SAPÉ, KATATA:
Péntek az inszemem időpontja, drukkoljatok hogy rendben menjen..
van 2: 17-18-as méretű pöttyöm, meg 1 kisebb..
majd 2 hét múlva meglátjuk, gyereknyi méretűek-e
DOMO:
Próbáltam dokibácsival megbeszélni, de akkor mondta hogy a 6 az kötelező, ezt mostmár a nőgyógyim is megerősítette. Most úgy állok, hogy jó lenne máshová átnyergelni. A pénztárcám kezdi megsínyleni a cuccost.
SAPÉ:
Az a baj, hogy egyáltalán nem nézem körül a témában...Kicsit lazy vagyok. Örülnék neki ha lenne valaki aki segitene megtalálni a sárga téglás utat..
BBILONA:
fel a fejjel? Próbálom magam győzködni.. Most minden esetre bizakodom, aztán majd a sors eldönti.
Mi az a BMC? Szeretném valahol máshol folytatni ezt a haccacárét akár itt...(bár remélem nem lesz rá szükség)
Hogy miért járok oda? Jó kérdés.. Csak ez az 1 hely van amit ismerek ebben a témában, leszámítva a KAÁLIT Ha nem ajánlották volna akkor valszeg még mindig otthon ülnék a kanapén és várnám hogy egyszer csak jöjjön a baba...
Remélem a 4. inszem tényleg szerencsét hoz mindannyiunknak akik most 4esek
félreértés ne essék: A TÖBBIEKNEK IS DRUKKOLOK ÁM!!!! csak aki most a 4.nél jár az most konkrét sorstárs.. nem igaz?
Egyébként a párommal beszéltünk egy nagyot, és arra jutottunk, hogy a 4. után nagyszünetre csengetnek, és pihi következik. Nagy lelki helyrehozommagam kategóriában, úgyhogy kicsit le fogok valszeg maradozni.. Vagy jövök 1 zebrás hírrel és akkor minden megoldva.
Egyébként tgaláltam 1 nőgyógyászt, (sajna nem volt, és elég ég voltam utoljára) és aaaaaaaaaaaaaaaannyiraannyira jó volt vele beszélnio. Elmondott annyi mindent, hogy zsongott a fejem. Végre azt éreztem, hogy 1 doki törődik végre velem...
Pusszantás
A mohának mindig a déli oldala fás.