szülésed volt!

Engem hajnali 5.10-kor vettek fel, de akkor még csak bizonytalanul, se előkészítés, se semmi. 8-kor még felajánlotta a dokim, hogy leenged osztályra + menjek sétálni az udvarra! Hát a francnak volt már kedve 5 perces 40-60-as fájásokkal sétálni! Úgy voltam vele, ha már itt fekszem a tutiban (vajúdó), innen én ki nem megyek, csak gyerekkel a karomban! Pedig mi 5 percre laktunk a klinkától. Érdekes, hogy Téged meg hazazavartak! Mondjuk én azért is féltem bemenni, mert nem akartam, hogy téves riasztás után bent fogjanak, főleg túlhordással.

---

Timcsám itt randalírozik mellettem a franciaágyon. 2 napja van fent az új matrac. Timcsa már fel is avatta, épp most csulázta le! Persze hozta magával az alvós egerét is, úgyhogy most az is tocsog! :lol:

kacsa14

Angie: A Baby expresszben (3. kerület, Lajos u.) lehet kapni zsiráf mintás dolgokat...A tapétát máshol vettem, sima csíkos, egyedül a bordűrt vettem náluk...De nagy megkönnyebbülésemre passzolnak a színek, pedig nem együtt árulják...A felhőcske lámpa saját tervezés...Gipszkarton lap (anyukám rajzolta a felhőt, apa kivágta, én beszereztem az égőket, vezetékeket, trafókat, kapcsolót, villanyszerelő összerakta és lefestettük) ennyi a története.... :lol: Köszi a pocak dícséretet! Nagyon igyekszem növeszteni a bébikémet :D :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Köszike, megnézem, hogy milyen a zsiráf-kinálatuk :)
A lámpa pedig nagyon szép. Ügyes tervezők vagytok.

Kacsa!
Még mielőtt leirtad, hogy mit mondott a védőnő, egyből a banán jutott az eszembe. Nem a magok, hanem a rostos része produkál ilyeneket. Szerintem az lehetett. Szilár is olyan érdekes dolgokat tud a pelusba produkálni, amióta eszik gyümiket. Banánt még nem adtam, mert úgy látom, hajlamos a székrekedésre. Még nem volt gond, de elég szilárdak a székletei (nyilván méltó akar az is lenni a gazdija nevéhez :lol: :lol: )., nem az a folyós állagú. Szine is változó, legtöbbször sötétebb jóval, mint a Timcsáé.
Vendég

Sziasztok!

Azt elfelejtettem írni,h. akkor a talit a estig döntsük el. :lol:

Heni!
Gyönyörűek a képek a babaszobáról és a pocid is az. :wink: Talira jössz??? Úgy szeretném!!!!

Angie!
:oops: Köszi nektek készül!!! Engem is elkap a vágy! :roll: :lol:

Kacsa!
:evil: Ég a pof@m!!! Tényleg!! Bocsi!!! :oops: Várom a holnapi székletjelentést!! Remélem tényleg csak a banán a bűnös.

Évi!
Nagyon szorítok!!!!! :lol:

Angie, Heni!
Ezt nektek küldöm sok Szeretettel!!!
Ezt a grafikusunk rajzolta az én kérésemre, és ezt akartam betenni avatarnak. :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Ikszeld be mégeszer a kép törlését, és akkor újra tehetsz fel képet, a lényeg, hogy ne legyen a kockában x.
Jó lett a tábla!

Syry!
Sajnálom, hogy nem leszel ott atalin! :(
De én még sosem voltam, és már nagyon várom!

Angie!
Nekem mint már mondtam a 13.-a jóóóóóóóóóó! :D

Brill, Angie!
Nagyon jók a képek!Ééédesek a babák!!

Heni!
Wow!!!!Nagyon teccik!!!Csini a pocak is!
És a mennyezeti megvilágítás!Nagyon klassz!!!!

Kép
pankaa

Panka!
Igen így is próbáltam, de sajnos ez sem jó. :( Látod,most egy x van a kép helyén!!Egyéb ötlet?? :D
Vendég

Sziasztok!

Tali:
Nekünk nem jó a 13.-a, mert érettségi osztálytalálkozóm lesz aznap!
Így sajna nélkülünk lesz tali.... :cry: :cry: :cry:

Lányok! Dani napok óta csak így alszik jókat és persze nagyokat:

Kép

Ja! Azt elfelejtettem eddig megírni, hogy ma elutazunk haza a szüleimhez (ma 1 éves a bátyám kisfia Bálint) és mi Danival ott is maradunk, apa hazajön, dolgozik kettőt és jön vissza hozzánk, mert hétvégén meg szüret!

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINTKA!!!!!!!

Andy

Kép
oriandy

Andy!
Akkor érezzétek nagyon jól magatokat!! :lol: Tényleg mensi???
Édesen alszik Dani!!
Vendég

Pupy!

Pirinek jele még sehol....
Elvileg a hétvégén kéne, de majd eldől!
Hétfőn megírom, jó?

pusz!

Kép
oriandy

Andie!
Jóóó! Várom! :lol: Vagyis nem... :evil: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is megpróbálom megoldani a 13.-t

Fleur:
Köszi a születéstörténetet, szerintem mindenki ilyen szülésre vágyik
Nagyon jó a vonalzód és az aláírásod is

Maci:
Köszi a drukkot

Évi:
A drukkok folyamatosan mennek

Pupy:
Sok erőt és kitartást, hamarosan jön az a baba
Bocsi, de a névnapon március 16.-án van Henrietta
Ja és a tábla sárga része egyre csak nő és a zöld része csökken

Andi:
Reméljük piri nem is jön legalább 9 hónapig

Kacsa:
Jó lett a hajad
Én is szoktam ilyen drasztikus hajvágásokat rendezni, csak a páromnak jobban tetszik a hosszú haj, bár én egész rövidre szoktam vágatni, meg nekem eleve most olyan hosszú mint neked levágva
Most is hasonlóra vágattad?

Angie, Brill:
Nagyon csinik vagytok és fiúk is írtó édesek

Juca:
Annyira sajnálom, de reméljük még sokáig itt lesznek a gólyák

Ági:
Csini a pocid, és milyen vékony vagy

Tina:
Szép neveket választottatok
De jó, hogy jössz a talira

Panka:
Jó hogy ti is jöttök a talira, remélem én is ott tudok lenni

Syrinx:
Sajna, hogy nem tudtok jönni, de érezzétek jól magatokat

Heni:
Nagyon jó a szoba, és csini vagy te is

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pupy!
Jó az aláírásod!
De nekem nem fér be, még ha az alsót ki is törlöm.Neked hogy fér el?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Brill!
Köszönöm!

Pupy!
A névnapom márc. 22. -Beáta

Heni!
Már én is nagyon várom a talit! :)

Panka!
Jó lenne tényleg találkozni, csak azt nem tudom még, hogy meddig tudunk maradni, mert mi még Pestről megyünk tovább Mátrafüredre, ahová szerveztünk már egy rövid programot. Mindenképpen szeretnénk addig maradni, hogy legalább pár mondat erejéig tudnánk beszélgetni. :)

Az okt. 13. nekem is jó! :)

Kacsa!
Az a banán nekem is gyanús. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz most, hogy kihagyod.

Heni!
Nagyon jó minták vannak a szobában. :) Az az álmennyezet is nagyon jó.

Képzeljétek a férjem kitalálta, hogy krumplispogácsát szeretne sütni. Menet közben rájött, hogy Ő inkább pizzás-krumplis csigát csinál. :D Hát kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége! :D Megyek, meg is nézem, hogy mit alkot.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina!
Mi is egy kolis taliról fogunk beesni. :D
Remélem, hogy összefutunk! :wink:
Arra a sütire én is kíváncsi vagyok!Fotó!! :wink:

Tényleg:hány órakkor lenne atali?És hol?Mi Óbudáról megyünk majd, és kb. 1-2 körül lennénk ott. :roll:

Retkes-teves galambok!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Nagyon elegem van már belőlük!Képzeljétek, a házat ahol most lakunk, egy olyan állatbarát tervezte, aki a tetőtérbe galamdúcot tervezett!!! :shock: :evil: :evil: És a bejárata az erkély fölötti peremen van, így a galabok idesz@rnak az erkélyre, beszállnak az ablakpárkányra, neki az üvegnek(úgy kell nekik :twisted: ), a múltkor még a szárítóra is rászállt egy! :evil: És nem is félősek, hiába ütöm az ablakot, nem repül el, csak les befelé!A kis köcsögje!Annyira unom már őket!És nem is egészséges, hogy itt hullatják a tollukat!Csak azt nem értem,minek kellett galamdúcot csinálni egy modern 3 éve épült emeletesházra??? :shock:
Most nem vagyok állatbarát, legalábbis a galambokat utálom.
Na bocsi a kirohamásért, de most nagyon elegem lett belőlük, jól egijjesztett egy az előbb, aki nekirepült az ablaknak.Ja, és a múltkor egy beteg galamb is is itt gubbasztott egész nap az erkélyen, nem tudtam kimenni teregetni tőle! :evil:
Ráadásul fóbiám van a szárnyas repülő élőlényektől, főleg csirkéktől, galamboktól, lepkéktől, stb.A kacsától nem félek. :lol: :lol: :lol:

Kép
pankaa

Évi
mi volt ma a Kaáliban?

Évi, Juca
sikerült még hétfőn Wind und Wetter krémet kapnom. Használom is Máténak. úgy vettem észre szebb lett a bőre. :D

Panka
galambok nálunk is vannak. :evil: a tetőn fészkelnek. Emeletes ház, pár házzal arrébb galambtenyésztő lakik, tőle jönnek át (a környéken ez a legmagasabb ház). Nálunk is sok a piszok. Viszont 3 hete lekapták a tetőt, új tetőt kapott a házunk, galambok egy időre eltűntek, ma már újra láttam őket, megtalálják a helyüket.

Brill, Angie
nagyon jók az együtt készült képek. tök jó, hogy ilyen gyakran tudtok találkozni.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Akkor lejárt a határidő, és mivel, sokan tudnak feljönni vidékről is (és ez nem mindennap esik meg a topictalik életében :lol: ) ezért én a Ti támogatásotokkal és szavazatotokkal kijelentem,hogy az
ŐSZI ELSŐ TOPICTALI 2007. OKTÓBER 13-ÁN LESZ A BRENDON BABAHÁZBAN 10-TŐL KIFULLADÁSIG.
Azért írtam 10 órát,mert addigra legalább az eleje odaér. :wink:

Kép
Kép

Kép

Évi!
Mi volt a Kaáliban? Kifúrja az oldalam... :evil: :lol:
Vendég

Hoztam a hajacskámról a fotókat!

Timcsám kicsit nyűgi volt délután. Aztán, amikor este hazajöttem és kézbevettem, elkezdett ordítani és nem nyugodott meg nálam, hiába ringattam. Lehet, hgoy nem ismert meg? Meg a festéktől büdi is a fejem, lehet, az sem tetszett neki. Apa vette át és az ő kezében "ismerkedtem" vele picit. Úgyhogy alig tudtunk fotót csinálni, mert úgy ordított. Az egyik képen látszik is, ahogy még csillog a szemében a könny.

Kép

Kép

Panka!

Még jó, hogy a Kacsáktól nem félsz! :lol:
Ha tennétek az erkély felső részére lebegő papírokat, akkor is odaszállnának a dögök?
Vadászd le őket, aztán főzz belőlük fini galamblevest! :)

kacsa14

Szép estét!

Évi
Úgy néz ki, műsorváltozás volt és jön hazafele a zemböröm. :) Hétfőn együtt megyünk dokibácsihoz. :)
A 3 éjszakából 2t bevállalok, még nem akarom elmondani melóhelyen senkinek a babókát. Megbeszélem a dokibácsival és majd eszerint cselekszek.

Pupy
Annyira sajnálom, hogy neked még nincs babókád. Pedig annyira megérdemelnéd, főleg, hogy mi mindenen mentél, mentetek keresztül.
Hétfő reggel megyek orvoshoz, remélem, nem kell túl sokat várni. Már nagyon kíváncsi vagyok. :)
Anyud jobban van? Hogy bírja a kezeléseket?
Az avatarral én is így jártam. A képet leszedte, de az új képet nem óhajtja feltenni.

Kacsa
Néha látogatóba hazaérkezik. :D 2,5 hete szabin voltunk mind a ketten és jókor cselekedtünk. :D
Csini lett a hajad. Én is meg akartam kurtítani, de a zembör nem engedi. Derékig ér a sörényem és néha már nyűgnek érzem, ő viszont imádja.

Ági
Köszi. :)
Nagyon formás pocid van.
Sajnálom a szívproblémakat. A terhesség nagyon megviseli a keringést, bízom benne, hogy nem lesz gond.

Fleur
Köszi a szüléstörténetet, teljesen meghatódtam, annyira jó volt olvasni. Én is ilyen szülést szereték. :)
A menühöz nem tudok mit hozzászólni. :D

Tina
Nekem a Balázs tetszik, de a Dávid se rossz.

Brill
Köszi!
Nagyon jók a képek, zabálnivalóak a gyerkőcök.

Lilia
Köszi.
Megadtuk a példát, mostmár csak követni kell. ;)

CsHeni
Formás pocid van! A babaszoba már most gyönyörűséges. Nagyon ötletes a felhőcske, ügyesek vagytok!

Panka
A galambokat én is nagyon rühellem. 2 éve, mikor albit kerestem, beleszaladtam egy olyan lakásba, ahol az erkélyen galambok laktak. Brrr..... Nem kellett a lakás, hiába volt berendezve. :D
Szerezz be egy sólymot, a hatásos. :)
Vendég

Sikerült beszkennelnem a tesztet. Az első annyira tecsó gazdaságos, hogy alig látszik belőle valami. Ma is csináltam egyet (mert nem fértem a nadrágomba). Ez látható, nem túl szép kivitelben.

Kép [/img]
Vendég

Sziasztok!

Angie!

Írok privit, olvasd el. Tegnap végleg kinyiffantottam a telefonomat. :evil:

tjuca

Sziasztok!

Köszönjük a szobácska dícséretet!! A lámpa eredetileg a férjem ötlete, csak a kivitelezésében segítettünk ..... :lol:

Pupy: nagyon édes a zsiráf!!! Megpróbálok én is elmenni a talira, csak pont akkor van anyukámék házassági évfordulója...Egyenlőre nem tudom, hogy mit terveznek, de ha nem valami nagyszabású családi lakomát, akkor mindenképpen megyek...Köszönöm az invitálást mégegyszer!

Kacsa: nagyon jók a képek!!! Szép a hajad! :D

Macika: így is látszik a lényeg!! :D :D

Pankaa: én sem vagyok nagy galamb rajongó!! Nálunk az alsó szomszéd tett ki rengeteg madáretetőt, amibe természetesen szinte csak galambok jönnek...Viszont ennyi madarat régen láttam....A legviccesebb, hogy a mi teraszunkon sziesztáznak és a virágföldet túrják szét...Szóval rettentően örülök neki...De lassan már annyira az idegeimre mennek, hogy be fogok csöngetni hozzájuk egy kis beszélgetésre, mégis miként gondolják a higiéniát a házban...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Kacsa!
Nagyon tuti lett a hajad, csuda jól áll!! :lol: Szépek vagytok a lányoddal együtt. :lol: Vicces lehetett,h. nem ismert meg, de én a hajfestékre tippelek. :evil:

Maci!
Aranyos vagy. :lol: Én is nagyon-nagyon vágyom már rá, leírni nem tudnám mennyire. :oops: Nagyon köszönjük a képet a zebráról, majd berakom a neved mellé a tábliba. :wink: Dejó,h. jön haza Apa, és együtt tudtok menni a dokihoz. :lol:
Az avatarral kapcsolatban írtam a szerkesztőnek, de még nem válaszolt.

Heni!
Anyira örülnék neki,ha jönnél!!!!! :lol: Nekem is nagyon tetszik a felhőcske,ha majd elköltözünk én is szeretnék ilyet, és rejtett világítást is.

Évi!
Gyere már!!!!!! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap nem tudtam jönni :oops: Nagyon köszönöma sok drukkot! Megjártuk a Kaálit. Sokkal okosabbak nem lettünk, de ért egy-két meglepetés, és mind kellemes. Előszöris tök simán odataláltunk, elsőre, eltévedés nélkül. Ez azért nagy szó, mert mikor először voltunk, akkor még nem volt autónk, és BKV-val sima ügy volt, na de navigálni két alfőőődinek a budai hegyekben... Másodszor megint nem kellett várnunk egyetlen percet se, 12,30-ra volt időpont, 12,30-kor be is hívtak. Mindenki kedves és figyelmes, ahogy mindig. Harmadik meglepi, hogy a konzultációért a visszatérő "törzsvendégeknek" nem kell fizetni.
Két vizsgálatot kell megismételni: Attilának egy spermiogrammot, nekem pedig a HSG-t. Még tegnap le is zsíroztam a dokinénimmel, kövi ciklus elején megcsinálja, és adott egy telefonszámot, ahol a spermavizsgálatot kérhetjük. Kell egy 3. napi vérvétel is, de a Kaáliban elfogadják az áprilisit, amit szintén a dokinénim csinált, már el is kértem tőle egy másolatot az eredményről, a HSG-kor majd odaadja. Kovács dokibá azt mondta, hgy ha megvan minden vizsgálati eredmény, amit kért, akkor ha gondoljuk, kezdhetünk, de várhatunk is még egy-két ciklust, ahogy akarom, és ha tart a türelmem. Mi szeretnénk mielőbb belevágni, úgyhogy szerintem novemberben lehet nekünk is drukkolni!

Pupykám!

Annyira át tudom érezni, hogy mit érzel :cry: De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a babákat megérdemli-nem érdemli meg konstrukcióban osztogatják... Persze tudom, én könnyen beszélek :) Most nem vagyok teljesen képben, mentetek valami kivizsgálásra?
Eszterről nem tudsz semmit? Úgy eltűnt...

Október 13. nekünk előreláthalóag jó lesz :)

Juca!

Neked drukk holnapra!

Ági!

Gyönyörű pocak! Nagyon csinos vagy!

Fleur!

Köszi a szüléstörit! Annyira jó, hogy neked is csodás élményként maradt meg :) Ordítós nőt én is hallottam, mikor én szültem, hát a frász jött rám is tőle :evil:

Panka!

1-2 óra körül még a kemény mag tuti ott lesz a talin :)
A galamboknál kevés állatot utálok jobban :evil: :evil: :evil:

Angie, Brill!

Szépek a gyerkők :)

Heni!

Nagyon szép a babaszoba, az a felhőcskés lámpa hatalmas ötlet volt! A pocid is nagyon szép :) És a fürdőszoba is teccccc.

Syry!

örülök, hogy bejött a kence Máténak :) Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira :( A 2006. februárira emlékszem, azóta bánt, hogy egyetlen szót se tudtunk beszélgetni :( Nem voltam már túl mobil :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sajnos csak nagyon gyors tudok lenni megint, mert szivesség-netezek! :oops: :?

Köszönöm a hiányolást és a kérdéseket irányomban! Nagyon kedvesek vagytok!

Sajna a melóhelyen nincs se időm, se szitu, hogy felkukkantsak, otthon még mindig nincs net, és úgy tűnik, még vagy egy jó hónapig nem is lesz, ha nem tovább! Amit be tudnánk vezettetni, az nagyon húzós árban van, a mobil internetet meg jobban körül kell járnunk!

Velünk annyi van, hogy kivizsgálásra járunk, és várjuk, hogy derüljön már ki valami, és elindulhassunk végre az úton mi is!
Pupyval nagyon egyformák vagyunk még mindig, és sajna abban is hasonlítunk, hogy most éppen mi is a kiakadásnál tartunk, és a depis korszakot éljük! :cry:
Nagyon nehéz elviselni, hogy csak telnek a hónapok, már több mint másfél év, és semmi... :cry: Csak a vágyakozás és a reménykedés van minden hónapban! :cry: Minden piri egy kudarc...
Elszakadt a cérna, elfogyott a türelem, és most kéne annak a résznek jönni, hogy talpra állunk, és újult erővel, türelemmel felszerelkezve várjuk, hogy mi lesz!
Nem bírom már azt se, hogy a vizsgálatok is olyan ráérősen mennek! Az időpontokat 2-3 hétre adják, akkor még van, hogy át kell pakolászni, mert piri bekavar,... szóval legszívesebben kitetováltatnám a homlokunkra, hogy mostmár nem érünk rá éveket várni, mire átvergődünk ezen a bürokratikus blablán!!!Kapják már össze magunkat! Aki már ilyen vizsgálatokra jár, az nem jókedvében teszi, és hiába kapja azt a választ, hogy türelem!!!

Évi, Juca!

Nagyon sokat gondolok rátok, és drukkolok nektek, hogy menjenek végre jól a dolgok nálatok is!!! Pupy mindig meséli, hogy éppen hol tartanak a dolgok veletek :)

Brill, Angie!

Hát....tüneményesek a törpök, akik már nem is annyira törpök!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Ti és a babák is :D

Fleur!

Gyönyörűek a képek!!!
Itt is mégegyszer gratulálok nektek!
Volt ám szipogás a történetedet olvasva... :) :oops:
Na de majd csak betársulok már mellétek babát tologatni... :lol:
Nem mertelek hívni, mert nem tudtam, hogy mikor nem zavarok!
De majd ha már megkukkolhatók lesztek, akkor belesek az ablakotokon :lol:
Most elképzeltem, ahogy a párkányon kapaszkodok, hogy az tetőablakon benézzek, de a lényeg, hogy majdcsak meg lehet nézni titeket nemsoká személyesen is... :lol:
Nagyon örülök nektek és annak is, hogy sok tejecske van, és biztosan nagyon jól megy nektek a szülő szerep :lol:
Anyukám mögöttem állt mikor olvastam a történeted, és néztem a képeket, és meg kellett állapítsuk, hogy te aztán nem voltál olyan nyúzott, mint sokan szülés után! Szupercsini kismami voltál, most meg szupercsini anyuka vagy :D

Lányok- akiknek még nem volt alkalmam gratulálni-: Maci, Annácska!
Gratulálok, és boldog pocisodást kívánok nektek!
Remélem, nemsoká mi is társulunk itt a táblázat alsó tájáról :wink: :D

Remélem, minél többen ott tudunk lenni a talin, és megismerünk sok új embert is! :D
Már nagyon várom! :D

Bocsi a kiakadásomért, és szintén bocsi, akiknek nem írtam most név szerint :oops:

Pusza: Eszter :)

eszter82
Budapest

Maci! Pupy!

Köszönjük a hajdícséreteket! Én is jól érzem magam, végre ápolt a fejem! :)

Évi!

Örülök a pozitív tapasztalatoknak! Csak így tovább!

Eszter!

Sajnálom, hogy ilyen lassan őrölnek a malmok! Esetleg magán dokinál nem lenne gyorsabb?

kacsa14

Évi!
Dejó,h. jöttél, már nagyon vártalak. :D És csup jó hírekkel, én is pont erre gondoltam. :) Húú, már novemberben, dejó úgy örülök!!! :lol:
Perzse igazad an, tudom,h. nem így osztogatják a babákat, de már nem tudok másra gondolni. :oops: Még nem kezdtük el a vizsgálatokat. Jövő hónapban megpróbáljuk a barátcserjét, Lac pedig Aloe gél iszik és Flavin7-et meg cinket szed. Ezt még ki akartam próbálni és ha így sem jön össze, akkor mi tényleg mindent megtettünk, és utánna novemberben irány a doki!!!!

Eszter is megjött. :lol: Amúgy Esztivel minden héten talizunk és max. 2 naponta beszélünk, olyanok lettünk mint a bojsó meg a héja. :lol: Ugye babám?? :wink: Már úgy várom a holnapi talinkat!!! :lol:
Vendég

Évi!
Örülök a jó híreknek!Akkor novemberben jön az újabb zebracsorda!
Igaz, Pupy, Eszter, és a többiek? :wink:

Eszter!
Ismerem az eü. rendszert,de nézd meg,itt még mindenkinek lett babája, csak ki lell böjtölni.És ez a legnehezebb.

Pupy!
Nem válaszoltál, hogy hogy fér be ennyi minden az aláírásodba?

Dobok egy képet: Kép áll a baba áll,mint a gyertyaszál:-)

Kép
pankaa

Panka!
Bocsi tényleg kiment a fejemből...:oops: Nem tudom az ösze szóközt kiszedtem és neked van egy bloghivatkozás is.. Próbáld meg kiszedni az összes space-t...
Vendég

Panka!
Olyan édes Emili!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok

Panka:
Emili szép nagy baba
Elhiszem, hogy a galambok idegesítenek, meg rengeteg bacit hordoznak

Tina:
Mesélj, milyen kaját csinált tegnap a férjed?

Pupy:
Köszi a pontos infót a helyszínnel kapcsolatban

Kacsa:
Jó lett a hajad
Lehet, hogy Timi tényleg nem ismert meg

Maci:
Szép a teszted

Évi:
De jó, hogy ti is kezdtek novemberben, lehet, hogy együtt leszünk babásak
Az tényleg nagyon jó dolog, hogy a „törzsvendégeknek” nem kell fizetni
Azt nem tudod, hogy a vizsgálatok pénzbe kerülnek, mert lehet, hogy nekünk kell rákszűrés, mert az pont egy éve volt mind a kettőnknek (mondjuk annak nem olyan húzós az ára)
Képzeld tőlem legutóbb még vizitdíjat sem kértek

Eszti:
Sajnálom, hogy magad alatt vagy, de megértem
Reméljük minél hamarabb megtalálják az okát és neked is lesz babád
Mesélj, hogy érzitek magatokat az új házban?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Gyorsan csak benéztem, próbálok feltenni pár képet, aztán rohanok tovább :(

Ami a legfontosabb, hogy tegnap beszéltem Tündivel és sajnos rossz híreket mondott: Rolika állapota rosszabbodott :cry: :cry: :cry: Hangszálgyulladása lett és sokat sír. Tegnap úgy volt, hogy lehet, hogy újra megpróbálják azt a steroid kúrát, amit először kapott, de azóta nem beszéltem Tündivel, nem tudom, ez lett-e a végleges álláspont. Egyébként elromlott a gépük, ezért nem tud jönni.

Angie :) Brill :) Nagyon édesek a talis fotók!

Angie :) Otthonszülés témában leginkább a te álláspontod áll hozzám a legközelebb, bár anno én rengeteget gondolkoztam rajta (az itteni kh választék miatt). De végül nem mertem bevállalni, végig az motoszkált bennem, hogy de mi van, ha történik vmi váratlan és sajnos az élet engem igazolt :roll:
Kistesó: igen, igazad van, csak az a nehéz benne, hogy ok, hogy vmikor elkezdünk próbálkozni, de azt nem tudhatjuk előre, hogy mikor fog megfoganni. Szóval ezért nehéz kérdés.... :roll:

Évi :) Örülök, hogy ilyen rugalmasak voltak a Kaáliban, remélem nem várat sokáig a kistesó sem magára! :D

Pupy :) Akkor okt. 13-a a végleges időpont? Mert most mindenképpen megyünk mi is :lol:

Pankaa :) Nagyon édes Emili, ahogy áll! Én nagyon szeretem az állatokat, de a galambok hozzám sem állnak közel. :oops: :oops:

Kacsa :) Jó lett az úr frizurád! :D

Na, akkor a képek.

A parton:

Kép
Kép

A 2 pasi háttal, majd kilátás a szobából:
Kép
Kép

Ha unalmas volt a tengerpart, mentünk a lábmosóhoz :)
Kép

Flintstones:
Kép
Kép

Végül a főváros, Palma:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

U.i.: a legalsó kép nem egy szobor, hanem egy élő ember :shock: :shock:

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Azta! Hol voltatok? Én is, én is, én is!

Az utsó kép nagyon baró! Pantomimes vagy csak "szobor"? Meddig állt ott?

Rolinak jobbulást!

kacsa14

Timi!
Nagyon szuperek a képek!!! Tündéri ez a kispasi. :lol:
Este majd küldök neked mailt.

Tündi!
Nagyon szorítok!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Úgy örülök ennek a talinak! :D Végre sikerül úgyösszehozni, hogy mi is tudjunk menni!

Évi!
A legjobb úton jártok, nagyon jó olvasni, hogy beindult a gépezet. :)

Kacsa!
Csini vagy az új frizuráddal! :)

Tündi!
Rolinak jobbulást kívánok!

Timi!
Nagyon irigyellek Mallorca miatt! Tavaly mi is ott voltunk és elmondhatatlanul jól éreztük magunkat! :D A sziget melyik részén voltatok? Marinelandban jártatok?

Heni!
Tegnap a férjemnek nagyon fincsire sikerült az alkotása. :D Krumplis pizzás csiga lett belőle, füstölt sajttal a tetején. Vittem ma be a többieknek, csak úgy falták. :D

Eszti!
Jó, hogy jelentkeztél. :D Próbálj meg egy kicsit kikapcsolni, pihenni, ne hajtsd túl magad! :)

Maci!
A lényeg látszik a képen. :wink:

Akartam tőletek kérdezi, hogy Nektek mi a véleményetek az őssejt levét

Kép
Kép
tina82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?