Sziasztok!
Bocs, hogy megint eltûntem
De nem szándékos! A frissekhez már írtam ma 2X néhány sort - ide meg hosszzabbat is szánnék, ha lenne egybe vagy 30 percem... De inkább írok több rövidet, nehogy aggódjatok
BMárti! Köszi
És olvasom folytamatosan ám - irígykedve a fogyás miatt
és dühöngve a doki miatt
- a sztoridat!
SZóval: CTG rendben, vérnyomás, pisi rendben
, a baba még nyugodtan üdülhet-nõhet a pocakban 2-3 hétig, mert jól érzi magát
- és én sem bánnám cseppet sem
TEgnap elkezdtem a málnelavélteát inni, hátha könnyíti a szülést. A hasam egyébként elég nagy, néha kényelmetlen, de többnyire nem okoz gondot - persze, ha nem kell cipekednem. Meg ha épp nem metrózok: tegnap reggel, mikor a csúcsforgban dokihoz mentem, a metrón senki sem adta át a helyet. Kb 2 megálló múltán megürült egy hely, ott, ahol 3 ember fér el. Odaevickéltem, hogy leüljek. Ült egy kpkorú nõ meg egy hasonló korú ffi, a két szélén. A ffi ffimódra széttárt lábakkal, épp nagggggyon olvasta a fontos metroújságot. Mikor leültem, rámszólt, hogy " Nem látja, hogy ezt a helyet nmem magára méretezték? Itt nemfog elférni!" Hát, azt hittem, ott helyben leütöm az esernyõmmel
Mondtam neki, hogy ha összébb csukná a lábait, vidáman elférnék és hogy nem gondolom fontosabbnak az õ olvasását, mint az én leülésemet - de sem õt nem érdekelte a dolog, sem mást
Végül is a lehetõségekhez képest kényelmesen ültem, nem voltam hajlandó az ülés peremén szorongani, hanem összébb nyomtam a lábát az enyémmel - de magától egy centinyit nem engedett át a helybõl!
Ármin: továbbra is édesdrága, mint mindig
, szerintem már nincs semmi baja (jártunk "gombológus"-nél
, bõrgyógyásznál: mindenhol mindent rendben találtak, csak a bõre nagyon érzékeny és ezért nagyon hamar csúnyán kiszárad, úgyhogy rendszeresen kell kenegetni. Egyre többet karattyol és beszél! Tnap mondtam, megyünk haza. Erre azt mondta: "haza" és miután majd leültem meglepetésemben, többször is elismételte, sõt, azt is mondta: "Haza, Apa!", majd itthon még Andrásnak is!
Valamint ilyeneket mond: "Hanga" "Zita" (ez esetleg "szita" is lehet, "Kata" - közelrõl nem ismer ilyen nevûeket!
Bár, lehet, hogy Hangára emlékszik!
SZila! Hanga nagy lehet a bilizéssel!
És én is mindig szívesen olvaslak benneteket
- ha ronda módon nem is írok mostanában sokat
ZSuzsa! Beusnak gyors gyógyulást!
BMárti! Picilacinak is!
Bogancsi! Hú, de jó sok szabi!
Tomi bölcsibe megy? És te? Mit fogsz dolgozni?
Akkor jöttök hétfõn Orczy-kertezni (avagy hozzánk, ha nincs kinti idõ)? Elméletileg még abszolút nagy hassal leszek látható!
Alvás-pizsi: eddig Ármin hálózsákban aludt, de néhány hete nem hajlandó, csak szenved benne, úgyhogy most én is body+pizsi+zokni-ban teszem le, ha hûvösebb van, ha melegebb, akkor egyrészes bodyszerû izé+zokniban, a takaróval már nemigen próbáklozom, mert reménytelen, hogy rajta maradjon
Múltkor a zoknijait is lehúzta reggelre, jéghideg tappancsokkal találtam rá
Andi! Mi van veletek? Ollllyan ritkán írsz, dacára a gyors netnek!
Pedig én is szeretlek ám titeket!
Cory! A másik topikban írtam AFP-ügyben, de itt is drukkolok! A pótzh-hoz is!
Laura! Kutyus miatt
Minden készen áll nálatko a babához? Romi mit szól? Te hogy vagy?
Na, most megint mennem kell, de jövök méééég
Márti+Ármin+
(37+2)