Sziasztok!
Na, Hála Istennek én is megfáztam. Fáj a torkom vadul és folyik az orrom, nagyon jó
. Egész éjjel mézes negrót ettem, reggelire fokhagymás piritóst margarinnal és hagymával. Folyt a könnyem, annyira csípett, de megtette hatását, mert már egy kicsit jobban vagyok. Bár egyész nap csipkebogyó teát iszom mézzel és mézes negrót eszem. Csak most ne szüljek, Istenem! Most már várja meg, míg meggyógyulok!
Szerintem tegnap kicsit túlhatjottam magam, attól lettem beteg. Amióta babát várok, már kétszer kellett ápolni a férjecskémet, ahelyett, hogy pihentem volna. Na, mindegy, nem panaszkodom...
Ma kivasaltam a következő adag ruhát, volt benne ágynemű is, meg fürdőlepedő. Szerintetek vigyek be hálózsákot a kórházba? Meg fürdőlepedőt? Beraktam két body-t, egy rugdalózót, három zoknit, mert nem tudom, melyiket fogom ráadni, két pár cipőcskét, egy sapit. Még ki kell mosnom a takarót és akkor azt is teszek be. Meg a kardigánt is ki kellene mosni, de majd ráér az szerintem, nem? Tettem be pelust, popsitörlőt, meg akkor még viszek pelenkázáshoz alátétet meg textilpelenkát, azt most fogom kimosni meg kivasalni.
Jutta:
a kenyérsütő mindenképpen megéri, mert lehet vele kis adagokat is sütni. De akkor egyrészt tudod, mi van benne, másrészt azt az ízt eszed, amit szeretnél. A gyógyszertári sztorival kapcsolatban nem érdekelt különösebben, mert tudom, hogy mindig vannak rendes emberek. A babavárásom alatt talán kétszer fordult elő, hogy nem volt helyem a buszon, tehát nem vészes.
Tami:
szocpolt adnak hozzáépítéshez, de meg van határozva, hogy három gyerekhez mekkora lakásnak kell lennie. De ha nem a ti neveteken van a lakás, akkor nem adnak szocpolt, mert akkor nem magadnak építesz, hanem másnak. Sajnos
Giga:
ha rám hallgatsz, mindent írj rá a dobozra, hogy mi van benne. Én a mai napig sokmindent nem találok és szerintem nem is fogom már megtalálni, csak ha rendet rakunk a tárolóban, de kinek van kedve ekkora munkának nekifogni? A kolleganőm azt csinálta, hogy a dobozra azt írta fel, hogy melyik szekrényből melyik polc tartalma van benne. Amúgy meg ne sokat pakolgass, pihenj, mert most ez fontos neked! Most az egyszer hagyj mást is a munkához férni. Kérj segítséget a családtól, barátoktól, közben meg jól elbeszélgettek, teáztok, meg ilyenek. Elég lesz neked a költözés, nem kell, hogy még megemeld magad, nehogy bajod essen.
Hitel:
Mi az OTP-nél vettünk fel hitelt, egy hónap alatt megvolt. Az OTP-nél nagyon fontos, hogy melyik fiókban veszed fel a hitelt, mert ahol sok hitelt csinálnak, ott gyorsabbak, mert jobban tisztában vannak a szabályokkal. Ha hitelt vesztek fel, akkor a Semmelweis u-i fiókba menjetek, az egy központi fiók, nagyon rugalmasak a kollegák és képben vannak, ott elég hamar megy a hitelügyintézés. De kérjetek elérhetőséget és időnként hívjátok fel őket, hogy kell-e még valami papír vagy ilyesmi.
Verna:
nagyon tetszenek a cipők!
És nem is vészesen drágák!
Na, most már kellene tanulnom, de szét vagyok esve, most ittam kávét, de álmos vagyok, folyik a trutyi, meg a könnyem, áááá...
Na, mindegy!
Ha valakinek a kérdésére nem válaszoltam volna, írjon privit, mert nem direkt volt, bocsi!
Szép napot mindenkinek!
Piroska