Új privát üzeneted érkezett!

Kép mosolyalbum Kép repülőket csodálva
Vendég

sehol senki :cry:
na feldobom egy kicsit a topicot két édes képpel :lol: :lol: :lol:

Kép Ákos 4 hónaposan Lelli macival Kép Szabi 2 hónaposan Lelli macival
Vendég

Sziasztok!

Beni nagyon cukorfalat!

Bala nagyon édes. Hát igen, nem lehet korán kezdeni az olvasást. Na persze a sörözést sem :wink:

Szabi és Ákos gyönyörűek! Mikortól lehet vinni a babákat úszni? Azaz mikortól érdemes?

mondókákhoz:

http://server.fotiu-bp.sulinet.hu/~siju ... edvenc.htm

http://mondoka.lap.hu/

Paramamik klubjába most én is becsatlakoztam :( Unokahúg kisfiának agyhártyagyulladása is van, én meg itt izgulok, hogy nem kaptuk-e el. Amint megtudtam, rohantam vele a dokihoz, aki megnyugtatott, hogy ilyen formán nem lehet elkapni... Könnyű azt mondani.

Teri

KépKépKép
pruci

Stellina, úr isten mennyire hasonlít Ákos és Szabi. Hihhhhhetetlen.

Kép
niki30

lányok merre jártok????? lassan kitöltök egy egész oldalt a képeinkkel :lol:

hát ez van, ritka alkalom, h tudok jönni, erre szépen egymagamban irogatok :cry: :cry: :cry:

jól van, én is megyek babázni
niki :D
Vendég

jajjjj de jó teri és niki itt vagytok :D
Vendég

teri, neked is köszi a mondókás lapokat!!!!! istenem, igy ismeretlenben is nagyon gyors felépülést a kisfiúnak!!!! hány éves? lehet tudni, h mi váltotta ki az agyhártyagyulladást? pici lelke, biztosan gyorsan leküzdi a vírust!!!!

a varsányi uszodába már 3-4 hónapos kortól vihetik a babákat babaúszásra. hogy mikortól érdemes??? hmmmm......hogy ákossal voltunk egy csomó kivizsgáláson, igy ortopédián is, ahol a főorvosnőnél rákérdeztünk, h mennyire érdemes korán elkezdeni ezt a babaúszást. ő mint szakember nem látja sok értelmét a csecsemőkori vízhez szoktatásnak. bőven elég ha ti nagy kádban pancsiztatjátok, aztán amikor már igazán tudja élvezni és értékelni, akkor az igazi. mi is igy látjuk, ákos imádja. mondjuk ő előtte ki nem állhatta a vizet. pl. 3 hónapos koráig nálunk olyan visítás volt fürcsi alatt, mintha disznót vágtunk volna. szabi a másik pólus: első alkalommal már nagyokat vigyorgott, egyetlen egyszer sem sírt. igaz ő kis rákocska, eleme a víz :lol:
szívem szerint vinném őt is hamarosan, mert imád lubickolni, de mint paramami félek a fertőzésveszélytől......igy megyünk amint megerősödött.
szóval sztem fontos figyelembe venni a babád habitusát is :lol:

NIKI, nem fogod elhinni, de a férjemnek egymás után mutattam ezt a két macis képet, és amin szabi volt, azt hitte, h ákos :lol:
pedig ott van az a két hónap különbség a képen ákos javára.....
életben amúgy nagyon különböznek. ákos ilyenkor még csak annyit kommunikált velünk, h " ÓÓÓÓÓÓ"
szabi pedig 3 hete "HÁGGGÖÖÖ, GEMMME......."
Vendég

Niki!Köszi a babaúszásos infókat!

Hát a kisfiú most már 7 hetes és amikor született a szülőcsatornában szedett össze egy jó kis vérfertőzést meg az agyhártyagyulladást.
A "jó" orvosokról meg annyit, hogy a szeme és a torka be volt gyulladva és ha akkor adnak rá antibiotikumot, akkor ez a két súlyos betegség nem jön elő. Tök jó...

Teri

KépKépKép
pruci

Egy pár kép Petráról:

Bezsákoltak...
Kép

Anyával:
Kép

Akkor is betömöm a számba a kezem...
Kép

Szeretek rágni, lkehet hogy hamarosan jönnek a fogaim...?
Kép

Ezek már megint hasra tettek!!! Pedig úúúúúúgy utálom!!!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

petra nagyon édes! kedvencem az anyás kép, meg az amelyiken a szájába töm mindent! irtó cuki!!

szabi meg ákos mint két tojás!! a macis képek a kedvenceim! niki hihetetlen érzés lehet h 2 ennyire szép kisfiad van! elképesztő!

mondókázás: van ringató ill tücsökzene minden műv.házban. nézzétek meg a honlapokat.

agyhártyagyuszi: bizony úgy tűnik az adott kórházban nem nézték a strepptococcus fertőzöttséget.- úgyanis akkor fertőződnek meg szülés közben a babák így. ezért jó h a jánosban erre nagyon igyelnek + kap az anya ill. szükség esetén a baba is antibiotikumot.

láttátok a fókuszban az új szülőszobákat? 3ban szép nagy sarokkád is lesz. igazán jól néznek ki! a szülészetisbe bemásoltam a linket, ahol a kisfilmben a végén látni lehet a félig kész szobákat.

nem akarok esőt brrrrr.

andi: jó hogy véget ért a kanapés sztori. hihetetlen mik vannak!

bala iszonyú édes! már nagyon nagy fiú, de még korai az alváselhagyás, nem? sokan oviban is még bőven alszanak. bár persze mindenki más..

samu is imád kavirnyálni a járdán marcsi lolo édes lehet! mihamarabb képet kérünk!!!

puszik
kerekpocak

Marcsi: köszönjük szépen a Szonja - Apa bókot! :D

Nelly

Kép
breeki

ja és szilvi: KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok.

Petra, Ákos, Szabi nagyon szépek!!!

Mi ez a mondókás őrület??? Mindgyárt én is megnézem... Én még csak az ecc-pecc, Öndön-dénusz, egy boszorka van... és stb... mondókákat nyomom Eszternek, de azt hiszem nekem is tágítanom kellene a már meglévő tudásomat. :lol: :lol: :lol:

Nelly: én homeobogyókat szedtem az allergiámra, de most valamiért mintha nekem is a torkom fáj és elkezdtem köhögni.

Csajszik adjatok tanácsot a szoptatós, beteg anyukáknak! Please!!!

Őrület. Feljöttem ide, megláttam az új név aláírásokat és én is rávetettem magam. Nagyon jó!!!!
Azt hiszem én is teszek fel egy képet:
Kép Kép

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Mégegyszer Sziasztok.

Elnézést az esteleges nyelvtani hibák miatt.

Megnéztem a mondókákat, nagyon jók, köszönjük szépen!!!

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!

Úszás:
Anno én is a hidegtől féltetettem Balát, s nem vittük. De most nyáron láttuk, hogy mégis csak vinni kellett volna anno. A mai napig nem volt még nagy vízben, csak a kádban, s abból is csak a kicsiben. A nagy kádtól tart. S ez lehet, hogy másképpen alakult volna, ha pöttömként elvisszük úszásra. Csak hát az az igazság, hogy mi sem vagyunk valami vizes alkatok (pedig rák vagyok), sőt, Apáék családjában mindenki víziszonyos, s úszni sem tudnak. Lehet, hogy a génekben is van valami etéren, s Balánk is örökölte? Én azért szeretném, ha megszeretné majd a nagyobb vízmennyiséget is, hisz a nászúton Apával igen csak paráztam, amikor elmentünk delfintúrára egy lélekvesztő ladikon az igazán csak nagy vízre, s mi van ha vízbe pottyan? No persze volt rajtunk mellény, de hát akkor is. Azért legyen az embernek valamennyi vízbiztonsága, mégha nem is lesz belőle olimpiai úszó. De ha bedobják a mély vízbe, akkor ne merüljön el mint egy baltanyél. Úgyhogy egyszer csak elkezdjük majd BAlával is, de így visszagondolva, legalább egy próbát megért volna a dolog, mégha hideg is volt az idő.

Mondókázás:

Most már nagyon sok helyen van, de kevés a jó. Mi már többet is kipróbáltunk, s egy vált be, viszont az szuper. Most volt 1/2 év szünet, mert a leányzó, aki tartja, most szülte a 4. babáját, s így egy kicsit felfüggesztette a zeneovizást, de Ő egyszerűen szuper. Szívvel lélekkel csinálja, s imádják a gyerekek. Kb. még egy hónapot kell rá várnunk, s újra indulnak a foglalkozások. Hogy hol? Solymár-Pilisvörösvár-Piliscsaba. De bizti, hogy Bp-en is van nagyon sok jó zeneovi/zenebölcsi/ringató/dúdoló/tücsökzene ..., de ha nem tetszik elsőre valamelyik valamiért, akkor nem szabad leragadni, meg kell keresni azt, aminek tényleg haszna van, s baba és mama is jól érzi magát a foglalkozáson.

Fakocka:
Én is hajkurásztam jóideig. Végül aWestenben vettük meg, nagy dilemmák közepette, mert nem volt valami olcsó, viszont Balának maximálisan bejött :), így megérte 8) Amin filóztunk anno, az az volt, hogy színes vagy natur legyen. A natur kivitelű több elemes volt, s olcsóbb, viszont ez gyermekbarát festékkel színesebb, vidámabb, és magyar :!: S bevált, hogy a színes mellett döntöttünk. Így a színekkel is lehet játszani, s ez most külön leköti Balát.

Hopsz! Mennem kell, Bala felsírt!

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Köszi lányok!!!

Csak gyorsan pár sor:

Csatlakozom én is a képáradathoz, mostanában Maja ezt az érdekes pózt veszi fel. Bagoly lesz belőle???? Hm.

Kép

SNiki: először én is azt hittem, ugyan az a két baba. De hihetetlenül hasonlítanak egymásra. És a macira is. :wink: :wink: Gyönyörű fiaid vannak ám!!!! Nem kéne majd egy lány is??? :roll:

Teri: csuda helyes kislányod van. Nekem is az anyás a kedvencem, meg a zsákos. :lol: Édesen tudomásul veszi a bezsákolást. Kis puszilni való pofikája van.

MLAndi: de szépek vagytok együtt!!!!!! És milyen csudi jó rucijai vannak Eszterkének. Annyira csajszi!!! Farmer ruci, nem semmi!!! Anyuka meg csak úgy sugárzik a büszkeségtől. Jó hallani felőletek néha, no és persze látni. :wink:

Zsófi: hogy bírod??? Mármint babanet nélkül? :wink: Olyan sokat voltál a nyáron, hogy most hogy ritkábban vagy, szinte üresnek hat a topic. :cry: :cry: Férjed és a suli??? Biztosan élvezi nagyon? És a tanítása, elkezdődött már?? Hogy vagytok??

Niki: kép a kics Emmácskáról??? Amin mondjuk valami nagyon csini ruciban van, és nem éppen a lábával van elfoglalva?? :lol: :roll: :wink:

Zsóka: tényleg eltűntél. Ugye nincs gond??? Hiányzol ám te is, hiszen te is topiclakó lettél!!! :lol: :lol:

És valahány név a naptárban??? (Marcsi után szabadon) :wink: :lol: Merre vagytok?????????????

Szép napot Mindenkinek, Puszi:

Kép

Kép
b79andi

Teri: Nagyon édi Petra! -nekem is az anyás kép a kedvencem, olyan arcocskát vág mint aki azt mondaná "hát igen anya imád, de hát ez természetes, ez jár nekem" :lol: Látszik hogy nem szeret hason lenni, bezzeg szájbatömködni mindenfélét azt igen! Csak nem jönnek máris a fogacskák?

ml Andi: Fú de csini csajszis rucija van Eszternek, nagyon gyönyörű! A közös képen is nagyon szépek vagytok. Látszik hogy büszke kismami vagy! Jót mosolyogtam a mondókákon amiket említettél, mert olyan lányosak és ismerem őket, de hát Beninek eszembe sem jutott ezeket mondani.

Andi: Maja milyen izomos!! Tényleg tornász lesz! Tök kis helyes!! És mi az a szakirodalom mellette? Én találtam a környéken zenebölcsit és vasárnap megnézzük mert pont nyílt nap lesz. Én Zuglóban lakom, ha érdekel majd elmondom milyen volt.

Fatima, Zsu: majd nektek is elmesélem milyen ez a Bosnyák térhez közeli mozgásstudio. Megnézzük a baba-mama tornát és a zenebölcsit vasárnap. Persze ha érdekel titeket.

S/Niki: köszi a könyv ötletet. Már meg is rendeltem. Az úszást pedig eddig is úgy gondoltam hogy várunk jövő tavaszig, de most már biztosan eldöntöttem. Akkor már betölti Beni az első évét és jobb lesz. Meg azt is olvastam valahol, hogy a búvárreflexnek vissza kell fejlődnie az a természetes, tehát ezért kár pár hónaposan kezdeni.
A két fiad tényeg olyan mint két tojás. Két csodaszép tojás! :lol:

Építőkockák:

http://www.fakopancs.com/fakopancs.php?gl=epit
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80028929

Ilyet vettem ajándékba egy kolléganőm kisfiának és imádja:
http://www.gemklub.hu/termek/jatekszer+fa_jatekszer+babel-torony.html

És pár jó tanácsot is találtam a vásárláshoz:

* Azt a játékot, amelyen vagy amelynek a csomagolásán nincs feltüntetve a megfelelőségi jelölés ne vegyük meg!
* Figyeljük a korcsoport jelölést! A 3 év felettieknek ajánlott játékot ne adjuk oda a kicsiknek, mert veszélyes lehet a számukra. A veszély forrása leggyakrabban a kis méretű elemek, amelyeket lenyelhetnek, belélegezhetnek.
* A fajátékok sima felületűek legyenek! A szálkás, durva felületű elemek felsérthetik a gyerek kezét.
* Ha kisebb gyereknek vásárolunk fa építőkockát, részesítsük előnyben a natúr fából készültet a festettel szemben. Egy gondtól megszabadítjuk magunkat, nem kell aggódva figyelnünk, ha a gyerek a szájába veszi a játékot, hogy lejön róla a festék vagy sem. Ha a festék kioldódik a nyálba, bekerülhet a gyerek szervezetébe és veszélyeztetheti az egészségét.

Kép
viky30

A fakopáncs oldalán a többi terméket is érdemes megnézni, mert szuper jó játékok és dekorációk is vannak!

Kép
viky30

Sziasztok!

Sajna tegnap megjött Marci kaki-eredménye: campilobacter tenyészett ki :cry: ,így most egy kemény antibiotikum kúrát kap a fiatalúr. A hasmenés még mindig megvan :( , viszont legalább már az étvágya jobb,ma majdnem a szokásos főzelékadagját ette ebédre.

A képek egytől-egyig szuperjók, minden baba és anyukája csodaszép.

A fakopáncs játékok tényleg nagyon jók, nálunk ami fajáték, az tőlük származik :wink: .

Andi, Marcsi köszi a hiányolást!

Majd jövök még,puszik

Kép

KépKép
logi

de jó h vagy megint zsóka!!!

andi: én mindig olvaslak ám titeket, csak nyáron még samu 2x aludt- most meg csak egyszer. ilyenkor én is alszom. :oops: :oops: :oops: :oops: megint sokat fent van éjjel- dumál nyuszog (nem sír) így én is. ezért 9 körül este gyakorlatilag elájulok. ált. nem tudok aludni délután se, de azért próbálok. amikor meg samu fent van, nem hagyja h a géphez üljek- jön és a lábamra pakol ezt-azt. meg hát ahogy kel uzsi és megyünk a játszóra.

de azért sztem a 2316 hszmmel még mindig elég jó helyen állok...
:P :P

ESZTER NAGYON SZÉP KISLÁNY!!

MAJA PÓZA HIHETETLEN. LEHET H GUMINŐ LESZ??

A "LOGI GYEREKEK" ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) MEG TÜNDÉRIEK MEGINT!! irigylem borcsa kardigánját..!!

mondókázás: smau ki nem állhatja. nálunk így max a kerekecske domocska megy. a többinékl azonnal elvonul. viszont vmi táncházat kerítek majd, mert tegnap pl volt kolompos koncerten d.e. apájával a momban és imádta. minden ilyen eseményen az első sorban ropja. most konkrétan a szinpadra is felmászott. ahol megörültek neki és befogták szőlőt sutulni... majd kapott kolompos cédét. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Édes marcikának sok-sok gyógyító pusziiiiiiii! hol szedhette össze ezt a fránya bacillllllust? :cry:
ákosnak is volt egy másfélhétig tartó napi 4-5 hasmenéses időszaka, de nála neg. lett a székletvizsg. eredménye. igy szerencsére maga le tudta küzdeni az ismeretlen nyavaját! mégegyszer JOBBULÁST A CSILLAGSZEMŰNEK!!!!

TIMI, VIKI:
köszi a fajátékos tippeket!!!!! timi remélem, h nektek is nagy örömötök lesz a könyvben, majd okvetlen számolj be a tapasztalatodról! akkor tavasszal indul az úszás, csudaklassz lesz, majd meglátjátok :lol: teszek is fel még egy úszásos képet :lol:

szabi már nagyokat cuppogtat a kiságyból....igyekszem még jönni!

pusziiiii
niki
Vendég

Kép a nagy szörfös Kép hoppsz ugrás a karikába Kép az első számú kedvenc: a CSÚSZDA :)
Vendég

csak egy gyors Zsókának: tudod írtam, h. Laurának is campilobakter borzalma volt aug-ban, amikor nyaraltunk ! viszont Laura nem kapott rá semmit :shock: , csak átvészelte.
nekünk bevált hasmenésre a dokinő által aljánlott HIPP ORS répalé+rizsnyák, gyógyszertárban kapható.

jobbulást Marcinak és sok gyógypuszi !!

úgy látszik betegségekben egy húron pendülünk sajna, Rota, Campilo.. na meg a laza ízület. minden finomság.

majd jövök én is még később, valszeg este.

puszi mindenkinek

Marcsi

KépKép
alon

jajj, maja eszméletlen hajlékony. sztem profi jógás lesz belőle :lol:
samu pedig a nagy táncos......istenem, annyira édesek ezek a minimanók. ákos is ahogy jár-kel a házban, ahogy risza-miszázza a kis popsiját, tegnap is sírtunk a nevetéstől csabimmal a kis magánszámától!

na most már tényleg megyek, mert szabinak lassan nem lesz elég a kis ujjacskája :oops:
Vendég

Sziasztok!!

Én is itt vagyok ám, olvasok is, de írni már sokszor nem bírok...

Julika pörög ezerrel, na meg persze én is, így ritkán tudok jönni. De hiányoztok ám :oops:

Marcsi Laura nagyon ügyi ahogy jár!!! Bölcsihez mennek a drukkok!!!

Szilvi és mindenki aki képeket tett fel: nagyon cukik a babák!! Olyan gyorsan megnőnek, és az ember elfelejt milyenek voltak kicsinek.

Zsóka Marcinak jobbulást!!! Ha vége az antibiotikumnak adj neki élőflórás joghurtot az helyrerakja amit az antibiotikum tönkrevág.

Timi
Bala már nagyon nagy fiú!!! Ahogy beszél!!!

Nálunk most ez a projekt megy, Juli már rengeteg szót tudna mondani de nem akar. Ha elfeledkezik magáról, olyanokat mond :shock: Csak nézek. De mikor mondom neki hogy akkor ismételje legyen szíves hogy elhigyjem mit mondott, csak somolyog magában.
Most megint nagyon nagyon jó és könnyű vele, alszik, eszik, játszik, egész nap nevet, huncutkodik, szóval most nagyon jó korszakunkat éljük.

Jövő héten kezdődik a suli nekem, de már várom :wink:

Edusék??

Zsófi? hogy bírod a 2 gyerkőccel???

babaúszás: én nagyon szeretek úszni, de az uszodáktól írtózom, és nem vagyok róla meggyőződve hogy egy pici babának (asszem 3 hónapos kortól lehet vinni) ez feltétlenül jó, mikor otthon mindent forralunk-fertőtlenítünk neki. Majd megtanul úszni ovis korban, otthon úgysincs medence :roll:

mondókázás: www.ringato.hu itt csomó info van akit érdekel!!!!

na lépek, este még leszel ma, reményeim szerint.

Puszi mindenkinekk, akinek nem írtam annak is!!

Klári
Kép
ganti

lányok! samunak a felső ínyén hátul kijött vmi, de nem az ínyen hanem oldalt. a rágófogak így jönnek???? és csak egy db rece van egyelőre (????) v vmi eltévedt fogacska??

HELP!!!
kerekpocak

Zsófi ne ijedj meg, én már olyat is hallottam, akinek a szájpadlásán jött ki fog, aztán szépen a helyére talált, magától.
Várj amíg jobban láthatóan nem jön ki, aztán még mindig lehet orvosoz szaladni.

Egyébként a rágófogak nem egyszerre jönnek, hanem először kis rece, vagy fogcsúcs és szép lassan a többi része, utoljára a közepe.

Klári
Kép
ganti

Kép
kerekpocak

Zsófi, igen ez a rágófog lesz!! Marcinak is így bújt ki, először csak az ínye egyik oldalán láttam a recét. nagyon cukki Samu--micsoda összehangolt öltöztetés, u.olyan a zokni mintája mint a felsőnek :lol: :wink: .

Niki, tüneményesek a fiúk!! ..és tényleg olyanok,mint két tojás. Látom Ákos rettentően élvezi a pancsizást. Gyönyörű kislegényke :wink: . Ilyenkor Te otthon vagy Szabival?
Ezt a bacit összeszedhette a játszótéren, udvaron vagy a fene tudja hol. :roll: Mindenesetre elég fránya egy kórság. Mondjuk még mindig jobb,mint a rota-vírus, annál szörnyűbb fosatós betegség szerintem nincs is,Borcsi nagyon megszenvedett vele :cry: .Erre legalább van célirányos kezelés, arra viszont semmi.

Marcsi, mi is kaptunk hipp répa-rizsnyák koktélt, de Marci nem hajlandó meginni. Képtelen vagyok beleerőltetni. Kap helyette répafőzeléket.
Érdekes,hogy nem kaptatok antibiotikumot, pedig ez a baci csak így ölhető ki, nekünk 7 nap múlva újra kell vinni mintát és ha még mindig hordozó lesz Maci(még ha nem is megy a hasa), valami más gyogyót írnak fel neki. Ja, és Borcsinak is kell tenyésztést vinni, pedig neki semmi baja sincs :shock: , de lehet hordozó. Csak azt nem értem, hogy ha ő lehet hordozó, akkor mi is, nem?? :roll:

Klári, köszi a tippet!! Antibio kúra mellett is lehet adni joghurtot? vagy felesleges,mert a jó bacikat is megöli a gyógyszer?

puszi

KépKép
logi

Zsóka szívesen! De nem akartam okoskodni, remélem nem úgy vetted :wink: Mellette is lehet, nem öli ki a jókat, csak nem tudom az ebben a helyzetben mennyire okoz esetleg plusz hasmarsot (tejtermékek, stb). A Danone Actimel a legjobb szerintem, már ilyen baciszempontból. A tejsavbacik felzabálják a gonosz Marcipocibántó bacikat. :lol:

Klári
Kép
ganti

Klári, dehooogy!! Sőőt, örülök,hogy írtál!!! :wink:
Actimel nálunk nagyon menő, Borcsi napi kettőt megiszik :shock: , Marcinál még nem próbálkoztam, de majd most...hátha ízlik neki.
Bár lehet,hogy várok,amíg teljesen elmúlik a hasmenése.
Édekes,pl húst nem szabad ennie most, de a tejtejmékre nem emlékszem,hogy tiltólistás lenne :roll: .

KépKép
logi

nem akarok hülyeségeket írni, de amikor samunak hasmenése volt akkor szigorúan tejtermékmentes diétán kellett tartani. persze ez lehet h más.

klári, zsóka köszi!!
kerekpocak

Megkérdeztem: egyelőre tilos a tejtermék (az anyatej mehet).

KépKép
logi

köszi Zsófi. :) :wink:
logi

SZiasztok.

Timi: Mi sűrűn járunk Solymárra (szüleim ott laknak), hol és mikor kezdődik ez a mondókás zeneovi?

Andi: Maján olyan jóízűet nevettem, nagyon cuki lehet... :D

Logi: szépek a gyerkőcök és a virágaid, csak nem tápozod őket?
És Borcsi kardigánja nagyon bejön: hol vetted???
Marcinak sok-sok gyógypusszancs!

Niki: Úgy látom a medence nagyon bejön neki!!!
Én még nem merem elvinni Esztert, félek, hogy megfázik és azt mondják, hogy a kislányok sokkal könnyebben elkapnak fertőzéseket.

Zsófi: Samu iszonyat aranyos, ahogy az építőkockák között csücsül, kis zabálnivaló!!!

A Rossman-ban akciósan adják a Játszógömböt, amibe különböző formákat lehet beletenni (készségfejlesztő játék). Én már megvettem... :oops:

puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Gyorsan, gyorsan gyorsan hess, hess,
[quote="ganti"]M írta:gantiarcipocibántó bacik

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majus már a pociban is hihetetlen műveleteket csinált, gondoltam is hogy tornász lesz. De azt nem gondoltam ám komolyan. Mi lesz belőle.... :lol: :lol:

Zsóka: buborák fújó!!!! De klassz!!! Marci elkapta? Vagy már nme dől be ilyeneknek? Azért nem is látszik rajta, hogy beteg.

Zsófi: látod, nő a kisfiad! Egyre kevesebbet alszik, mert már olyan nagyfiú!! Ledőlt a torony??? :cry: No sebaj, majd épít másikat. Samu nagyon rászokott erre az éjjeli dumára. Azért aranyos lehet, de én sem bírnék tőle aludni az tuti.

Klári: minap találkoztunk egy hasonló korú babával mint Julika, és én elképedtem, hogy milyen nagyok már 21-22 hónaposan. Mert hát látom Julikát, de azért élőben teljesen más. És mindent értnek, csinálnak, kommunikálnak. Hihetetlen nagy lányod van már. Hiszti-miszti szabadságra ment?? :lol:

Megyek, mert Majus pelus nélkül van, és már biztosan minden csupa csupa .... :lol: :lol: :lol:

SNiki: mostmár tutira mi is fogunk járni úszásra, de csak ha már ilyen nagyok leszünk. Ákos hogy élvezi!!! Meg kell zabálni. Nekem is a csúszda lenne a kedvencem. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Viki: Majus dr Spockot olvas. :wink: Megnéztük a piros popsira mit ír. És milyen jól gyűrödnek a lapjai, és milyen finomak!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

MLAndi: akkor visszamegyünk a rossmanba. Most voltunk, végre sikerült kiváltanom a hippes kuponom. :lol: :lol: De mehetünk vissza úgy látom. Köszi az infot. :wink: De jó, hogy ilyen sokat vagy mostanság! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: látod próbállak behozni a hsz-ekkel. :wink: :wink: :lol: :lol: Lehetetlenre vállalkoztam. De akkor is hiányzol ám, úgy megszoktam, hogy mindig vagy. :wink: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Jaj, csak nem tudom abbahagyni, mindig eszembe jut valami.

SNiki: mi gyorsan meg is vettük a könyvet, tényleg nagyon jó. Köszi!!!! Már én is untam a játékainkat, de ebből újabb ötleteket tudunk meríteni. Tetszik.

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

MLAndi! Nagyon szépek vagytok a képen Eszterkével! Annyira ismerős vagy nekem, csak nem tudom honnan.

Maja nagyon kis cukika! Borcsi baleina mellett van egy tornászlány is, na meg egy úszó Ákos... Kész sportos babák vannak itt!

Marcinak millió gyógypuszi a pici pocójára! Nagyon aranyosak Borcsival!

Samu meg építésznek készül ahogy látom.

Mindenki nagyon szép!

Mi mára úgy tűnik megfáztunk mindketten :roll: :cry: :roll:
Petra kapja az oscillococcinumot 3 napig, én meg szedem a coryzaliát. Legalábbis a gyógyszertárban ezt engedték :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Nagyon szépséges minden baba!

Stellina, ez jó, apa összekeverte a fiúkat, hihi:) Annyira látszik a 3. képen, h. Ákos élvezi a pancsit. Egyem a kis szivét. Olyan cukik lehetnek. Mi is megyünk, csak még nem dőlt el hova. Ami jó, az messze van (budán).

Petra nagyon édes!

Andi, jó, h. jössz. Úr isten de nagyon jó rólatok ez a fotó! Eszter annyira cuki, milyen nagy már! Már hiányoztok nagyon!
Gyógyulj meg jövő hétig nekem és akkor várunk titeket. Telcsin egyeztetünk, oks?!

Maja a kifordulóművésznő:) Drága:)

Marcinak gyógyulást mielőbb. Na de már étvágya van, helyes.
Borcsi kardigánja nekem is bejön.

De jó, h. Laura ilyen jó kislány.
Klári, majd elkezdi utánadmondani....

Mindenkinek szép estét!

Kép
niki30

Sziasztok!

Pruci: nem lehet, hogy a szülés felkészítőn láttuk egymást???

Niki30: Egyre szarabbul érzem magam, sajnos, nem tudom, hogy mi ez, reggelente már szédülök és irtó sokat alszom. Olyan mintha ha a szervezetem próbálná túltenni magát az allergián vagyishát mostmár nem is tudom, hogy min.
A torkom állandóan fáj, kamilla teát iszom citrommal. Remélem Eszterke nem fogja elkapni. Tiszta letargia vagyok. :cry: :roll:
Na, mindenkinek jó éjszakát.
Holnap jelentkezem!!!
Ja, és próbálok pozitív is lenni ám!!!! :D

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

m_l_Andi: Látod, hiába kérjük, nem segítenek nekünk.
Én voltam tegnap a házi dokinknál, aki az oscillococcinum-ot, és torokfájásra a homeogene 9-et ajánlotta. Azt mondta ha 3 nap alatt nem leszek jobban, akkor menjek vissza, mert akkor keresnünk kell valami antibiotikumot amit szedhetek szoptatás alatt.

Nelly

Kép
breeki

Nekünk eseménydús napunk volt ma! Voltunk ortopédián, és 4 hónapos korunkig hordanunk kell terpesz pelust, és ma fürcsinél először hátról hasra fordult Szonika!!! :D Holnapra, vagy holnap utánra talán már a 2. fogacskánk is kibújik az ínyünkből, mert már nagyon látszik, és nagyon érzékeny neki.

Nelly

Kép
breeki

Andika, szegénykém, gyógyulgass!
Holnap csörgök rátok!

Nelly, Szonjának gratulálok az átforduláshoz. Jó korán produkálta, ez igen:)
Terpeszpelus, ühüm, nem baj az, ha kell, hát kell.
Mi is két hónapig dupla pelusoztunk.

Kép
niki30

Sziasztok.

Húúú, Nelly, nem semmi a kis Szonja!!! Gratulálok hozzá, és hogy már nő a fogacskája is!!!! :shock: Ezt hívják Táltosnak????
Van itthon nekem is olyan homeogene 9, akkor én is beveszem. Mit mondott napi hány db?
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Aha.próbálok avatar képet módosítani, de úgy látom még nem sikerült!!! :oops:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Na, talán most???

Mlandi