Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Livi!
Én nem csak kenőcsre gondoltam. Hátha tudna adni valami mást is... De nem értek az ekcémához, mert szerencsémre eddig ez a fajta ellergia elkerült. Helyette van a maradék kettő... :D
Biztos van valami értelmes módja, hogy megnézzék allergiás-e a csaj, vagy miért vannak azok a kiütések. A vérképes mérésről az én tüdődokim azt mondta nem a legjobb sajna... És a tejterhelést szerintem sokkal később is ellenőrizni kéne, mivel nem biztos, hogy azonnal kijön az allergia rá. Ádinak pl van olyan fűszer, ami csak 2 nap múlva üti ki a bőrén.

Mamacka!
Apukád jobban van???

Boscó!
Mikor lesz meg a vizsgaeredmény???

Kellemes utcsó napos napot nektek...

Húúúú, nagyon látszik, hogy itthon vagyok... :D:D Megint van időm irni... de még minidg nem nyeretem a lottón, igy marad a meló... :(:(

Eszter
Kép
Kép
vok

Meli és Edit:

Nagyon Boldog névnapot utólag!!!!!

Boscó:
na, mi a helyzet?? :wink:

Csajok:
Kellene már valami tali, nem?????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kukk :D

Én itthon egyedül, lányom bölcsiben, fiam suliban, apa meg elment elhozni a kocsimat :) Zabszem már a sejhajomban, este nekem kell kivinni Szentendrére :roll: Húúúúúúúú de be leszek sz@rva :(

Alizka a várttal ellentétben nagyon jól elvan a bölcsiben, nagyon szeretik a gondozónők, kedves, cukipofa, és ebéd után első szóra megy lefeküdni, és 5 perc alatt be is alszik egyedül :shock: :shock: :shock: Hogy ezt itthon miért nem tudja????? :roll: Már mondtam is nekik, hogy hétvégén is behordanám, ha nem baj :wink:

Livi: Nagyon durva lehet ez az ekcéma, jó lenne, ha mihamarabb kitalálnának rá valami hatásosat!
Tünci majd belerázódik a bölcsibe, hidd el, bár én se nagyon hittem anno Nancsinak :roll: Nálatok aztán nincs tökölés, hogy már ott is ebédelt :shock:

Babetta: Naaaaaa, ez így nem ér!!!!! 8) Utólag könnyű kimagyarázni :wink: Most te nem akarod, vagy apa nem?
Én már egy hete rágom (újból) Tibi fülét hármaskával, de nem nagyon hajlik rá :( Mondjuk nem szeretnék nyári babát, tehát még ráérek puhítani :)

Meli: Hogy vagy??? Hányingerre találtál már valami hatásos megoldást?

Melitta: Hajrá ház! :) Mi is szenvedünk a miénkkel, együttérzésem!

Húúúúúú, tudom nagyon gáz, de nem emlékszem másra az előző oldalról :oops: :oops: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde: Ha lesz, gyerek nélkül is elmehetek azért??? Vagy ... kiveszem egy napra a bölcsiből :)

Eszter: Nem is mesélted, hoyg sikerült végül a hitelt elintézni?

Annácska: Nem is tudtam, hogy már ilyen régóta rajta voltatok az ügyön :shock: Nagyon nagy titkolózás volt itt kéremszépen, nemcsoda, hogy ennyien meglepődtünk :) Jajjjj de irígy vagyok! :wink: :lol: Apa mit szólt?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde: Köszi érdeklődésed, tegnap reggelre megjött! :lol: :lol: Így még sosem örültem neki!

Vali: azért én nagyon kis fika vagyok hozzátok képest,én már a másodikat sem nagyon szeretném most bevállani, Ti meg itt a harmadiknál jártok! Minden elismerésem,le a kalappal! Hátha beadja kedvesed a derekát, és lehet újra Neked is pocakosodni! :lol:

Eszti: majd 3 hét múlva! Addig tanulgatok!De hogy mekkora hülye vagyok hogy nem angolból mentem! ÁÁÁÁ... Mindig hozom a formám! Lassan elkodolkodom hogy én már soha nem hozok egy rohadt jó döntést sem?:??????

Most ennyi voltam, holnap kezdjük a festést, úgyhogy ma összerámolunk!
Vigyázzatom magatokra, és a lurkókra!
Vendég

2 percre bekuksizok, annyira nem érek rá, mióta csak Natasával vagyok itthon.
Ráadásul tegnap történt vele egy nagy baleset, nem baj, ha nem írom le újból, csak bemásolom??? :oops:

Szóval tegnap nagyon szar napunk volt.
Mikor jöttünk haza, még ki se nyitottam a bejárati ajtót, Natasa eltaknyolt a lábamba, és ráesett Levente biciklijére, ami itt volt az ajót mellett.
Ordítás, vérömlés...stb.
gyorsan rohantam a kerti csaphoz, folyt a vér közben mint állat a szájából.
Utána kicsit feltérképeztem mire is esett rá egyáltalán.A biciklinek van az első kerék közepén 2 szar,amire a bmx-esek ráállnak, kb. 15-15 centis kőkemény fém izé, azt csókolta be a felső fogsorával.
Lejött a bőr a szájáról, tiszta kék volt a fogínye,ahogy ezt megláttam elkezdtem és is ordítani.
A szomszéd csaj fogorvosnak az adminisztrátora, fel hívtam gyorsan, aztán csak 13-tól rendelt, még akkor lefektettem aludni, aztán utána mentünk oda.
Szerencsére úgy tűnik, hogy nem lett(lesz) a fogainak semmi baja.
De baromi csúnyán néz ki szegény.
Annyira sajnáltam szegénykét, de az orvos hála isten megnyugatott.
Aztán ma bekukucskáltam neki, és a két felső foga közt, ami volt letapadás, tudjátok, amiről írtam(ami miatt voltam vele szájsebészeten)az is felszakadt.
Ez a probléma megoldódott.
Minden rosszban van valami jó.
Ezt már nem kell kimetszeni neki.
Most meg állandóan fertőtlenítgetem neki, meg kamilllázom
Ja, és nem cumizhat, meg nem cumisüvegezhet, nehoyg azok eltolják esetleg a fogait, ha egy kicsit mégis meglenne lazulva-.
Ez talán a legnagyobb gond, hiszen eddig cumival aludt el mindig..
Most kicsit szenvedett, de elaludt így is .

Taliban én is benne vagyok.
Olivérnek nagyon jól alakul az ovi, már ott is alszik, nagyon ügyes.
Eddig háromszor volt reggel hiszti, de ennyi belefér.

Tünde, olyan sokszor meg akartam már dícsérni a képeiteket, gyönyörűek. :D
És miért féltél a felhők fölött?
Én imádom :wink:

Vali, ügyi-bügyi Alizka :D
Puhítsd is apát, kell még egy gyekőc!!! :wink:
Edit :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (nektek is) :wink:
Edit, köszi én már jól vagyok, Natasa fikkantós még, meg most a szájával szenvedünk. :?

na, lejárt a mosógépem :roll: ,pá

vas

Boscó: Elsőre azt hittem, hogy a nyelvvizsga eredménye jött meg, de aztán visszaolvastam. Én úgy tudtam, hogy te szeretnél kistesót Fanninak, csak nálatok is apa van ellene :(

Ildi: Szegény Nati :( Nem csoda, hogy jól megijedtél. Én is totál ki tudok bukni, mikor valamelyiknek a szájából jön a vér :(
Az viszont jó, hogy a letapadás megoldódott :) De azért lehet, hogy én megnézetném azzal, aki korábban látta a szájsebészeten, nehogy valami rosszul forrjon össze neki a gyógyuláskor.
Lehet, hogy most egycsapásra végleg le is tudod szoktatni a csajt a cumiról :) Még egy gonddal kevesebb :)

Oli nagyon ügyes, jó hamar beszokott ő is :) Ezek szerint sikerült megoldani, hogy ne kelljen ebéd után rohanni érte ... ez neked is meg Natinak is sokkal nyugisabb így :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Boscó:
akkor megnyugodhatsz :D , mindenesetre "véletlenül" nem lesz senki terhes... :wink: (szerintem...)

Vali, Ildi:
tőlem babák nélkül is lehet tali, sőőt... :D
Én minden este kb. 8-tól ráérek.... :wink: :P
Egyébként hétvégén is lehet, csak kérdés hogy hol?
Nálunk is lehet!

Egyáltalán ki akar eljönni???? Csajok!!!?????

Ildi:
összeszorult gyomorral olvastam a történetet, ilyenkor mindenféle rémképek lejátszódnak bennem :(
Szerencsére, hogy nincs nagy baj!!!!!

Hétvégén voltunk vendégségben és Bettina leharapta egy vékony üvegpohár szélét, ott ültem mellette mégis megtörtént...
Nekünk is nagy szerencsénk volt, kiköpte az egészet és sehol nem sérült meg. Tiszta idegbetegek lettünk rögtön :(

Ja, én is csak most tudtam meg, hogy félek a felhők felett. Tulajdonképpn nem a felhő volt a baj, hanem olyan kihalt és meredek volt ott minden, 2 éjszaka szálltunk volna ott meg, de nem lehett volna semmit csinálni. A kocsi sem bírta túl jól a 45 fokos 6km hosszú emelkedőt...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde:én hogy nem szedek gyógyszert(a májam miatt), hanem a hurok van fenn, így megtörténhet hogy véletlen elmozdul, és véletlen becsúszik a tesó. :lol: De ez ritka szerencsére.

Ildi: Hú, borzasztó lehetett! Szegénykéim! Jobbulást Natikának!Jaj hogy sírhatott szegény!

Vali: szeretnék igen tesót, de csak Majd... Most nem. És Majd meg már lehet hogy a párom nem szeretne, mert öregnek tartja majd magát! Fogalmam sincs mi lesz! Azt se mondom hogy tuti lesz, azt sem hogy tuti nem lesz! Szóval érted? :wink: :wink: Majd lesz valahogy! :lol: De én legjobban majd akkor szeretnék ha majd Fannika már ovis lesz.Vagy már majdnem sulis :lol:
Vendég

Az esti gyereknélküli taliban benne vagyok én is. :) De még mennyire. :) :)

Ildi, uhhh, szegény Natika. :(

Edit, Melitta, boldog névnapokat nektek. :)

Nálunk kőkemény most az újraközeledés, délután képes egy órát is rajtam pihenni alvás után, simogatni, nézni, bújni. Aztán pedig folyamatosan egész nap megy a bújás, ha zuhanyzom, akkor is ott van az ajtónál. Volt olyan, hogy Peti behozta, és még vizes testemhez is hozzábújt. Húúúúú, kemény.... :roll:
Persze titkon kiélvezem. :)
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek már alszik a lánykám 8 óta! :D

Edit!
Igen, "kicsi" szünet, október végéig. Utána elvileg még karácsonyig kint lesz. Utána maximum még két hónapot, ha átengedik Londonba. Leeds-ben, most valami kórházat újítanak fel, és oda csinálnak lifteket, de annak a melónak tuti vége októberben, utána lehet, hogy ki se engedik. Ezért most lobbizik a londoni melóért.
Én úgy vettem észre, hogy unalmában, vagy ha álmos, akkor is vakaródzik néha. Persze azért bejátszik a tej. Csak most meg ott tartunk, hogy követeli a kakót, előveszi a szívószálat és mondja, hogy "Kaka, Kaka!" Merthogy az is kaka... :D Mint ahogy a pisi, a bili, a kaka, a büdös, a kilöttyent folyadék és a kakas is.

Vok!
Hát majd megpróbáljuk azt is valamikor. Most egyelőre a bölcsivel vagyunk elfoglalva. Dokira nincs időnk.

Tünde!
Én személy szerint a hétvégi talira voksolok. Hétközben max bébi nélkül megyek.

Vanillka!
Elvileg van egy tuti kencefice rá, de kétéves kor alatt nem adható. Majd lehet azt is kipróbáljuk egyszer. Tüncinek egész jól megy a bölcsi, így két nap után. :D Mi azért ebédeltünk ott, mert éppen ott voltunk, és a Margó néni látta, hogy kíváncsi a kajára. És ott ám eszik szépen kanállal, itthon meg belenyúlkál kézzel ezerrel!

Ildi!
A hideg kirázott, miközben olvastam! Jó, hogy nem lett komolyabb baja Natasának! Mi a csúszdát szoktuk leszájalni.

Szóval Tüncike egész jól bírja a bölcsit. Ma engedte a dadusnak, hogy bekísérje, adjon rá benti szandit, tisztába tegye. Aztán szépen kanállal husit evett! Itthon bezzeg kiköpködi a husit a kajából. Holnap már kilencre megyünk.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Vas Ildi,
szegény Nati!! Annyira sajnáltalak Titeteket, ahogy olvastam a sztorit. Jobbulást neki!
Tünde,
tali oké, részemről is. És melyik nap lenne? Hol? Van ötleted?
Vali,
csak nem vezetni fogsz? Mit? Klassz, hogy Alíz így csípi a bölcsit.
Vok,
hogy vagytok?

Szép napot!
angi79

Sziasztok!

Húúú, szegény Natka :( :cry: :cry: :cry:
Még a hideg futkosott a hátamon mikor olvastam.

Megjött a vérvizsgálat eredménye. Kicsit magasabb a fehérvérselytek(WBC) száma, mint a megadott max. érték.
Felhívtam a háziorvosunkat és azt mondta, h no para, általában a kisfiús várandós mamáknak nagyobb szokott lenni. Kiváncsi vagyok mit mond a nőgyógyász majd.

Most ha nem gond és megvan még a kisfiús anyukák véreredménye megnyugtatnátok, h így van ez???

Puszka
Vendég

Meli, utánanéztem, Olivérnél két helyen találtam wbc számot, az egyiken 9,04 volt, szülés után meg 13,8 (és 4,00-10,00 a jó tartomány)
Úgyhogy nekem is magas volt(de ez a szülés másnapján volt) :wink:

Hát, igen elég borzasztó volt,amikor láttam, hogy ömlik a vér a szájából, kb. egy óra múlva mertem belekukkantani, hogy mi a helyzet, és akkor láttam az agyonkékült, zöldült fogínyt.
na, akkor kaptam sokkot.
(előtte már láttam rémképekben, hogy belecsúsztak a fogai az ínyébe :shock: )
Akkor kezdetm el igazán bőgni, szegényke addigra lenyugodott, és nem zudta mire vélni, hogy én meg zokogok mellette.
(persze magamat hibáztatva, hogy kitöröm a gyerek fogait, mert az én lábamba esett el)
már arra gondoltam, lenyomok két felest nyugtatóként, de aztán rájöttem, hogy vihetem dokihoz, vezetnem kell, nem kéne :roll:

Szóval a baromi szerencsétlenség ellenére mégis szerencsés volt az esés, nagyon szépen gyógyul neki, ma megnéztem megint reggel, már nem olyan kék az ínye.
Hát a szája husa( :wink: ) belül az még tiszta seb.
Tegnap este meg akartam neki mosni a fogát, de vérzett, így most hanyagoljuk.

Köszönjük a kedves együttérző szavakat mindnekinek :)

Vali, és milyen kocsid lesz tényleg???
Vagy már meg is van, mi???? :wink:
És vezettél Szentendrére????????? :wink: :wink: :wink:

Tüncike, meg Aliz ügyes kis bölcsisek nagyon!!!
És Lívi, meg Vali, mikor kezditek a melót?????????

Na, akkor szervezzünk esti baba nélküli BULIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is benne vagyok!!
Már mondtam apunak, hogy én is kiruccanok egy estére valamikor :wink:
(már tudni akarta a részleteket, hogy mikor, és hol, és....stb :wink: :wink: )
kis kíváncsi :lol: :lol: :lol:

Tünde, azért a leharapott üvegpohár esete se semmi :shock:
Még szerencse, hoyg semmi baj nem történt :shock:

kakaszag+ bőgés (engem se hagy el mostanában Natus, itt ül mellettem a földön, és nyikog, )

csá
vas

Vas!
Én csak október 24-én kezdem a melót. Addig szabad vagyok, legalább tudok majd tanulni.

Ma már ott kellett hagynom a bölcsiben pár órára a lánykámat. Észre se vette, hogy eljöttem. Csak a Balázska ismerősünk igen, és elkezdett sírni, aztán a Tünci is, úgyhogy visszamentem. Aztán másodjára már eljöttem. Semmi baja nem volt, nem is hiányoztam neki, csak amikor összevesztek a játékon, akkor sírt, hogy anya-anya. De elterelték a figyelmét, úgyhogy nem volt gáz. Viszont a répafőzeléket nem szereti, úgyhogy itthon evett rakott krumplit, aztán ülve elaludt a széken. :D

Kép
szelivi

Nekem teljesen mindegy melyik nap este megyünk!!
Én kb. 8-kor tudok elindulni, szerintem ne teázóba menjünk... :wink: :)

Meli:
ennyire biztos vagy benne, hogy kisfiú?? :D

Szelivi:
nagyon ügyesek vagytok Ti is a bölcsivel!! :P
Előbb-utóbb minden gyerek megszokja a bölcsit is

Nancsika:
Veletek mizújs???

Ildi:
én még nem mondtam Petinek, de tuti ő is így reagál majd... :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Valami olyan helyre kéne menni, ahol lehet enni, inni is, van zene, de azért halljuk is egymást.
Na? Túl nagy igények? Ki tud valami jó helyet?

Én jövő héten nem tudok menni, de utána korlátlan mennyiségben. :wink:

Az időjárásjelentések szerint a szigeten 28 fok lesz jövő héten, végig napos, úgyhogy ááááááááálllat. :)
Vendég

Csajbuli lesz????? Hurrrrááááááá!!!!!!!!! Tök jó! :lol: :lol: :lol:

Tünde: Pohárharapás ... brrrrr :( A tesóm volt nagy üvegpohár "fogyasztó", de szerencsére sose lett baja. Csak ez volt a heppje, hogy kapásból leharapta a poharak szélét :shock:
Vince egyszer harapott el egy poharat, kb 3 évesen, ott recsegtette a fogai között. Azonnal hülyét kaptam, ott kiabáltam vele, hogy rögtön köpje ki. Másnap mentünk nyaralni, egész éjjel idegbajos voltam, hogy kell-e ügyeletre mennünk, de megúsztuk.
Alizzal EDDIG MÉG nem történt hasonló. Huhh ...

Boscó: A nagyobb korkülönbségben az a jó, hogy nincs az a nagy testvérféltékenység, és még segíteni is tudnak, önállóbbak. :) Fannika bizti kényeztetné a kistesóját :D
Na én is pont úgy vagyok, mint a párod, vagy most lesz kistesó, vagy sose, mert 40 évesen már nem akarok szülni :( Mindig az jut eszembe, hogy tök ciki lenne, ha nyugdíjas nyanyaként mennék az érettségi ballagására :?

Eszti: Húúúúúú Benyó nem semmi :) De olyan jó ez a "szerelem", nem? :wink: :lol:

Livi: Tünci meg már olyan, mintha mindig is bölcsibe járt volna :shock: Ti aztán ripsz-ropsz túllesztek a beszoktatáson :)
Egyébként Aliz is sokkal hamarabb beájul este, mióta bölcsis, pedig ott is alszik mindig minimum 2 órát. De hát ugye egész nap megy a zsibvásár meg a pörgés, hamar kifárad benne.

Angi: Jaja, vezetni fogok, sőt ... már el is kezdtem, tegnap délután óta már háromszor megjártam Szentendrét :) Tökre be vagyok ám f...va, de most minden nap megyek kicsit, hogy belerázódjak. Vettünk egy használt Toyota Yarist, majd azzal hurcibálom a gyerkőcöket isibe-bölcsibe.

Meli: A szavaidból úgy veszem ki, hogy nagyon fiút szeretnétek, drukkolok, hogy teljesüljön a kívánságotok :)

Ildi: Hú de szuper, hogy Natika szája ilyen gyorsan gyógyul :) Fogmosást hogy csináljátok??? Aliz még a fogkefét sem hajlandó a szájába venni :? Mikor látja, hogy én fogat mosok, akkor elkéri az övét, de csak rágcsálja a másik végét, a kefés részt még véletlenül sem kapná be :?

Én jelenleg már az összegyűlt szabijaimat töltöm, még ki kell számolnom pontosan, hogy hogy osszam be (van ugyi őszi meg téli szünet, akkorra akarok hagyni), de valszeg jövő hónap vége felé fogok ténylegesen kezdeni.
Addig még le kell zavarni a költözést is.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Évi: Na mi volt ma a Kaáliban???? Gondoltam rád, remélem minden okés! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi! Natikának sok-sok gyógymanót küldök! Szegénykém, hogy meg lehetett ijedve.

Vali! Mit csinálsz, amikor nem anyaszerepben tündökölsz és éppen nem a szabikat töltöd le? :) Mi is most bonyolódunk autóvásárlás-ügybe. :)

Meli! Nekem is rémlik valami... de nem emlékszem pontos értékekre. Drukk a kukihoz!!! :)

Tali: én is mérlegelem a dolgot, de nem sok reményem van rá.

Esztipeszti! 28 fok az szuper! Irigy-irigy szmájli...

Szép estét mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Bocsika, csak olvasó üzemmódban bírok létezni. :(

Semmi jó nincs velünk. :( Alex beteg folyamatosan. Konkrétan augusztus 16.-a óta taknyos. Kicsit elegem lett. Elvittük egy gégészhez este. Amilye be lehet gyulladva a bucijában, az be van, ahol lehet fiki, az is mindenhol. 2 napja hol lázas, hol csak hőemelkedés.Reggel viszem korházba a dokihoz, vesz váladékot, csinált tenyésztés, és célirányos antibika. :( Délután meg átmossák, meg pénteken, meg hétvégén, stb.stb. Melóban minden ok, bár nem viszem túlzásba. Konkrétan 2-3 napot bírok dolgozni 1 héten, mert a többit itthon vagyok Alával táppénzen. Kicsit jobban van, engedi a doki bölcsibe, 3 nap után megint kidőlünk. Eddig bírtam. Ha kell, akkor 3 hetet is itthon leszek vele, csak az a gáz, h ha vissza viszem a bölcsibe, akkor kezdődik az elején….
Szal olvasok, de írni…

Jók legyetek!
Majd próbálok jönni.

Szép estét, és a POCAKOSOKNAK meg szebbeket! ;)

Kép

Kép
nancsika

OFF Nancsi! Mi aug. eleje óta nyomtuk a taknyot és végre -kopkop- úgy néz ki, hogy vége. Gyógymanók Alának is. Én kakukkfű-kamilla főzettel kicsit hidegpárásítottam + egyfolytában szívtam az orrát sterimar-szívás-orrspray kombinációban, ez utóbbi antibiotikumos: bioparox. És sok-sok ezüstkolloid oldatot kapott, ami vírusölő. Különben minden közösségbejárónak ajánlom... Bioboltban lehet kapni, de ha nem találsz, anyukám forgalmazza és szívesen hozatok vele, ha szeretnéd. ON

Melitta

Kép
nyf

Melitta!
Köszi.
Jah, ma megint voltunk dokinál: Heveny gennyes középfülgyulladás. fazsa. Szépen jön a foga a gyerekorvos szerint... Felrobbanok????
(biobigyó érdekelne! Írsz pü-t a részletekkel?)

Köszike!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Nancsi,
millió gyógypuszi Alának!!! Elhiszem, hogy kész vagy... Én is az lennék. :cry:
Vali,
ügyi vagy a vezetéssel! Yaris jó lehet. :) Képzeld, nekem meg lejárt a jogsim. De ha most megújítom, vezetni is fogok, elhatároztam!!
Tünde,
az üvegharapás is ijesztő. Anyukám elmesélése alapján, én is ezt tettem anno. Aztán már csak vastag falú poharat kaptam. :) Bulira helyszín ötletem nincsen... Mondjuk minden attól is függ, hogy melyik nap lesz. Akkor október első hetében, hogy Eszti is ott legyen?!
Meli,
hajrá kisfiú! :)
Livi,
ügyi Tünde a bölcsivel! Cuki lehetett, hogy elaludt az etetőben. Biztos jó fáradt lehetett.
Ildi,
örülök, hogy javulgat Nati!!
Évi,
mi volt???

Nekem most tök jó a kedvem, mert hazajött Amerikából az egyik barátnőm. Már majd 1,5 éve volt itthon. És nekik lesz az esküvőjük jövő szombaton a keszthelyi kastélyban. :)
Lidivel járunk Helen Doronra pár hete és élvezzük. Meg Ringatóra is, keddenként. Ez is tetszik. A csiri-birit viszont hanyagoljuk, mert a foglalkozást tartó csaj nem igazán volt jó... :?
angi79

2 rohanás közt csak gyorsan ...

Melitta: Légyszi írj nekem is valami bővebbet erről az ezüstkolloidos izéről.
Aliz még nem beteg, de akikkel kezdtük a bölcsit már mind lebetegedett :( Szóval jó lenne valami erősítő.

Kösziiiiiiii :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Angi!
Köszi, már sokkal jobban. Hannának az orrfolyáson kívül semmi baja nem lett. Kicsit piros volt a torka, de az se volt vészes. Én beszedtem végre az antibikát, de még nem az igazi sajna.... :(
De jó, hogy ilyen sokmindenre jártok!!! :D A Helen cuccon csak angolt tanítanak?? Kíváncsi lennék azért, hogy hogyan foglalják le a kicsiket és hogy tényleg mennyire hatásos...
Olyan fura vissazállni tanítani. Az a legdurvább, hogy szigorodtam az elmúlt 1,5 évben... :D Nem gondoltam volna. És olyan nehéz keményen fogni őket, mert kijöttem a gyakorlatból. Viszont szeremcsére kaptam jó srácokat is. Így vannak kifejezetten élvezetes órám is. :D

Vali!
Ezüst kolloidot én is Melitta anyukájától szereztem. Én mindent kombinálok már... :D Van aloes first sprém, ezüst kolloidom és a már "megszokott" homeós szereim, mint oscillo, hepar sulfuris, echinacea, és az egyszerű c-vitamin. A kombináció ugye a betegség típusától is függ. Hanna szerencsére hamar gyógyul. :D
Mi volt ma a bölcsiben?
Hajrá költözés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Hitel végül ING-es lesz. Biztosítással egybekötött. Nem volt Ádinak biztosítása, így ezzel azt is megoldottuk. Már volt nálunk az értékbecslő is, most már csak az ítéletre kell várni. Kíváncsi leszek...

Nancsi!
Rúgd már seggbe azt az orvost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(
:evil: :evil: :evil:
Mennek a gyógymanók!!!!

Ildi!
Jajjjjj!!!!! Még olvasni is szörnyű volt!!!! :( Jobbulást Natinak is!

Tünde!
Nekem jó az este is. Én is kb 8 körül tudok elindulni, viszont, ha hétköznap lenne a bulej (kivéve péntek), akkor igen korán le kéne lépnem, mert ugye másnap meló... :(

Eszti!
:D:D Irigykedem a 28 fokért, meg a nászútért is... :D:D
Remélem jól fogjátok érezni magatokat! :D

Rólunk:
Hanna már nagyon lelkesen megy bölcsibe. Hiányzott neki. Olyan kis cukibogár volt, mert már kedden este Nono-zott, meg nénizett. :D:D És sajna Nono nem volt bölcsiben másnap. Remélem ma már volt, mert nem tudom ezt hogy rendezi le magában... még tegnap hazafele is folyton Nonózott a lelkem... :D:D

És IGGGEN! Sikerült vennem egy másik használt maxi-cosi ülést az ebay-en. Most 16,21 Euróért... :D:D:D:D Így mind a két kocsiban normális ülésünk lesz. Abban olyan kényelmesen elfér a kiscsaj. :D

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsi!
Bioparox gyógyszertárban kapható fújóka, amit lehet torokba és orrba is fújni. Nekem annó bejött. Arra már nem emlékszem,h ogy vényes, vagy vény nélküli...

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Ildi!

Szegény Natasa, jobbulást kívánok neki!

Meli!

Ezek szerint talán kisfiú? :) Drukklok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek :)

Nancsi!

Alexnek is jobbulást! Szegény manó...

Eszter!

Dobjál már lécci egy postacímet, és visszaküldöm a nacikat, oké?

Vali!

Nagyon kis figyelmes vagy, mint mindig. Köszi :) :) Szóval megjártuk a Kaálit, két vizsgálat vár még ránk, aztán ha minden oké, akkor novemberben kezdünk az inszemmel. Majd jövök drukkot kérni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok :)
Edit :)
Na ez nem szép tőled 8)
Ahogy ezt egy kedves ismerősöm mondaná: "tipikus női logika" :lol:
Előbb a következményt mondod és csak utána a feltételt :lol:
Öröm???? Hát szerintem nem lesz elragadtatva a 3 babótól De remélem idővel majd megenyhül :)

Melitta :)
Örülök, hogy haladtok az építkezéssel :) Majd jól megünnepeljük, ha készen lesztek :D

Livi :)
Ne izgulj, majd Tünde is beleszokik az új rendszerbe :)
Jó, hogy apa itthon van :) Gondolom Tündi is boldog :)

Vali :)
Klassz, hogy Aliznak tetszik a bölcsi :)
Nem volt titkolózás :) Már Peti megszületése után mondtam, hogy max 1-másfél év múlva szeretnénk babát, csak nem jött össze :)
Ne irigy legyél, hanem pocakos :lol: :wink: Apa nagyon boldog :D

Ildi :)
Aszta :shock: Szegény Nati :cry: Nem csodálom, hogy kétségbe estél :( Tuti infarktusom lett volna :(
Örülök, hogy Olivérnek tetszik az ovi :)
Lehet, hogy apa azért akarja tudni a részleteket, hogy kémeket küldjön ránk :D Sofőrködést még mindig vállalok :D Most úgy sem ihatok :wink:

Eszti :)
Ez a közeledés ismerős :) Petka most is a kezemben van és nem enged. Hétfőn délelőtt a kezemből nem tudtam letenni :)
Használd csak ki, mert hamar elmúlik ez az időszak :)
Hű, de irigy vagyok a nászút miatt :) Na gyorsan én is férjhez megyek :lol:

Tünde :)
Bettus is tud produkálni :shock: Nem maradt a szájában szilánk?

Nancsi :)
Sajnálom, hogy Alex beteg :( Ez sajnos jellemző az első időkre. Majd megerősödik az immunrendszere és akkor már jobb lesz :)

Évi :)
Örülök, hogy minden rendben volt a Kaaliban :) Hajrá.hajrá inszem :) Dóri cicának hamarosan kistesója lesz :D

Tali:
Benne vagyok, ha nem péntek este vagy szombat délelőtt van :)
Bárhol, bármikor, csak talizzunk már !!!!!!

Mi túl vagyunk egy kis aggódáson. Hétfőn Annamari hazafelé a kocsiban kétszer is hányt. Eleinte azt hittem, hogy csak elrontotta a gyomrát, de kedd reggel én is rosszul lettem, meg apa is. Egész nap a wc-n ültem és nem bírtam semmit se csinálni :( A gyerekeket még megetetni is nehezemre esett. Estére aztán jól be is lázasodta :cry: Tegnap már kutya bajom sem volt, gyorsan átment rajtam a vírus.
Remélem ettől a Manócskának nem lesz semmi baja :roll:

Rohanok a suliba :)
Puszi :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika: Mielőbbi gyors jobbulást Alexnek!!!
Hamarosan szerintem ránk is ez a sors vár :(
Munkahelyed hogy tolerálja a sok hiányzást?

Melitta: Ha ez a biocuccos megelőzésre is jó, akkor szerintem nekünk érdemes lenne beneveznünk egyre. Most kezdődött a taknyos időszak, hátha még megúsznánk ...

Angi: Dejó nektek, hogy megint esküvőre mentek! :) Lidit is viszitek?
Nem semmi, hogy mennyi "különórára" járatjátok a csajt :D Otthon is hallgatja a CD-ket?
Vince már 4 éves kora óta jár HD-re, hát nem tudom ... Mostanában inkább csak ökörködik a többi gyerekkel :evil:

Eszter: Köszi, ma is jól érezte magát a csajszi a bölcsiben, csak kezd féltékeny lenni az újakra, akiket folyamatosan hoznak beszoktatni :D Mondta a gondozónő, hogy Aliz nem igazán szereti, ha a többiekkel foglalkoznak, olyankor húzgálja el őket, nyafog, mindenáron ő akar a középpontban lenni :D

Gratula a hitelhez, az értékbecslő csak nem tesz már keresztbe!

Ja igen ... még valami ... nekem is van Aloe First-öm, kíváncsi vagyok hogy te azt hogy használod, mert eddig én csak külsőleg használtam. Köszi :)

Évi: Jajj de jó, az már csak másfél hónap :) Az én drukkjaimra feltétlen számíthatsz! :wink:

Annácska: Nem semmi, hogy ilyen kicsi korkülönbséget terveztetek! :shock: Akkor Peti születése után szinte azonnal ráálltatok a projektre? Huhh ... én sose lennék ilyen bátor :roll:

Jobbulást Nektek is! Remélem már mindenki jól van! Pocaklakó jó helyen van, tuti nem lett semmi baja :)
Mikor is mész dokihoz megkukkantani? :)

Húzok én is aludni, holnap megint rohangászós napunk lesz :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

TÜNDE: NEM KAPTAM PÜ-T!!!!!!!!!!!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nancsi, Vali! Megelőzésre is szuper, igen és Zazi imádja szájba spray-zve, úgyhogy nincs vele különösebb macera. Este írok egy zanzát a leírásából és felrakom.
Vali! Yaris? :wink: :lol:

Melitta

Kép
nyf

Melitta: Várom a litániát :wink: :lol:
Yarist szokom :) Ma volt az első olyan alkalom, hogy tudtam élvezni a vezetést :D

Többiek???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali:
sms-t küldtem, mert 2 napig nem volt net!

Nancsi:
szegénykém, nem egyszerű :(
Nekünk Patrícia volt ilyen, 3 évesen ment oviba, de 2 hónapig beteg volt, úgyhogy kihagytunk nála 1 évet. Anyukám volt vele, mert én is dolgoztam.
Gyógymanók!!!!!

Annácska:
szerencsére nem maradt szilánk a szájában, Peti újra összerakta a poharat, hogy megnézze mennyi hiányzik, de semmi... :)

Melitta:
akkor nagyon izgalmas most, hogy nemsokára költöztök!!! :P

TALI:
akkor 2 hét múlva szombat este????
másnap nem kell korán kelni senkinek!!!
Ötletek jöhetnek!!! Old Men's??? ott van csendesebb rész, kaja, pia, zene...

Apák meg nyugodtan küldhetik a kémeket... :lol:

Aztán meg rendezhetünk babás talit is valamikor!!!

Nálunk most Bettina taknyos, Dorina jól bírja az ovit, még nem let beteg.
Én is kezdem nálunk az Echinaceát, lándzsás utifüvet, teákat (kakukkfű, hársfa, kamilla, csipkebogyó)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Köszi, megkaptam :)
Hétfőn reggel intézem!

Holnap nagyszülőzni megyünk Szolnokra, apa azt akarja, hogy én vezessek, de nekem semmi kedvem a 4-esen gyakorolni a sok barom között ... brrrrrr :(

Vasárnap meg jönnek a debreceni nagyszülők + a dédi. Ez a hétvége sem a pihenésről szól majd ...

Szép hétvégét mindenkinek,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak végigsöpört rajtunk egy hasmenéses vírus, nemigen volt időm jönni. Nagyjából visszaolvastam, reagálni most nincs erőm. Hétvégén jövök.

Csak még annyit: ANNÁCSKA!!! GRATULÁLUNK!!! :D :D :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Babetta, Vali, Annácska!
Bizony, már az utolsókat simítom. Én szó szerint, mert négykézláb ápolom a padlót :roll: térdvédőkben... Rettenetes, de lelkes vagyok... Már felcsiszoltam, kifugáztam, már csak kenem. Ihaj, mekkora talit rendezek, ha egyszer bútorunk is lesz! :wink: :lol:
Babetta, egyszer átsétálhatnátok Levivel... mondjuk előtte csörgess meg.

Vali, Nancsi és bölcsisek (Livi, az ekcéma miatt lehet, hogy nektek is jól jönne): nem akarom szétoffolni a topicot, de itt a zanza: ezüst

Tényleg, Boscó! Mi lesz a mamád csigatésztáival??? Nyami... :wink:
Engem tényleg izgat az ügy.

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Tünde!
Én este nem tudok menni, mert nincs kire hagyni a bébit. :( Majd a baba+mama talira megyünk.

Vanillka!
Állítólag a lenyelt üvegre valami bevonatot készít az ember gyomra, és a szélesebb részét fordítja előre, így elvileg nem vág ki belül semmit. A férjem unokaöccse is lenyelt pár pohárszilánkot kicsi korában, és semmi baja a mai napig.
A mi dadusnénink azt mondta, hogy minden új gyerek sokk a már beszokottaknak, mert ha az új baba mamája ott lehet, akkor az övé miért nem? Szóval majd utána kezdődik az élet, ha minden baba teljesen beszokott.

Nancsi!
A bioparox asszem recept nélkül kapható, mert a férjecském is használja és ő nem nagyon jár orvoshoz. (konkrétan sose)

Annácska!
Apa már két hete elment vissza, de Tünci imádta míg itthon volt. Mostanában már hiányzik neki, más apájára is mondja, hogy apa-apa. Nekem meg ez nagyon rosszul esik.

Kövecske!
Nyugi, a babának nem lesz semmi baja, védve van a pociban! Nekem Tüncivel hasmenésem és tüdőgyuszim is volt és neki semmi baja nem lett.

Rólunk: Tüncike a hétvégén is korán kelt, pedig senki nem kérte rá. :D De azért jó volt, ma segített nekem takarítani, törölgette az üveget a szekrényen. De délben magától elalszik már. Remélem ezt a jó szokását megtartja. Aztán elmentünk egy teveklubos rendezvényre, de már nem jutott nekünk tevés torta, mert egy órával hamarabb megkezdték. :(

Pussz Mindenkinek!

Kép
szelivi

Sziasztok :)
Hát mindenki kihasználta a szép időt? :wink:

Vali :)
Aliz igazi nő :lol: Naná, hogy ő akar a központ lenni :D
Peti hozzátáplálásától próbálkoztun :D Nem tudom mennyire bátorság ilyen kis korkülönbséggel gyereket vállalni, majd egy év múlva elmondom :lol: :lol: :lol:
Bízom benne, hogy Pocaklakó nem sínylette meg ezt a lázat :roll:

Tünde :)
Peti nagyon ügyi, hogy összerakta a poharat :) Szerencse, hogy nem lett semmi baja Bettusnak :)

Melitta :)
Te egy hős vagy :D Az építkezés nem egyszerű, de azért gondolom arra nem számítottál, hogy neked kell végezned a befejező munkákat :wink:

Livi :)
Sajnálom, hogy Tüncinek apahiánya van :( Egyszer úgy is jobb lesz :)
Klassz, hogy ilyen nagy segítséged van :) Tuti később elveszítik ezt a képességüket, mert a lánykámat már noszogatni kell, hogy segítsen :D

Velünk minden rendben, teljesen egészségesek vagyunk. Érdekes, hogy Peti nem kapta el, pedig körülötte mindenki dögrováson volt :)
Na megyek még tanulni egy kicsit, amíg le nem ragadnak a szemeim :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Halihó!!

Na, Vali, neked kellett vezetni Szolnokig????
hogy ment?(ha igen) :wink: :wink:

Tünde, nekem jövő szombat nem jó, megyek Tokajba borozni :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg nekem jobban esne, ha hétközben taliznánk, ugyanis hétvégén tök tele van minden, meg tök hangos, meg én pl. jobban tudnék egy gyerek mellett másnap pihenni, mint + 2 gyerek meg egy apa mellett mondjuk vasárnap délelőtt.
Meg szerintem nem kéne nagyon zenés hely, (nagyon hangos), hanem valami kis szolid.
Pl. Liszt Ferenc téren vannak jó helyek, vagy akár Lancelot, Dzsugle café......stb.
keresgessetek a www.budapestietterem.lap.hu -n

Annácska, sofőrködést elfogadom,kösz, bár majd meg kell néznem mikor van az utólsó hév, vonat, vagy busz járat, mert haza is kell jönnöm valahogy. :)
és nem akarok kocsival menni :wink:
Anna, örülök, hogy megyógyultatok, hajrá tanulás :D

Tüncike a kis nőci, segít anyucinak :wink:
Én csajom meg rakodni szeret, olyan édes, ahogy abban segít. :D

Kis Natasának tökéletesen meggyógyult a szája.
pedig baromi ronda volt, tényelg gyorsabban regenerálódnak, mint mi :roll: :wink:

Évi, drukkolok én a novemberi hónapra előre!!!! :D

vas

Sziasztok!

2 hét nyaralás van mögöttünk. Korculán voltunk. Első 2 nap elég elszomorító volt esőben és két pulcsiban fagyoskodtunk. De aztán még kánikulai melegben is volt részünk. Heni rendkívül jól bírta a nyaralást. Jól evett,jól aludt. szófogadó volt és nagyon élvezte a pancsit. Szóval még én is tudtam pihenni!!

Megvolt a rezidens felvételi is. 52 jelentkeztek én a 10.lettem. Eddig minden évben az első 10-15 embert vették fel. Idén először a kórház bezárások, ágyszám leépítések miatt csak az első 4 ember kap lehetőséget.

Annácska!
Ez szuper hír! Szívből gratulálok!!!
Levelezőn tanulsz?

Ildi,
De jó,hogy nem maradt nyoma a kis balesetnek. Ijesztően hangzott!
Angi
Érezzétek jól magatokat a hétvégén.
Eszti!
Remélem jó időtök lesz. Jó,hogy a kis férjednek nincs komoly baja.
Livi,
Heni is 6.50 és 7.20 között ébred mostanában. Ehhez mi nem vagyunk hozzászokva!!! De legalább este korán elalszik.
Évi!
Drukkok mennek ezerrel!!!
Nancsi!
Nem irigyellek!! Jobbulást Alának!
Tünde!
Mi is pont így megpakolva indulunk el nyaralni. Mi lesz még később ha bővül a famili!!!

Elmondhatom,hogy mindkét gyerekem nagyon rendi.
Henci mostanában végigalussza az éjszakákat. A kistesóka pedig semmi de semmi hányingert,rosszullétet,fáradtságot nem okoz.
Csak az állandó farkaséhség jelzi,hogy Ő már van. Illetve nem tudom begombolni a nacijaim. Már a 9.hétben járunk.
Heni még kétszer szopizik, a déli és az esti elalvás előtt. Egyenlőre ezeket még nagyon igényli...

Olgo és Heni

Kép
olgo

Hát, lányok, ha ilyen passzív mindenki, akkor egy kis szösszenet Zazitól:

Simogatja az arcom és skandálja:
-Anya szája. Anya orra. Anya szeme.
Ekkor ért a szemöldökömhöz. Itt picit megállt, látszott rajta, hogy keresi a megfelelő szót, majd közölte:
-Anya bajusza!
És rettentő büszke volt magára.

:)

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!
Tényleg nincs nagy pörgés itt... :(

Melitta,
ez nagyon jó. :D Zazi a nagydumás. :)

Bölcsisek, kismamik,
hogy vagytok???
Vas,
a Liszt F. tér nekem is eszembe jutott. Ott jó lenne és tényleg ne péntek vagy 7vége legyen, szerintem. Többiek???
Örülök, hogy Nati jól van. :) Akkor leszokott most a cumiról ezzel a balesettel?
Vali,
esküvőre nem visszük Lidit, mert senki nem hozza a kollégáim közül a gyermekét. És amúgy nem neki való szerintem egy lagzi. Anyósék vigyáznak majd rá. Kiváncsi leszek mi lesz, mert most nagyon anyás. Ha elmegyek mindig mondogatja, hogy anyuci, anyuci. A CD-t hallgatjuk amúgy, tetszik neki.
Te vezettél Szolnokra? Hogy telt a 7vége? Ház?
Annácska,
tanulás hogy megy? Örülök, hogy vége a betegségnek!
Tünde,
Bettina meggyógyult?
Lidke,
Ti jól vagytok?
Mamacka,
apukád hogy van?

Mi a 7végén kihasználtuk a szép időt. Kint voltunk a Városligetben motorozni, játszani. Lidi olyan mostanában, mint 1 papagáj, minden szavunkat ismétli. Meg énekelget, amin jókat mosolygunk. :)

Ti adtok már Vigantolt?
angi79

Tényleg nincs nagy pörgés :cry:

Angi, én már adok Vigantolt(ha épp eszembe jut), bár eddig még gőzerővel sütött a nap(ma már nem) :?
Lassan nem kéne elfelejtenem minden este.
Akkor szerinted is inkább hétközbe kéne talizni???
Liszt F. tér ugye jó??
Foglalni kéne helyet, vagy csak úgy bemenni valahova?
Végülis ott van hely bőven, valahol csak van nekünk szabad asztal :wink:
ki jönne egyáltalán.
Eddigi jelentkezők:
VALI
TÜNDE
ANGI
ESZTI
ANNÁCSKA
ÉN

KI MÉG????
Edit?Jó régen írtál már te is :wink:

Melitta, jó duma :wink:
én csajom azt se tudná, hogy mi az a bajusz
(nem is látott még :wink: )

Olgo, 52-ből a 10. is nagyon szép hely.
(főleg, hogy eddig a 15. felvettek mindnekit)
Jövőre újra próbálkozol???

Angi, aha, akkor most Natasa le is szokott a cumiról. :)
Múlt hétfő óta nem adtam neki oda, az első napok kicsit rosszak voltak, mert nehezen aludt el anélkül, de most már simán megy az is.
Pár napig üveget se kapott(se cumisat, se csőröset), nehogy ha mégis ki lennének lazulva a fogai eltolja őket)
De a fogak stabilak, így az üveget visszakapta. :D

pusza
vas

Sziasztok!

Melitta!
Ez nagyon jóóóóóóóóóóó! :lol: Mi is pont a napokban beszéltünk róla, hogy most már kell venni egy "Aranyköpések" emlékkönyvet.

Angi!
Vigantol! Jó, hogy mondod! Nekem eszembe se jutott volna magamtól. :oops:
Köszi, jól vagyunk, csak a múlt hetünk sikeredett ilyen betegesre.
Miket énekelget Lidi? Keve még csak a Inta-aintát, meg mondókázik.

Olgo!
Farkaséhség ismerős! Én azt szeretem a legjobban a terhességben, hogy lehet lelkiismeret-furdalás nélkül egész nap falni. Nekem a 10. héten mindkétszer már látszott a terhesség, aztán pár hétig nem, és végül a 17. környékén kezdett nőni a hasam.
Nyaralás szuper lehetett! :D Képeket tegyél föl, ne csak én legyek, aki ezzel tölti az oldalakat! 8)

Ildi!
Natika balesete szörnyű lehetett! :cry: Nem csodálom, hogy bepánikoltál! :cry: Jó, hogy ilyen gyorsan rendbejött! Én egyébként úgy tudom, hogy a szájban lévő sebek mind 8 napon belül gyógyulnak. Egyszer találkoztam egy kislánnyal, aki elesett, és leharapta a nyelvét. Visszavarták neki, és az is gyorsan rendbejött.

Livi!
Köszi! Hasmenés miatt nem is aggódtam, csak vacak volt.
Tünci milyen kis házias! :wink: Rég láttam róla képet! Tehetnél fel párat! Olyan sok foggal vigyorgósat is, ha lehet rendelni! :wink:

Nálunk:
Holnap bizonytalan időre költözünk Apóshoz! Valamit szereltek az utcában a gázon, és lekötötték a házunkat, mondván, hogy a háznak fel kell újítani a rendszerét. Ezt persze most, szeptember végén! Nincs fűtés, nincs meleg víz, és persze főzni sem lehet! Ideális kicsi gyerekkel, terhesen! :evil:
A pöttyeimről, amik voltak, nem derült ki, hogy mi volt, sőt, a dunaújvárosi kórházban a parvo-vírus leletemet is eltüntették!!! :evil: Most megírom a betegjogi képviselőnek, meg az igazgatónak is! A legdurvább az, hogy a fertőző osztály főorvosa egészen egyszerűen lecsapta a telefont, de előtte még megkérdezte, hogy ugyan miből gondolom én, hogy nincs meg a lelet, azok után, hogy több, mint három hete ott kéne lennie! :shock: Egyszerűen felháborító, ami ott folyik!

Pocak növekszik ezerrel, baba rengeteget mozog, már a 14. hét óta! Nekem ez azért fura, mert Kevével elöl fekvő méhlepényem volt, ami a 21. hétig felfogta a mozgást, most meg a múlt hét óta már kívülről is látszik néha. Mi lesz itt később! :roll: :wink: UH-on mindent rendben találtak, méretei alapján pont a korának megfelelő volt. Járok a Szent Imre Mona Lisa csoportjába felkészítésre, nagyon jó, meg tornára. Dokimmal már negyon részletesen megbeszéltük a szülést, meg a mi van ha...?-kat, tegnap több, mint fél órát ültem bent nála. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Én úgy terveztem, hogy majd november környékén megkérdezem a szülés/császár kérdést, de ő már a múlt hónapban szóba hozta.

Egy esti taliban én is benne vagyok, nekem mindegy, hogy hétvége, vagy hétköznap, csak ha lehet, akkor ne hétfő és ne péntek legyen, mert Attilának akkor próbája van, és fél 11-ig enyém a gyerek.

Végül egy Keve beszólás:
Beütötte a fejét, jó nagyot koppant. Jön szipogva, kérdezem:
-Midet ütötted így be? A fejed?
-Neeeem, ajam (hajam)!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Eszter!
Végig dolgozom, szülés előtt, és után is.

Melitta!
Hajópadlótok lesz?

Nancsika!
Hogy van Ala?

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke! Az is. :) Miért?
Keve szövege is kiírandó!!! Kérjük!

Ma Zazi nézte Hanna képét és egyszerűen "lecsinibabázta"... no comment...

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Bejelentkezem, hogy még élünk :)
Egész nap lótunk-futunk, hogy időre elkészüljön végre a ház, estére így hulla vagyok, nincs energiám már írni :(

Persze olvasok lelkiismeretesen, várom, hogy mikor pillantom már meg a tali tervezett időpontját :) Nekem mind1, hogy hétközben, vagy hétvégén, ha időben tudom, akkor úgy szervezem apát :)

Ámulok-bámulok, hogy milyen sok beszélő manó van már a topikban, Aliz nem nagyon erőlteti meg magát ezen a téren :?
Panaszkodtam, hogy még azt sem mondja, hogy anya, ma viszont többször hallottam tőle, hogy MAMI, így lehet, hogy akkor ez leszek én :D Nem tudom, hogy miért pont ezt a szót használja, senki nem hív így engem.

Rossz hír, hogy ma estére belázasodott, és most találgatok, hogy a tegnapi 18 hós oltás utózöngéje, vagy a foga miatt (brutálul jönnek a hátsó rágók), esetleg a bölcsiben nyelt be valamit :( Tegnap oltás előtt dokibácsi megvizsgálta, akkor még minden okés volt vele.
Na majd holnap meglátjuk ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, nyugi az én csajom se egy dumagép. :lol:
A szókincse ebből áll:
-baba
-memmeme (ez a kaját jelenti nála)
-tessz (tessék)
-vauvau (az összes létező állat)
Kb. ennyi :D :D :D :D

Hát akkor találjunk ki egy dátumot :!: :!: :!: :!: :!:

Hogy van Aliz , milyen magas volt a láza?

Mire kell beköltözni(vagyis kiköltözni???) ??????????????

Zazi :wink: :wink: :csinibaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Lidke, nem semmik a leletelkeverősek :evil:
Küldj rájuk mindenkit!!! :wink:

Ki lesz a dokid Szt. Imrében?
örülök, hogy mindne rendben babaügyben :D

Gázvezeték :evil:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?