Új privát üzeneted érkezett!

Szia Éva!

Szerintem bizzál az orvosodban!
Csináltasd meg a laporoszkopiát !Ez egy kis
mütét 2 helyen 1cm-es vágás.Nekem is csináltak 4-éve,és 3napot voltam bent.Délelött megcsinálják és este föl lehet kellni.
A beöntés és borotválás kötelezõ volt!

Üdv.Szani
Szani

Éva!

Ez ejnye-bejnyét légyszi ne vedd nagyon komolyan!
De Mamacicának szerintem teljesen igaza van, legalább is érdekes és megfontolandó, amit mond.

Puszillak: Laura
Laura

LÁnyok!

Köszi mindent!

Aranyosak vagytok!

Laura!

Ne félj, nem sértõdök meg az ejnye-bejnyén,
meg máson sem. Sõt, úgy érzem igazatok van.

Hát úgy látszik megdumáltatok, de még a férjemmel
is átrágom ezt a témát.

Éva
Éva

Rita,

Szorítok este, hidd el minden rendben lesz! Aztán ne felejtsd el a jelmondatom: Csak a szerelem számít!

Évici,

Nem tudom a Marvelon mennyire erős, de a nővérem pl. Tri-Regolt szedett 6-8 évig és amikor abbahagyta azonnal terhes lett (nem várta meg a 3 hónapot). Én Femodent szedtem, az elég gyenge, de azonnal visszaállt a ciklusom. Szerintem nem kell izgulnod, az többet árt, mint a fog.gátló.

Éva,

A dokik azért vannak, hogy gyógyítsanak, és nem fognak rólad pletykálni! Képzeld csak el, ha minden beteget kibeszélnének, nem lenne idejük dolgozni! Kép Próbáld elfelejteni a szégyenérzetedet egy kicsit!

Puszi,

Mamacica
Mamacica

Evici!

Azt gondolom,hogy

1.nalam sem bizonyitott,hogy a gyogyi miatt nem esek teherbe,
2.ha nalam ez a problema nem biztos,hogy nalad is gond lesz,
3.sajnos valoban az a tapasztalat,hogy a gyogyi abbahagyasa utan vagy azonnal teherbe esel vagy nagyon nehezen,
4.Nalam nagy a vszinusege a petevezetek elzarodasnak tehat nem biztos,hogy a gyogyi miatt nem sikerul,
5.Mar tobb orvos is megerositett abban,hogy nem szukseges a 3 honapot kivarni,ennek inkabb lelki okai vannak hogy az orvosok javasoljak,nem lesz a babanak semmi baja.
6.szerintem kerdezd meg az orvosodat,hogy mit javasol,tartsatok e pihenot!

Hat most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Irjatok am,mert nincs kedvem dolgozni,szivesen fecsegek,kicsit negativ lettem attol,hogy ma megjott.

Kriszti
kriszti

Mamacica!

Köszi a nyugtatást!!

A Marvelon sokkal gyengébb a Tri-Regolnál, kb. olyan mint a Femonden, de a pontos hormontartalmát nem tudom. Szerintem minimális mértékben, de erőssebb a Femonden, Minulette és társaibál, persze ez lehet, hogy csak a pesszimizmusom. Mindenesetre a dokimnál rá fogok kérdezni.

Te mennyi ideig szedted a Femodent? Nővéred nem félt, hogy esetleg mégis várni kellett volna 3 hónapot? (jobban örülnék én is csak 2-nek, de nem szeretnék kockáztatni)

Puszi,
Évici
Évici (Évic

Kriszti!

Hát most hypohonder módjára bebeszéltem magamnak, hogy én biztos a nehezen teherbe esők kategóriájába fogok tartozni. Kép Akkor meghalok.Kép

Tényleg ez a tapasztalat?????!!!!!!
Az igaz, hogy ha valaki terhes lesz a 3 hónapon belül, annak nincs veszélyben a babája, mert az azt jelenti, hogy a gyógyszer nem volt jelen?

Évici
Évici (Évic

Sziasztok!

Éva, a 26 nap miatt önmagában ne aggódj, nekem az elsõ elõtt 26 nap volt (ezer helyen írtam míly könnyev jött Õ), az ikrek elõtt meg inkább csak 24-25! Szóval ez még nem bizti, hogy probléma!

Évici! Kíváncsi leszek rád nagyon, én 3 éve szedek Marvelont, és az itt (is) hallottak alapján mostanában egyre bizonytalanabb vagyok, hogy jól teszem-e. Nem vezettem konkrét statisztikát, csak kérdezgettem a lányokat, annak alapján a következõ alakult ki: aki tablettaszedés abbahagyása után rögtön próbálkozik, azaz nem vár 3 hónap tisztulást, annak össze is jön, mindjárt az elsõ hónapban (erre szokták írni a rendelõben,hogy a gereblye visszacsap). Akik viszont kivárták a 3 hónapot, azok közül sokaknak utána még további 4-6 hó próbálkozás kellett. Ez most nem Marvelon, csak úgy ált. és orvos sem vagyok, szóval nem szentírás, de nekem egyre inkább ez az érzésem alakult ki.

Kriszti, én itt, ja már megint munka helyett. Na tûzök, bejött a fõnök.
Ildi
Pethes Ildikó

Évici!

Régebben ebben a topicban beszélgettünk a tabletták utóhatásairól. Arra a következtetésre jutottunk, hogy valaki vagy azonnal a tabletták abbahagyása után terhes lesz, vagy pedig nagyon sokáig kell várni a babára.
Nem szeretnék arra "felbujtani" hogy ne várd meg a kitisztulási idot, csak azért tudj errol is, és dönts belátásod szerint.

A legjobbakat kívánom: Laura
Laura

Laura!

Nálad mit jelent a nagyon sokáig idő?

Pethes Ildi 4-6 hót ír. Te évekre gondoltál? Kép

Évici
Évici (Évic

Bocsánat, hogy most ennyit és ilyen darabosan írok!

Szóval!
Ildi!
Te miért érzed úgy, hogy nem biztos, hogy jól teszed-e, hogy Marvelont szedsz 3 éve?
A másik kérdésem hozzátok lányok, hogy emlékeztek-e, melyik hónapban volt téma a tabletta és utóhatásai. Visszakeresném.

Köszönöm!
Puszi,
Évici
Évici (Évic

Évici,

A nővérem félt, de olyan gyönyörű okos kislánya született, hogy csak na!
Én 5 évig szedtem a Femodent.
Vigyázz, mert mindenre rámondják, hogy várjál 3 hónapot, aztán meg leshetsz. Nem akarlak rábeszélni a babára, de szerintem a dokik túlaggódják. Persze azért, hogy ha történik valami akkor ne lehessen őket perelni. Persze lehet, hogy akkor is történik valami ha megvárod a 3 hónapot.
Nekem azt mondták, a rubeola oltás után várni kell 3 hónapot. Majdnem 2 hónap múlva védett voltam.... szal fenntartással kell fogadni a 3 hónapot.

Puszi,

Mamacica
Mamacica

Evici!

A www.schering.hu oldalon bovebben olvashatsz errol,vagy kerdezd meg Mr Spocktol,o is ezt vallja,hogy nem feltetlenul szukseges varni.

Lanyok!

Mar par hete fontolgatok valamit es par napja dontottunk is a ferjemmel de mostmar muszaly nektek is megirnom.Arrol van szo,hogy belefogunk az epitkezesbe es 2-3 evre felfuggesztjuk a babaprojektet,ugyhogy holnap megbeszelem az orvosommal,hogy milyen vedekezesi modot javasol.DE mindenkeppen AKAROK meg babat,nem mondok le rola.Asszem ezek utan semmi keresnivalom nincs itt koztetek,de azt el szertnem mondani,hogy mindent koszonok es nagyon sokat segitettetek nekem az utobbi par honapban,nagyon jo volt koztetek lenni es telleg ti vagytok a legjobb baratnoim.Mindenkinek kivanom a legjobbakat,rengeteg egeszseges es szep babucit.

Koszonok mindentKépKépKépKépKépKépKép

Kriszti

ui :hu de nehez volt ezt kiirni magambol!!!!
kriszti

Kriszti!!

Ne menj el! Legalább néha nézz be és ujságolj magadról! Kérlek!
Nem csak azért jó, hogy itt vannak az emberek, mert egy cipőben járunk, hanem mert tanácsot kérünk egymástól! Neked két gyereked van, gondold csak el mennyi mindenben tudsz nekünk segíteni, tanácsot adni, szükségünk van rád!

Önző vagyok,mi? Kép Kép

Mamacica
Mamacica

Kriszti!

Szomorú voltam, mikor olvastam, hogyan döntöttetek. Főleg azért, mert nemrég találtam rátok, és úgy örülök ennek a csapatnak, mindenki csodálatos egyéniség itt.

Remélem nem hosszú időre tűnsz el, és hébe-hóba azért még jelentkezel, mesélsz éppen hol tartotok.
Kérlek írjál minél gyakrabban!Kép

Örülök, hogy megismerhettelek, sok sikert és még nagyon sok szép Anyák napját, remélem, itt mindannyian végre nemsokára megtapasztaljuk ezt az érzést.

Sokszor puszillak: Zsófi
Zsó-fi

Mamacica!

olllyan edes vagy,de ha oszinten magamba nezek,tudom,hogy egyetlen napot sem birnek mar ki anelkul,hogy tudnam kivel mi tortenik.Biztos vagyok benne,hogy tovabbra is mindennap foglak titeket olvasni,csak azt gondoltam,hogy nem fogok belekotyogni.Ha tudok nagyon szivesen segitek barmiben.KépKép

Megeccer koszonom,hogy az eletem reszei voltatok(vagytok)es az eletetek resze lehettem.
oriasi puszi mindenkinek

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Ne tedd ezt velünk!!!!
Ne hagyj itt minket!!!!
Ha egyelõre nem is aktuális nálatok a baba
téma, akkor is maradj velünk, kérlek!!!!
Nagyon sokat segíthetsz nekünk itt.

Ugye meggondolod még?

Éva
Éva

Zsofi,Eva!Mindenki!

nagyon koszonom a szavaitokat,nagyon jol esik.Biztos,hogy mindennap foglak titeket olvasni,mar az eletem resze vagytok nem lehet egy ilyen kapcsot csakugy elszakitani.Nagyon koszonom,hogy nem engedtek el.Orulok,hogy ennyire szamitotok a segitsegemre,meg ha neha napokig nincs is idom irogatni.Szeretnek veletek maradni,bevallom szamitottam ra,hogy igy fog tortenni.
pussszzz Kriszti
kriszti

Kriszti!

Ezzel az erõvel én mit keresek itt? Nekem sem babám nincs ( a legkisebb is lassan 6), sem babatervem momentán. Mégis belekotyogok mindenbe!

Évici!
Azt hiszem mindnyájan ugyanazt az eredményt próbáltuk neked leírni, keress rá a keresõvel, tán épp én kértem a lányokat, mondják el, kinél hogy van ez. Nekem összes eddigi gyermekem (két terhesség= 3 gyerek) rendkívül simán jött össze, de semmit nem szedtem elõtte. Kb 3 éve kezdtem, mert akkor már végképp rövid ciklusaim voltak, két hét betét nélkül, egy hét betéttel (majdnem). A baba téma nem volt aktuális, meggyõztem magam, hogy ez már a 90-es évek, fejlettebb a tudomány. Most meg, olvasgatom a netet. Hallok ezt-azt. Nagyon sokaknak borul fel a hormonháztartása a tablettától, elõtte simán teherbeesni képes nõknek lesznek gondjaik a babatervekben. És talán minél tovább szedte valaki, annál rosszabb a helyzet, annál nehezebben talál vissza a szervezete a normális kerékvágásba.

De kérlek, most ne ijedj ettõl meg! Nagyon sok baba születik olyan anyukától, aki elõtte szedett fog. gátlót! Minden gond nélkül! Nagyon kicsi a mi mintavételezésünk, ha ez ennyire vészes lenne, nem engedélyeznék! Amúgy én is úgy tudom, hogy semmi gond nincs, ha a baba elõbb fogan, mint az a bizonyos 3 hó, én ha belevágnék, majdnem tuti nem várnám ki, avagy lényegében a konkrét tervek elõtt (akár egy-két évvel) hagynám abba.

Ildi
Pethes Ildikó

Évici, még egy. A tabletták többsége úgy mûködik, hogy nincs peteérés. Pont. Amikor abbahagyod, akkor az van, hogy hirtelen felszabadul ez a gátlás, intenzív peteérés következik be. És gondolom utána ez átcsap a másik irányba, és szépen lassan oszcillálva áll be a normálisba.
Ha van petesejt, ami megfoganhat, és be tud ágyazódni, akkor már tök mindegy szerintem, hogy mikor hagytad abba, mert már képes volt a szervezeted rá. Sokan vannak, akiknek az elsõ hónapból egészséges terhessége van. Egyébként tén a Marvelonra is, meg sokra azt mondják, még az sem baj a babára nézve, ha tabletta MELLETT fogan meg. De UTÁN szerintem ha tud, akkor oké van.
Ildi
Pethes Ildikó

Evici!

mindamellet,hogy tudom a karos mellekhatasait a tablettanak,vszinuleg most ujra azt fogok kerni,mert nagyon rendezetlenek a ciklusaim,de ha mar aktualis lesz a baba,akkor nem fogok varni es azonnal neki kezdunk.A fiam is 2 ev gyogyi utan azonnal besikeredett,es az egvilagon semmi baja.Sot szerintem a legjobb hapsi a vilagon.szerintem is ha teherbe tucc esni,akkor mar nincs jelen a gyogyi a szervezetedben.Nem akarlak en semmire rabaszelni,nezz utana mindennek ,erdeklodj es donts belatasod szerint.Sok sikert.

Most megyek lassan holnap ujra ugyanitt.

Kriszti
kriszti

Lányok!

Megyek haza. Holnap ugyanitt találkozunk.

Pusssz

Éva
Éva

Évici!

Nem emlékszem, hogy mikor beszélgettünk a tabletták utóhatásairól, légyszi keress rá. Tényleg Ildikó hozta fel a témát. Március vége vagy inkább április lehetett.

Ildikó!

Tényleg, ti nem szeretnétek még egy babát? (Tegnap vérvételen elottem egy 32 éves anyuka volt, aki a 8., azaz a nyolcadik babája születése után volt!)

Kriszti!

Kicsit lelombozódtam, de azért tiszteletben tartom a döntéseteket. Azért légyszi maradj velünk, és ha tudsz, írjál. Minden jót neked:

Laura
Laura

Kriszti!

Figyelmedbe ajánlom a következo linket: otthonunk.hu .

Laura
Laura

Sziasztok!

Nem tudok semmi különöset,a 29.napban vagyok a barnafolyáson egyenlöre nem jelentkezett.
A hön még mindig fent van /37,1-37,2 / .28 naposak a mensieim.
Azt mondjátok nincs értelme még tesztet csinálni?

Évici!
ha nem gond akkor a gyógyszerhez én is hozzászolnék.Én 4 évig szedtem fog.tabletát és nekem 8 hónap kellett ahhoz , hogy kitisztuljon a szervezetem.Én is azt halottam , hogy van akinek rögtön sikerül a baba,és van akinek több idöt kell rá várnia. Mint pl. nekünk is itt a babanet.-en.

Lotti!
Veled mi van?

boglárka
Boglárka

Sziasztok.

Nekem ma délelött megjött. (Segitségképpen elcsábítottam a párom, az gyakran beválik... Kép )

Idemásolom a javított táblázatot:

Jutka: 36 c 37 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 35 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 30 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 28 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 27cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 26 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 26 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 25 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 21 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 10 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 7 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 2 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 9 c 1cn Galagamacsa 29 év
Lotti: 5 c 1 cn Budapest 31 év

Boglárka, neked szorítok, meg a többieknek is persze.

Sziasztok, Lotti
Lotti

Éva!
Csak annyit szeretnék a szemérmességedhez szólni,hogy próbáld meg másik irnyból nézni a dolgot. Na igen, lehet,neked ez az egyelen (remélhetöleg ) ilyen borotválás-beöntéses dolgod van vagy lesz( esetleg még pár a szüléseknél), de annak aki csinálja, lehet,hogy te vagy a 10 000-dik...Egészen mást jelent neki,mint neked.Nem Te vagy az elsö akinek ezt csinálják, és még millió nönek fogják megcsinálni, próbáld magad beleélni, te csak egy vagy a sok közül. Igy rájöhetsz,hogy senkinek nem nagy élmény Téged,vagy bárki mást igy látni, ez hozzátartozik a dolgok menetéhez.
Én csak azért irom ezt, mert nekem is volt mütétem(igaz a lábamon), de ott is teljesen meztelenre kellett levetközni, egyszál lepedö volt rajtam,és igy tologattak a mütös fiúk, aztán meg átkelett huppanom a mütöágyra, pucéran...
Szóval hidd el,ez neked esik furcsán de mások elött nem kell szégyenlened magad.
Na, mára ennyit
Barbi
Barbi

Sziasztok!
Az erdkelene, hogy ki mit tud a gyogyszertarakban kaphato ovulacios tesztekrol.
Tudom , letezik az a PG akarhany termekenysegi teszt, de akarhogy is csinalom, en semmit sem latok a nagyitoban egyaltalan, szoval ahhoz bena vagyok, hacsak nem a masina selejtes.
Varom a tapasztalatokat!
Kri
Kri

Sziasztok!

Szonja, Mamacica, Bogi, Erika, Zsófi, Jázmin!

Ti most vagytok vagy legalábbis közeledtek
a nem várás idõszakába.
Nagyon-nagyon szorítok Nektek!
Aki már túllépte néhány nappal a mensi nem várt
idejét, azt nagyon kérem teszteljen végre.
Olyan jó lenne, ha lenne sok-sok új kismama!

Na, rajta hát!!!!!!

Barbi!
Köszi, hogy próbálsz megnyugtatni. Nehéz eset
vagyok, sajnos.

A párommal úgy döntöttünk, hogy megcsináltatom
ezt a laparoszkópiát. Holnap visszamegyek a
régi dokimhoz és megmondom neki hogy vállalom
a mûtétet. Ha minden úgy lesz, ahogy tegnap
beszéltem vele, akkor jövõ héten kedden kell majd befeküdnöm, szerdán lesz a mûtét és csütörtökön
engednek haza.
Be vagyok rezelve rendesen.
Már hasmenésem van az idegességtõl. És még egy
hét, amire lesz a mûtét. Én addig tiszta ideg-
roncs leszek.
Nem bánnám ha már holnap lenne a mûtét, jó lenne
minél hamarabb túl lenni rajta.

Köszi, hogy meghallgattatok.

Cup-cup

Éva
Éva

Eva,
Koszonom, hogy szoritasz es rank gondolsz, hogy hatha kismamak leszunk. Bar lennenk.KépEn ma 28-ik napon vagyok, de sehol semmi, nem faj sehol, csak neha -neha a hasam, de az is csak enyhen.
Abszolut nem merek babara gondolni, mert mas gyogyszert szedtem es lehet kesobb jon meg tole.Kép
Annak orulok, hogy jol voltam ettol a gyogyitol, mert a Clostitol szornyen rosszul voltam.
Eva, ne felj a mutettol, hisz erzestelenitot fognak adni, es gondolj arra, hogy 3 nap es minden kiderul, hat nem eri meg? En egy ev 3 honap utan sem tudom 100%-san, hisz hol ilyen gyogyit, hol mas gyogyit irnak fel. Kiserleti nyul vagyok, mivel itt nincsenek megfelelo muszerek. Nagyon okos es lelkiismeretes dokim van, csak sajnos nincs felszereltsege.Szoritok neked, es nyugtasd meg magad.Kép

Kepzeljetek most csinaltatok ket szuk szoknyat, MERT idaig tartogattam a szekrenyben az anyagot, hogy hatha babas leszek es akkor nem tudom felvenni meg akkor ugyis bo ruhak kellenek. Most azert is csinaltattam meg a szoknyakat,hatha nem tudom viselni oket Kép Milyen logikam van?Kép

Szonja, Mamacica, Bogi?????? Mi ujsag? Nagyon varom a hireket! teszt????

Puszi mindnekinek
Erika
Erika

Sziasztok,

Eddig nem jott meg, de most tuti meg fog, annyira felidegeltem magam ma reggel! (munkahelyi sok bunko miatt)

Ha lehiggadtam jovok.

Mamacica
Mamacica

Erika!
A szük ruha nekem is bejött. Márciusban vettem egy új nyári ruhát, ami egészen testhezálló, hát mostanában nem kell hordanom, talán jövö nyáronKép!

Szorítok!

Orsi
Orsi

Barbi!

Ez kicsit OFF, de milyen mutét volt a lábadon? Furcsállom, hogy le kellett vetkoznöd. 78 éves anyós-jelöltemnek bokamutéte volt nemrégiben, de nem számolt be ilyesmirol.

Kri!

A PG53 az egyik legolcsóbb és legrosszabb minoségu ovulációs teszt, szinte senki sem tudott kiigazodni rajta. Szonja használ ovulációs tesztet, nekem sajnos nem jut eszembe a neve.

Erika!

Én is így gondolkozom, a helyedben én is megcsináltatnám a szuk szoknyát.

Laura
Laura

Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm mindenkinek aki szorit nekem! Tegnap azért nem jelentkeztem mert úrrá lett rajtam a pánik. Olyan nehéz igy nekem, hogy ti határozottan állitjátok babás vagyok... Úgy érzem mintha meg kellene felelnem ennek az elvárásnak. Tudom, hogy butaságokat fecsegek itt össze-vissza, de nem tehetek róla, úgy összezavarodtam. Tegnap megint nagyon fájt a pocakom de csak a szokásos normál fehér folyásom volt, egyre jobban erosödik bennem a gondolat, hogy cisztám van, ezért (is!) aztán tegnap este újra elcsábitottam a férjem, hogy jöjjön aminek jönnie kell...Eddig még nem jelentkezett. Úgy túnik nagyon massziv cisztám van!
Jázmin! Ha a tegnapi levelemre válaszolsz akkor kérlek, hogy a monike@freemail -re irjál, mert a primposta bedöglött! Kép
Kri!
Azt a mikroszkópos bigyót gyorsan felejtsd el egy kalap...-t sem ér! Ezt még a régi dokim mondta! Hogy ha tesztet akarsz venni, nekem a Corax ovulációs tesztje nagyon bevált. Ezért felhivtam a Coraxot és közvetlenül tolük vettem 5 db-ot: MIND ROSSZ VOLT! Alig látszott a controlcsik igy teljesen egyforma eredményt mutatott egész ciklus alatt! Érdekes, hogy amiket a gyógyszertárban vettem azokkal soha nem volt ilyen problémám!
Éva!
Örülök, hogy rászántad magad a mutétre! Kép Tudom milyen nehéz döntés ez, mert (most már bevallom) én is 2 hónapig szedtem össze a bátorságomat, hogy elmenjek HSG-re! Mondjuk nálam közrejátszott az, hogy olyanok rémisztgettek a fájdalommal akik még nem is voltak HSG-n Kép
Erika!
Szerintem a szuk szoknya tutira bejön! Én szombaton vettem egy szuk farmergatyót Kép
Bogi!
Szerintem még korai lenne a teszt. Persze, ki tudja, van akinek már a mensi elott 1 nappal kimutatja a terhességet!
A lista elején lévo Jutkáról ki tud valamit? O már nagyon célegyenesben van!
Nagyon drukkolok minden mensi nem várónak!!!
Puszi mindenkinek: Szonja
Szonja

Laura!

Hát nem semmi lehetett az a nõ! Azért ennyire sokat legmerészebb álmomban sem gondolnék! Tudod, nálunk ezügyben egy elég nagy dilemma van, eredetileg a 3 volt a betervezett létszám, viszont 3-szorra, és nem kétszerre. Így aztán mostanában mindenkit irigyelek, ha az ikrek csak egy lett volna, most lenne esedékes a harmadik... Így viszont azt kell eldöntenünk, hogy feladjuk-e az eredeti koncepciót. Mindemellé jönnek az észérvek, anyagiak, meg hogy most végre kezdenek elég nagyok lenni, dolgozni lehessen mellettük, ha újra kezdenénk, nem tudom, utána mit tudnék csinálni? Ezért csaptam le én is Kingára, mikor még tervidõszakban voltak, meg másokra sok gyerekkel. Nagyon imádom õket, meg pár évig bírnám is otthon, de közben az idõ szalad, és mit kezd magával az ember 40 év körül, mikor már a gyerek miatt mehetne dolgozni, csinálhatna valamit, de mit?? Amúgy valamikor kisakkoztam, hogy nekem az ideális szülésidõpont tavasz, monjuk április, de idén és jövõre még semmiképp nem aktuális (PhD-zek), így legkorábban két év múlva lenne aktuális. Úgyhogy addig biztos nem. Amúgy nagyon szeretnék. Párom legutóbb azt mondta rá, ha lesznek olyan anyagiak, hogy megnyugtató legyen... Na, meg ugyebár a közlekedés, mert a Wartburgba nem férnénk be... És ráadás az, hogy az ikrek császárral jöttek, de több császárt nem szeretnék. Ja. És ha 7-8 évvel az ikrek után jön, akkor nagyon egyedül lenne, úgyhogy akkor kéne egy ötödik is, nem? Na, legyél okos ebben a helyzetben!
Ildi
Pethes Ildikó

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Megnézett ultrahangon, az eredmeny lesujtó. Nem látott egy érett tüszöt se. Kép Mondta, hogy ma reggel menjek be a kórházba, s megnézzük hüvelyi uh-n is. Ugyanaz. Kép Kép Kép
A petefészkem meg van nagyobbodva, a fala meg van vastagodva, s a tuszok nem is tudnak kiszabadulni. Meg nem is fejlödnek. Csak 4-7 mm-esek.
Most a férjemet nézik meg, hogy legalább egyik oldal ki legyen zárva.
Úgyhogy semmi bíztató. Nagyon magam alatt vagyok, már jól kibőgtem magam.
Hétvégén lett volna akció, már annyira vártam, de annyira...Kép

Azért nektek szurkolok!

Rita
Krita

Éva,
rám is vár laparoszkópia, ha nem jön össze júliusig a baba! Én teljesen be voltam rezelve töle, mert már télen ezzel "fenyegettek", de akkor elmaradt. Azóta felkészültem rá lelkileg, de remélem elkerülöm.Kép

Rita,
sajnálom.Kép Ismerem az érzést. Nekem pont egy évvel ezelött derítették ki ugyanezt.Kép Onnantól kezdve gyre javultam, de csak most állt bennem helyre minden. Remélem jó orvosod van és remélem neked hamarabb sikerül helyrejönnöd. Ezt könnyü ám kezelni, ne ijedj meg töle. Kicsit várat magára a baba, aztán ha helyrejöttél ripsz-ropsz sikerülni fog.Kép

Szonja, írtam mindkettöre.Kép

Erika,
ez jó terv! Én múlt hónapban vettem egy stressz farmer nadrágot, amit mintha rám öntöttek volna és más mintával szándékozok venni még egyet.Tudod, hogy majd szülés után legyen mibe belefogynom.Kép

Puszi
Jázmin

Jázmin!

Meséld el légyszi az elmúlt egy évedet. Mivel próbálkoztak nálad?
Köszi.

Rita
Krita

Csak magamról felejtettem el írni.Kép

Hát nem valami bíztatóak a jeleim. A mellem bedagadt, mint menzi elött, úgyhogy most már nem csak a mellbimbóm fáj és érzékeny, hanem az egész. Ez tegnap délutántól van, amikoris elkezdtem görcsölni.:-/
Múlt hónapban ugyanezt játszottam el. 26.napon görcs, ti vígasztaltatok, hogy az még nem jelent semmi rosszat. Aztán tényleg nem jött meg, én boldog voltam, aztán a 34.napon beütött a dolog.Kép
Most pont a 26.napon történt a görcsölés, az elöre megírt úton haladok megint.:-///
Annyira feszül már a mellem, és megnött, hogy nem hiszem, hogy most a 34.napig húzom, ilyenkor már csak pár nap van vissza. Hát ez van.

Kriszti,
sajnálom, hogy így döntöttetek. Nem lehet, hogy csak a menzi miatti kiborulás az oka, hogy így döntöttél? Ha most nem próbálkozol, akkor a listáról is leiratkozol? Tényleg alaposan végigrágtad, ezt akarod?
Ha igen, akkor persze "elengedünk", de azért sajnálom.Kép

Puszi
Jázmin

Jázmin!
Az előbb lehagytam a hu-t Szóval: monike@freemail.hu Ide irtál? Csak, mert még nem kaptam meg Kép
Rita!
Ne keseredj el nagyon! Én, hogy őszinte legyek egy picit még örültem is, hogy a peteérésemmel van a probléma, mert azon lehet a legkönnyebben segiteni!
Puszi, Szonja
Szonja

Rita,
itt nem sok mindennel lehet próbálkozmi, csak a peteérést kel stimulálni gyógyszerekkel. Én csak Clostit kaptam és nem emelt adagban 2x1-et, mert nagyon jól reagáltam rá rögtön, de valakinek ez nem elég. Akkor ha vannak tüszök, még nem biztos, hogy van tüszörepedés, ezt folyamatosan ellenörzik UH-al, erre is rá lehet segíteni, nálam ez nem történt meg, inkább megvártunk, míg a természet elrendezte és az azért jobb megoldás. Szóval vérvételböl hormonvizsgálat volt, több hónapig UH-al figyelte a ciklusaimat, hogy jól megismerjen (új dokim volt) és utána adott csak gyógyszert. A peteérésem nagyjából helyrejött, de a tüszörepedésre még kicsit várni kellett, hogy teljesen rendben menjen. Semmit nem csináltunk, vártunk és UH-oztunk örökké. Aztán a méhnyálkahártya vastagságát vártuk, hogy rendbejöjjön. Nem kell mindenbe gyógyszeresen és mesterségesen beavatkozni, mert az nem természetes. A peteérésre rásegítenek, megmutatják a szervezetnek hogyan kell müködnie, aztán a többit hozza magával és lassan helyére áll minden.Kép Ez nem komoly "betegség", csak türelem kell hozzá. Egy ideig még vizsgálgatni fog, aztán ad csak gyógyszert, úgyhogy próbálj megnyugodni, ne sürgesd, majd eljön az ideje. Lehet, hogy sokkal hamarabb, mint gondolod.Kép
Jázmin

Jázmin!

Köszi szépen! Akkor van remény...A sorozatos UH mit jelent konkrétan?
Azért kérdezem, mert felmerült bennünk a Kááli. A folytonos beutazgatás elég megterhelő viszont.

Rita
Krita

Csinálok már listát, mert olyan jó látni magam Kép Kép

Jutka: 36 c 38 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 36 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 31 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 29 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 28cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 27 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 27 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 26 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 22 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 11 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 8 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 9 c 2cn Galagamacsa 29 év
Lotti: 5 c 2 cn Budapest 31 év

Remélem jó a lista.

Jutka, jelentkezz! Mi van Veled?

Szonja, tesztelj! Kép

Boglárka, Erika SZORÍTOK!

Kinga, nincs beírva ciklusnap, mi van Veled?

Puszi,

Mamacica
Mamacica

Ildikó!

Én a három gyerekhez is szeretettel gratulálok. Eredetileg én is annyit szeretnék, legfeljebb négyet. Sajna a párom viszont úgy van vele, hogy inkább 1-2 gyermek, de azoknak amit lehet, megadni. Úgyhogy a 2. baba után még lesznek közöttünk "harcok", azt hiszem.
Most ez egy kicsit OFF, de az én környezetemben az elkényeztetett gyerekekbol, akiknek a szülei többnyire erejük felett nyújtottak, és szinte mindent a popsijuk alát tettek, messze nem lettek épkézláb felnottek. Sot. Sok kisiklott élet, esetenként kisebb bunözoi "karrierek".
Na mindegy, ez csak elmélkedés.

Puszillak: Laura
Laura

Lanyok!

Jo reggelt,epp csak bekukkantok mert kulfoldi audit van nalunk es eleg razos tehat dolgozunk mint a ...

Jazmin!

Asszem telleg le kene venni a listarol,bar meg a kov.honapban nem szedhetek gyogyit es azalatt ugye barmi megtortenhet...

Delutan visszanezek addig is mindenkit puszilok

Kriszti
kriszti

Mamacica!
Én még nem akarok tesztelni. Ha addig nem jön meg, akkor csak a 40-ik nap körül tesztelek. Jól emlékszem, hogy te a 38-ik napra tervezed a tesztelést? Van egy olyan gyanúm, hogy nem vársz addig vele! Kép
Szonja
Szonja

Rita!

Sajnálom a dolgot kis bogár. Kihez voltál? Melyik
orvoshoz? És mit mondott, hogy most mit
lehet csinálni?

Szorítok Neked, hogy minden rendbe jöjjön!
Nagyon szorítok!!!!!

Pusssz

Éva
Éva

Rita,
persze, hogy van remény!Kép Az hogy milyen gyakran kell UH-ra menned, ez csak a dokidtól függ. A Kálira ne is gondolj, oda akkor menj, ha a lombiknál tartasz (ott ingyenes), de ez nem fog bekövetkezni. Ez nem olyan komoly probléma, elég ha Nyíregyházán keresel egy jó dokit.Kép

Kriszta,
én szurkolok, hogy jövö hónapban történjen meg az "bármi".KépKép

JUTKA!
JELENTKEZZ!!!

Kinga,
hogy vagy? Írjál nekünk. Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok kedves lányok!

Engem Ancsinak hívnak.Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.Egy hónapig szedtem fogamzásgátlót,de a mellékhatásai miatt abbahagytam,tehát ebben a hónapban már nem szedtem.Párommal nem védekeztünk
egész hónapban mert úgy tudtam,hogy gyogyi szedését abbahagyva még egy hónapig nem lehet teherbe esni.Titeket olvasva viszont ez megcáfolódott.A baj csak az,hogy nem jön meg a menzeszem bár nem tudom mihez képest számoljam.ha a gyógyszerszedést megelőző ciklusaimat nézem,akkor már hat napot késik!Kérlek adjatok tanácsot!Ancsi
Névtelen

Ancsi!

Én nem tudok sok okosságot mondani ezek alapján, hiszen most eléggé meg van kavarva a hormonháztartásod. Csak annyit tudok mondani: szerintem tesztelj. Bármiféle eredményt kapsz, az még nem 100%, vegyél két fajta tesztet, és utána tesztelj 1-2 nappal késobb is. Azért szerintem dokihoz sem árt elmenned.

És ha szeretnél babát, ha nem, feltétlenül írd meg, mi van veled!

Laura
Laura

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?