Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm mindenkinek aki szorit nekem! Tegnap azért nem jelentkeztem mert úrrá lett rajtam a pánik. Olyan nehéz igy nekem, hogy ti határozottan állitjátok babás vagyok... Úgy érzem mintha meg kellene felelnem ennek az elvárásnak. Tudom, hogy butaságokat fecsegek itt össze-vissza, de nem tehetek róla, úgy összezavarodtam. Tegnap megint nagyon fájt a pocakom de csak a szokásos normál fehér folyásom volt, egyre jobban erosödik bennem a gondolat, hogy cisztám van, ezért (is!) aztán tegnap este újra elcsábitottam a férjem, hogy jöjjön aminek jönnie kell...Eddig még nem jelentkezett. Úgy túnik nagyon massziv cisztám van!
Jázmin! Ha a tegnapi levelemre válaszolsz akkor kérlek, hogy a monike@freemail -re irjál, mert a primposta bedöglött!
Kri!
Azt a mikroszkópos bigyót gyorsan felejtsd el egy kalap...-t sem ér! Ezt még a régi dokim mondta! Hogy ha tesztet akarsz venni, nekem a Corax ovulációs tesztje nagyon bevált. Ezért felhivtam a Coraxot és közvetlenül tolük vettem 5 db-ot: MIND ROSSZ VOLT! Alig látszott a controlcsik igy teljesen egyforma eredményt mutatott egész ciklus alatt! Érdekes, hogy amiket a gyógyszertárban vettem azokkal soha nem volt ilyen problémám!
Éva!
Örülök, hogy rászántad magad a mutétre!
Tudom milyen nehéz döntés ez, mert (most már bevallom) én is 2 hónapig szedtem össze a bátorságomat, hogy elmenjek HSG-re! Mondjuk nálam közrejátszott az, hogy olyanok rémisztgettek a fájdalommal akik még nem is voltak HSG-n
Erika!
Szerintem a szuk szoknya tutira bejön! Én szombaton vettem egy szuk farmergatyót
Bogi!
Szerintem még korai lenne a teszt. Persze, ki tudja, van akinek már a mensi elott 1 nappal kimutatja a terhességet!
A lista elején lévo Jutkáról ki tud valamit? O már nagyon célegyenesben van!
Nagyon drukkolok minden mensi nem várónak!!!
Puszi mindenkinek: Szonja