Sziasztok lányok!
Annyian kérdeztétek, ne s tudom kinek válaszoljak....
, szóval biológia tanárit végzek idén, ha minden jól megy, mert eddig a mezőgazdasági ismereteket és hasonló stzakmai tárgyakat tanítottam, de szaktanárként már nem tudnak visszavenni agyerekek után, így kénytelen voltaátképezni magam biosztanárnak, mert az meg pont nincs a suliban, mert nyugdíjas, és hát ma már nem úgy van ám, hogy valaki nyugdíj mellett csak úgy tanít!
Úgyhogy csak így tudtam megtartani a munkámat, és még össze is tehetem a két kezemet, hogy ilyen "szerencsés" vagyok! Már amilyennyire szerencse két gyerek melllett tanulni!
Lívia te mit akartál tanulni? Miért nem ment?
Mondjuk nekem nagy segítség anyu és anyós is!
Az ugrálóvár meg egyenesen fantsztikus ötlet! És a kislányos eg tünemény még mindíg ezzel a rövid hajjal!
Hozzátok képest ígérem többet egy rossz szót nem szólok anyósomra, mert azért nekem szeretoi a gyereköket és törődik id velük! NEm az van mint Ágiéknál!
Egyébként megértelek Ági, az ember szeretne jóban lenni mindenkivel, ondolom ezért is szeretnél "bevágódni " nála, de aki ilyen... az ilyen marad, ne erőlködj!
Zsanett elképzelésem sincs, miért lehet olyan a picid arca, de voltál már vele bőrgyógyon? Vagy csak kérdezd meg a gyerekorvost nem?
Az adataink pedigCsabi: született 2002.12.12, névnap július 6
Ákos született 2005. 12.23.,névnapját majd pontosan megnézem, mert ez egy dugóhónap, és egyszerre ünneplünk!
Lola!
Hát jót röhögtem ezen a szeretet-sorrenden!
Ez valami katasztrófa hallod! Ilyen sztoriknál mindíg kidülled a szemem! Meny. tánc pénzre kölcsönbe igényt tartott? Már megbocsássatok, de milyen embernek van ehhez pofája? ( Az ilyen, számomra pont olyan undorító, mint mikor egy szülő, a gyereke által megkeresett pénzt kéri el, mert neki nincs munkája! Elképesztő pofátlanság!)
Cirmike: kitartást és nagyon szorítok!++++++++
Erika!
Szerintem te már direket, előre megfontolt aljas szándékból fájdítod a szívemet a szebbnél-szebb tortáiddal!
Annyira ügyes vagy, és most elhatároztam, ezt mindíg el fogom mondani, hátha sütsz nekünk is szülinapra, vagy legalább megtanítasz rá! Kérlek -kérlek írd már meg, hogy nem szoktál-e másnak is sütni?
JA, a lényeget majdnam kihagytam!:
Ákosom úgy aludt a mamánál, mint a tej, nem ébredt fel, csak hajnal fél ötkor, (mint itthon is), de anyukám nem tudta visszaaltatni, így aznap egy kicsit hosszúra sikeredett, mert akkortól kukorékolt neki mindkét gyerek!
De jó volt állítólag, és ezek szerint működik a dolog, úgyhogy nagy kő esett le a szívemről, és máskor már mégbátrabban adom mamáknak kölcsönbe éccakára is! Persze azért nem álltam meg, hogy anyóst ne hívjam fel, és ne meséljem el neki septépen a dolgot!
Kicsi gonosz vagyok?
Viszont segítsetek ötletekkel, mert Csabám fájlalja a fülét, és nem tom mit tegyek, nekem sose fájt! Majd Du. viszem dokihoz, de addig mit csináljak vele? Úgy sajnálom!