Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
tudnátok ajánlani ügyvédet, aki válaszol egy kérdésemre örökösödés ügyben? Vagy a neten ismertek valamit, ahol lehet kérdezni?

Egyébként az érdekelne, hogy ha valaki végrendeletben ráhagy valamit a testvévére, de mire ő meghal az a tetvér,aki örökölt volna már előbb meghalt. Ilyenkor örökölhet-e a korábban meghalt testvér után a gyereke? Szóval halott örökölhet-e? Vagy halott jogos örökségét lehet-e örökölnie a gyerekeinek, mivel ugye az örökös meghalt? Húúú lehet, hogy bonyolult voltam. :?
katata

reni, te kis huncut :wink: ezentúl minimálboris leszek ok? csak vicceltem hihihi, szóval nekem is mellőfali a lepény, akkor zért rakom hiába a párom kezét a pocakomra...nem érzi a picilány mozgását...nálad is így van ez?

kata, jézusmária...miket hallok itt :evil: :evil: :evil: ejnye :!: :!:
a szervezeted semmi rosszat sem csinálhat, nehogy ilyeneket gondolj, az tudod, csak árthat!!! na összeszedni magadat drága katám :!: :!: :!: kikapsz!!!

zel, anyu :!: nagyon jó látni, hogy megint köztünk vagy! és nem eltűnni!!! borzalom....
meglátod hipp-hopp és jön a következő beültetés, addig lazítsatok egy kicsit a pároddal. van egy barátnőm ő a 4 lombik elé néz, de ez előtt (az ő kérésükre) 3 hónapot kihagytak, addig elutaztak nyaralni, buliztak, és összeszedték magukat..

sapé, jujj már túlvagy az inszemen, ma ne is jelentkezz, pihizz :wink: :wink:

gigus, örülök nagyon, hogy lesz új inszem és kilábaltál az előzőből, ez a fontos, tudod a 6. inszemig még bármi lehet, és ha nem akarsz lombikozni kérhetsz még inszemet, van akinek a 9. sikerült :lol: :lol: :lol: :lol:

andi, milyen szépek a vonásai Gergőnek, olyan mint egy tündérarc :wink: hogy győzöd? nem nehéz, petyka örül a tesónak?

ilonkám, hogy vagy?

tizu? minden ok?

jucmuc? mi újság?

odry?

babszi???

Kép
kicsiboris

Szia Boriska! :D

Itt vagyok, neha benezek de sajnos rengeteg dolgom van. Amugy jol vagyunk köszike! :P

Mit jelent az, hogy mellöfali a lepeny? :shock: Nekem elöl es lent helyezkedik el.

Pusza

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Nem szabadultok tőlem egykönnyen. Csak kicsit nyalogattam sebeimet.

Én olvastam a könyvet!

Boltocska nagyon alakul, már csak a működési engedély kell!!!! Aztán futás az áruért, és teljes gőzzel meló. Úgy az idő is hipp-hopp lesz!

Kicsiborcsám! A három hónapot ki is kell várni, mert a tb csak úgy támogatja. Meg el is hiszem, hogy a szervezetnek is szüksége van rá. Vagyis jelenleg a tapasztalat is jelzi. :cry: Persze a várakozás nehéz...

Kép
Kép
Kép
zel

Sapé, drukkolok :lol:

Zel, jó, hogy visszatértél :lol: Uyge azt nem lehet tudni, vagy sejteni, hogy miért nem sikerült?

Ilona, még mindig 30 nap? azt hittem már beadtátok a papírokat...

Még mindig nem jött meg :evil: Valami mindig szórakozik velem.

Kép
domo

Boris!

Igen minimál Boris leszel :wink:
Igen ha mellső falon van a lepény akkor nehezebb érzékelni a bébit!!Nekem is ott van.

Jucmuc!

Én is onnan tudom,mert a dokit kérdeztem,hogy miért érzem nehezebben a magzat mozásokat,és ekkor mondta.
Hogy a mellső falú lepénytapadás miatt.

zel!
Ez a szemét Tb.Te kis ügyi!!!!!!
Lakásátalakítás??
m. reni

Köszi Reni :D akkor ezek szerint neked is elöl van a lepeny?

Kép
Kép
jucmuc

Reni!
háááát tb szemét dolog, de nem hinném, hogy egyedül valami nagyokos aktakukac döntötte el, hogy 90 nap legyen. Gondolom azért kikérték jónéhány doki véleményét is. Különben meg a 90 napból már 36 le is telt. :lol: már csak a fele meg egy kicsi van vissza. A testvérek között is másfél hónap. Én meg most hirtelen megint kb 3 hónapnyi dolgot fogok a nyakamba venni. Csak hogy pörögjek, mert úgy gyorsabban múlik az idő. Nyugi, vigyázok magamra azért, de a boltot úgy kell elindítanom, hogy közben valakit be is kell tanítanom, hogy amíg nem mehetek vezetni tudja.
Lakásátalakítás? nem terveztük... Szerintem nagyjából rendben van minden. Ha pedig már velünk lesznek a kis klónok, és már mocorognak is, csak akkor fogjuk a szobájukat babaszobává varázsolni. De az biztos, hogy kisautós függönyt veszek! :lol:

Domo! Sajnos, vagy lehet, hogy szerencse is, de nem tudni, miért nem sikerült. ( sajnos,mert akkor tudnánk mit lehetne másképp csinálni, szerencse, mert senki nem okolhatja magát a kudarcért) A Dévai doktor szerint minden a legnagyobb rendben van most is, és az nagyon megnyugtatott. Tudod jól, lehettek volna ciszták is, vagy akármi. Tudod, lehet, hogy furán hangzik, de ha az volt megírva, hogy ezek a kis embriók nem életképesek, akkor inkább most történjen így, mint esetleg pár héttel, szívhanggal később veszítsem el őket. Csak hát sajog a lelkem... Most is.

Kép
Kép
Kép
zel

zel, működési engedély? Mennyi idő az 30-60nap?
Akkor nem neked passzolom el a könyvet. Valaki más nem szeretné, nem kérek érte semmit?

kicsiboris, köszi remekül vagyok. Szeretném már én is a babaszobát tervezgetni, de 1 hónap múlva okosabb leszek. Hátha nem várat sokat magára.

mágnes, azt hiszem elmaradtam valahol? Találtatok lakást valahol máshol, vagy eladjátok ahol most laktok?

katata, szorítok, de semmi okosság nem jut eszembe. Sajna tudom milyen vacak ez a fajta várakozás, ill. ez az inszemnél még egy fokkal nehezebb is talán. Róka nem költözött be?
bbilona

domo, háát már sok papírt beadtunk, de ezeket csak most kérték hétfőn, Tudod ez a Gyámhivatal, eddig meg a TEGYESZnél voltunk, de az írt egy levelet a Gyámhivatalnak, hogy javasol minket szülőnek, azok meg sokmindent újra kérnek, csinálnak, de már legalább látszik a vége. :wink:

Kívánok neked jó forró fürdőt, esetleg egy kis ugrálókötelezést, hátha meglep a Mikulás este!
bbilona

Zel!

A szakiknak bizti igazuk van.
Mindjárt itt az idő,olyan hamar eltelik az idő!!! :wink:
Mi is gondolkozuk rajta,hogy egy bababizományit kéne nyítni :wink:
Én is szeretnék ilyen kisautós függönyt :lol:

Bbilona!

Ez a fránya kötelező dolgok :shock:
Én szerettem volna megvenni annak idején azt a könyvet,de debrecenbe nincs már rég!! :twisted:
Tessék beizzitani az ismeröst!! :lol: :lol:

Jucmuc!
Igen :lol:
m. reni

Sziasztok!

Sajnos nincs sok időm olvasni, még mindig nem vagyok mindennel kész és egyre jobban szorít az idő. Most már én is érzem, hogy közeleg. Szombaton kezdődik a 37. hét addig mindenképpen ki kell húznom, mert nem akarom, hogy levigyék őket a koraszülött osztályra. Napközben jól vagyok és úgy érzem, hogy van még időm, de éjszaka eszméletlen erős jóslófájásokra ébredek, aztán meg nem tudok visszaaludni. Most a Zita szobájában festek a Zitával. Állatfigurás lesz, ha kész, majd teszek fel fotót. Egyébként jól bírom. Még mindig mindent megcsinálok. Etetem az állatokat, elviszem a Zitát oviba, főzök, mosogatok. Magam sem gondoltam volna. Tegnap találkoztam egy ikres anyukával, ő azt mondta ezidőtájt már mosogatni sem tudott. Csak feküdt. Drukkoljatok, hogy betöltsem a 37. hetet, remélem most tudok majd egy kicsit többet jönni. Csütörtöktől vendégeink voltak, és egyáltalán nem volt időm gépezni. Viszont voltunk aqvaparkban. Jobb mint kórházban feküdni, nem ? Kép
tamaranna

Tamara, hihetetlen a pocakod :lol: Remek, hogy ilyen jól bírod. Szurkolok, hogy betöltsd a 37. hetet, vagy akár kicsit többet is!

Ilona, egy kicsit sok ez a papírmennyiség :? De akkor most már csak 30 napot kell várni.

Kép
domo

Megvolt az inszem itthon vagyok, irányítom magamat az ágyba. Estére pezsgős vacsit tervezünk! :lol:

Kép
sapé

Tamaranna!

Elképesztő a pocid,nagyon csini vagy!
Nagyon jól bírod a gyűrödést,egy stramp csaj vagy :lol:
Igen is ki fogssz tartani 37.hétig még tovább is :wink:

Sapé!

De jó!Tessék hancúrozni apucival este :lol:
Én csinálok egy fini lepcsánkát jó fokhagymásan fűszeresen :lol:
Máris éhes vagyok!
m. reni

reni, mi az a lepcsánka?

tamaranna, én gőzerővel drukkolok. Eszméletlen nagy a pocakod, és klassz hogy ilyen jól bírod. Ügyesek vagytok ti festiteka figurákat a szoba falára, nagyon jó. Valami sablonnal?

kicsiboris, neked ez a könyv már szerencsére nem kell, én is úgy rendeltem.

domo, igen átrágjuk magunkat a bürokrácián, meg a pénzlevevős állami rendszeren és hamarosan beállhatunk a sorba, pontosabban a sor elejére, ha minden úgy alakul ahogy a mesében (ahogy megálmodtam).
bbilona

sapé, jó lesz az a pezsgő most :? :shock: Csak óvatosan, neked is jól jönne egy Ikrek jegyű ikerpár. :wink:
bbilona

bbilona!

Le reszelem a nyers krumplit,adok hozzá lisztet,tojást fokhagymát reszelve,majorannát,sót,borsót,pirospaprikát,vegetát.Kanállal kiszagatóm és olajban kisütöm!És ilyen dagi leszek mint micimackó!! Kép
m. reni

köszi reni, valóban nem tűnik egy könnyű nyári vacsinak, de biztosan nagyon fincsi.
bbilona

Kukuccs!

Katata!

Ha meghalt az örökös akkor örökölheti a gyermeke!!!Én ugy tudom!de azért kérd ki ügyvéd véleményét!!!! :wink: Már csak 6 nap!!!!

Most megyek mert nincs semmire ma idöm!Holnap majd belesek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bbilona! 15 nap, abból meg már csak 8 van vissza kb és itt az engedély. Tooood? Falurú gyöttem, itt ösmerünk mindenkit! Szóval így kicsit könnyebb, mert nincs olyan sok más, ami miatt tovább húznák az időt. Meg tényleg ismer mindenkit mindenki, és nagyon várják a nyitást, így rágyorsítottak a lányok rendesen. Mák.

Te Reni! Neked nem cuncisod lesz?! Neked nem királylányos függöny kéne? Vagy te is autómániás vagy? Mert nálam még simán belefér!

Sapé! Sok pihi, sok öröm, kevés pezsgő, sok pozitív szép gondolat! Kívánom, hogy sikerüljön!

Kata! Annnyiszor gondolok rátok, hogy csak na! Még a lábujjaimmal is szorítok.

Tamaranna! Váááááááóóóóó! Gyönyörű vagy! Hú de megsimizném a pocidat! Biztosan szerencsét hoz! Nagyon erős, vagány vagy, hogy ennyit tudsz még dolgozni is!

Kép
Kép
Kép
zel

Tamaranna!!! Ne már! Ez több mint ijesztő! Már úgy értem, hogy tök jól nézel ki, csak belegondoltam, hogy nekem is ekkora hasam lesz és megijedtem. De nagyon jól bírod és szerencsés vagy, hogy még mindig egyben vagytok. Drukk a szüléshez!!!

Katata! Szorítok neked nagyon! És Sapé neked is!!!!!

Zel! Jó, hogy újra itt vagy!

Magamról nem tudok mit írni, csütörtökön megyek UH-ra szívhang nézőbe.

Kép

Kép
kamilla306

Tamar,
isteni a pocid!!! Énisénis!!!! :D És tényleg klassz, hogy ilyen jól bírod.

Köszi a drukkokat, meg szorítást meg mindent Csajok. Már nagyon várom, hogy kiderüljön mi a helyzet odabent. Hát Ilonkám rókakoma még nem ért ide, de már remélem úton van! :wink:

Sapé,
szuper, hogy megvolt az inszem és hajrá pezsgős vacsi!!! :wink:

Nyunyi,
ez jó lenne, köszi,majd azért utána nézek még. Hogy vagy?Érzések?

Kamilla,
még hogy veled semmi???? Hiszen holnapután szívhang fog duruzsolni a füledben!!! :D
katata

Domo,
biztosan az a gyógyszer miatt nem jött még meg, amit a lusta tüszőre kaptál. Ezek az extra hormonok vagy mik, mindig megzavarják a ciklust!!! Szorítok, hogy végre megjöjjön már!!!

Pandus,
merre vagy? Minden oké???
katata

Hát, nem tudom mikor lesz időm beszámolót tartani nektek. Nagyon kemény két gyerekkel. Petyka nappal nem alszik, Gergő pedig éjjel :shock: , ráadásképpen olyan brutális mennyiségű tejem van, hogy még éjjel is fejnem kell,így hát mi kezdünk zombisodni. nem tudom mi lesz amikor apa visszamegy dolgozni. Főzésre tuti, hogy nem lesz időm. Nem tudtok jó minőségű, de olcsó kaja szállító céget.
Petyka egyébként, nagyon szereti a kistestvérét, egyenlőre nem féltékeny. Ha sír mindíg mondja, hogy vegyem fel, tegnap pedíg megkérdezte, hogy mikor fog vele játszani. Nagyon aranyos, csak ne lenne olyan átkozottul dacos és hisztis.
Puszilok mindenkit.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

kamilla, hú de jó nektek :D Hogy viseled az első napokat, heteket? Jól vagy? Kicsit bővebben is jelentkezhetnél azért :wink:

zel, hát az naccerű, hogy ilyen gyorsan mennek a dolgok nálatok. Barna köpenyt remélem nem felejtetted :wink: !

katata, már csak ötöt kell aludni :D Tudod mit, róka nem is kell jó lesz a várandosság anélkül is.
bbilona

Hol van mindenki???
katata

Halihó!

Most keltem fel.... :oops:

A múlt hetem kicsit nagyon szarul sikerült, volt hogy két nap alatt aludtam össz. 5 órát, ebbe beleértem a délutáni KO-t is. Ugye ott volt a hétfői nega teszt, ezt pedig megfejelte a család...... Nem akartak ők rosszat, csak minden hullám az én fejem fölött csapott össze. Így mnapirenden volt a kiborulás. Most alig győzöm kipihenni. Ha lehetne, a múlt hetemre csak egy gombot használnék: delete

Andi! Nagyon szívesen mennék segíteni! Csak laknál kicsit közelebb!!!!!

Bbilona! A barna köpeny folyamatosan eszembe jut! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
jól tetted, hogy kialudtad magad, az alvás csodákra képes a megújulásban!!! :lol:
katata

andi, úgy érzem kezdesz besokallni. Mi az hogy Petyka nem alszik? És Gergő, keveset alszik, vagy egyáltalán nem éjszaka? Micsoda zűrös gyerekeid vannak :wink: (csak viccelek) Azért szívesen megdajkálnám mindkettőt, biztosan nagyon aranyosak.

zel, hát várom is már nagyon a fotót, ahogyan állsz az üzlet előtt, boltvezetőhöz illően abban a barna köpenyben :D
Sajnálom nagyon, hogy ilyen vacak heted volt, nem is kell más csak az a boltnyitás, hogy belevethesd magad valami nagy kihívásba.

katata, szerintema többiek elmentek együtt babakocsit venni :D
bbilona

Ilonkám,
hát akinek már ilyen "problémákat" kell megoldani...
Te hogy vagy? Úgy igazán!!! Szóval nyugodtan panaszkodhatsz is!!! :wink:
katata

Végre megjött! Mondjuk ilyen kevés, lassan jövő és semmi fájdalom: nekem még nem volt. De ezt annak veszem, ma elkezdem a szurit. (doki azt mondta, ha két órája csepeg, az is jó)

Zel, unokahúgod jutott eszembe, hogy van a pici?

Kamilla, akkor csütörtökön gyere :lol:

és Kata, te hogy vagy? érzések? vagy inkább ne is beszéljünk róla?

Kép
domo

domo, mi a szuri? Biztosan a jó sok fincsi hormon az oka, mert ugye minden rosszban van valami jó.

katata, de kedveske vagy :oops: :D Mióta nem kell orvoshoz járni kifejezetten jobban vagyok, de.......ha arra gondolok hogy esetleg nem lesz vér szerinti gyermekem hát megszakad a szívem. Erősen bizakodom, hogy az örökbegyermekünknek lehet a maga egyszerű módján kistesója, és nem kell újabb tortúrát végicsinálni. Egyszerűen nem vagyok elég bátor a lombikhoz, még ha az lebeg a szemem előtt, hogy az első sokaknak sikerül akkor sem. Aludni sem tudok rendesen annyira várom már hogy mi történik velünk a határozat után, akkor sokminden eldől majd. Ha kell összeszedem magam és nekivágunk a lombiknak, de most is olvastam egy lányról akinek 5,5 hónapra gyermeke lehet és nincs benne bunda :roll: Hátha.... :roll:
Na kellett ez neked?
Ne keseredj el, nemsokára te is turkálhatsz a gyerkőceidnek valami jó kis ikerbabakocsit :wink: ! És mindjárt ott állunk képzeletben fölötted és izgulunk értetek a szülésnél. :D
bbilona

SAPÉ, KATATA:
Péntek az inszemem időpontja, drukkoljatok hogy rendben menjen.. :roll: van 2: 17-18-as méretű pöttyöm, meg 1 kisebb.. :)
majd 2 hét múlva meglátjuk, gyereknyi méretűek-e :)

DOMO:
Próbáltam dokibácsival megbeszélni, de akkor mondta hogy a 6 az kötelező, ezt mostmár a nőgyógyim is megerősítette. Most úgy állok, hogy jó lenne máshová átnyergelni. A pénztárcám kezdi megsínyleni a cuccost.

SAPÉ:
Az a baj, hogy egyáltalán nem nézem körül a témában...Kicsit lazy vagyok. Örülnék neki ha lenne valaki aki segitene megtalálni a sárga téglás utat..

BBILONA:
fel a fejjel? Próbálom magam győzködni.. Most minden esetre bizakodom, aztán majd a sors eldönti.
Mi az a BMC? Szeretném valahol máshol folytatni ezt a haccacárét akár itt...(bár remélem nem lesz rá szükség)
Hogy miért járok oda? Jó kérdés.. Csak ez az 1 hely van amit ismerek ebben a témában, leszámítva a KAÁLIT Ha nem ajánlották volna akkor valszeg még mindig otthon ülnék a kanapén és várnám hogy egyszer csak jöjjön a baba...

Remélem a 4. inszem tényleg szerencsét hoz mindannyiunknak akik most 4esek :) félreértés ne essék: A TÖBBIEKNEK IS DRUKKOLOK ÁM!!!! csak aki most a 4.nél jár az most konkrét sorstárs.. nem igaz? :)
Egyébként a párommal beszéltünk egy nagyot, és arra jutottunk, hogy a 4. után nagyszünetre csengetnek, és pihi következik. Nagy lelki helyrehozommagam kategóriában, úgyhogy kicsit le fogok valszeg maradozni.. Vagy jövök 1 zebrás hírrel és akkor minden megoldva. :D

Egyébként tgaláltam 1 nőgyógyászt, (sajna nem volt, és elég ég voltam utoljára) és aaaaaaaaaaaaaaaannyiraannyira jó volt vele beszélnio. Elmondott annyi mindent, hogy zsongott a fejem. Végre azt éreztem, hogy 1 doki törődik végre velem...

Pusszantás

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Gigus! Drukkolok!

Kép
Kép
Kép
zel

Köszönöm! :D

gigus

gigus, tetszik a hozzááláásod, bár ez annyira nem fontos. A tüszőméretek nem túl nagyok, de kicsiborisnál is így volt, úgyhogy semmi pánik, kicsi a bors de erős. :wink:

BMC= Budai Meddőségi Centrum (János kórház), hering effektus, hosszú sorban állás, kedves orvosok, nővérkék, futószalag stb. Nekem ezt a helyet és a Káli-t ajánlotta a nőgyógyász akihez akkor éppen elsodort a szél.
Nem kell az 5. hozni fogjátok a statisztikát, és nézegethetjük 2 hét múlva a zebragyűjteményt meglásd! Szurkolok :D
bbilona

Ilona!
Hát, valóban nem egyszerűek a gyerekeim, bár a kicsinél ez még normális. Petyka a délutáni alvást hagyta el teljesen, amikor viszont Gergő alszik, éjjel pedíg a kicsi szenved egyfolytában. Sajnos úgytűnik felcseréli a nappalt és az éjszakát. :?
CSak reménykedünk, hogy hamarosan felveszi a rendes ritmust, mert így amikor az egyiktől aludhatnánk a másik van ébren és fordítva. Tiszta szívás.
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy Gergővel könnyebb, mint annakidején Petykával volt.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona,
nekem meg öribaba nem jöhet szóba, nem tudom mennyi kudarc kell, hogy a férjem azt mondja, oké,vágjunk akkor abba bele. Szerintem sosem fogja azt mondani. :( Pedig gyerek/ek nélkül nem tudom elképzelni a jövőmet. Nektek meg majd, amint meglesz öribaba, jön a másik magától!!! :wink:
katata

Gigus,
drukkolok nagyon. Jók azok a tüszők, mert még nőnek addig!! :wink:

Andi Drága,
az első pár nap, pár hét kemény, de aztán biztos alszik már Gergő esténként többet és akkor végre ti is szuszókálhattok kicsit. Délutánra nem tudtok valakit, aki Petykával lenne és ti aludnátok egy kicsit??
katata

Domo,
nem vagyok jól, nincsennek jó érzéseim csak mensi patik a homlokomon. :(
katata

Rakok egy táblát.
Olyan sokmindenki el van tűnve!!!!

Kép
katata

van egy elmaradásom! :oops:

Kicsiboris! Édesszívem! Visszamenőleg

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kata!
Dévai doktor asszisztense egy kis tündér. Ő mondta, (amikor kicsit sírtam uh után..) hogy nem szabad elkeseredni, mert ez a kudarcérzés rányomja a bélyegét a következőre is. És akkor jön a nekem úgysem sikerülhet, és annyira beleéljük magunkat, hogy bazi nagy gátat fog építeni.... Tehát! Fel a fejjel, csak pozitívan. A patik lehetnek a szétdöntött hormonoktól , sőt a komasszonyom akkor lett nagyon pattanásos, amikor a kislány a pocijában volt.

hadd meséljek valamit, de ígérjétek meg, hogy nem nevettek ki :oops: Amikor a beültiről jöttünk haza, becsuktam a szemem, és elképzeltem, hogy két kis poronty van a pocimban. Rögtön két kis mosolygó arcocska jelent meg. Aztán minden nap beszélgettem velük, mindent meséltem nekik, de nem énekeltem, mert az nagyon rossz hatással lenne.... Aztán kb 7-8 nap múlva csak egy arcocska jelent meg, majd lassan kezdett elfordulni. Nagyon kértem, hogy maradjon, néha felém fordult és szomorú volt. Majd hiába hívtam......

Kata! ha esetleg módosítod a táblát, köv lombik novemberben lesz!!!

puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

KATATA!!! Feliratkozhatoooook???? Lécccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)
Itt lenni adatok:
Név: Gigus, vagy Olgi, amelyik jobban esik.
Kor: 30 de 31 már közelebb szóval közeleg
Hova jár..: Most Forgács intézet, de ez változó tényező lesz...
Inszem száma: eddig 3. most a 4.: 21.péntek :)
Lombik: Na ott még nem tartok.
Gyermek: none
Plusz info: hááát ide mit írhatok? Vagyok. Vagyunk. Van 1 Zolim. Ő a férjem. :) Most vasárnap pont 1 éve :) jójóó tuuudom nem ilyet kell ideírni. :D
És köszi a drukkot, én is szorítok neked!! Nagyon!
BBILONA: ma megkaptam a tüszőrepi szurit, úgyhogy már látom a sárga téglákal kirakott út végét! :D

gigus

Gigus! grat az évfordulóhoz!

Domo! A kishúgom egy tündér! Már fürdettem, pelenkáztam.. Kényeztettem. Megígértem neki a csúszdát, aminek legalább két végén lehet csúszni. Nem tudom milyen az, de neki tetszett.... Vigyorgott.

Kép

jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Drága Zel,
köszi, ari vagy. De tudod milyen nehéz... :?
Dehogy nevetünk ki, nagyon megható, amit írtál, ami történt. Az első beültinél én is beszéltem hozzájuk, símogattam, jó kis zenét nyomattam nekik, most már nem mertem,mert múltkor nagyon kikészített a negatív vérvétel. :?
katata

Gigus,
beéeraktalak a táblába, de most nem rakok fel újat. Legközelebb már ott leszel!! :) Ja és mióta próbálkoztok?
katata

Pandus,
irgum-burgum hol vagy?????????????? :roll:
katata

Kata,
Nagyon aranyos vagy hogy hiányoltál :D nem vesztem el csak tegnap megszületett az unokahúgom Réka Panna :D ott voltam a nővéremmel végig én vágta el a köldökzsinórt. Ma is megyek be meg holnap is a kórházba így nem nagyon leszek gép elötte majd hétvégén elolvasom kivel mi törént. Neked meg mennek a ragacsok naponta nem felejtem ám el :wink: Ő Réka:

Kép
Kép

Zel,
Nagyon édes baba :D
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Eltüntem de vagyok!!!!Ügyintézés ment ,az a kö... elmű kiküldött 270 ezres követelést,2005 évre,mert hogy állítólag nem tudták leolvasni az órát 2006 ,ban,azzal fenyegettek tegnap hogy ha nem fizetek ki 100 ezret pénteken reggel 8 kor kikapcsolják az áramot!!!!Beszéltem ügyvédemmel,intézi a dolgokat de a 100 ezret ki kell fizetnem akár jogos akár nem,mert az elmű mindenképp kikapcsol pénteken!!!!Kifizettem de az ügyvédem nem hagya annyiba!!!!Jó napom volt,tegnap,ugy görcsölt a hasam délutánra!!!! :shock: De vére estére elmúlt!!!Néha szurkál,de elviselhető! :roll:

Kicsi Sapém!!!

Kihagytam,Gratulálni téged!!!!!Mikor lesz eredmény???!!!Drukkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!! :wink:

Domo,Gigus!

Hajrááá inszem!!!!!!Na meg a szurik!!!!! :wink:

Ámúltam bámultam,ezek a gyönyörű babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Istenem de szépek!!!!!!!!!!!Kis tündérek!! :P

Kicsi Katata!

Biztos nem azért jönnek a rügyek,mert nem sikerült!!!!!4 nap és eredmény!!!Biztos sikerült!!!Nagyon drukkolok neked!!!Ne agyalj a patikon!!!Terhesség elején nekem is kijöttek!!!Elötte nem is volt szinte patim az elsö 3 hónapban jártam folyamatosan kozmetikushoz!!!!Már a végén álltalány díjat fizetem nála! :lol: :lol: :lol: A kozmetikusom azt mondta hogy a hormonok hozzták ki!!!!!Nyugi Kedves!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!Kicsi mami! :wink:

Lányok!

Utrom melett megjöhet?????? :roll: :oops: Vagy az meggátólja?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?