Új privát üzeneted érkezett!

nem bírom ki, találtam még egy kedves párost:

Kép

Kép

itt inkább már a különbségek látszanak a gyerkőcök között, nem?
meg az, h megőriztem a ruhákat :)

Kép

Kép
nán-dorka

bocs a sok képért, elaludt itt ölben, ezzel szórakoztam...

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-Dorka!

Én örülök a sok képnek!!! :wink:

Nagyon hasonlítanak egymásra az biztos,de mintha Dorka szeme picit világosabb lenne...

Barátnőm kislánya most egy éves és neki fél éves koráig szinte sötétbarna volt a szeme...most meg középkék,és egyre világosodik. :shock:

A Fio által belinkelt oldalon én is elakadtam,mert azt írja,hogy ha a páromnak nem volt kék szemű tesója ,akkor nekünk nem is lehet gyerekünk. :D :D :D vagy valami ilyesmi...szóval beixeltem,hogy oké van kék szemű tesója, így már engedte kiszámolni a gyerkőcünket, és szerinte a legkevesebb esélyünk a kék szemre volt...khmmm.. :D
De lehet,hogy én vagyok a béna az oldalhoz...

KépKépKépKép
*orsi*

Hello Csajok!

Hogy telik az idő.. Gabi baba már mindjárt fél éves.
Úgy sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni, de úgy el telnek a hetek, hogy észre sem veszem. Mindíg kell valamit intézni, mindíg kell valahova menni :cry: Nem tudom mikor lesz egy kis nyugi. Azt hittem, hogy majd ha itthon leszek jobb lesz, de kezdem látni, hogy nektek sem fenékig tejfel... :roll: Mondjuk azért inkább elviselném azt a fajta időhiányt ami nektek van :D Most is annyi lemaradásom volt, hogy két órája csak olvasok...viszont így mire a végére érek a felét elfelejem. Viszont tetszett Meri hozzászólása, hogy mi már tapasztaltabbak leszünk, mert tanulunk tőletek :wink:

A pocakosodással kapcsolatban, szerintem valami hormonális hatás miatt lehet, mert amikor én terhes voltam, akkor kezdtem el a hasamra hízni, amit máig nem tudtam leadni. Pedig mindíg gyorsan tudtam fogyni. Ha úgy gondoltam pár napig diétáztam és edzettem, és máris lement egy-két fölös kiló. Lehet, hogy a szervezetem egy kicsit megzavarodott. Lassan letelik az egy év, remélem most már helyre rázódok, mert nem szeretném eleve úgy kezdeni, hogy 10kiló :shock: plusz van rajtam. Mondjuk még nem kezdjük a próbálkozást, még van időm, de azért fura, hogy mennyire megváltozott az alakom. Amúgy sem voltam az a homokóra tipus, de most inkább hordó tipus vagyok.

Hajhullás: mostanában panaszkodtam a barátnőmnek, hogy mennyire hullik a hajam, és hogy tavaly ilyenkor is hullott. Erre ő is mondta, hogy neki minden ősszel hullik a haja, csomókban... Úgy látszik mi is lombhullatóak vagyunk :)

Olyan rossz érzés, hoy nem tudom követni a dolgokat, de azért mindenkinek drukkolok és szorítok, még ha nem is mindíg vagyok naprakész.

Nagyon várom már Lillácskát, biztos nem lesz semmi gond. Szerintem azért nem hízik nagyon mert comb hosszra gyúr
:D Olyan csini lesz mint az anyukája, csak lehet, hogy egy picit magasabb.

Érdekes, hogy kuki témában mennyire eltérnek a vélemények. Ha emkéleim nem csalnak régen mindenkinek felrántották a dokik. Nem tudom, hogy milyen hatása van ennek a későbbiekre nézve, de azért érdekes, hogy ilyen nagyok a különbségek. Van aki azt mondja, hogy pár hónapos korban már huzogatni kell, van aki pedig azt, hogy egyáltalán nem kell, más meg felrántja...Jó lenne azért ha az orvosok tudnák is hogy mit csinálnak, nem csak találgatnának.

Na jó, nem okoskodok tovább, meg amúgy is elég fáradt vagyok.
Mindenkinek jó hétvégét kívánok.

Pussz
timi
toti77

Ja megnéztem én is a szem kalkulátort, nekünk nincs sok választás, csak kék szemű gyerekeink lehetnek 100%. Attól függetlenül, hogy Apukámé barna, Anyukámé pedig zöld.

Úgyhogy vigyáznom kell, csak kék szemű pasival léphetek félre :mrgreen:
toti77

Sziasztok!

Jaj,annyira édesek ezek a babák. :)

Dorka:
nagyon hasonlítanak. :)

Titi:
jó hallani Rólad is, gyere amikor csak tudsz. :)

Szem:
nekem kék, apának kék, Marcinak kék. :wink:

Jaj csajok, már csak 2 hetem van és semmi. Méhszájam atomzárt. Megint túlhordom. :( Nem akarooooommmm :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Adri!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
csipcsab

sziasztok!

Ünneplés hegyek miatt nem nagyon tudok jönni. Gabi baba elég jól bírja a vendégeket, csak éjszaka nagyon rosszul alszik a foga miatt.

Marietta,
köszönöm! Nagyon szép a mottód és nagyon igaz. Nagyon szurkolok neked!

Nán-dorka,
annyira édesek a bébik. Apa gyerekkori képéről mintha Gabi baba nézne vissza. Majd beszkennelem és felteszem, őrület.

Hajni,
Szerdán a dokitól úgy jöttünk haza, hogy még sehol semmi, atom zárt méhszáj stb. Vasárnap megszületett Gabi baba :wink:

Most megyek, mert apának is van meglepetése számomra :oops:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Kép

Adrikám Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merike, neked Boldog Névnapot utólag, bár tudom ez csak amolyan "mellékes" név. :wink:

Kép

Szerettem volna írni nektek, de anyám megint szerencsésen felhúzta az agyam. :(
Dorka, köszönönm a privit, és a kedvességet, igérem válaszolok hamarosan. :D

Hajni, Orsi! Sokat gondolok rátok!!!!!! ++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Adri:
Boldog szülinapot!

Merike:
Boldog másodnnévnapot. :)

Ehh, most nézem miker írok össze-vissza. :oops:
Szval nem 2 hetem, hanem 1 hetem, ill. már annyi sincs. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Fioo:
mi a baj??

Kép
Kép
h@jni

Hajni, írtam privit!

KépKép
KépKép
fioona

Csak egy pillanatra ugrok be, mert megyek vissza a kertünbe. Tegnap már fejlámpával fejeztük be az ültetéseket. Érdekes volt négykézláb a kertben éjjel. :wink: Sok-sok fenyőt, diót, birsalmát, szilvát, tujákat, borostyánt ültettünk. Persze még mindig nem elég. Annyi meló van a kerttel, de még a fáradtság is édes így. A talajjal van a legtöbb gond és munka. Nagyon egyenetlen. Emiatt elég lassan haladunk vele. Ha nem függőlegesben vagyunk akkor már alszunk is.

Adri: nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is!

Aranyosak vagytok, köszönöm a köszöntéseket.

Fioona: sajnálom a dolgot az anyukáddal.

Majd jövök, addig is drukk Hajninak !
meriann

Adri!
ISten éltessen sokáig így utólag is!

Hajni,
1 hét! DE IZGIIIII :)

Kép
bodzi

Hello Lánykák!

Eszméletlen mennyiséget írtatok, mióta nem voltam :) De mindennap olvastalak benneteket. :)

Mi jól vagyunk, megvagyunk :) Sok a meló, kedden fizetik anyu házára a foglalót, dec. 3-án fizetik a többit, 5.-én költöznek. Jó kis karácsonyi ajándék lesz :)
Kipakolni kicsit fájdalmas lesz, dehát túl kell rajta esni. Már tervezzük tavaszra a lakás felújítást :) Lecserélem a fél konyhát :) Már tisztára lázban égek :)
Itt volt ma a nagyim, olyan szuper volt. Tesóm is jött és 4-esben (nagyi, mi Apával, tesóm), együtt bolondoztunk egész nap. Csináltam jó kis 3 fogásos ebédet (mindenkinek ízlett :wink: ). Kicsit emlékeztetett a hangulat arra, amikor még anyunál tartottuk a vasárnapi ebédeket és jó kajálás közben sokat nevettünk. Ő is biztosan örömmel nézett minket :):)

Hónapunk anovus volt, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával szexelgettünk :) De múlt héten összeszedtem valahol egy nagyon csúnya gombát, azzal kezelnek most, így el vagyunk tiltva a szextől :(:(:(
27.-én Apának andrológia, mondtam hogy megyek vele és fogom a kezét. Remélem, jó eredményt fogunk kapni.
Olyan szuper, mióta nincs fent a vonalzóm, fogalmam sincs, hányadik napon járok :) Csak saccolok. De azért szerintem a jövő héten kiváltom az újabb Closty receptemet.

Dorka, hihetetlen mennyire egyforma - és mégis különböző a két gyerkőc :) Mindkettő külön kis egyéniség :)

Adri, utólag is boldog névnapot! :oops: :oops:

Meri, örülök, hogy ilyen nagy lelkesedéssel csináljátok a kertet, biztosan gyönyörű lesz. Én a ház eladásból egyedül azt sajnálom, hogy anyunál 575 nm-es telek/kert van, nálunk meg alig van egy kis zsebkendőnyi terület. De ott meg ráadásul mindenhol csak kutyák vannak :( Nem baj, ha aktuális lesz, majd nagyokat sétálunk a gyerkőccel :)

Hajni, biztosan minden rendben lesz a manóval, addig fog bent maradni, amíg jól érzi magát :) Még egy sem maradt bent :) Tudom, hogy már türelmetlen vagy, de élvezd ki, hogy még hármasban vagytok Marcival, jókat lehet sétálni a szép napsütésben, lehet jókat aludni (már ha tudsz :shock:).
Én most minden hétvégén valamelyik nap beiktatok 2-3 órácska szunyát :)
Ma is aludtam 2,5 órát :) Bár annak volt háttere, mert hajnali 1/2 3-kor jöttünk haza egy buliból és reggel 1/2 7-kor kipattantak a szemeim :( Kint ültem a gép előtt a nappaliban és neteztem :)

Huuu, már megint mennyit dumáltam :roll: :roll:

Jaj, Bobo drága, a legközelebbi találkánkat úgy kéne összehozni hogy hétvégére essen, mert Lackó már nagyon szeretné látni Ákit, dehát hétközben Ő robotol :) De szerencsére már nem sokáig, mert ha átvettük a házra az előleget, elindítja az önállósodás felé vezető rögös utat :) Úgy örülök, hogy ez is rendeződik :) Szóval ha nektek nem gond, így kéne időzíteni a következő randinkat :)

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Csak gyorsan:

Meri,
BOLDOG nevnapot!

Hajni,
nagyon drukkolok!!!!!!!!

Majd jovok!pusza

Kép

Kép
arwen07

Hahó!

Én is csak gyorsan...CsongiBongi most már nyafi, fáradt.

Adri, utólagosan is boldog SZÜLETÉSNAPOT! Remélem jól sikerült a party.

Meri, Neked is boldog Névnapot kívánok!! Én is többször ünneplem :twisted:

Orsi,

Csak Canon, abból végülis bármelyik jó, de a miénk PowerShot 4 megapixel. Ennél már van fejlettebb, de szerintem ez a legjobb fényképező így digitálisban.

No megyek, mert már nagyon nyafog.

Pusza

Már kellemesebbek az éjszakáink, egy etetést most elhagyott, így már többet tudok aludni :-))))

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Bocsi, tegnap nem voltam...

MERI! Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked!!! Kép

Adri, nálatok mi volt a meglepi? Hogy telt a szülinapod?

Hajni, nagyon drukkolok neked!!! Izgulsz már? Bármelyik percben jöhet Lillácska, annyira jóóóó! :D

Most ennyire volt időm, jövök ha lesz időm.
Süt a nap, menjetek sétizni a babókkal, amíg lehet (mi is kihasználjuk a jó időt)! :D
szerika

Ja, Pinkiné: nagyon klassz az idézeted!!! :D
szerika

hello, csak beköszönök, mert nem otthon vagyunk. én még mindig betegeskedek, jó lenne már befejezni!
mi vadasparkoztunk ma, megfogadtuk Szeri tanácsát!

puszi mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

No tényleg mindenki inkább a friss levegőt választotta! Keveset írtatok :-)

Nándorka, most már tessék meggyógyulni :?

A mai esténk nagyon kellemesen telt.

Márhogy hozzánk képest, nem Hozzátok. 20:00, aztán, 00:40, aztán, 4:40, és végül 8:10. A 4 órás kaja után játék volt, mert Neki az a reggel...de szerencsére gyorsan bealudt akkor is. Szóval jó nagyot aludtam (7és fél órát, ami nagynak számít az utóbbi időben).

Apa képzeljétek 2 hétig szabin lesz, ill. nem szabin, hanem mindenkit hazaküldtek, hogy rápihenjenek a következő nagy melóra, ami 6 hetes erőltetett menet lesz... Nem tudom, most sírjak, vagy nevessek.

Mindenesetre remélem szép idő lesz ebben a két hétben, úgyhogy megyünk nagyokat kirándulni.

Megjött a kengurunk, az ergo. Tetszik, jó, még hosszú távon nem volt benne a Maki. Először nagyon ordított, mert pont akkor kezdtem el próbálgatni, amikor már nagyon fáradt volt. Most már elvan benne, asszem.

Ja, Krisz, az nálunk is sláger, mikor kaja után bekapja a komplett kezét, hogy biztos éhes még...sejtitek, kiknek a gondolata volt ez...

CsongiBongi most nem forog olyan sokat, naponta 1-2x, míg régen vagy 40x egy nap. Most izgalmasabb a világ hanyatt és oldalt fekve...

Jajj, úgy telik az idő, és ami bosszantó, hogy nincs pótlás kismamink. Szóval lányok, húzzatok bele, mert már eltelt pár hónap újabb kismami nélkül. Ez statisztikailag nem megfelelő, szóval most már statisztikailag beleférne egy-kettő-három-négy-öt kismama is egy hónapra!!!

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Adri és Ragota! Ti ide mentek majd babauszira? : Kőbányai Szabadidő Központ - X. ker. Előd u. 1. Tök jó közel van hozzánk kocsival. Azt olvasom, hogy 1400 ft alkalmanként, és hogy mindkét szülő bemehet a babával. Ha ide mentek, akkor tudnátok arra válaszolni, hogy ez az összeg mindhármunkra vonatkozik?

Jó lenne együtt menni!

Hajni! De izgi, nemsoká itt lesz Lilla baba! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Utólag is nagyon sok boldog szüli.-és névnapot mindenkinek aki most ünnepelt.

Nyunyi ma kapott oltást.
jelenleg 62 cm és 5640 gr.

megyünk enni aztán meg a gyógyitárba,kapott bőráoló krémet mert nagyon száraz a bőre.

Meri én is vettem tegnap v.mit amit majd nagyon szívessen küldenék el neked ha Nyunyi kinőtte.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Nagyjából átolvastam, amiket írtatok, de sajna mindent nem tudtam.

Először is BOLDOG SZÜLI ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNOK MINDEN ILLETÉKESNEK, bocsi, hogy így utólag, de nem tudtam jönni.

Most is csak beugrottam, hogy hírt adjak magamról, hogy még nem vesztem el, és más hírem egyenlőre nincs.:))))))

Most mennem is kell, legyetek jók, aztán kitartás mindegyikőtöknek!

Nikó

ui: Vicky, nekem fizetnek azért, hogy azt az E vitamint szedjem, ezért azt választottam. Dokival amúgy nem beszéltem róla, csak saját kútfőből.

Kép
nikóska

Kép

Hoztam Nektek szivárványt duplán is. Bár picit halovány a második, de ott van. Nektek nem a zebrás teszthez hasonlít?!

Köszönöm a ruci felajánlásokat, remélem hamarosan kell majd.

Pár perce hagytam abba a melót, és most megyek és bezuhanok az ágyba. Puszi
meriann

Én is küldök minden kismama-jelöltnek ahogy Meri nevezte: két csíkos tesztet :D :D :D :wink:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Remélem csak én vagyok ébren. :( Oli újabban éjjel is fent van. Most már talán alszik, szóval megyek én is csucsulni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Kép Kép
meriann

Sziasztok!

Csak beugrottam. Vagyok, csak apa szabin van a héten és igyekszünk kihasználni. Megyünk ide odA :lol:
Este megpróbálok benézni

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Gyertek csajok írjatok :D , mostmár nincs jó idő sajna :cry:

Mi kihasználtuk az elmúlt napokat és sokat sétáltunk, már a lábam is kikészült annyit, de Balázs nagyon élvezte.

Fio: mi is fent kukorékoltunk 5.49-kor :? , mivel mi 5 és 6 között kelünk, de szerencsére visszaaludt evés után egy órára még a drágám.

De szuper szivárványokat fényképeztetek!!!! Merike! Remélem meghozzák a két zebrádat ezek a képek :wink:

Kaja után Balázs is bekapja mindkét öklét. Ragota, biztos éhes ugye? :D :lol:

Nán-dorka: mennyire hasonlít a két testvér, eszméletlen!

Hajni: jelentkezz, hogy mi zu veled! Már nagy az izgalom!!! Te kit fogsz értesíteni?

Adri: jó Apázást! :D

Valamelyik nap az én kis Porontyom így rendezte át az ágyát, amikor meglátott, akkor meg csak nézett boci szemekkel :D
Kép
szerika

De szép szivárványok! És tényleg, kétcsíkos teszt!! :D

Szeri, Bali itt olyan, mintha egy nagy gyereket fektettél volna a kiságyba! Olyan nagyos! És gyönyörű! És mivel olyan nagyos, nem is csodálom, h széttúr egy bébiágyat! :) NAgy huncut, az bizti!

Adri, Ragota, pihenjetek nagyokat és élvezzétek az együttlétet Apával!

Nikó, de jó, h benéztél!

Toti, örülök, h hallottunk Felőled!

Pinkiné, nagyon szép, amit a családi vasárnapról írtál! És biztos, h Anyukád is így szeretné, h emlékezzetek rá. A lakás kipakolásához sok erőt!

Tervezek még hozni képet, de most pihennem kéne, mert sztem azért gyógyulok nehezen, mert nem pihenem ki magam rendesen. :?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Gyors életjel!
Megvagyunk, jól vagyunk épp a könyvtárban ülünk, Enci az ölemben. Puszi mindenkinek, ha tudok jövök és olvasok.
vivi79

Kukkk....

még egyben. :)

Vivi:
dejó, gyere mesélni, képeket kérünk.

Szeri:
nagyon édes Balu.

Fioonak gondoltam, h küldök sms-t. :)

Kép
Kép
h@jni

tegnapi nap fotója:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

de szép Nyunyi!!!

Vivi, de nagyon jó hallani Rólad! Várunk!!!

Hajni, mennek a drukkhalmok!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!!! :D Megérkeztünk, visszaolvasni még nem tudtam, de látom Hajni még egyben vagytok!

Nagyon szupi utunk volt, nem egy szokványos hotel-tengerpart-napozás típusú nyaralás! Egy igazi szicíliai kis halászfaluban volt a szállásunk, ahol még előttünk talán külföldit nem is láttak :lol: :lol: Fiat Puntóval jártunk, a tengerparti kis bárban reggeliztünk a helyiekkel, brióst granitával (tipikus szicíliai reggeli), a szomszéd utcában lakó néni friss kenyeret sütött nekünk olívaolajjal (isteni volt!!), esténként isteni borokat ittunk a teraszon, voltunk nagycsaládi grillpartin is, és turisták által nem ismert gyönyörű eldugott helyeken jártunk, túráztunk hegyi folyóban gázolva érintetlen természetben, voltunk motorcsónakkal eldugott kristálytiszta öblökben, kis színes halakkal úsztunk a tengerben, és persze rengeteg több ezer éves műemléket láttunk. Jövök majd képekkel is, ha a párom majd fölteszi a netre.

Puszilok mindenkit, majd jövök még, nem úsztok meg ennyivel :wink:

V.
vickybabe

Sziasztok!

HAjni, várom az SMS-t. Eddig is vártam. :wink:

Esztora, de szépen kikerekedett a pofija a babátoknak. :lol:

Dorka, tessék gyorsan meggyógyulni.

Vicky, éz álom szép lehetett! :!:

Szeri, Bali tényleg nagyon nagyfiús!

A szivárványok gyönyörűek!

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drága Lányok!
Elnézést az eltűnésért, de kicsit nehezeb napjaink vannak mostanában...Nem tudom, mi lhehet, de Ákoskám pár napja azt csinálja, hogy nehezen alszik el, illetve elalszik, de egy órán belül párszor olyan keservesen felsír...nem ébred fel, vagyha mégis, pár perc alatt visszaalszik, de olyan rossz, a szívem szakad meg...nincs ötletetek, mi ehet ez? Néha uténa kinyom egy nagy büfit vagy pukit, ezért gondoltam hasfájásra, tegnap kapott puffadás elen cseppet, nyutalanul aludt e, de aztn átaludta az éjszakát...de ha hasfáás lenne,akkor non-stop ordítana, nem? Olyan tanácstalan vagyok...
mennem kell, megint gond van
puszi

porsika

Halihó!

Jajj, Porsi, Szegénykém. Szerintem a szél ragad be olyankor. Tudod, meséltem, hogy Csongi is ezt csinálta egy pár hétig. Ő nem ordított. és nem is aludt vissza, de sírt picit, nyöszögött, és egy hangos puki kíséretében a rosszkedv is elszállt. Szerintem egyszerűen a szél beragad. Ilyenkor fingópózba helyeztem :roll: (láb felnyomni), levettem a naciját előtte, és érdekes, ezek beváltak. Dehát ha visszaalszik, akkor nincs gond, mert a puki már nem bántja. Szóval szerintem ez inkább ez, mint a klassszikus hasfájás. Esetleg, ha cicin alszik el, előfordulhat, hogy böfi ragadt be. De azért kérdezd meg a dokit.

Nekünk is voltak nehéz napok, most sokkal jobb, ez úgyis váltakozni fog, ne félj, rendeződni fog a helyzet.

Esztora, Nyunyi tiszta Apja, édes kis krapekos a pofija!

Vicky, ez egy csoda lehetett, jajjj, nagyon várom a képeket.

Vivi! DEJÓ, HOGY JELENTKEZTÉL, REMÉLEM MIHAMARABB JÖSSZ KÉPEKKEL!

Csongival jól vagyunk, most megint pörög-forog. Akkorát nőtt, már a 68-asrucikat kezdjük kinőni... :P

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Viki, gyönyörű lehetett - és nem is szeretném megúszni ennyivel. :lol: Légy szíves, fejts ki minden félmondatot egy -egy hosszabb hsz-ben! Akkor egy kicsit mi is Veled utazunk! :wink:

Porsi, próbálj minél többet pihenni, Áki biztosan hamar elhagyja ezt, csak Te ne legyél holtfáradt emiatt!

Én olyan béna vagyok, csajok! :oops: Most vettem észre, h a fényképezőnkkel videózni is lehet... No, most majd azt is fogok! :wink: Végülis még csak az újszülöttgesztikulációról maradtam le.

Ágota, 68! :shock: Rokonokkal könnyebb lett már? (v. csak egyszerűen kevesebbet találkoztok? :D )

Dorka tovább gömbölyödött, hosszra nem tudom, mennyi, de a súlya 6.78. Viszont sztem ő a 2-3. évben alig fog majd hízni, mint ahogy a bátyja tette.

Kép

Kép
nán-dorka

Na, most alszik, de most is nyöszörög...szegénykém...

Ág:D
Igen, tényleg, emlékszem. Én is azt gondolom,hogy nem klásszikus hasfájás, de a édőnőtnem bírom elérni..azért megnugtatott, amit írtál.a fingópóz meg a pocimaszi nekünk is bejön, csak egy idő után unja.
Nem semmi, Csongi hogy nő! BárÁki is 6 hetes korára belenőtt a 62-es rucikba, azt 52-vel született:D:D:D:D

Dorka:D
Igyekszem, bár nem vagyok fáradt annyira-még-, csak nagyon bánt, hogy nem tudom, hogy segítsek Neki. Dorka is szépen gyerepszik, csak így tobvább:D

Vicky:D
Ó, Istenem, így szeretném tengetni öreg napjaimat Apával, ha már a gyerekek kirepültek....várjuk a részleteket!

Vivi:D:D:D
De jóóóóóóóóóóóóóó!!! Mesélj, ahogy tudsz!

Fioo:D
Remélem mármegoldódtak az anya-gondok...ha van kedved, mesélj, mi volt, tudod, Tőled tanultam, hogy jobb kiadni:D

Esztora, Szeri:D
Gyönyörűek a Srácok!

A szivárványos képek is csodaszépek!

Merike:D
Mi is nagy kertrendezésben vagyunk,hajrá kert-projekt!

puszik

porsika

Sziasztok!

Nekünk se könnyű mostanában. Éjjel 2×2 órát aludtam. És most is sír, mire beléptem ide! :(

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Porsi, akkor inkább majd priviben. Ha kapok egy kis időt a gyerkőcöktől. Mennem kell tényleg, puszi mindenkinek, a babáknak is!

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, Ágota, videok megint nem mentek át, de kigondoltam már a megoldást, csak idő kéne, tényleg pusssz!

KépKép
KépKép
fioona

Bocsi, most csak rólunk:

megjöttem az nst-ről, volt magzatívzvizsg, turka meg minden.
Kérdezte a doki mikor akarok szülni, mert a méhszáj az kész. Mondom ma. Erre ő: ok. :)
És lefejtette a burkot kézzel. Nagyon fájt, fáj még most is, vérzek. A hasam is görcsölget. Szval csajok, drukkoljatok légyszi, h rendszerződjenek a fájásiam.

Kép
Kép
h@jni

sziasztok, csak egy gyors bekukk

Hajni,
mennek a drukkok, nagyon izgi :lol: :lol: hajrá hajrá

Kép
Kép
adrienna

Hajni! Drukkolok nagyon, hogy gyors és könnyű szülésed legyen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem tudom mi van Csengével, de szörnyű volt az éjszakánk és most a nappalunk is... Nagyon sokat sír (pedig ő éjszaka nem szokott). Nyugtalan is, egyfolytában csak kézbe lenne. Valami front van?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hajni: gyors és könnyű szülést Nektek!!!!!!!!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
meriann

Indulunk a h-ba, már 3 percesek, nagyon fáj. ááúúúú ..
Drukkoljatok. :)

Kép
Kép
h@jni

HAjni!

Kép

Kicsi Lillát várjuk ideát!!! :D
Neked szép és könnyű szülést kívánok!

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás