Sziasztok!
Köszi lanyok
!
Boga, szerintem felejsd el a Suttogot! Az alvasrol szolo rész szerintem tele van baromsagokkal, ne foglalkozz vele! (a csucs a felvesz-letesz modszer sztem
). Ami jo tanacs szted azt fogadd el, a többi meg le van tojva!
A masik, hogy ez a könyv a legtöbb anyabol azt az érzést hozza ki, hogy mindent rosszul csinal, ez meg csak hülyeség lehet!
Sztem inkabb Ranschburg Jenö, Vekerdy Tamas meg ilyen könyveket nézegess. Van még a Picik és kicsit (Penelope Leach), ami nagyon jo (de draga, 8500 Ft
, lehet kérni karira vagy szülinapra
Viszont jo dundi könyv). Ujabban ezzel viszem le a nyomast, ha sok a göz a fejemben
Elolvasom és rajövök, hogy nem egy ufoval van dolgom.
Vince olyan 6-8 honapos kora körül kezdett el cicin elaludni, ez egészen 18 honapos koraig tartott (amikor abba hagytuk a cicit). Teljesen meg voltam rémülve, h hogyan fogom erröl leszoktatni, össze-vissza paraztam. Mikor elöször kimaradt nem volt SEMMI!
Leraktuk az agyba és kész!
Ugy elaludt, mint a sicc, gond nélkül, azota sem hianyolja. (Szerintem joval hamarabb is abbahagyta volna, de nem probaltam).
Annyibol béna, hogy nem tudsz elmenni este moziba, stb. Bar attol is függ, h mikor fekteted. De egyszer ugyis kinövi!
Vanda, kakilasi rekord
Andi005, én sem ismerem a dokidat, sajnalom! Nem lehet, h egy masik korhazbol került at a II. nöire? Sok ilyen van allitolag mostanaban. Akkor lehet érdemesebb a régi helyen érdeklödni (babaneten belül gondoltam
).
Dina, remélem a talin beszélsz majd nekünk finnül egy kicsit, nekem nagyon tetszik, vicces nyelv
sakkkapakkanak! (na jo megyek egyet pihenni, ram fér
)