Sziasztok!
Melitta!
Ez nagyon jóóóóóóóóóóó!
Mi is pont a napokban beszéltünk róla, hogy most már kell venni egy "Aranyköpések" emlékkönyvet.
Angi!
Vigantol! Jó, hogy mondod! Nekem eszembe se jutott volna magamtól.
Köszi, jól vagyunk, csak a múlt hetünk sikeredett ilyen betegesre.
Miket énekelget Lidi? Keve még csak a Inta-aintát, meg mondókázik.
Olgo!
Farkaséhség ismerős! Én azt szeretem a legjobban a terhességben, hogy lehet lelkiismeret-furdalás nélkül egész nap falni. Nekem a 10. héten mindkétszer már látszott a terhesség, aztán pár hétig nem, és végül a 17. környékén kezdett nőni a hasam.
Nyaralás szuper lehetett!
Képeket tegyél föl, ne csak én legyek, aki ezzel tölti az oldalakat!
Ildi!
Natika balesete szörnyű lehetett!
Nem csodálom, hogy bepánikoltál!
Jó, hogy ilyen gyorsan rendbejött! Én egyébként úgy tudom, hogy a szájban lévő sebek mind 8 napon belül gyógyulnak. Egyszer találkoztam egy kislánnyal, aki elesett, és leharapta a nyelvét. Visszavarták neki, és az is gyorsan rendbejött.
Livi!
Köszi! Hasmenés miatt nem is aggódtam, csak vacak volt.
Tünci milyen kis házias!
Rég láttam róla képet! Tehetnél fel párat! Olyan sok foggal vigyorgósat is, ha lehet rendelni!
Nálunk:
Holnap bizonytalan időre költözünk Apóshoz! Valamit szereltek az utcában a gázon, és lekötötték a házunkat, mondván, hogy a háznak fel kell újítani a rendszerét. Ezt persze most, szeptember végén! Nincs fűtés, nincs meleg víz, és persze főzni sem lehet! Ideális kicsi gyerekkel, terhesen!
A pöttyeimről, amik voltak, nem derült ki, hogy mi volt, sőt, a dunaújvárosi kórházban a parvo-vírus leletemet is eltüntették!!!
Most megírom a betegjogi képviselőnek, meg az igazgatónak is! A legdurvább az, hogy a fertőző osztály főorvosa egészen egyszerűen lecsapta a telefont, de előtte még megkérdezte, hogy ugyan miből gondolom én, hogy nincs meg a lelet, azok után, hogy több, mint három hete ott kéne lennie!
Egyszerűen felháborító, ami ott folyik!
Pocak növekszik ezerrel, baba rengeteget mozog, már a 14. hét óta! Nekem ez azért fura, mert Kevével elöl fekvő méhlepényem volt, ami a 21. hétig felfogta a mozgást, most meg a múlt hét óta már kívülről is látszik néha. Mi lesz itt később!
UH-on mindent rendben találtak, méretei alapján pont a korának megfelelő volt. Járok a Szent Imre Mona Lisa csoportjába felkészítésre, nagyon jó, meg tornára. Dokimmal már negyon részletesen megbeszéltük a szülést, meg a mi van ha...?-kat, tegnap több, mint fél órát ültem bent nála. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Én úgy terveztem, hogy majd november környékén megkérdezem a szülés/császár kérdést, de ő már a múlt hónapban szóba hozta.
Egy esti taliban én is benne vagyok, nekem mindegy, hogy hétvége, vagy hétköznap, csak ha lehet, akkor ne hétfő és ne péntek legyen, mert Attilának akkor próbája van, és fél 11-ig enyém a gyerek.
Végül egy Keve beszólás:
Beütötte a fejét, jó nagyot koppant. Jön szipogva, kérdezem:
-Midet ütötted így be? A fejed?
-Neeeem, ajam (hajam)!