Sziasztok!
Úszás:
Anno én is a hidegtől féltetettem Balát, s nem vittük. De most nyáron láttuk, hogy mégis csak vinni kellett volna anno. A mai napig nem volt még nagy vízben, csak a kádban, s abból is csak a kicsiben. A nagy kádtól tart. S ez lehet, hogy másképpen alakult volna, ha pöttömként elvisszük úszásra. Csak hát az az igazság, hogy mi sem vagyunk valami vizes alkatok (pedig rák vagyok), sőt, Apáék családjában mindenki víziszonyos, s úszni sem tudnak. Lehet, hogy a génekben is van valami etéren, s Balánk is örökölte? Én azért szeretném, ha megszeretné majd a nagyobb vízmennyiséget is, hisz a nászúton Apával igen csak paráztam, amikor elmentünk delfintúrára egy lélekvesztő ladikon az igazán csak nagy vízre, s mi van ha vízbe pottyan? No persze volt rajtunk mellény, de hát akkor is. Azért legyen az embernek valamennyi vízbiztonsága, mégha nem is lesz belőle olimpiai úszó. De ha bedobják a mély vízbe, akkor ne merüljön el mint egy baltanyél. Úgyhogy egyszer csak elkezdjük majd BAlával is, de így visszagondolva, legalább egy próbát megért volna a dolog, mégha hideg is volt az idő.
Mondókázás:
Most már nagyon sok helyen van, de kevés a jó. Mi már többet is kipróbáltunk, s egy vált be, viszont az szuper. Most volt 1/2 év szünet, mert a leányzó, aki tartja, most szülte a 4. babáját, s így egy kicsit felfüggesztette a zeneovizást, de Ő egyszerűen szuper. Szívvel lélekkel csinálja, s imádják a gyerekek. Kb. még egy hónapot kell rá várnunk, s újra indulnak a foglalkozások. Hogy hol? Solymár-Pilisvörösvár-Piliscsaba. De bizti, hogy Bp-en is van nagyon sok jó zeneovi/zenebölcsi/ringató/dúdoló/tücsökzene ..., de ha nem tetszik elsőre valamelyik valamiért, akkor nem szabad leragadni, meg kell keresni azt, aminek tényleg haszna van, s baba és mama is jól érzi magát a foglalkozáson.
Fakocka:
Én is hajkurásztam jóideig. Végül aWestenben vettük meg, nagy dilemmák közepette, mert nem volt valami olcsó, viszont Balának maximálisan bejött
, így megérte
Amin filóztunk anno, az az volt, hogy színes vagy natur legyen. A natur kivitelű több elemes volt, s olcsóbb, viszont ez gyermekbarát festékkel színesebb, vidámabb, és magyar
S bevált, hogy a színes mellett döntöttünk. Így a színekkel is lehet játszani, s ez most külön leköti Balát.
Hopsz! Mennem kell, Bala felsírt!
Puszi mindenkinek: Timi