Új privát üzeneted érkezett!

6-7 tablettát be lehet venni egy nap!

Nelly

Kép
breeki

képes kedvemben vagyok.

Kép
kerekpocak

Nekem sokkal jobb már a torkom, most jön a köhögés. :o
Kis táltos?! Igen, azt hiszem... :D

Niki: hol vettetek terpesz pelust? Hogy kell használni, vagy egyértelmű ha meglátom? Olyan idióta ortopéd orvost fogtunk ki, hogy csak odavágta, hogy terpesz pelus, és már tojt is a fejünkre, úgy kellett kihúzni belőle mindent.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok.

Húúú, Zsófi, ne mondj ilyet, én még várnék vele...
Először ki szeretném élvezni Eszterkémet.
De azért holnap veszek egy tesztet, most beletetted a kisördögöt a fülembe. Bár már én is gondoltam rá...
Pár hete voltam dokinál és kértem fogamzásgátlót, de azt mondta, hogy előtte vegyek egy terhességi tesztet, mert szoptatás alatt és amíg nem jön meg a menzesz, addig Ő nem tudja 100% megállapítani a terhességet.
Na, avatar?

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

avatar sajna nincs. de azt tudod h aprofilodban kell beállítani?

amúgy a tünetek eléggé arra hajaznak....
kerekpocak

Igen, tudom, de valamiért nem menti el a megformázott képet.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

nem lehet h nem elég kicsi? csak akkor sikerült, ha azt írja ki, h a profil megváltozott.
kerekpocak

JAAAAA, ki is írja, de ettől függetlenül sajnos nem rakja be. na majd még holnap próbálkozom.
De most is!!!
Nelly: köszi az infót!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Andi: én sem tudok képet berakni (az az avatar?) már olyan sokat póbálkoztam, de nem sikerül soha. Már próbáltam sokkal kisebb képpel is, de úgy sem. :(

Nelly

Kép
breeki

Én valamiről lemaradtam, 2. baby projekt? :wink:

Nelly

Kép
breeki

Kata merre vagy, hiányollak nagyon?! Úgy szeretem olvasni a hozzászólásaidat, olyan jó fej vagy! :D

Nelly

Kép
breeki

Nelly: nem, még nem szeretnénk másodikat, de holnap minden kiderül!!!
Szóval Neked sem sikerül, akkor lehet, hogy nem nálunk van a hiba??
Most már tényleg jó éjt mindenkinek!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Jó éjt, és jobbulást!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Fakopáncs játékok tényleg nagyon szuperek! Mi is csak ajánlani tudjuk őket!

Zsófi!
Balának is a szájpadlásán nőtt ki az őrlőfogának első taraja és a frász kerülgetett, hogy cápa lett a gyerekből, hogy dupla fogsora lesz. Be is pánikoltattam a nagyikat is, hogy ez nem normál :oops: Aztán pár nap múlva meg már jót röhögtünk rajta, amikor kidugta magát teljesen a fogacsaka, hogy milyen para-mamák vagyunk :D Úgyhogy no para!

Nelly!
Téynleg egy táltos asszonnykát nevelgettek! 2 hósan már két fog! És forog is! Nem semmi!

Zsóka!
Szegény Marcus! Jobbulást nektek!
Nekünk anno az antibiotikum mellé a Normaflore-t http://www.belsoegyensuly.hu/doc.php?tema=normaflore kellett szednünk.

SNiki!
Annyira jók a macis képek! Csodaszépek a fiaid! No meg a mamájuk is! :D
Ákos hogy élvezi az úszást! :)
Tegnap kihagytam: Bicikli:
Az ülést a volt főnököméktől vettük, ahol már kinőtték a csajszik. Nagyon jó és szuper ülés (Hamax). A bukósisak pedig a Mountexből való. Sajna jövőre már biztos kicsi lesz, de majd jó lesz később a tesónak.
Elsőre BAla nagyon élvezte a készülődést, amikor három pasi küzdött az ülés felrakásával és beállításával, s mondtuk neki, hogy megyünk bicózni. AZtán amikor rá akartam adni a bukósisakot, az egy kisebb fajta trauma volt, de amikor APa és Anya is felvette azt a hasonló rémületes vödröt a fejére, már megbarátkozott a dologgal. Utána újabb hiszti, hogy Ő nem ül be az ülésbe, de ahogy elindult a menet, vigyorgott nagyokat, s nagyon élvezte. A NAgyik annyira nem, mármint a tudatot, hogy bicózni megyünk Balával. Pedig végig járdán mentünk egy kis faluban, de a pánik az hatalmas volt. Tervezzük, hogy még idén elmegyünk valamerre itt a környéken bicikliúton, kiváncsi leszek a készülődésre, hogy Bala hogy fog hozzá viszonyulni. De hogy mikor, passz. A hétvégéink egyenlőre full foglaltak a házzal kapcsolatosan. :( azaz :).

MlAndi!
Solymár? Mi is solymáriak vagyunk immáron 27 éve :)
A Zeneovi az új üzletkomplexumnál lesz majd. A Dm mellett nyílik majd egy könyvesbolt, s ott. Állítólag már szeptemberben nyitottak volna, de még most sem látom sok jelét annak, hogy könyvesbolt lesz ott. De állítólag legkésőbb októberre kinyitnak. Úgy legyen, én már nagyon várom, hogy mehessünk Zeneovizni. Szólok, ha startol a dolog.
Jobbulást neked is! Lehet, hogy csak a solymári levegő ártott meg neked, márha jártál mostanában erre. Sokan betegek a környéken (Apum is :(). Torokfájás, köhögés, levertség, de láz nincs.

Puszi: Timi

Ui.: Még jövök mai képekkel

Kép

Kép
timtom

Rólunk:
Bala is pepe lett valamitől reggelre.
Már eleve gyanús volt, hogy 9-ig húzza a lóbőrt, főleg, hogy az elmúlt időszakban egyre korábban kelt reggelente, annak ellenére, hogy délutánonként sem aludt. :?
Ébredés után Wc, s pisilés közben megkérdezte tőlem bágyadtkásan: "Anya! Mi a baj?" És abban a pillanatban öklendezett egyet, azt hittem hányni fog, de nem. Wc után kézmosás, majd felöltözés szokott következni. Alapesetben ezek után már rohanna is le az emeletről félpucéran játszani. De ma megállt a lépcső tetején, s közölte, hogy "Baba mem megy le, Baba alszik!" s megfordult, bement a szobába, felmászott az ágyunkra, kért egy korty vizet, eldőlt, s aludt délig. Néha felébredt, s panaszosan hiányolt félálomban, de aludt tovább. Látszott rajta, hogy valami nincs rendjén. Sápadt volt, verejtékezett, de láza nem volt.
Aztán délben felkelt, felöltöztünk, s játszott egész nap, de nem olyan pörgősen mint szokott. Étvágya alapvetően van (benyomott egy fél zacskó kölesgolyót), láza nincs, úgyhogy passz. Lehet, hogy bújkál benne is a környék nyavajája?

S íme a képek:

Legújabb búvóhelyünk: a nappaliban a függöny mögött. Bevackolja magát az ablakpárkányra, onnan lesi, hogy ki mit tesz-vesz bent a lakásban vagy kint a kertben. Közben meg benyom egy halom kölesgolyót :) Itt éppen közli velem, kopácsolva az ablakon, hogy "Anya! Elfogyott! Kész még!"
Kép

A Lego helyett magát pakolta el :D
Kép

Kép

Kép
timtom

sziasztok !

Nelli, kivételesen nem te leszel az ügyeletes bagoly, hanem én ! látszik, h. egyedül vagyok {apája dolgozik}.
puszi Szonjának és kitartást a terpeszpelushoz ! remélem nem veti vissza majd a forgáspróbálkozásban.

Sniki, tök jó, h. ennyit vagy megint !
gyönyörüüek a fiaid ! Ákosod mint vmi delfin, úgy élvezi a vizet ! ez ott harasztiban van ez az uszi?
az általad írt könyvet könyvtárból szeretném kivenni + lefénymásolni a mh-en, de állandóan kölcsönzés alatt van.

Mlandi, nagyon bejön Eszter szerkója ! hüü micsoda csillivilli aláírás !

Zsóka, mi kakivizsgálatra csak akkor mentünk, amikor nyaralásból hazajöttünk, és mire az eredmény megjött, Laura már kilábalt. bár a doki néni azt mondta, h. akkor sem adott volna gyógyszert, ha még a tünetek alatt derül ki a campilo, mert a rotához hasonlóan csak tüneti kezelés lehetséges, campilokiírtó szérum nem létezik.
jó, h. még ebben is eltérő vélemények vannak. :shock: :roll:
bár ahogy a neten utánaolvastam ennek is vannak 40 fokos láz + brutális tünetek, Laurának "csak" hasmenése volt, bár az igen durva, szép kis pelenkadermitisze lett a 20 perces kakiktól.

a répalét én a Sinlacba kevertem, natúr Laura sem itta.
Normaflore-t nekünk is írtak fel, campilo-ra is, meg rotára is.

ja még annyi, h. az ÁNTSZ-től kaptunk egy idézést, h. jelenjünk meg apájával, de aztán felhívtam őket, és csak telefonon faggattak.

Andi, Maja pelus nélkül nyomja? :lol:

Teri, nagyon-nagyon szép a kislányod ! a bezsákolós kép a kedvencem.

Marcsi

KépKép
alon

szia Timi !! végre te is vagy ! Bala irtó nagyot nőtt ! emlékszem még nem rég "keseregtél", h. nem beszél Bala, most meg már komplett mondatokat mond ! tök jó, h. így élvezte a biciklit !
nagyon édes a bukósisakban !

munkábaállással mizu? mi lett a döntés?
mikorra tervezitek a költözést? karácsonyra?

jobbulást kívánok Balának !

Zsófi, pont ilyen kockái vannak Laurának is, de még nem érzett rá az összerakás ízére.
látom visszakerültek a vonalzóid ! jó kis négerbaba lett Samuból. :D
holnap megint maratoni napod lesz?
nagyon jó lett a picasa-s montázs ! annyira értelmes tekintete van Samunak !
tényleg, ti mikor költöztök?

Klári, a kínai főzősuliba is jársz még? mindig rád gondolok, amikor mézes csirkét eszem, h. majd megkérdem tőled, h. kell azt a frankó bundát csinálni, h. én is elkészíthessem itthon. :lol: 8)

horvát nyaralás óta nem tettél fel Juliképet ! pls !

Teri, Nelli, Mlandi - jobbulást ! én terhesen voltam beteg, akkor nekem a mézes hársfatea csodát tett !

Marcsi

KépKép
alon

[quote="niki30"]S írta:niki30ziasztok!

De jó, h. Laura ilyen jó kislány.
Klári, majd elkezdi utánadmondani....

Laura enyém lányom !! :lol: Klárié Juli !
de amúgy Laura is jó :wink:

Marcsi

KépKép
alon

ja, ma beadattuk a Prevenar szurit. szegény Laura ebben a hónapban olyan, mint a tüüpárna. ez már a 3.szuri.
aztán mindjárt itt a 1,5 éves kori - aztán állítólag hat éves korig szünet. azt mondták a 3 éves korban adandót eltörlik.
ámen.

mai paraméterek: 9540 g {rohamos hízásnak indult a kisasszony !}, és 82 cm.

jó éjszakát mindenkinek !

Marcsi

KépKép
alon

Szia Marcsi-Bagoly!

Igen, Bala nagy dumagép lett :D Olyan jókat rötyögünk rajta :D

Munka: onnan, ahol voltam interjún, nem szóltak vissza, hogy kellek e nekik vagy sem :evil:, másikat meg nem kerestem. Igazándiból ezt sem én kerestem, hanem ő talált rám, a diplomázás kapcsán, így aztán megpróbáltam, elszalasztani a "hátha" lehetőséget nem akartam. De nem jött be. Vagy csak nagyon lassan őrőlnek ott a malmok. No meg nem is tudnám hirtelen, hogy akkor Balát hogy oldjuk meg jövő szeptemberig.
Úgyhogy nagy dilemma lenne még az is, ha felhívnának, hogy na akkor mehetek, kellek nekik. :roll:

Költözés: igen a terv az, hogy a Jézuska már ott állít karácsonyfát nekünk :D + idén nem mi ingázunk a Nagyiékhoz, hanem Ők jönnek hozzánk :D

Kép

Kép
timtom

Igen Julit akartam írni, ne haragudjatok Lányok!
Annyian vagyunk és néha bele tudok zavarodni.
Szal, Klárinak szólt és Julinak természetesen.
Sorry... :oops:

Kép
niki30

Hahó Csajok!

Na nem jövök 2 napig, erre annyit termeltek, hogy nem győzök visszaolvasni. Megint csak minden 2. mondatot olvastam! :lol:

Beteg babáknak és beteg anyukáknak jobbulást kívánok!

És akkor gyorsan:

SNiki köszi az infot! Majd megnézem a honlapot és ha Tarek pocifájása nem javul, akkor mi is felkeressük őket.
Igaz mostanában nem fáj annyit a hasikája. Újabban azzal küzdünk, hogy egyáltalán együnk. Jobban mondva enne a kis lelkem, de nem tud, mert annyi levegő kerül a pocijába már 90 ml megevése után (csak tudnám honnan a francból?!? :evil: ), hogy addig nem tud tovább enni, míg ki nem büfögi mindet. Na és hát ez az ami nekünk nagyon nehezen megy! Valami miatt baromi sokáig tart kibüfögnie a bent rekedt levegőket. :( Na de majd ezt is kinőjjük! TUDOM!!! :)
A fiaid írtó cukik! Mint két tojás azon a macis képen! :) Jó hogy mostanában több időd van "magadra"! :)

Maja, Eszterke, Petra, Samu, Bala, Borcsi és Marcus mind nagyon szépek!

Majd lassan jövök már én is képekkel! :) Csak lenne időm gépre tenni + kicsinyíteni! :) :) :)

Velünk minden OK a fent említett étkezési mizériát leszámítva. Komolyan mondom 1 óráig tart az etetés mindennel együtt. Jó-jó tudom, hogy ez nem is olyan sok, mert sokan ennyi ideig szoptatnak, de mi ehhez nem igazán vagyunk hozzászokva. :)
Ma megyünk a 2. hós oltásra. Nálunk a dokinéni 1 hónap eltolással adja, mert állítólag ilyenkor már jobb a kis combjuk. Na majd meglátjuk! Kicsit izgulok! Pedig már olyan sok mindent tűrt Tarek hősiesen! Most is így lesz! :)
Én is jól vagyok! :) Kezdem magam tényleg jól érezni. Mintha kicsit megint erőre kaptam volna. Csak tudnám honnan???? :roll: Még mindig 6 órát alszom 2 vagy 3 részletben! :( Talán az segít, hogy tudom ki kell bírnom még a következő 3 hónapot és akkor leállok a fejéssel (így az anyatejes táplálással is). Karácsonyra már csak rossz emlék lesz a fejés! És végre tudunk majd jobban kimozdulni is! :lol: :lol: :lol:

Na ezt elküldöm.... :)

fatima

Ja! Azt akartam kérdezni, hogy van-e ízben különbség a tápi és az anyatej között??? Mármint van-e olyan, hogy egy baba elutasítja a tápit??? Ez csak egy hülye fóbiám, hogy Tarek majd nem fogja szeretni. :)
Mintahogy az a rémálmom, hogy sosem fog elapadni a tejem. Egyszerűen nem is tudom, hogy mikor lesz az a nap, amikor nem feszít majd a mellem. :) Ez most halálosan komoly!!! Hallottam olynaról, hogy valakinél még a gyógyszer sem segített. Nálam pl tuti, hogy majd az kell, mert el nem tudom képzelni, hogy akár fokozatosan is, de elapadjon a tejem, ha nem fejek. Tutira becsomósodna! :(

fatima

Sziasztok.

Fatima, de régen nem dumáltunk!!!! még mindíg áll a meghívás. A Nikivel majd jól kitaláljuk, hogy mikor is legyen a dolog!!!!

Képzeljétek elmentem ma a patikába és otthagytam 10.000.- Huf-ot!!! Azt hittem hanyatt dobom magam ott a járólapon.
Vettem tesztet, Fog. gátlót, herpesz kenőcsöt, c-vitamint és Nasivint. KÉSZ VAGYOK!!!!

A teszt: nem vagyok terhes, úgyhogy elkezdhetem szedni a gátlót!
Kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol a fogamzásgátlókról??? Írjatok!
Én nem merem bevállalni a gumióvszert és megírom az őszintét nem is szeretem, a spirál túl dúrva beavatkozás, és a megszakítás... hát nem tudom. Szóval ki hogy gondolja?

Eszter ma reggelre sajnoös olyan náthás lett, hogy 2x is ki kellet szívnom az orrocskájából a cuccot. nyomtam neki d, c-vitamint és nASIVINT IS.

na puszi mindenkinek.

Ja, az6a avatarom még mindíg nem jó!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!

Fatima! Biztos van különbség ízben a kettő között. Mi BEBA HA start tápszert kapunk és az olyan keserű, hogy csodálkozom, h meg bírja enni. Megkóstoltam, még szerencse, hogy csak egyí cseppet sikerült lenyelni belőle :roll: De gondolom, mindegyiknek más íze van. Az anyatej meg tuti nem keserű.

MLAndi! Onnan biztos nem vagy ismerős, m én nem jártam szülésfelkészítőre :oops: :oops: :oops: Lehet hogy a dokinál láttalak.
A fogamzásgátlóról annyit, hogy én szedem, mert az óvszertől kiütéses leszek, a spirált az nálam kizárt, így marad a gyógyszer. Gondolom neked is a cerazettet írták fel, egész tűrhető.

Minden beteg babának jobbulást!
Mi délután megyünk a dokihoz, m csórikám nagyon szörcsög... :cry:

Teri

KépKépKép
pruci

Kedves Anyukák!!! :) :)

Egy elveszett - immáron- 3 gyermekes anyuka ad magról életjelet. :oops: 8)

Visszaolvasni még nem jutott időm, sztem nem is lesz, hébe hóba 1-2 sort olvastam csak vissza.

Most elsőre csak annyit, h
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A DRUKKOKAT, A KEDVES, DÍCSÉRŐ SZAVAKAT, KÖSZÖNTÉSEKET, A HIÁNYOLÁSOKAT!!!!!!!!!!!!!

Megérkeztünk, szerencsésen, minden rendben velünk - bár volt egy nem várt akadály, Hollandiába lezárták az autópályára felvezető utat, így ott sokat vacakoltunk - . Sztem a 3 töki jobban viselte az utat, mint mi apával (most nagyon hosszú, és fárasztó volt az út: v lezárások , dugók voltak, nem haladtunk, ill a 3 óránkénti szopi) :? :? :( :wink:
Zsig már nyomja a Pg-t , nagyon hiányzott már neki, élvezettel megy minden reggel. :)

Zsombor és Zsig imádják Milost, állandóan puszilgatni, ölelgetni szeretnék, és hozzák neki a játékokat. Ha netán sírt az autóban Milos, akkor Zsig simogatta, és megnyugtatta. Ügyi bátyus nagyon. :)

Még szokom a helyzetet, a 3 töki, + háztartás...., de ha vmi elmarad, akkor az úgy van, nem aggodom magam halálra. A srácok, és a kaja az első. 8) :wink:

Bocsi, h most csak önzőn magunkról. Majd megpróbálom felvenni a fonalat, mert visszaolvasás, sztem reménytelen. :oops: 8)

Maja-Andi, válaszolok!!!! amint lesz időm, lehetőségem. :)

Emese, tök jó, h megismerhettelek!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök neki!!!!!!!!!!!! Minden jót Hannának, Anyának, és Apának!!!!!!!! :)

Pusszok, vigyázzatok magatokra. léptem Pg-be, Zsigért! 8)
mazsolák

Sziasztok.

Húú, Mazsola család Ti ilyen messzire elmerészkedtetek??? Nem semmi!!! Üdv újra köztünk!!!

Pruci: kíváncsi vagyok mit mondd a doki Petrára!!! Majd írj!
Ja még annyi kérdésem lenne, hogy neked megjött a menzeszed? Nekem még nem és egy kicsit rettegek attól is, hogy nem természetesen jönne meg így a menzesz!!!

Puszi mindenkinek!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

JOBBULÁST minden kisbetegnek:
Marcinak, Balának, Eszterkének, Petrának!!

és minden beteg anyukának is:
Terinek, Nellynek, Andinak!!!

Ha valakit kihagytam bocsánat, de remélem több beteg nincs/nem lesz mostanában.

Én nem tudok mit ajánlatni,mert eddig elkerült minket minden vírus, baci. Viszont süt a NAPOCSKA, ezért jól öltözzetek fel és üljetek ki a jó levegőre ha tudtok.

Puszi

Viki

Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

Némi füstjel...

Balának, Marcinak, Petrának és Eszterkének gyógypuszik!!! (remélem nem hagytam ki senkit :oops: )

Kép

Nelly - terpeszpelust a gyógyszertárban lehet kapni. Írtad, hogy nem tetszett az ortopéd orvos. Én jó szívvel ajánlom a miénket, akihez Márkkal jártunk, nekünk kengyel is kellett. Ha gondolod hívd fel, kb. 1 hónap múlvára lesz időpont és akkor hátha tud már valami okosat mondani nektek. mi is hordtunk dupla pelust és terpesz pelust is, de nem volt elég, így 4-7 hós koráig Márkon kengyel volt.
Dr. Kerekes Éva
Gyermekjáróbeteg szakrendelő
Budapest IV. Jókai u. 1.
Tel.: 369-23-33

Minden baba tündéri, nagyon szeretem nézegetni a képeket, én is teszek majd fel párat.

Edus - de jó, hogy szerencsésen hazaértetek!! És nagyon igazad van háztartás megvár!!! Millió puszi Nektek!

Fatima - Márk hát nem mondom, hogy simán, de megitta és mai napig issza a tápit. Mi először Humana HA 2-t ettünk, és én úgy vezettem be, hogy tettem bele frutapurát (gyümölcs) és aztán azt fokozatosan elhagytam belőle. Először nekem sem itta meg, de azóta az a biztos pont, mert azt tuti megissza. Azóta már a Hipp HA2-t isszuk, mert decemberben voltunk gastroenterológián és ott a doktornő azt ajánlotta. Szóval szerintem előre ne izgulj, és van egy csomó féle tápi, egyik biztos bejön. Vannak ízesítettek is.

Rólunk: alvás egész jó, már csak 1x kelünk fél órára, ezt ki lehet bírni. Du. alvás továbbra is 2,5 - 3 óra. Új fogaink nincsenek. Rengeteget vagyunk kinn, Márk már elkezdett motorozni is. Igaz még nem tesz meg távolságokat, de pár ütemet már tudja hajtani. Sokat sétál már babakocsi nélkül is. Beindult a beszélőkéje, a családi neveket már egész jól mondja és van egy-két szó is amit mond és felismerhető. És a hinta-palinta is megy valahogy így - ijja-aijja :lol: , ma pl. ezt énekelte magának elalváskor.

Mindekinek sok puszi!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

A MÁSFÉL ÉVES PASIKAT ISTEN ÉLTESSE!!!!! :wink: :)
---Márkot, Barnust, Marcit :wink: (2006.márc.17.,18.,19.)

KépKép
logi

Beteg babáknak jobbulást!!!

Este nem tudtam már jönni mert rám is rámjött egy kis rosszullét, lehet hogy van valami a levegőben???

Marcsi a kínai főzősulinak vége, az csak 9 alkalom volt. Proviben átküldöm az édes-savanyú csirke receptjét (bár te mézest írtál de ez a hivatalos neve :wink: )
Pont ma csináltam pirított tésztát, Juli is nagy adagot pusztított el... :lol:

Edusék nem semmi az út!! Majd azért néha kukkants be hozzánk!!! :wink: És ha nagyon ráérsz :roll: :roll: :lol: írd meg hogyan született Milos!! Esetleg mondd tollba a titkár úrnak (bár ő is jelen volt gondolom :lol: ).

MLAndi
én határozottan fogigátló ellenes vagyok, pár hónapig szedtem csak, de már kb öt éve nem téma nálunk a védekezés, és ha így haladunk sose lesz rá szükség :lol: Mindenben van valami jó :? 8)

Fatima attól van több energiád, hogy kezdesz belejönni az anyukaszerepbe! Ez egy csalhatatlan jel!! És nagyon örülök hogy jobban vagy!! A tejed meg szépen el fog apadni ha erre lesz szükség, ne aggódj. Még nagyon az elején vagy, mire Tarek fél éves lesz, már lehet hogy kevesebb tejed is lesz. Szép lassan ez is menni fog!!!

Andiigen nagyon nagy egy majdnem két éves baba. Már nem is baba, csak kicsit. Lehet hogy nem jól emlékszem, de mintha ti hozzánk közel laknátok, nem? Mert akkor élőben is megmutatom a nagylányt :wink:

Panni Márk annyira helyes pasi!!! És ahogy építkezik!!! Annyira nagy különbség van a lányok meg a fiúk között, Juli csomót babázik, ringatja a macikat, eteti őket. Igaz a fúrógéppel még nem próbálkoztunk, lehet hogy az is bejönne. De a kukásautó nézése rendszeres heti program. :lol: Ilynekor az összes kisgyerek kint áll a kapuban és lesik a kukásokat. Tiszta diadalmenet nekik. :lol:

Klári
Kép
ganti

Edus örülök, h. ilyen jól vagytok.
Ügyesek vagytok a srácokkal együtt. Csak így tovább. Szopi és társai... :)

Kép
niki30

Edus, jaj de jó,hogy írtál!!! Édesek lehetnek a nagyok ahogy szeretgetik a legkisebb MMZ-t.
puszi Nektek!!!!!!

Márk tuti mérnök lesz :wink: ,nagyon vonzódik a szerszámokhoz.
Panni nem felejtettelek ám el :wink: (gondolom olvastad mi lett a kaksiereményünk :?)

Samu gyönyörűűű, zabálnivaló kispasas.

KÖSZÖNJÜK A GYÓGYPUSZIKAT, SOKKAL JOBBAN VAN TŐLÜK MARCI. :) :wink:

Ml Andi, nem adok tápot a virágoknak, mert egy kertész barátunk szerint a muskátlinak nem jó a sok ásványi anyag. Előtte állandóan nyomtam nekik a vitaminokat, de most,hogy nem kapnak,sokkal több virágot hoznak. :roll: Ki érti ezt?? :roll:

KépKép
logi

Marcsi, ez tényleg érdekes, ennyire eltérő álláspont két gyerekorvos részéről azért nem semmi :shock: . Mi egy spéci kimondottan erre a bacira kifejlesztett antibiót kaptunk, és azt mondta az orvos,hogy ez kiöli a campilót. Ahogy olvasgattam a neten,szinte mindenhol azt láttam,hogy antibiotikummal kell kezelni ezt a bacit. A rotára mi sem kaptunk semmit, mert az vírusos eredetű és valóban nincs rá orvosság/azaz már van védőoltás ellene. puszik

KépKép
logi

Timi, tüneményes a fiad!! Szuper,hogy Karácsonyra már be tudtok költözni az új házba. Ezek szerint Ti, ml Andiék és Panniék egy kupacon vagytok. :wink: Lehet minitalizni. :D
logi

MlAndi! Bizony régen dumáltunk! :) De örülök, hogy végre csatlakoztál hozzánk. Mostmár gyere rendszeresen! OK? A taliban benne vagyok. Majd egyeztessünk. Ha jól emlékszem októbert beszéltünk meg. Ugye??? :)
Fogamzásgátlás: Nekem is Cerazette-t írt fel a dokim- Állítólag csak ezt lehet szedni szoptatás mellett. Remélem jó, mert megőrülnék, ha becsúszna egy babuci!!! :)

Teri, Klári, Panni! Köszi a tápis infókat! Hihetetlen, hogy ennyi féle-fajta van abból is. :) Na de még odébb van az! Legalábbis remélem! Bár, ha szt nézem, hogy milyen gyorsan eltelt az első 3 hónap, akkor a következő 3 is pikk-pakk eltelik! :wink:

Edusom! Tök jó, hogy jelentkeztél! Nem is tudtam, hogy ilyen hamar visszamentek! :roll: Örülök, hogy minden OK veletek! Sok-sok puszi és vigyázzatok magatokra nagyon! ÉS KÉRÜNK KÉPEKET!!!!! :lol:

Panni! Márk iszonyat édes! Szerintem is mérnök lesz!!! :)

Betegeknek további sok +++++++++++++ energy-t és sok gyógypuszit küldök!

Teri és MlAndi! Nem onnan ismeritek egymást, hogy az a dokinéni helyettesítette a teri dokiját, akinél az Andi szült??? Na ez bonyesz lett. De értitek ugye????

fatima

Fatima! A dokinéni volt a dokim, őt helyettesítette volna a másik doki. Úhogy ugyanaz a dokink Andival.Csak annó biztos hülyén írtam :oops: 8) :oops:

Andi! Még nem jött meg a menzeszem, elkezdhettem a gyógyszert anélkül, de attól volt egy pár napig tartó kevés vérezgetés. Nem volt az igazi, lehet h nem is menzesz volt, csak vmi mellékhatás...
Doki azt mondta, h Petrával minden rendben van, semmi komoly, kis nátha, orrszívás és cebion cseppeket adjak.

Edus! Ti aztán nem semmik vagytok! Ilyen hamar ekkora útra vállalkozni! Ennyi idő után én ülni se tudtam rendeesn, nemhogy utazni!!! Le a kalappal előtted!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Teri! Értem már! Na az a lényeg, hogy szerintem onnan ismerhetitek egymást Andival. :) :wink:

A fogamzásgátlóról még annyit, hogy nekem sem jött meg még, de nekem is azt mondta a dokim, hogy nyugodtan szedhetem. Azóta sincsen semmi.... :lol: Hál'Istennek!!!! :lol: :lol: :lol: Úgy hozzászoktam már, hogy nem kell havonta azzal bajlódni! :) hihihi!!

Gyógypuszik szegényke Petrának!!!

Jó éjt!

fatima

Fatima! Köszike! Na, ezért volt jó terhesnek lenni! 9 hónapig nem kellett izgulni, h megjön-e, miért késik...

Teri

KépKépKép
pruci

MARCINAK ÉS MÁRKNAK BOLDOG 1.5 ÉVES SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Másfél éves babáknak boldog szülinapot!!! :lol: :lol:

Klári: mi békáson lakunk, nem emlékszem, hogy ti hol. :cry:

Lányok, nekem megjött, és én előtte voltam olyan letört mint a bili füle. Semmi energiám nem volt, folyton csak aludtam volna. Már én is megijedtem, hogy csak nem, de pont hogy nem.
Aztán meg elkezdtem szedni vasat, és most úgy látszik ez segít kilábalni a mélyből. Újra van energiám, és igyekszem behozni az elmaradt házi munkát. Ma pl már kitakarítottam az egész lakást, ablakot pucoltam, és követ sikáltam. Mostam, és sétálni is voltunk Majával, és persze rá is jutott időm. No ilyen az, mikor Andinak van energiája. Már úgy hiányzot!!!!!

Puszi, jó éjt mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

hahó lányok.

marcsi gyorsan válaszolok:

(BALA NAGYON ÉDES!!!! MINDEN KÉP SZUPER!! JOBBULÁST NEKI!!!)

samu már épít, nagy várakat csinálunk. nagyon élvezi. igen ma volt hosszú napom, jól elfáradtam, mert aztán még iskolaszéki ülésre is maradtam-7re értem haza, 7-re mentem.
samu nagyon jól bírta a bölcsit: 2 órát aludt. nagyon dicsérik, imádom hallgatni :) :)

lakás: hátra van a járólap+festés, szal szűk 1 hónap, azt gondolom. hurrá!!!!!!!!

klári, baba: semmi tünet, semmit nem érzek. csak f10kor nagyon fáradt vagyok, és délben is alszom. ha lehet. legalább egy 10 percet.

valszin vennem kell tesóbabakocsit. stellina niki ti vettetek?? arát gondoltam. persze vaterázni fogok, és várjuk meg h minden ok e? hétfőn doki! ami aggaszt: hihetetlenül gyorsan nagyon nő a hasam! úgy nézek ki mint egy 4 hónapos. eszetlen gáz. jó jó 2. baba de akkor is!! lehet h a samunál már jól ismert miómám támadt be megint...remélem a baba nyer...

puszi mindenkinek!

EDUSÉKNAK PUSZI OTTHON!!!! KÉPET KÖVETELÜNK!!!!!!!!!
kerekpocak

ara=aria
kerekpocak

Talán most engedi elküldeni a 2 órával ezelőtt írt hsz-mat...

"Fürcsi, majd vacsi, így most csak annyit, h

BOLDOG 1,5 ÉVFORDULÓT MARCINAK, MÁRKNAK ÉS BARNUSNAK!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Panni, Márk olyan nagyfiú lett! Eszméletlen, mekkorát nőtt! Igazi pasi, szerszámok!! :) :)

Fatima, tudom, miről írsz, nekem Zsig volt nagyon hasfájós, nagyon sokat nem aludtam az első 3 hónapban, aztán vhogy elvágták, és elmúlt.... Emlékszem, amikor mondták, h kaja közben kéne rotyogtatnia, és utána büfizni, de vhogy Zsigben benragadt az összes levegő, se alul, se felül nem akart távozni...(Zsomb, és Milos teljesen más, most már tudok különbséget tenni.) Ezért átérezve, sok sok erőt, és kitartást! Tudom,h ilyenkor minden energára szükséged van!!!! :oops: 8) :wink:

Üdvözléseket köszönjük!!!!!!!!!Tudjátok, ennyit számít, h már a 3. babo! :oops: 8)

Na most hirtelen ennyi, majd még próbálok jönni, addig is pusszok!
e"
mazsolák

MINDEN 1,5 ÉVES BOLDOG ÉVFORDULÓT!

Panni: köszi a segítséget terpeszpelus ügyben. Sikerült vennem. Először nem tetszett neki, de 2 perc múlva már észre se vette.

Teri: a Cebion cseppeket mire kaptátok? Mi is szörcsögünk, csak kicsit, de már elég rég óta, és nekünk csak anyatejcit mondott a doktornő, és sajnos még mindig nem múlt el teljesen. Pedig akár hányszor voltunk nála mindig mondom neki, megvizsgálja, és azt mondja minden rendben van vele. :roll:

Nelly

Kép
breeki

ÉLJENEK A 1,5 ÉVESEK!!!!!!

Kép
niki30

sziasztok,

itt vagyunk ám mi is, csak nagyon nagyon ritkán ülök géphez manapság.

úgyhogy ezúton is elnézést, de csak ezt az oldalt futottam át nagyon nagyjából.... :oops: :oops: :oops:

DRÁGA MÁSFÉL ÉVES NAGYFIÚKNAK SOK PUSSZANCS A KOBAKJÁRA!!!!!!!!!!!!

basszus amikor csatlakoztam még csak néhány hónaposak voltak, most meg....
még élénken emlékszem Zsóka amikor azt a hordozókendős képet csináltad Marcussal a tükör előtt........
emlékszel?????? épp valami strandon voltaTOK eőtte..

nemtom miért, de nagyon él bennem a kép :lol:

meg van még? biztos...

valahol láttam fogigátló témát: én is azt kezdek szedni.
gumi dolog nálunk nagyon nem befutós, a többi meg szintúgy :P

Zsófi kérek pocakfotót!
le szeretném csekkolni én azt a nagy hasat! :wink:

Samu olyan nagyon nagy már!
ahogy ott ül a kockákkal.... teljesen nagyfiúsan, már minden kisbabás tartás eltűnt :roll:

Edus nagyon örülök hogy hazaértetek rendben, hááát igen ez a 3 óránként szopi húzós lehetett útközben, de megcsináltátok!!!
respect!!! :lol:
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ :lol:

mi jól vagyunk úgy nagy átlagot nézve :roll: , csináljuk a HRG-t itthon, ma lesz a 9. alkalom.
jövő héten megyünk kontrollra.
kíváncsi vagyok, én egyelőre őrült változást nem látok, bár gondolom nem így megy hogy 3szor csináljuk és már szalad a gyerek, meg verseket szaval... :P

Lizus egy tündérbogár, huncut, őrületesen nagy színésznő!!!!!!!!!!!!
hihhhhetetlen akarattal, erre mindig rá kell döbbennem.
csak sokszor sajnos az ellenkezésre megy el az ereje :roll:

de legalább van neki! :P

mindenkinek pussz!!!
lmkata

és egy kép szemléltetvén Lizzancs huncutkodásainak egyikét...
itt épp egy tál kaját borított magára :lol:

Kép Kép

na kettő lett... :wink:
lmkata

exkluziv alvós vakus képek samuról:

Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Lizu: kis vagány. Mondtuk mi Kata, hogy nagy vagesz lesz. Megzabálom róla, akármit is öntött magára. És hogy pózol. Édes drága. Pont ma gondoltam rátok, hogy remélem jól vagytok, és csak a sok torna, no meg a szülinapi parti szervezés miatt nme jössz mostanság. :wink:

Samu: alvós póz hihetetlen. Lányok miért ragaszkodnak a babák alvás közben a sarokhoz???? Maját folyton onnét kell kiszednem, beszorul.
Samu olyan jót alhatott. Édes álma lehetett. Imádnivaló kiscsibész.
Zsófi tényleg, lehet fotó arról a kerekpocakról??? :lol: Egyébként a második babánál gyorsabban, vagy máshogy nő a pocak?

Lányok nekem már anno az elős hónap végén kicsik voltak a gatyók derékban. Ha jobban nő a másodiknál a pocak, mi lesz velem??? :lol: :lol: :lol:

Rohanok, Majám megint pelus nélkül nyomja.
No nem azért, mert szeretném szobatisztaságra nevelni (láttáok a nonstop mamikat??? szerintem nem normálisak), hanem mert bízom benne, hogy a szellőztetéstől elmúlik a popsi pirosság. Egyenlőre még terjedőben van, már a hajlatokban is kijött.

Jó hétvégét, szép napot:

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?