Sziasztok!
Fakopáncs játékok tényleg nagyon szuperek! Mi is csak ajánlani tudjuk őket!
Zsófi!
Balának is a szájpadlásán nőtt ki az őrlőfogának első taraja és a frász kerülgetett, hogy cápa lett a gyerekből, hogy dupla fogsora lesz. Be is pánikoltattam a nagyikat is, hogy ez nem normál
Aztán pár nap múlva meg már jót röhögtünk rajta, amikor kidugta magát teljesen a fogacsaka, hogy milyen para-mamák vagyunk
Úgyhogy no para!
Nelly!
Téynleg egy táltos asszonnykát nevelgettek! 2 hósan már két fog! És forog is! Nem semmi!
Zsóka!
Szegény Marcus! Jobbulást nektek!
Nekünk anno az antibiotikum mellé a Normaflore-t
http://www.belsoegyensuly.hu/doc.php?tema=normaflore kellett szednünk.
SNiki!
Annyira jók a macis képek! Csodaszépek a fiaid! No meg a mamájuk is!
Ákos hogy élvezi az úszást!
Tegnap kihagytam: Bicikli:
Az ülést a volt főnököméktől vettük, ahol már kinőtték a csajszik. Nagyon jó és szuper ülés (Hamax). A bukósisak pedig a Mountexből való. Sajna jövőre már biztos kicsi lesz, de majd jó lesz később a tesónak.
Elsőre BAla nagyon élvezte a készülődést, amikor három pasi küzdött az ülés felrakásával és beállításával, s mondtuk neki, hogy megyünk bicózni. AZtán amikor rá akartam adni a bukósisakot, az egy kisebb fajta trauma volt, de amikor APa és Anya is felvette azt a hasonló rémületes vödröt a fejére, már megbarátkozott a dologgal. Utána újabb hiszti, hogy Ő nem ül be az ülésbe, de ahogy elindult a menet, vigyorgott nagyokat, s nagyon élvezte. A NAgyik annyira nem, mármint a tudatot, hogy bicózni megyünk Balával. Pedig végig járdán mentünk egy kis faluban, de a pánik az hatalmas volt. Tervezzük, hogy még idén elmegyünk valamerre itt a környéken bicikliúton, kiváncsi leszek a készülődésre, hogy Bala hogy fog hozzá viszonyulni. De hogy mikor, passz. A hétvégéink egyenlőre full foglaltak a házzal kapcsolatosan.
azaz
.
MlAndi!
Solymár? Mi is solymáriak vagyunk immáron 27 éve
A Zeneovi az új üzletkomplexumnál lesz majd. A Dm mellett nyílik majd egy könyvesbolt, s ott. Állítólag már szeptemberben nyitottak volna, de még most sem látom sok jelét annak, hogy könyvesbolt lesz ott. De állítólag legkésőbb októberre kinyitnak. Úgy legyen, én már nagyon várom, hogy mehessünk Zeneovizni. Szólok, ha startol a dolog.
Jobbulást neked is! Lehet, hogy csak a solymári levegő ártott meg neked, márha jártál mostanában erre. Sokan betegek a környéken (Apum is
). Torokfájás, köhögés, levertség, de láz nincs.
Puszi: Timi
Ui.: Még jövök mai képekkel