Sziasztok!
Rengeteget irtatok,alig birtalak benneteket visszaolvasni.
Szirwen:Örülök,hogy semmi komoly nem lett a renni bevételéből,viszont az a csunya nátha ,jobbulást nektek!
Edit!Kriszta remélem sokkal jobban van,hála Istnnek én nem tudom milyen az amikor 38 meg 39 a láza a gyereknek,eddig megfázva sem volt,pedig én semmilyen gyógyszert nem adok neki megelőzésre.
Remélem ez még sokáig igy is marad.
A fogak azzal szenvedtünk ill szenvedünk a mai napig,de csak annyi,hogy fáj neki és amiatt nem alszik,láz vagy hőmelkedés nem kiséri.
Köszönöm a vonalzók dicséretét:-)
s.né Kati,Hát kész vagyok,hogy nem csinálta meg a dokid a rákszürést,az én orvosom ilyenekkel nem szarozik,amikor kértem akkor csinálta,hiszen fizetek neki érte,nehogy már Ő mondja meg hogy jövőhónapban érjek rá.Tudják,hogy egy kisgyerekkel nem olyan könnyű nőgyógyászhoz menni azt olyankor le kell passzolni.
Vagy van kinek vagy nincs.Szegénykém mehetsz majd ujra:-(
Etterke!Én ugy tudom minden megy előről onnan,hogy megszülsz,mivel az előző gyermek nem töltötte be a 2.évet.
Csak mindent ujra meg kell igényelned.
Legalábbis nekem a munkahelyemen ezt mondta a könyvelő csaj.Még a szülési szabadságot is elszámolják ugyanugy mint az elsőnél.Nagyon remélem,hogy ez igy is fog történni.
Nekem az összes papiromat a munkahelyemen kelett intézni,mert családtámogatási kifizetőhely is egyben,ezért gondolom,hogy tudják mit beszélnek.
Most nem lesz genetikai vizsgálat,mert mivel nem mentem visza dolgozni igy a szervezetem tiszta nincs tele vegyszerrel.
Egyszer ha megmutatja magát akkor megtudjuk a nemét.Zsákbamacska lesz a kis csipetkém
Majd meglátod mennyivel jobb hogy a család itt lesz a közeledben nálunk is ugy volt,hogy csak hétvégén jöttek,mert mindkét részről dolgoznak a mai napig a nagyszülők.
Kell is a segitség mert 2 gyermekkel biztos nehéz lesz,én már próbálok felkézülni rá testileg,lekileg.
Puszi mindenkinek