Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Editeknek boldog névnapot először is!

Lívi!
Köszi, persze meggyógyultunk, ez olyan 1 napos hányás-fosás volt, hamar túl voltunk rajta, de csak holnap megy oviba!

Klassz az ugrálóvár, főleg hogy van hely hozzá!

Gangi!
Tök ismerős a verekedéses-sztorik, amiket írtál, tényleg őszinte részvétem, főleg mikor ismerős-barátnő-szomszéd gyereke az áldozat, meg az orvosi rendelő.... brrrrr!
Lackó kiságya nincs már meg?

Ági!
Anyósod hol is lakik, hova kéne vonatoznotok?Hát nem is értem, miért nem bújod már a menetrendet, mért nem mész hozzá? :P
Addig jó, míg nem jön-Neked. Persze Dorkának akkor is a mamája, így elég rosszul esik, meg gondolom a férjednek is!
Az enyim anyós se jobb: utoljára 2 hónapja látta 1-szer fél órát a piacon(ott árul,ha odavisszük, ott látja, el nem jön)!
Mikor S. született, dec. 24-én jöttünk haza, 27-én már a férjemet azzal nyaggatta, mikor el megy vele az OTP-be kölcsön felvenni NEKI!Karácsony és egy új család összeszokásának a legelején+szoptatási gondok Nekem+friss császáros seb!Gondolhatjátok, milyen érzés volt! Mi vegyünk fel neki kölcsönt, 5 évre, a férjem nevére, úgy hogy meg se beszéltük, mert én ugye előtte kórházban voltam!!! És felvettük, most fog letelni dec-ben, tőlünk vonják havonta számláról, ő meg fizet, ha éppen időben sikerül!
Lagzinál is volt gond,nálunk is, az ő rokonai részéről, meg élettársától rendesen,mennyasszonyi csokorral is bekevert, menny.tánc pénzre kölcsönbe igényt tartott... soroljam még?
Nálad mit művelt?
És még ezek után elhívnád magatokkal a bev. körútra? Korábban én is megtettem, mostmár nem teszem, mert mindenbe beleszól, hogy miért veszünk ilyen drága-olyan drága dolgot, szó szerint irigykedik a saját fiára. Ha mi veszünk szám.gépet, neki is kell (azt se tudja, hogy kell kezelni), nekünk lett net annó, ő is akart... de fizetni nem tudja!És a 3 gyereke közül szeretet-sorrend van, ő maga mondta, és most kapaszkodjatok, a férjemet szereti legjobban!Gondolhatjátok az öccse+húga érzéseit!

Cirmike!
Ügyi vagy, hogy így észrevetted ezt a dolgot és sok-sok kitartás a kórházhoz, persze hogy szorítunk!
Honnan vesznek vért ilyen picitől, vénából? :(

Rozi!
Egyszer el kell kezdeni az ottalvást, remélem jól sikerült!

lola77

Gangi!
Bocsi, nem figyeltem: boldog szülinapot a "kiskakas" Lackónak!

Zsanka!
Egy pill-ban írtunk.

lola77

Sziasztok!

Edi/Edit73
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!

Gangi
Lackót isten éltesse születésnapja alkalmából!!!!!!!!!!

Lívia
tök szuper ez az ugrálóvár!!!!!!!!!!!
Hol vettétek és mennyiért?
Ha nem zavarunk akkor mivel a héten szabin vagyunk felmehetnénk kicsit hozzátok? :lol:
Viki mostanában nagyon szeret ugrálni :wink:
Apukáméktól kapott szombaton trambulint,egész nap azon udrált :P ,de náluk hagytuk,mivel itthon már nincs túl sok hely :cry:
Amúgy meggyógyúltatok már?

Cirmike
nem semmi amin megint átmentek :cry: ,még jó,hogy ilyen figyelmes voltál és észrevetted Réka légzékimaradását.
Drukkolunk,hogy minden rendben legyen veletek!!!!!!!

Végezetül a legutóbbi torta remekem :P
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

és találtam a babaklubbról egy oldalt:
http://mosolygos.extra.hu/

cseriviola

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! 16-án azaz tegnap volt a ksifiam szülinapja, de majd csak most fogjuk a hétvégén megtartani, mert apa nem volt itthon (horvátoknál volt) mondta hoyg siet haza, akkor eljön előbb, de mondtam neki hogy teljesen felesleges, hisz lackó még úgysem tudja, hogy mikor is kell tartani, nem várja nem számolja a napokat. Szóval majd hétvégén tartjuk asszem vasárnap de ezt még nem beszéltük meg.

Ági!
Lackó egy kicsit betaknyosodott, nem tudom hogy lesz a napunk, még most is alszik, inkább beszéljük meg a holnapot, oké?

Lola!
Lackó kiságya megvan még, de abban alszik és nem igazán akarom tőle elvenni, nehogy összekösse a kistesó érkezésével. Így is felborítjuk az életét és ami megszokott azt is elvennénk tőle, ezt nem akarom. Inkább beruházok egy olcsóbb kiságyra a tesónak. Lackóét meg át lehet alakítani ifjúsági ággyá szóval még egy darabig jó lesz neki :)

Rozi!
Én is kiváncsi vagyok mi volt anyudnál!

Szép napot mindenkinek!
Angi

Kép
Kép
gangi

sZIASZTOK

Boldog szülinapot Lackónak.
és
SokBoldog névnapot mindkét Editünknek.

Ági
Az ugrálóvárat az intersparba vettük 4500 ft-ért.Ugyanezt árulják az obiban 9999 ft-ért.Jó mi. Timi is azért kapta mert mindenhonnan meg mindenhol ugrál,állandóan. És már volt egy két baleset is amikor épp az ágyon pattogot,de ez sem zavarta.

Angi
A mi kiságyunk pelenkázó nélkül van,de a rácsa nem kivehető oldalt.Tök egyben van mert egyedileg lett készítve és ezért is kicsit húzós az ára,tehát nem olcsó, 28ezerért árulom matraccal együtt,meg 2 gumis lepedővel. Rakok mingyárt fel képet.

Erika
Gyertek nyugodtan,legalább Timinek lesz partnere mert állandóan azt akarja hogy ugráljak vele.Bár mostanában irigy korszakát éli,de nem gond.Csak előtte azért egyeztessünk.Amúgy úgy ahogy jól vagyunk,bár mindkettőnknek még kicsit eldugulós az orrunk este.Timi úgy horkol mint egy medve :D

Zsani
A várat ilyen nagy kézipumpával fújtuk fel,de Vili leizzadt mire felfújta.Jó sokáig tartott.De más nem volt kéznél. :)

Mi hétvégén Várgesztesen voltunk,utána meg elmentünk még a Csóni tóhoz,mert Timinek megígértem a kacsákat aztán játszóztunk egy nagyot.Tök élvezte alig akart hazajönni.

Na mentem üdv mindenkinek Lívia

Angi akkor a kiságy ilyen lenne:
Kép

Kép
slivia

Sziasztok lányok!
Annyian kérdeztétek, ne s tudom kinek válaszoljak.... :oops: , szóval biológia tanárit végzek idén, ha minden jól megy, mert eddig a mezőgazdasági ismereteket és hasonló stzakmai tárgyakat tanítottam, de szaktanárként már nem tudnak visszavenni agyerekek után, így kénytelen voltaátképezni magam biosztanárnak, mert az meg pont nincs a suliban, mert nyugdíjas, és hát ma már nem úgy van ám, hogy valaki nyugdíj mellett csak úgy tanít! :lol: Úgyhogy csak így tudtam megtartani a munkámat, és még össze is tehetem a két kezemet, hogy ilyen "szerencsés" vagyok! Már amilyennyire szerencse két gyerek melllett tanulni!
Lívia te mit akartál tanulni? Miért nem ment?

Mondjuk nekem nagy segítség anyu és anyós is! :wink:
Az ugrálóvár meg egyenesen fantsztikus ötlet! És a kislányos eg tünemény még mindíg ezzel a rövid hajjal!

Hozzátok képest ígérem többet egy rossz szót nem szólok anyósomra, mert azért nekem szeretoi a gyereköket és törődik id velük! NEm az van mint Ágiéknál!
Egyébként megértelek Ági, az ember szeretne jóban lenni mindenkivel, ondolom ezért is szeretnél "bevágódni " nála, de aki ilyen... az ilyen marad, ne erőlködj! :oops:

Zsanett elképzelésem sincs, miért lehet olyan a picid arca, de voltál már vele bőrgyógyon? Vagy csak kérdezd meg a gyerekorvost nem? :lol:
Az adataink pedigCsabi: született 2002.12.12, névnap július 6
Ákos született 2005. 12.23.,névnapját majd pontosan megnézem, mert ez egy dugóhónap, és egyszerre ünneplünk!

Lola!
Hát jót röhögtem ezen a szeretet-sorrenden! :lol: Ez valami katasztrófa hallod! Ilyen sztoriknál mindíg kidülled a szemem! Meny. tánc pénzre kölcsönbe igényt tartott? Már megbocsássatok, de milyen embernek van ehhez pofája? ( Az ilyen, számomra pont olyan undorító, mint mikor egy szülő, a gyereke által megkeresett pénzt kéri el, mert neki nincs munkája! Elképesztő pofátlanság!)

Cirmike: kitartást és nagyon szorítok!++++++++

Erika!
Szerintem te már direket, előre megfontolt aljas szándékból fájdítod a szívemet a szebbnél-szebb tortáiddal!
:wink: :lol:
Annyira ügyes vagy, és most elhatároztam, ezt mindíg el fogom mondani, hátha sütsz nekünk is szülinapra, vagy legalább megtanítasz rá! Kérlek -kérlek írd már meg, hogy nem szoktál-e másnak is sütni? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :wink: :wink:

JA, a lényeget majdnam kihagytam!:
Ákosom úgy aludt a mamánál, mint a tej, nem ébredt fel, csak hajnal fél ötkor, (mint itthon is), de anyukám nem tudta visszaaltatni, így aznap egy kicsit hosszúra sikeredett, mert akkortól kukorékolt neki mindkét gyerek!
De jó volt állítólag, és ezek szerint működik a dolog, úgyhogy nagy kő esett le a szívemről, és máskor már mégbátrabban adom mamáknak kölcsönbe éccakára is! Persze azért nem álltam meg, hogy anyóst ne hívjam fel, és ne meséljem el neki septépen a dolgot! :lol: Kicsi gonosz vagyok?

Viszont segítsetek ötletekkel, mert Csabám fájlalja a fülét, és nem tom mit tegyek, nekem sose fájt! Majd Du. viszem dokihoz, de addig mit csináljak vele? Úgy sajnálom!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Rozi!
Csak gyorsan: melegíts sót, csavardd puha anyagba és tedd a fülére! Nagyon jó!
Lehet kapni amúgy fülsapkát is gyógynöv. boltban, bár szerintem húzós az ára.
Esetleg Cataflam csepp, ha van otthon!

lola77

Sziasztok!

Rozi!
Ugyan azt akartam írni,mint Lola.Nekem sajna nagyon sokat fáj a fülem,és a meleg só a legjobb rá(nekem).De szeritnem másnak is.Nem vagy kis gonosz,legalább anyós pajtárs elgondolkozik a dolgokon...

Lola!
Hát enm semmi a te anyósod is,ááááááá meg vagyunk velük álldva.Jó kis sorrend,és miket művelhet azzal a gyerekével aki a sorrend végén van :roll: .Hát enyimé olyan csúnyaságot csinált az esküvőmön,hogy pl:Hogy kezdjük ott hogy nem akart eljönni(utólag belegondolva jobb is lett volna)azt ott kevert be a szervezésnél ahol tudott,pl:ő mondta meg hogy milyen kaják legyenek(de végül nem az lett) :wink: ,meg hog ykiket hívjunk,meg ,de ő csak segíteniakart szerinte,mert még éretlenek vagyunk egy esküvő megszervezéséhez, :evil: Mi kis esküvőt akartunk ,mert lakásra kelett a pénz,és anyuéknál tartottuk,olyan 50fő volt ott.Na hát végülis eljött és kb:1 óra után hallom hogy szervezi be az embereket hogy menjenek át hozzájuk ,mert ott sokkal jobb bulit csinál Ő.A haverokat is fűzte,és visszamondták nekem ,hogy anyós ilynet szervez,de nem ment végül is el senki,csak ő maga!A mamám is jólnevelt módjára,mondja anyósnak hogy reméli még találkoznak és tudnak beszélgetni,erre anyós azt mondta hogy"hát azt kötve hiszi,ő ide nem jön többet" :x .Meg például ott volt a legjobb barátnőm is és a Balázs öccsével ők ismerték már egymást,kicsit jártak is...És az esküvőn újra taliztak ,és jól elbeszélgettek(gyakorlatilag végig),erre amikor nézegetjük a fényképeket,anyós beszól "hé ki volt ez a szőke kur@a,aki hajtott az Istire"?Na ez már nagyon durva volt,mivel gondolhatja hogy esküvőre csak barátok meg rokonok mennek....
Na szóval ezek mennek nálunk,ja és Bicskén lakik tehát oda kell megnéznem a menetrendet :twisted: :D

Gangi!
Sajna a holnap nem lett jó,közbe jött délelöttre valami.Szerda neked nem jó,csütörtök?????????Délelött 10-től a máltain? :wink:

Angika!
Nincs kedvetek jönni velünk?Játszanának a kiscsajok egyett normális játszón? :wink: Ha van írsz nekem?Ja és van autósülésetek?

Livi!
Tök nem volt drága a vár,én olyan 10-től felfelé gondoltam.Lehet hogy beszerzek egyet Dorkának,csak még anyuékkal meg kell beszélni hogy,Szőlősön maradhasson a vár :lol:

Valaki nem tud olyan helyet ahol kiságyat lehet venni?Én olyanra gondoltam,ami még oldalt védi hogy essen ki.Néztük az Ikeába+Kikába de semmi normális.

Ui!
Editteknek boldog Névnapot,
Lackónak meg nagyon boldog 2.szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Lívi!
Hát ez sajna nem a mi kiságyunk, ennyit nem szántunk rá max 15-öt. Ma voltam a dokinál hát 2 bókkal indított és rögtön levett a lábamról :oops: :lol: alaposan megnézte a kislurkót és hát Ő is megmutizta a kukacot vagy ahogy Ő mondta itt a pöcse :D Nagyon szimpi volt, csak az nem hoyg nincs időpont oda kell menni és érkezési sorrend van.

Ági!
Nekem jó mindkét nap délelött mert asszem míg egy kicsit taknyos délelött megyünk le a játszóra mert akkor nincs ott annyi gyerek ma is kb 5-6an voltunk.

Após volt itt ma és azt mondta hogy a héten többször elviszi délutána gyereket, hát kiváncsi leszek hányszor fog jönni!

zsani!
Adatok: László Balázs 2005.09.16. 3170g 50cm
Angéla szül 1977.06.28. névnap 05.31.
szerintem a sajátot is írjuk bele jó ha tudjuk mikor van nem csak a csemetéé

Jó éjt
Angi

Kép
Kép
gangi

Ági, Lola!
Nagyon köszönöm az ötletet, megfogadtam, mert én is úgy emlékszem, hogy mindenki a meleg sót rebesgette régen! Az eredmény még magára várat, de biztos ami ziher alapon adtam neki algopyrint is, tegnap is úgy tudott aludni! :cry:
Azért mondjátok már el mit tegyek. anyós azt mondja, hogy csak antibigyóval lehet ezt kezelni, a párom meg azt hogy ez csak az anyja hülyesége, ne vigyem dokihoz, mert az úgyis csak felszúrná! De akkor mit tegyek? Valamit kell vele kezdeni? Ráadásul a Csabi kicsi kora óta nem bírja a nagy hangokat, így pl. a cirkuszt, a színházat,a tüzijátékot,stb.! Erre meg azt mondja a párom, hogy neki is nagyon jó hallása van, olyan magas tartományban hall, amit én már nem, és szerinte ezt örökölte a gyerek, plusz egy adag hisztis természetet tőlem!

Minden esetre aggódok, most nem megy 3 napig oviba, aztán meglátjuk, marad a só és a fájdalomcsillapító! Ja azt nem mondtam, hogy nem tudtam ma dokihoz vinni, mert szabin van, du. rendelt volna közben mivel szabin van de. helyettesítik! Sík ideg voltam, hogy nem tudtam dokinak megmutatni!
Mondjatok valami jót!!!!!!!!! :roll: :roll:

KépKép
Kép
siprozi

Ja Ági, olyan ágy engem is érdekelne! :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Lívia
köszi a "meghívást"!!!!!!!! :lol:
Reményeim szerint Vikit holnap előbb le tudom tenni du.aludni mint ma,és akkor ha nektek is jó holnap délután átmennénk 4 után,oké?
De előtte majd felhívlak,jó?Tel.számodat küldd el nekem légyszí privibe:cseriviola@citromail.hu
Köszi!!!!!!!

Rozi
szívesen sütök megrendelésre is, a legutóbbi tortám is úgy készült :lol:
Mikorra szeretnél,elképzelés?Krém íze,figura?
Jobban van Csabi?A meleg só tényleg nagyon jó házi gyógymód!!!!!!!Doki mit mondott?
Íme egy honlap neked:
www.mesetorta.hu

Sziasztok:Erika

cseriviola

mi ha lecseréljük Viki ágyát,valószínű,hogy innen fogunk venni:
http://butorgyar.atw.hu/

de itt is jó gyerekágyak vannak:

www.rs.hu

cseriviola

Erika!
NAGYON jó az az oldal! :P Leakadtam azon az oldalon, gyors regisztráltam is, de asszem, ha megengedeg, akkor inkább veled csináltatnék majd két tortát, de nekünk dec.-ben kell csak, mikulás és karácsony közöt, mert a nagy dec.12-ei, a kicsi dec. 23.-ai, így a kettő közt szoktunk ünnepelni egyszerre!
Nagyon köszönöm az ajánlatodat, végre lesz egy olyan szülinap, amikor szép tortánk lesz! Egyszer akartam csináltatni egy olyat, ami tul.képpen egy tavacska, benne halakkal, gondoltam a kék marcipánt kicit meghullámosítják, mást nem a torta szélén, de pehhemre simán leöntötték valami undorító kék masszával, és tettek rá halakat. Ennnyi! :x Utólag a mamaám tett rá tejszínhabból vízfodrokat! Majd elküldöm neked , hogy lásd, miért nem csináltattam azóta sem cukiban szülinapi tortát!

Az első ágyas linked pedig tök jó, én is ilyet gondoltam a fiúknak, de látva a képet, rájöttem, ezt apu is megtudná csinálni! Nálam ugyanis apu csinálta a francia ágyat, a gyerekpolcot, a bölcsőt, amiből azóta két gyerek kertipad lett, és íróasztalt és még sok mást!

Na dugulok!
Megyek, mert veszekszenek ezek a kukurikúk! Sok-sok mosolygós napocskát mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésem lenne:
Jövő héten szombatra tervezek egy babatalálkozót nálunk, Felsőgallán (vigyázat, nem megijedni, nem Mésztelep). Direkt tettem szombatra, hogy aki esetleg dolgozik az is el tudjon jönni és az amúgy koránkelősök is tovább tudjanak maradni. (Már 3 órától lehetne jönni.)

Az érdekelne, hogy el tudtok-e jönni hozzánk, szervezhetem-e. Elég messze lakunk a buszmegállótól, a leggyorsabb autóval, de természetesen gyalog is túl lehet élni.

Ha megszavazzuk, akkor rajzolok természetesen térképet is.

Várom válaszaitokat!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Mivel a doki ne rendelt tegnap, ma meg ne tudok bemenni a városba velük, homályosítsatok már fel légyszi, hogy mikor kell meleg sózni, csak akkor, mikor fáj neki, vagy a nap folyamán többszörm fájdalomtól függetlenül?

KépKép
Kép
siprozi

Ajaj, nem jó a jövő hét szombat, Erika egész nap dolgozik. Át kell tennünk vagy most szombatra vagy jövő héten vasárnap.
A többségnek melyik nap jó? (bár elvileg szombaton tartjuk após szülinapját, ami még nem biztos, ha hamarabb lefixáljuk mi a talit, akkor megpróbálom áttetetni a szülinapot jövő hétre.)

Hugi

hugodugo

Rozi!
Szerintem ne várj vele, se a dokival az úgyis elküld a fülészetre inkább menj el vele, oda ellehet menni úgyis ha nincs beutaló. nem szúrják fel csak ha nagyon gáz a helyzet először ilyen gyógyszeres csíkot raknak a fülébe. Páromnak sokat fájt a füle, féltünk is hoyg Lackó nehogy örökölje vittük is többször a fülészetre amikor elkaptunk valmi nyavaját ott mondta a dokinéni hogy nem szabad várni vele mert a gyulladás akár az agyára is húzodhat. Nem akartalak megijeszteni, de szerintem lássa doki.

Hugi!
Nekünk inkább a jövőhét lenne jó mert a hétvégén tarjuk a Lackó szülinapját, és ha lehet délelött nem jobb nektek? Akkor többen fenn vannak, míg a délutáni alvás eléggé változó a gyerkőcöknél.
Ja és persze ha többieknek nem gond, ha mi is megyünk :(

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Jó a délelőtt is, akkor viszont ezen a héten tuti jó, mert délutánra van programunk vasárnap pl. (és a sütizéssel mi lesz? vagy attól még fognak ebédet is enni? vagy mindenki nálunk ebédel :-) )

Akkor viszont 8-tól lehetne jönni 12-ig!

hugodugo

Rozi!
A só általi meleg csak a fájd. enyhítésére jó, a gyulladást, vagy az okot NEM szünteti meg, szóval én is elvinném a helyedben a fülészetre! A fog- és fülfájás iszonyatos fájdalom és ha egy náthaszerű v.mi ráhúzódott a fülére, az nem fog magától elmúlni, mert az már maga a szövődmény! A meghűléses betegségeket szerintem sem kell antibogyózni, de a szövődmény az már komolyabb!

Zsaninak:
Soma:
szül:2002. 12. 19. névnap: 07.03, 2940 gr,49 cm, Dr. Varjú
Évi:
szül: 1977. 12.10., névnap:12.24.

Hugi!
A most szombat de.-ről van szó akkor most?Ez asszem nekünk is jó, bár még otthon bele kell kuksiznom a naptárba, hogy hogy dolgozik a férjem!

lola77

Ja, Zsaninak pontosítás:
Soma Márkó a nevünk4

lola77

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!
Jelenleg a 35. hétben járunk, a harmadik babócával és sajnos kórház-orvos-szülésznő váltás elé kerültem. Mivel nem lakunk túl messze Tatabányától, és jókat hallottam a szülészetről, így itt szeretnék szülni.
Szülésznőt már találtam (Banichné Vera), de orvost azt nem ismerek egyet sem. Megtennétek, hogy írnátok pár nevet, akivel jó élmény volt a szülés?
(Nincs sok elvárásom, csak leginkább hagyjon békén vajúdás közben, ne vizsgálgasson, úgy szülhessek, ahogy én akarok, mondjuk ülve, mint az előző babócát, és ne sürgesse a szülést, ja és gátvédelem. De ez úgyis a szülésznőn múlik.)
Előre is nagyon köszönök minden hozzászólást!!!!

Kriszta
kriszta1976

Igen, a most szombatról van szó.

(Zsani: Simon-Kotra Erzsébet, szül.: 1978.02.19., névnap: november 19., Virág dr. Benya Lászlónál született, Tatabányán)

hugodugo

Sziasztok

Hát jó sokat írtatok.

Hugi
Nekünk is jó a szombat délelőtt.Köszönjük a meghívást.Férjem úgyis suliban lesz.

Ági
Barátnőmék a kiságyat itt vették tatabánya végén a mcDonalds-cal szemben. Nekem nagyon tetszik,meg asszem jó áron is volt.De a cba mellett is van gy bútorbolt.

Rozi
Én államigazgatási fősulira jártam,közigazgatás zsakon.Gondoltam próba szerencse,veszteni valóm nincs mert csak az utazást kellett fizetni.De nagyon a pénzre mennek ott a tanárok.Félévkor még szinte mindenki simán átment mindenből,meg tök lazák voltak a vizsgák,aztán évvégén meg bekeményítettek nagyon. Csoporttársam is abbahagyta,pedig neki nagyon jól ment 1 vizsgája nem lett csak meg,és senkije nincsen,tehát tanulni tudna,de idegileg nemigen bírta. Nekem meg tIMI OFNOSABB VOLT,MERT ŐT MEG NAGYON MEGviselte hogy mindig más vigyáz rá,meg volt hogy csak este látott.Dilis volt ő is nagyon a vizsgaidőszakban.

Zsani
Akkor még írom az én adataimat is.Szül:1979.01.11,névnap 02.12.

Kriszti
Én a Varjú Jánosnál szültem,nem volt vele semmi gondom,igaz nagyon nem kellett semmi csinálnia mert kislánya villám sebességgel jött a világra.Burokrepesztés után másfél óra.

Na most mentem Üdv LÍvia

Kép
slivia

Gyors leírom a címünket, meg a telefonszámunkat, délig van net, aztán kidob:

Tearózsa u. 29/a.
Szent István a fő utca, ott van egy szolgáltató ház, (posta, orvosi rendelő),
kisbolt,
aztán a templom, mellette rögtön felfele egy utca,
ott fel, fel, csak fel a magasba,
a legtetején, jobb oldalon természetesen egy kocsma, mellette a másik kisbolt, ott be jobbra.
garázssor a jobb oldalon, tovább egyenesen
az út három fele megy tovább, a középső a mienk, a villanyoszlopra rá van írva, hogy Tearózsa u.
A mi házunk a nagy kék ház (kék a teteje is, meg fogjátok ismerni) a második, a postaládára rá van szerkesztve a házszámunk is.
(azt hiszem, hogy a 6. ház, de majd még megszámolom pontosan).
A telefonszámom: 06-30/331-4917.

Majd még úgyis jövök, gyertek minél többen!!!!

hugodugo

Ja, és ez természetesen mind Felsőgallán, holnap majd leírom melyik busszal tudtok jönni, meg hogy honnan írjam le, hátha valaki pl. középsőtől szeretné

hugodugo

húúúúúúúúú, de értelmes voltam, bocs mindenkitől de nagyon kapkodtam

hugodugo

Sziasztok!

Hugi
köszi szépen a meghívást a többiek nevében!!!!!
Mi valószínű,hogy busszal fogunk menni,mivel Berci éjjelesből jön haza reggel.
Bár van már nekünk is autónk,még eddig nem vezettem :oops: :oops: :roll:

Sütni nem biztos,hogy lesz időm,mert van két torta megrendelésem a hétre,majd meglátom :lol:

Puszi:ERika

cseriviola

Hugi!
Ti Felsőn laktok?
Nekem ott lakott a mamám, és gyakorlatice oda jártam általánosba a templom melé ég anno! :lol: :oops:
Ti törzsgyökeres felsőgallaiak vagytok? :shock:

KépKép
Kép
siprozi

Kriszti!
Én egy Tatai orvost, pontosabba főorvost tudok neked ajánlani, mindkettőt nála szültem, és egyenesen rajongok érte: Dr Benya László.
Ő szokott a kórházban ügyeletes is leni, bár magánrendelője asszem már nincs Tatabányán, bár ezt tőle kéne megkérdezni. Nekem azt csinálta, főleg a másodinál, amikor már voltak elvárásaim, amit én akartam, és tényleg imádnivaló fószer, és ami talán nem elhanyagolható hogy az ő hozáállása olyan, hogy ha ese 11-kor kerülsz be hozzá magánra akkor is fogad, valamint amikor még nem volt államilag előre meghatározott tarifa, akkor azt mondta, ő nem kér semmit a bevállalt szülésekért, bejön levezeti, segít, de pénzt nem határoz meg, mert ahogy ő fogalmazott, egy állami intézményben, állami eszközökkel dolgozik, csak a szaktudását adja, amire meg ugyebár felesküdött! Szóval ő ilyen, persze azt nem tudom, hogy most hogyan kell fizetni, vagy kell-e egyáltalán ha magándokid van a szülésnél! :shock:

http://www.valasztas.hu/ve/j51/j51-iwGb ... Z8L9sk.htm
Itt az arcképe, a többi körítést ne nézd!
Puszi

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Hugi,
köszi a meghívást valszínű mi is megyünk!!!
Szuper!
Majd én sütök a kismamának valamit, nehogy éhen maradjon!! :D :D :twisted:

Az adatokat is köszi mindenkinek, küldjétek csak! Az Erika már átküldte a mindentudóját, de még vannak homályos részek! :)

Csajok, némelyik anyós tényleg gáz - hát Évi, Ági nem irigyellek titeket! Akkor még összeteszem a kezemet, az enyém csak néha próbál beleszóni a dolgokba, de ált. nem figyelek rá! Amúgy rendesek mindketten.

Kriszti,
az én dokim a Pazár Dániel volt, én elégedett voltam vele, nem nagyon avatkozott bele a dolgokba :) A Máté gyorsan megvolt 3 óra alatt 4kg-al! De talán a legjobb ha megkérdezed a szűlésznődet, hogy ő kivel tud a legjobban együtt dolgozni!! Az a lényeg nem? :) Tatabánya mindenképpen jó szülészettel rendelkezik és jól felszerelt kórház - legalábbis a környéken.

na léptem mert mindggyyá megsül a kalááácss!!
sziasztok
Zsanett

ja aki elő akar hívatni képeket menjen a MédiaM-be, mert 9ft 1 db kép, és egész jók!
na tényleg csáo.
ZS

Kép

Kép
zsanka

Sziaztok!

Aztakutyafáját! mennyit írtatok! Már folyik ki a szemem mire elovastam :roll:

Ági!
Íratam neked sms-t ,de nem küldi el :shock: A régi számodat pedig kitöröltem! :oops: Mi szerdán érünk rá Julóval. Csütörtökön már megyek suliba :? Sógornőm azt mondta,h marha sokat kell nekik tanulni. Ja,a gyerekülésünk Somlón van :( De ha gáz akkor megyünk mi busszal s ott talizunk. Ja, a Máltaira gondoltad? Én ott még sosem voltam.

Angi!
Lackónak nagyon sok boldogságot 2.szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!
Kép

Zsani!
Én is küldöm az adatainkat:
Józsa Júlia, 2006,02,08- 3450g és 51cm névnap:05.22
Tóth Angéla, 1983,08,03 névnap:05.31

Hugi!
Mi sajnos nem tudunk menni :cry: pedig jó lett volna. Én suliban leszek Julcsi meg Somlón.

Edi!
Boldog névnapot!

Kép
angika

Na már tudom mi maradt le! :)

Kriszti!
Nekem nem volt választott dokim. A szülésnél Dr. Eszlári Péter volt bent! Én meg voltam vele elégedve. Szerencsére nem volt semmi gond így nem kellett sokmindent csinálnia.

Tesóm is Benya doktorbácsinál született még Oroszlányban :lol: Öreg róka már :wink: és tényleg jó fej!
angika

Sziasztok,

Angi:
BOLDOG SZÜLINAPOT LACKÓNAK!!!! (bocsi, mi mindig megkésve írunk... :oops: )

Hugi:
Én sajnos nem mondom tutira, hogy megyünk, de ha tudunk és jól leszünk akkor elgurulunk hozzátok. Köszönjük a meghívást!

Kriszta:
Nekem is a Banitzné Vera volt a szülésznőm, meg voltam vele elégedve, bár császáros lettem másodjára is (rossz lett a szívhang és idejekorán ki kellett venni Rékámat). Nekem őt a dokim Pődör Péter ajánlotta, mert hogy ők együtt szoktak dolgozni. Kérdezd meg Verát ezekről a dolgokról, mert a dokim szerintem inkább hagyományosan felfektet (már amit hallottam, mert ugye nekem adott volt)

Zsani: adataink
Simon Roland 2003.05.28 névnap: 07.15
Simon Réka 2005.09.08. névnap: 11.10

Rozi:
Sztem is vidd el fülészetre, elég hamar bejutottam a múlt csütin, kb. fél 11 körül mentem, 1 kisgyerek volt előttünk, húzni kell csak egy sorszámot az ajtó előtt, nem kell beutaló (pedig vittem mert legutóbb még kellett) Általában vmelyik fiatal doki van lent a rendelőben.
Dm-ben lehet kapni kispárnát cseresznyemaggal van töltve 700 Ft körül: be kell dobni a mikróba 1 percre és teheted is a fülre, olyan mint a só.

Erika:
Jó ez a torta is!
Köszi a linket a bútorokról. Roli szeretne emeleten aludni... bár az ő ágya már igaz felnőtt méretű fenyő (90*200, alul ágyneműtartóval 25e volt a Reno mellett), így nem terveztük lecserélni, de talán Réka megörökölhetné. Igaz azonban, hogy a babaágyunkat is át lehet alakítani rács nélkülivé, bár lehet még korai lenne.

Egyébként barátnőmék vettek nem egész 2000 Ft-ért bármely ágyra felszerelhető oldalsó leesésgátlót Kikában v. Ikeában, igaz csak fehér színben volt. Átalakították a rácsos ágyat gyerekággyá így legurult a gyerek, megvették azóta fent tartja...
Tegnap voltunk a kórházban allergia vizsgálaton. 1 órát késett sajnos a dokinő, mert ügyelt éjjel és végig dolgozott, majd reggel aludt egy picit. Egyébként nem lett volna rendelése csak behívta pár betegét (minket is a dokinőnk javaslatára). Így 8:30 érkeztünk és 10-kor végeztünk a vizsgálattal, verejték-teszttel, allergia bőrpróbás teszttel. Jól bírta a Réka és ismerőssel ültünk végig együtt a folyosón is szerencsére. Az volt a baj, hogy mire megírta a papírt vérvételre, a laboros már elment, de a kedvünkért visszahívta, csak várni kellett rá, így 11 után végeztünk csak. Ráadásul 2X kellett szúrni mert alig csöpögött és bealvadt... Itt már nagyon nyűgös is volt szegénykém és ordított is.
Taliztam még Ediékkel is ők is vérvételen voltak Katával...
Szerencsére minden eddigi eredmény negatív, a vérből történő megállapításra várni kell 2 hetet. Szóval nagy valószínűséggel a nagy orrmandulánk a ludas a problémáinkért. Ő is javasolta a kivételt. És szerinte is jó hogy felmegyünk Bp-re, mert tudja hogy itt 3 év alatt nem szeretnek operálni...
Ma mentem az egyéb vér eredményekért (vérkép, süllyedés, vizelet) elvittem a dokinőnknek és ok minden, mehetünk Bp-re csütni, aztán ott majd az anesztes dönt...
Viszek 2 db polifómot, Rékának ugyis hálózsákot viszek aludni, majd lenyúlom a gyerektakarót-párnát.

Hát ennyi velünk. Közben addig a tornákra is járunk ám. Kivéve a vizest a gőzben, oda majd utána sem mehetünk 1 hónapig.

Na, jók legyetek!!!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Megint csak egy gyos beugrás, anyóséknál vagyok, le kell adnom a gázóraállást.

Sajnálom, hogy nem mindenki tud jönni (bár gondoltam, hogy így lesz :cry: ), de örülök annak, hogy azért vagytok, akik jöttök :D
Egy kis kalácsevészetre, kakaózásra gondoltam, így a reggeli órákra, úgyhogy nyugodtan jöhettek éhesen :D

Virágnak már említettem a dolgot, egész délután várta a babákat, szegénykém nem érti mi az, hogy szombat :D
Ja, és megígérte hogy nem lesz irigy, odaad MINDENT!
(vagyis ő ajánlotta fel a játékait)

Rozika:
Én közel 10 éve lakok Felsőgallán, tavaly decemberben költözünk be saját házunkba (ez van ugye a Tearózsa utcában), addig anyóssal, apóssal sógornővel, ő kisfiával laktunk együtt a Kőszikla utcában. Túl sok embert nem ismerek itt, max. a környékbelieket, meg persze a gyerekes anyukákat, családokat, na és persze a güntnereseket (munkahelyem)
Szeretek is, meg nem is itt, változó, attól függ mennyire van kedvem gyalogolni :D
Én is dr. Benya Lászlónál szültem, majd személyesen mesélek, itt most túl hosszú lenne.

Cirmike:
Szegény Réka! Nagyon jól tűrte a megpróbáltatásokat, természetes, hogy a végére elfáradt! Én is azt mondom, hogy menjetek inkább Budapestre, ha lehet, nézd meg mi is hogy jártunk Virág csípőficamával.

Most mennem kell, majd holnap délben megpróbálok még jönni, és akkor leírom a buszjáratokat is.

Ui.: Erika! Itt a remek alkalom, hogy gyakorolj a vezetéssel! Szép lassan, óvatosan el tudsz jönni hozzánk, nektek is kényelmesebb lenne!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Hugi!
Nekem itthon lesz a párom, nagy gond ha Ő is jön velünk? Múlt hétvégén nem volt itthon alig volt a gyerkőccel nem akarom most azt mondani neki hogy nélküled megyünk.

Köszönjük mindenkinek a köszöntést, senki nincs elkésve hisz még mi se köszöntöttük fel :lol: majd vasárnap délután lesz a nagy party :D

Figyeljetek valakit érdekel a maguskaa féle gatyó ill. harisnya??? Én a héten megyek hozzá ha gondoljátok elviszem akkor a talira.

Nah egyenlőre ennyi!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Angi!
Engem érdekelne a naci, de amit Te megveszel azt hozod el, vagy kérsz a Máguskától mintát, vagy hogy gondoltad?
Nekem 116-os méretű kellene, nem is tudom írta-e, hogy van-e ekkora!Na majd mingyárt visszanézek...

Hugi!
A Faluház balra van a főúton, ugye?Ugyanazon az oldalon van a templom? és akkor balra kell a Szent I. útról fordulni felétek? Jól értelmeztem?
Mi olyan 9 után mennénk csak és max. fél12-ig! De a kalács jól hangzik.
Ha lesz péntek du. időm, valamit én is összedobok!

Edi!
Katával mi baj van, hogy vérvételen voltatok, még mindig a szeme tán?

Angika!
Neked jó tanulást a hétvégén akkor! :wink:
Milyen fiatal vagy! :lol:

lola77

:cry: :? :o
Most látom, hogy csak 104-ig van neki, az nekünk tuti kicsi már!
Akkor tárgytalan a kérdésem Angi!

lola77

SZiasztok!

Hugi!
Sajna nekünk nem jó a szombat,mert Etyekre megyünk rokonlátogatásra...Amúgy köszönjük szépen a meghívást,majd legközelebb!

Zsani!
Lemaradt az adatokról,hogy Dorka névnap Február.06.

Gangi!
Akkor mi holnap 10 után lemegyünk a Máltai játszóra,és visszük a könyvet.Lackó jobban van már?

Cirmike!
Szerencséd volt ,hogy 1 nap alatt el tudtad intézni a dolgokat.Holnap nagyon fogunk szoritani értetek!Biztos minden rendben lesz,erős kiscsaj!!

Rozi!
Szerintem is vidd el fülészetre,mert magától nem igazán fog elmúlni,sajnos tapasztalatból mondom.Nekem nagyon sokszor begyulladt a fülem,de még egyszer sem szúrták fel,nem szúrnak egyből...Viszont az arcüregem annó 12* szúrták fel,és egyszer műtöttek is cisztával,tehát megértem a gyerkőcöd, hogy borzalmas a fülfájás...Ha estelge antibiotikumot kaptok rá,akkor vigyázz,vele ,mert én i sszedtem amiko rnagyon fájt a fülem,és frankón begombásodott tőle....hónapokig kelett menni kezeltetni,eléggé gáz volt...

Erika,Livi!
Köszönjük agytippeket.Megnéztem és nagyon jók vannak fennt.A Dominót,meg a Möbelt én is gondoltam hogy megnézem,meg mondták hogy a Centrum raktárnál is vannak nagyon jó ágyak,jó áron.Bár most nem tom mi legyen,mert Dorka ágyát át lehet alakitani kisággyá,de arra kéne leesésgátló,meg matrac,tehát ha ezeket megveszem,akkor meg ott vagyok árban hogy egy újat tudnék venni...Nem tom még hogy lesz...de nem sürgős még sztem.

Angika!
Ma mi lemegyünk sztem a játszóra,ti nem jöttök?Azt holnap meg sokat jelentkezz :!: :wink:

Na mentem Dorkamegint nem akar aludni ... :?

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!
Rozi!
Mi a van a kisfiaddal?????

Erika!
Mondanám, hoyg elviszünk, de nem tudom,hoyg beférünk e a 2 gyerekülés közé valamelyinkünk. Líviék nem kocsival jönnek? (bocsi, Lívi hogy itt szervezkedek )

Ági!
Lenn leszünk holnap a játszón nem mondom, hogy pontban 10kor, de igyekszünk :) Lackó már jobban van, igaz hozzá jött egy kis köhögés, ami szerintem a lecsorgott váladék okoz, de az orrát már nem porszívózom.

A ruhákkal arra gondoltam, hogy amit én veszek azt viszem el megmutizni. Lola sajnálom, hogy már nincs a Ti méretetekben :(

Cirmike!
Szorítunk 1000el holnap. A harisnyát megkérdeztem, sajna nem fej nélküli :(

remélem mindenkinek válaszoltam.
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Gangi
Már megvetted a nadrágot, a harisnyát az Ágitól? Ha igen, akkor lehoznád holnap a Máltaira? Akkor elmennénk mi is de. oda megnézni.
Köszi
Zsani
Vendég

Szia zsani!

Még nem vettem meg holnap du. tervezem, hogy megyek, de ha úgy gondolod megbeszélhetünk egy időpontot utána hogy megnézd. Az Öller Kriszti már vett tőle ha vele előbb talizol vagy többször bizti Ő is lehozza :)
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Köszönöm a gyors válaszokat, igazán kedvesek vagytok. Persze mindenképpen megkérdezem a szülésznőmet is, hogy kit ajánlana a leginkább, de jobb "elsőkézből" is infót szerezni!

Még egyszer ezer köszönet!

Kriszta
kriszta1976

Angi
Köszi - akkor majd megbeszéljük valamelyik napra.

Mindenki
Nem tud valaki egy jó angoltanárt ajánlani? Nagyon fontos lenne. Lényegében mindegy, hogy Tbányán hol van. Magán lenne jó.
Minden érdekel.

Köszi és szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

BAJ VAN!! Virág beteg, de ne ijedjetek meg, megígérte, hogy szombatra meggyógyul! :D
Nincs túl nagy baj, köhögött nagyon éjjel (már azt hittem hányni fog), meg lázasnak éreztem, gondoltam majd reggel megmérem. Reggelre elmúlt, nem mértem semmit, de azért levittük az orvoshoz. Kapott a köhögésére gyógyszert, de amúgy jókedve van, nem nyűgős, étvágya is van, szerintem rendbejön addigra, de ha valaki ezek után úgy dönt, hogy nem meri vállalni, akkor természetesen megértem.

GANGI:
Egyáltalán nem gond, ha jön a férjed is, szívesen látjuk őt is, Virág már amúgy is teljesen be van sózva, alig várja a "babákat" :lol:
Jaj, a legfontosabb: mi is nagyon-nagyon boldog születésnapocskát kívánunk a Lackónak!!

LOLA:
Igen, bal oldalon van a kultúrház is, a templom is és rögtön a templom mellett megy felfele meredeken egy út, annak a legeslegtetejére kell feljönni és ott a kisbolt mellett jobbra. Ott egy picikét egyenesen, az elágazásnál szintén egyenesen, ott a sarkon ki van írva egy villanyoszlopra az utca (Tearózsa) neve.

Szerintem 8 órától bátran jöhettek, készen leszünk és akkor friss kaláccsal és kakaóval várunk mindenkit!!

Remélem azért még lesz jelentkező, aki eljön hozzánk! :wink:
Ha jó idő lesz, akkor esetleg kint is lehetünk, férjem amúgy is tervez egy kis meglepetést a gyerekeknek, remélem összejön.
Viszont nálunk elég hideg a járólap (az egész ház hideg, ami nyáron marha frankó, de majd bekapcsolom előtte a fűtést), úgyhogy valami kis szandit papaucsot hozzatok, hátha sétálhatnékjük támad, bár nem túl nagy a házunk.

Köszönöm sütésre is gondoltok, de szerintem ne fáradjatok vele, ha mindenki szereti a kalácsot, akkor jól fogunk lakni, és természetesen lesz rágcsa is.

ÁGI:
Sajnálom, hogy ti sem jöttök, remélem legközelebb összejön :wink:

Azt hiszem hirtelen válaszoltam mindenkinek, most megyek, mert már nagyon-nagyon éhes vagyok, CIRMIKE, szorítok én is nektek nagyon és ha tudtok, ti is gyertek szombaton!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Mi Líviáékkal fogunk menni szombaton a Hugiékhoz,mégegyszer köszönjük Lívia!!!!!!!!!!

Lívia
Viki is nagyon jól érezte magát nálatok ma,bár kicsit nehezen oldódott fel :?
Ma este ezt mondta:
Süsünek van foga,és meg tudja rágni az epres rágót :lol: :lol: :lol:

Hol lehet venni olyan zoknira való pöttyöket amik hő hatására felpuffadnak?Hobby boltban? :roll:
Szeretnék Vikinek készíteni egy kis lábra való meglepit ahhoz keresek :lol:

Cirmike
nagyon szorítunk nektek holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Talihoz
csak annyit fűznék hozzá,hogy a Hugiék utcájának az elején,a kocsma/vegyesbolt mellett ahol be kell kanyarodni,ott van egy kereszt.
Amúgy tuti,hogy Virág meggyógyul szombatig,ha már megígérte: :lol:
Mi nem ijedtünk meg ettől a kis köhögéstől,ha nem jön közbe semi akkor mi megyünk!!!!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Holnap azaz csüt-ön,nyílik dkertben a sapr mellett egy új DM,20-22-ig 20%-os leárazás van!!!!!!!!!

Végezetül pár mai kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

sapr=spar :oops:

cseriviola

Sziasztok!
Nagyon le vagyok maradva az olvasással, annyi minden történt velünk, nálunk...holnap jövök :D

Cirmike!
Szorítok nektek mihamarabb átvészeljétek a műtétet. Réka erős, stramm csaj :D

Rólunk: hétfőn voltunk vérvételen, kiderült, hogy Kata vérszegény.
Vérképzőt kell adnom neki, cseppek formájában, napi kétszer. Kontroll 3 hónap múlva. Semmit tünet nem volt, csak a védőnő már hónapok óta mondogatta jó lenne egy vérvétel, mert sápadt a Kata. A doki szerint ő ilyen. Na aztán kértem beutalót és még jó hogy elmentem. (örökölte szegény ezt, mert nekem is határon vannak a paraméterek, most, hogy milyen lenne a vérképem, hát nem tudom…de én évente mkinek kötelezővé tenném a vér- és vizeletvizsgálatot)

Kata jobb szeme még mindig piros, bár ma csak 1-2 x halványan volt olyan. Tegnap akartunk visszamenni dokihoz, de várunk még. Hátha a természet megoldja…Nem akartam azt, hogy esetleg a javulás útjára léptünk, de a doki megint felír vmi sz@rt…

Közben kijött Kata 6. foga is. Ennyi történt velünk dióhéjban :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?