Sziasztok! Hát nekünk már megelőlegezett szocpol se jár, olyan vénecske a férjem!
Mondjuk nem is igazán esélyes, hogy építkeznénk, vagy új építésűbe mennénk, de ki tudja...
Dorka: cipő - sajnos mi elhoztuk az egyetlen 17-es méretűt, az is uniszex volt. A 18-as cipőik belső hossza 11,5 cm. A 17-es cipőé 11 cm, de az 18-asból van kialakítva (a bélését és a betétet úgy alakítják, hogy kisebb lábra is jó legyen, a talp és a felsőrész ugyanaz).
Pilla: a babát Lolo is mondogatja, de szerintem nála az nem tudatos... illetve a liberós zacsin lévő babának szokta mondani néha.
Most szólok, hogy ha pénteken esik az eső, sajnos mi se tudunk menni zeneházba, mert nem lesz kész a kocsim. Ha jó idő lesz, eltolom babakocsiban...
Nircee: azért olvastam, hogy Marcika más csajok fenekét fogdossa, úgyhogy ilyen csapodár pasikkal mi nem foglalkozunk, akármilyen jóképű lett is.
Tabati: amíg nem lövell be a tej (3-5. nap), addig folyamatosan cicin van a baba, és bizony nem biztos, hogy jóllakik előtejjel... nálam az volt, hogy egész este, valami 3 órán át folyamatosan szoptattam, de még mindig sírt, na akkor elvitték megteáztatni. (Szóltak előtte.) Én nem bántam, mert attól elaludt, aztán mikor hajnalban mentem volna érte, még mindig aludt édesdeden, mondta a csecsemős, hogy feküdjek vissza nyugodtan, majd hozza, ha megéhezik - és hozta is!
Aztán amikor már kezdett beindult a tejem, de még kevéske volt (akkor kezdték el mérni Lolo szopizásait, mert a 4. napon még mindig fogyott, és azt mondták, ha továbbra is fogy, akkor tápszerezni kell), szóval amikor elkezdett jól szopizni, de még mindig éhes volt 1 óra szopi után, akkor én kértem neki teát.
Úgyhogy összesen 2x kapott, de csak amikor tényleg szükség volt rá. Szerintem inkább kapjon, minthogy éhezzen, úgyis a szoptatás az elsődleges, és attól még nem lesz cumizavaros, meg ilyenek - Lolo amúgy sem olvasta a szakirodalmat, mert ő cumizott, cumisüvegezett első perctől, mégsem volt gondunk a szopival.
Most megint úgy érzem, hogy nem kell neki a tejcsi... de legutóbb is, amikor kijelentettem, hogy itt a szopi vége, akkor pár nap után megjött a kedve... azért a reggelit szerintem most már kiváltom, csak olyan egyszerű rögtön ébredés után cicit dugni a szájába, nem kell reggelivel pepecselni... néha még vissza is alszunk picit...
De ennek a jó világnak vége, mert ha csak ímmel-ámmal szopizik reggelire, nem bírja ki ebédig... illetve kibírja, de akkor felzabálja a teljes kajakészletet!