Hello Lánykák!
Eszméletlen mennyiséget írtatok, mióta nem voltam
De mindennap olvastalak benneteket.
Mi jól vagyunk, megvagyunk
Sok a meló, kedden fizetik anyu házára a foglalót, dec. 3-án fizetik a többit, 5.-én költöznek. Jó kis karácsonyi ajándék lesz
Kipakolni kicsit fájdalmas lesz, dehát túl kell rajta esni. Már tervezzük tavaszra a lakás felújítást
Lecserélem a fél konyhát
Már tisztára lázban égek
Itt volt ma a nagyim, olyan szuper volt. Tesóm is jött és 4-esben (nagyi, mi Apával, tesóm), együtt bolondoztunk egész nap. Csináltam jó kis 3 fogásos ebédet (mindenkinek ízlett
). Kicsit emlékeztetett a hangulat arra, amikor még anyunál tartottuk a vasárnapi ebédeket és jó kajálás közben sokat nevettünk. Ő is biztosan örömmel nézett minket
:)
Hónapunk anovus volt, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával szexelgettünk
De múlt héten összeszedtem valahol egy nagyon csúnya gombát, azzal kezelnek most, így el vagyunk tiltva a szextől
:(:(
27.-én Apának andrológia, mondtam hogy megyek vele és fogom a kezét. Remélem, jó eredményt fogunk kapni.
Olyan szuper, mióta nincs fent a vonalzóm, fogalmam sincs, hányadik napon járok
Csak saccolok. De azért szerintem a jövő héten kiváltom az újabb Closty receptemet.
Dorka, hihetetlen mennyire egyforma - és mégis különböző a két gyerkőc
Mindkettő külön kis egyéniség
Adri, utólag is boldog névnapot!
Meri, örülök, hogy ilyen nagy lelkesedéssel csináljátok a kertet, biztosan gyönyörű lesz. Én a ház eladásból egyedül azt sajnálom, hogy anyunál 575 nm-es telek/kert van, nálunk meg alig van egy kis zsebkendőnyi terület. De ott meg ráadásul mindenhol csak kutyák vannak
Nem baj, ha aktuális lesz, majd nagyokat sétálunk a gyerkőccel
Hajni, biztosan minden rendben lesz a manóval, addig fog bent maradni, amíg jól érzi magát
Még egy sem maradt bent
Tudom, hogy már türelmetlen vagy, de élvezd ki, hogy még hármasban vagytok Marcival, jókat lehet sétálni a szép napsütésben, lehet jókat aludni (már ha tudsz
).
Én most minden hétvégén valamelyik nap beiktatok 2-3 órácska szunyát
Ma is aludtam 2,5 órát
Bár annak volt háttere, mert hajnali 1/2 3-kor jöttünk haza egy buliból és reggel 1/2 7-kor kipattantak a szemeim
Kint ültem a gép előtt a nappaliban és neteztem
Huuu, már megint mennyit dumáltam
Jaj, Bobo drága, a legközelebbi találkánkat úgy kéne összehozni hogy hétvégére essen, mert Lackó már nagyon szeretné látni Ákit, dehát hétközben Ő robotol
De szerencsére már nem sokáig, mert ha átvettük a házra az előleget, elindítja az önállósodás felé vezető rögös utat
Úgy örülök, hogy ez is rendeződik
Szóval ha nektek nem gond, így kéne időzíteni a következő randinkat
Jó éjt mindenkinek!