Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera!
Gratulálok és csodás pocakos hónapokat neked!!!!

Monácska!
ez nagyon nem jó... :? :(

velem semmi extra nem történt, épül a házunk ezerrel és azzal vagyok elfoglalva. Hőmet még nem mértem ebben a ciklusban.... szerintetek kell az nekem?! A Tűű doki fogja kérni a 3 hónapos kontrollon?

babszika

Sziasztok!

Dera!

Nyugi!!
Fehér kocsonyás vmi az ugyanaz, amit páran tojásfehérje címen írogatnak be a Fertybe. Csak nekünk kicsit sűrűbb! :lol: Lényegében a méhnyak-nyák.
Nálam is csak a szülés óta van, mindig PÉ előtt 1 nappal (olcsóbb, mint az LH teszt! :D ).
Hőmérőzöl? Mert akkor ki lehetne deríteni, h. nálad is a PÉ-t jelzi-e?

Verona!

Gratulálok!!!!!!
Mennyi idősek vagytok?
Azt ne mondd, h. elhitted, h. a szopi alatt nem lehet teherbeesni, mert itt helyben dobok egy hátast! :twisted:
Mennyi lesz a korkülönbség?
Te nem császárral szültél?

Monácska!

Sajnálom! :(

Babszika!

Szerintem ne mérj!
Most építkezzél ezerrel, elég az!
Fészekrakás-fészekrakás......... :wink:

Kandika!

Jársz még erre?????? Mi van veletek????

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Köszi rambóka!
akkor megpróbálok leszokni róla.... már oylan nekem mint a narkó a kábszereseknek :lol: :oops:

És ti hogy vagytok????
Jujj, már nem sok nap van hátra és komoly férfi a lesz a Gergőből!!! :wink:

babszika

Én nemcsak azt hittem el, hogy szopi alatt nem lehet teherbe esni, de azt is, hogy nekem szinte lehetetlen. Egyetlen alkalommal se fordult meg az agyunkban, hogy baba lehet belőle. :oops:
Igen, császárral szültem, szóval kicsit gázos a dolog. Dokihoz holnap megyek először, biztos lesz pár jó szava hozzám. :oops:
Boldogok vagyunk.
verona

Számításaim szerint 15 hónap lesz közöttük. Most kb. 18 héten lehetek. Holnap kiderül.
verona

Vera ez hihetetlen jó hír!!
Gratulálok!

Monácska a diéta tuti rendbe fogja hozni a cukrodat. beszéld meg tűűvel, érdemes-e újra elkezdened, két hét kihagyás nem olyan nagy idő. de lehet met mellett is elkezdett volna rendetlenkedni a cukrod, mint mindenkinek, ezt már nem fogjuk megtudni. de figyelj a diétára és minden rendben lesz.

Rami ne haragudj hogy még nem írtam, de kabaré ami velünk történik pár hete. rendeltünk ágyat, másnap elromlott az ágyneműtartója. szervízt intézni kellett. rendeltünk szekrényt, 3 hónap után megjött, de nem 250-es, hanem 150-es. Johanna éjjel megbetegedett, egy percet nem aludtunk, 3 percenként orrtörlés, levegőt nem kap. nekem is rohadtul fáj a torkom.ma reggel eltört a ház csatornacsöve, vagy mije, a mi tárolónkban van, bokáig áll a szar és a pisi és a víz a tárolónkba. mikor Zsolti reggel lement, épp egy jókora szar landolt a szárítógépünkön, és a rajta lévő pelenkákon. igaz be voltak zacskózva. nemtudom mi jöhet még. orvoshoz kéne menni, megh indexemet bevinni, tárgyakat felvenni, könyvtárazni. már kínomban röhögök.

Kép

Kép
rejo

Vera gratulálok!!!

Monácska, végülis van néhány választásod:
1. szar a mérőd, le kéne ellenőriztetni, mert nekem ez magasnak tűnik, ha viszont jó a mérőd, hát akkor jönnek az alábbi pontok

2. kemény diéta

3. kemény diéta inzulinnal, ha a diéta mellett nem csökken

4. elkezded újra a metet, azt bármikor el lehet lezdeni, csak ki kell harcolni a T dokitól, mint nekem....és ekkor nem kell olyan kemény diétát tartani (most volt nekem kaja után 4,38).

Még T doki is belátta, hogy olyan jól csinálom a dolgom, hogy a met így tud segíteni abban. hogy 1 egésszel csökkenti a cukrom.emellett nem diétázom keményen, süti pl. rendszeresen lecsúszik, pláne ha otthon vagyunk, de a finom meleg fehérkenyér is rendszeres lakója pocakomnak. Mégis minden tökéletes, vc érték tuti jó, hba1c érték tökéletes, plusz 1 kilónál tartok pedig ngy a hasam.....

Amúgy meg grat a 12 héthez!

Lara, a te cukrod milyen lett???Mostanában ittál löttyöt, nem???
Vendég

voltam nődokinál. a 6 hetes kontrollon. a kismam újságba író dokicsajnál. felírta a metet, szednem kell. terhesség alatt is felírja. sokat beszélgettünk a pcoról. képben van nagyon. most egyenlőre ennyi. zsuzsi az ölemben.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Zazzy!

Na itt vagyok. :)
Hümm... egy párszor átgondoltam hogy mit is írjak hogy ne legyen túl hosszú, ne legyen túl analitikus és ne legyen bántó, hiszen Te sem bántásból írtál nekem.
Kicsit sajnálom hogy úgy jött le amit írtam, hogy én mostaztán feladom a babaprojectet és a Dunának megyek vagy a kútba ugrok, pedig erről szó sincs. Annyi történt hogy a lelkem mélyén nagyon szerettem volna hogy sikerüljön a baba és legyen nekünk is májusi gyerkőcünk. Nem sikerült, pedig megvolt minden esély rá. Ezen elszomorodtam, sírdogáltam kicsit, a párom megszeretgetett és bár nem lett könnyebb a lelkem, de megyünk tovább.

Tényleg, ne haragudj hogy ezt mondom, de én nem szeretek sztereotípiákban gondolkodni.
Ezért a: Ti is még fiatal vagy, meg a másoknak sokkal rosszabb a helyzete dologgal nem értek egyet. A kor, mint olyan, baromira relatív dolog. Igaz, én 22 éves vagyok, ezzel szemben a Férjem 40 és nagyon jól elvagyunk egymással. A mások helyzetét meg szerintem empátiával kell kezelni, de ez még nem jelenti azt hogy ettől nekem rosszul kell éreznem magam ha szomorkodok valami, a többiekéhez képest apró hülyeségen. Nekem akkor és most is rossz, rossz volt. Ennyi.

A hétvégét két tragédia is árnyékolja a részemről.
Meghalt egy kisbaba otthonszületés közben és meghalt egy rallye legenda és kisfia egy helikopter balesetben. A pilóta képletesen szólva elvitte magával az egyik autóját is, mert a hétvégén a Mecsek Rallyen az az autó amivel ő is ment korábban a világbajnokságon, darabokra tört. Szerencsére a versenyzőknek nem esett komoly baja, de ez akkor is nagyon szomorú. :cry: :cry: :cry:

Babszi!

Szerintem én is végigmérem még ezt a hónapot, hogy lássam mizujs, aztán lerakom, továbbá nincs értelme. Ha ez a ciklus is ilyen szép lesz, akkor már csak rajtunk múlik mikor lesz gyerkőc.

Verona!

Gratulálok! :D
Gyere majd a doki után és mesélj!

Monácska!

Miért ne lehetne most elkezdeni megint szedni a metet? Esetleg kevesebbet belőle?
Kötsz már?

Lafi!

Azonnal kérünk pocakfotót! :)
Hátha a vizuális élmény is segít nekünk! :D

Gina!

Hogy vagy?

Rejo!

Hát ez tényleg kéééész!
Írj ha megvan mindenre a megoldás! :D

Kandi, Tükör és a régebbiek!
Merre vagytok?

Tök jó idő van kint! Menjen mindenki sétálni aki teheti!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hi!
Vera!
Gratula! :D

Monácska!
Biztos minden szupi lesz az UH-n!!

Lafi!
Holnap megyünk UH-ra. :D
Jövő héten megyek terhelésre. Gondolom jók lesznek az eredmények.
Igyekszem kerülni az édességet, banánt, cukorborsós kajákat ebben az időszakban.
Múlt héten eszembe jutott, h amikor legelőször mért meg a védőnőm akkor voltam nála 55 kg, hazajöttem tőle és itthon is megmértem magam és a miénk 57 kg -ot mutatott. Most 61,5 kg vagyok itthon mérve. A 23. terhességi hét (61 kg) óta figyelek a súlyra orvosom tanácsára (nehéz lesz leadni a maradék súlyt). :)

Kép
lara26

Sziasztok!

GRATULÁLOK VERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monácska nagyon sajnálom!De a diéta hátha segít!!!És az tényleg jó ötlet,hogy ellenőrizteted a gépet,hátha csak átvág!Én is el akarom vinni a héten.Én az "alacsony" vc miatt.Evés után 3,9 ,4,4 ...stb.5 felé nagyon ritkán megy!Igaz volt egyszer 6,1 is már ezzel a géppel!Remélem a diéta ilyen hatásos! :D
SZIGORÚ VAGYOK MAGAMHOZ! :lol:

barna rizs,graham kenyér,durum tészta.Eddig nem ettem ilyeneket!De már egész jól hozzászokom!

Pogi!Mi van veled???

Kép

Kép

Kép
lecso

Lecso nagyon ügyi vagy! Gratulálok a kitartásodhoz!

Meg lafinak is!

ja az előbb kihagytam a felsorolásból anyu még a szemüvegem is összetörte, rálépett egyik nap éjszaka. szar a helyzet nálunk. :lol: :twisted:

várom mi történhet még. de úgy néz ki mostanában ilyen balsorsos időket élünk. ahogy Monnee is írja. történt valakivel jó dolog a napokban? Verát már halllottuk...!

Kép

Kép
rejo

Kösz Lecso, én jól vagyok :-) Bármelyik pillanatra várom a mensit. :roll:

Kép
krumplis pogácsa

Pogi:ÉN MEG EGY BEJELENTÉST!!!!!(nagyon remélem úgy fog történni)

Kép

Kép
lecso

Sziasztok,
most sikerült elolvasnom a hétvégi termést, de nagyon összefolynak a dolgok!
ami fontos:

Tücsi: ne add fel, mindjárt itt van a tali dr T-vel.

én is úgy gondolom, h mindenkinek a saját helyzete a legrosszabb, hiszen az a sajátja, mégha van is vki, aki esetleg vmilyen szempontból rosszabb helyzetben van. ( ez most kicsit hülyén hangzik , de remélem értitek, h mit akarok mondani ezzel:oops: )
mi csak sajnálni tudjuk egymást, bátorítani tudjuk egymást és erőt tudunk meríteni abból , h látjuk , h már mennyien babásodtak, akik ua kezdték mint mi! és ami nekem nagyon fontos és jó a lelkemnek, h ki tudom írni magamból a fájdalmamat!
,,megnyugtattott,, , h nem csak én vagyok ,,gyarló és írigy ,, ember, h fáj a szívem nagypocakú kismamik láttán, és kicsit belehalok amikor a 8. hónapban járó sógornőmmel találkozom.
természetes, h minen hónap fáj , h ha nem jön a baba, hiszen úgy vágyunk rá!

remélem nem lett túl ,,csöpögős,, , bocsi :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Rejo!

Erre szokták mondani, h. ennél már csak jobb jöhet!!!!!! :shock:
Majd írsz, ha egyenesbe jöttetek!

Monee!

Szerintem nagyon jó úton haladsz ciklusilag! Lehet, h. tényleg le kéne tenni a hőmérőt egy időre!
Itt mindenki ismeri az érzést, amit átéltél. Zazzy csak vígasztalni akart!

Lara!

A kis dagadt!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ne aggódj, rajtad egy gramm felesleg nem fog maradni!!!!!!

Verona!

De jó!!!! :D
Figyelj, nehogy hagyd magad beparáztatni a hegszétválós dumával!!!
Én annó mindent végignéztem ez ügyben. Ritka, mint a fehér holló!!!!!!! Csak szeretik ijesztgetni a császárral szült nőket vele! :evil: Be ne vedd!!! Nem lesz semmi gond!!!!!!
Semmi gyanús tüneted nem volt, csak az, h. elkezdett mocorogni???? Csak most csináltál tesztet is?

rambóka

Rambóka!

Tudom én, hogy Zazzy nem akart bántani.
Erre a vonalra nem akartam rátérni, de amiket írtatok, abból látom hogy ezeket a köröket már Ti is mindannyian lefutottátok már. Most rajtam a sor. :( De az vígasztal valamennyit hogy utána én is olyan jó anyuka leszek mint Ti!!!
Még nem elég erős az elhatározásom a hőmérő lerakás ügyben, ezért mondom hogy ezt még végigmérem, aztán hőmérő elmegy aludni. Már csak 24 nap. :)

Czinkeb!

Nem lett csöpögős. :)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Rejóka! Ma voltam vérvételen és ott néztek egy éhgyomi cukrot is, én is megnéztem az ujjamból, ahogy kijöttem, akkor volt 3,8. Holnapra megvannak az eredmények, így lesz ellenőrzési alapom is! Mármint a gépemet megnézni! A 11,4-et két nektarin, három szilva, két körte és egy banánból alkotott gyümölcssali után mértem, ez volt a vacsorám.

Lafika! Annyit gondolkodtam rajta, hogy elkezdem a diéta mellett a metet is, de a diétával most 3 napja csak 4-5 között mozog a cukrom. Kérdés, ha bűnözök esetleg, akkor hova ugrik fel, szerintem kicsit megfigylegetem, tudatosan „bűnözök”, de nem viszem túlzásba, lássuk mi az, amire ilyen nagyon megugorhat a cukor.
És ha mondjuk a 24. hétnél már nem lesz elég a diéta? Akkor meg mi lesz? Mert akkor elkezdeni újra a metet...... Bár, akkor meg felírják az inzulint, egykutya. A francba. Nem tom mit csináljak! A párom 193 cm, én 178. Nem akarok hatalmas babácskát sem, bár a fiam 4 kg volt, de az ő apukája csak 170 cm volt, de nem akarok 2,5 kg-os, de 60 centiset sem. Kísérletezni meg várandósan, ráadásul saját magamnak ellenőrzés nélkül?????? :roll: Nem vagyok olyan önhitt, hogy azt gondoljam, nem lesz baj belőle! Áh, most nem tudom, holnap bemegyek az eredményeimért, és ha lesz időm, benézek a belgyógyász boszorkányhoz is, mert a körzeti dokim elküldött, mentéségére szóljon, hogy csak jót akar! Az első kérdése az volt, hogy áll a cukrom, és már a nővérke is tudta, hogy várandós vagyok, elújságolta mindenkinek! Tök aranyos volt!

Na, megint jó sokat írtam, és észrevettem ám, hogy mostanában csak magamról tudok írni....... :oops: :oops: :oops:

Rejóka! Itt és most van vége a szar szériának!!! És jönnek a jobb időszakok. Bár az a kakás ügy...... Hát nem mondom, szerintem én sírógörcsöt kaptam volna. De az nem lehet, hogy mindig csak a gond jön! Johannának és neked is jobbulást, remélem hamar átfut rajtatok a betegség!

Verona! Az egy év a két szülés közt meg van, és Rambókának nagyon is igaza van! Bár Te magad is írtad, hogy nagyon boldog vagy, ne is hagyd, hogy elrontsák ezt a boldogságot! Szívből gratulálok Nektek!!!! Olyan jó ilyet olvasni! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Ótejóég Rejoka, most esett le amit írtál! Blőőe, szegénykém!!! Hát ez tényleg kész! :evil: Innentől tényleg már csak jobb lehet :-)

Verona, gratulálok! :-) ma tisztára szeletív a látásom, a hozzászólások felét észre sem vettem Döbbenet, hogy most tudtad meg a babát, nem semmi, mégegyszer gratulálok, és problémamentes terheséget kívánok :-)))

Köszi Lecsó, aranyos vagy, de már mondtam, hogy nem baba volt aki a zavart okozta a térben :-) Valami betegség lehetett amit végül sikerült kialaudnom, anélkül hogy kitört volna rajtam igazán, mert minden elmúlt, pont úgy érzem magam mint egy teljesen átlagos sima babátlan napon, már a cicim sem feszül, se hányinger, se hypo, se álomszuszékság, csak előmensigörcs van ezerrel, és percenként járkálok a klotyeszra, mert mindig úgy érzem, hogy na most jött meg, az hót ziher. de eddig még nem. Nem baj, majd a következő ciklusban!

Alice, Kavics, 7 kincs, beebeey kismamák hol vagytok-hogy vagytok???!!!
krumplis pogácsa

Monácska, ne haragudj, nem bántásképp, de ennyi kaja után, és ilyen kaják után, én nem csodálkoznék....banán, szilva....na a nektarin okés. Én este nem eszem gyümit....

Én a terhesség alatt kísérleteztem.És bejött, és nincs semmi bajom leszámítva a magas vérnyomást, most van rajtam a 24 órás vérnyomi mérő, és magas...sajnos,de a vc jók, sőőőt tökéletesek, egészséges ember is megirigyelné.

a mérőd valszeg, jó, mert a gdm-esenkek ekörüli az éhomi érték, nagyjából a vérvételen olyan 3,4-3,6 körül lesz, így a 3,8 a begyből jó.

én a helyedben kísérleteznék a kajákkal, még van időd, én is ekkor kezdtem el, a 24. héttől csak romlik....hidd el, nekem nem romlott.
és még valami nem egykutya a met és az inzulin, inzulinnal szarabbul jársz, nagyon szarabbul.
Vendég

Köszönöm lányok a sok gratulációt.
Nem vettük észre, mivel amúgy is kövér maradtam szülés után. Még fogyóztam is, lement 5 kg, csak a hasam nem akart kisebb lenni. Hányingerem is volt, de azt is a kövérségre fogtam. Egy hónapig barnáztam, egyszer meg is jött, és cisztanövést éreztem. Szóval abszolut meggyőztem magam, hogy beteg vagyok. De pár hete annyit mozgott már a baba, hogy nagyon gyanús lett. Most meg már kívülről is érezni ahogy rúg.
Legyetek résen, sose lehet tudni!!!
Vera
verona

Rambóka! :lol: :lol: :lol:
De tényleg mondta, h vigyázzak, én meg úgy szótfogadok dokinknak elejétől fogva, mint a pinty!!!! :D

Kép
lara26

Sziasztok!

Pogi,bocsi!Most ,hogy emélkeztetsz rá,eszembe jutott,hogy írtad valamelyik nap! :oops:

Rejó:Köszi a dícséretett!Jól esett!Igaz teszek is érte!

Kép

Kép
lecso

Most nézegettem a súlyomat!Én is jól állok az Úr színe előtt!
A pozitív tesztkor voltam 51,4 kg és most 48,9.Igaz már híztam. :roll: 3 hete még 47,4 voltam.
Akkoriban hagytam abba a metet! :wink:

Remélem nem folytatom ilyen ütemben :D

Kép

Kép
lecso

á, semmi gond :-) kicsit szégyellem is magam, mert enyhén szólva is túlreagáltam a dolgot, pedig nem szoktam :-) Legalábbis csak néhány havonta szoktam túlreagálni egy-egy hányingert :D :oops:
krumplis pogácsa

Verona!

Betojok úgy nevetek! :lol: :lol: :lol:

Igen, ennek igy kellene lennie! Mint a régi szép időkben! :lol: :lol:
Tiszta őrület! :lol:
Ne haragudj de nagyon élvezem a helyzetet. :lol:

Gratulálok a nemtudjukkorátésnemétpocaklakóhoz! :D

Később még leszek. :)

Kavics
13+6

Rejo! :shock: Ennyi szar. :shock:
Vendég

Monee! Tényleg abszolút biztatásnak és vigasztalásnak szántam, amit írtam! És tényleg nem véletlen, hogy április óta pont most szántam rá magam az írásra. Sajnáltalak, hogy ennyire elkeseredtél, de abszolút megértettelek. Ugyanakkor persze, hogy az is eszembe jutott, hogy bárcsak nekem lennének ilyen ciklusaim, mint neked!Vagy egyáltalán akármilyenek... Persze, hogy mindenkinek a saját dolga fáj a legjobban, ez természetes, de te is meg én is még eléggé az elején vagyunk(hozzáteszem, hátha nem lesz hosszú ez az út, drukk neked is! :D )muszáj, hogy optimistán és bizakodva álljunk hozzá!
Én 26 éves vagyok, a férjem 32, van egy 9 éves kislánya, akit mi nevelünk, ő is szegény minden nap hajtogatja, hogy annyira szeretne kistestvért, majd megszakad a szívem, mit lehet egy ekkora gyereknek mondani, aki jóformán azt sem tudja, hogyan lesz a kisbaba, nemhogy PCOS és fogalmam sincs, mikor lesz kistestvére :(
Lehet, hogy ez is "csöpögős" lett, de ez nem jó szó. Szerintem itt mindenki megérti a másikat, hiszen szinte ugyanazt éljük át mindannyian. Senkinek nem könnyű, de fel a fejjel :)
Ha valaki hozzá tud szólni az eredményeimhez, kérem tegye meg, köszönöm!
zazzy

Sziasztok!

Verona! Gratulálok a pici csöppséghez!

Lafi! Gratula Hunorhoz! Csak megmutatta magát!
Meddig dolgozol még?

Rejó! Nagyon nem lennék most a helyedben. A csőtörés egy rémálom! Jobbulást Nektek!

Kavicska, szia! Hogy vagytok?

Csajócák, aki járt Andinál a diétás tanácsadáson, kb. mennyi idő után küldte el Andi a többi cuccost emailben? Köszönöm!

Kép
apple

Sziasztok!

Verona! Gratula a meglepetés-babóhoz!
Apple! Kb. 1 hét múlva küldte, mennyi idő telt már el a találkozásotok óta?
Pogi! Annyira rosszak voltak a hormon-eredményeim (főleg a tesztoszteron + nem volt peteérés... stb.) ráadásul korábban volt már egy vetélésem... szóval ezért csak most mondta Tűű.
Kaáli: szeretném, hogyha minden lehetséges okot kizárnának végre (voltunk már kivizsgálásokon, de szerintem néhány dolog kimaradt).
Köszi a drukkot én is drukkolok neked (is)!!!!!!
lyutka

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :D

Apple:igen kb. 1 hét,pontosabban nekem 6 nap volt.De velem sietett,mert kismami voltam már akkor.De te is akkor voltál ott!Még nem kaptad meg??? :shock:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok,
Lecso, Apple: én aug 21-én voltam nála, és azóta se kaptam meg a plussz anyagokat!! pedig 2 mail címre is írtam neki. :cry:

Lecso: légyszi elküldenéd nekem az anyagot a csipibird@freemail.hu -ra. köszönöm

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lányok:
jár vki a Szent Istvánba v a Géndiagnosztikába Gasztonyi doktorhoz? hogy áll a methez? van vkinek tapasztalata?
márc-ban voltam nála először és elégedett vagyok vele, de még nem tudja, h szedem a metet. mostanában tervezem, h elmegyek hozzá, h nézzen rám uh-val és megbeszéljem vele a továbbiakat.

fontos lenne, légyszi válaszoljatok ha tudtok!
köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Verona, nagyon gratulálok! Ezt a meglepit... :)

Monácska: :( Reméljük nem jut el az inzulinig. Hátha neked is bejön, amit Lafi csinál. Ő majd tuti ad neked tippet, ha kell ;)

Czinkeb: Én sajna nem tudok segíteni...

Zazzy: Sajnos nekem is kínai a lelet, de majd a járatosabb lányok segítenek... ;)

Lecso: Te meg lassan el fogsz fogyni :D A pici gondolom rendesen növekszik, úgy hogy legalább kevesebbet kell majd leadnod.

Lara: Neked sem kell aggódnod majd a súlyod miatt. :)

Rejo: Remélem, most már vége a pech-szériádnak... Mesélj majd.

Gina: Mi van veletek? Gondolom, most igyekeztek a babócák helyett inkább mással foglalkozni. Annyira drukkolok nektek, most sikerülni fog!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Szóval az van :oops: hogy hüvelyi UV-val kb. 20-22. héten vagyunk. :oops: :oops:
Holnap hasi UH, vérvétel. Izé...
Czinkeb! Én három éve jártam G. dokihoz még a Bolgárkerék utcába, akkor a PCO-mra felírt háromhavi Clostyt, hogy menjek vissza, ha terhes vagyok. De azóta munkahelyet váltott, és múltkor a tévében úgy láttam, a kedve is jobb. Ez régen volt.
Aranykavics! Örülök, hogy jókedvre derítettelek, én már kínomban röhögök ezen az egészen. Én, aki az első gyereknél minden kis apróságra úgy odafigyeltem, most öt hónapig nem veszem észre, hogy terhes vagyok. Nagyon ciki, de mókás is. Élvezzük, na!
Vera
verona

Nem semmi Vera! :lol:
Nem lehet túl nagy pocid!Vagy csak azt hitted hízol? :D
Ez olyan mosolyogni való,de jó értelemben!!!!!!!
Kép mégegyszer!

Kép

Kép
lecso

Vera : köszi, hát ez nem túl biztató. nekem is 2 hó closty után mondta, h akkor most már puregon. :cry: de azt már nem kezdtem el több okból kifolyólag (vizsgák, nyár, párom sokat volt külfön...)
most lassan 1 hónapja szedem a metet, és el kellene mennem hozzá.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lecso, Czinkeb, köszönöm, sajna én még nem kaptam semmit, pedig már van másfél hónapja hogy voltam. Ma felhívtam Mensmentist.

Verona, lényeg, hogy szépen fejlődtök!

Kép
apple

Sziasztok!

Vera :D

Hatalmas gratula!

Rambóka :D
Igen, a doki is azt mondta, hogy csak cervix-nyák. Most már megnyugodtam. Tök jó! Nekem még nem volt eddig, csak az elmúlt 2 hónapban.

2 hónapja nem hőmérőzök, de folytatni kellene. Viszont ideges leszek tőle. Ha nem emelkedik úgy, ahogy kellene, akkor azért, ha fent van, akkor pedig pánikolok, hogy fent marad- nem marad?

Nőgyógyász azt mondta, hogy annyira nem rosszak az eredményeim. Következő hónapban ismét 2-3. napi vérvétel plusz apának spermavizsgálat és aztán beszélünk.

Utána laparoszkópia. És azt mondta, hogy addig döntsem el,hogy belemegyek-e a cisztapukkasztásba?

De én azt hiszem azért még jó lenne előtte kipróbálni a metet.

Most nem tudom mit csináljak. Egyelőre emésztgetem a lehetőségeket.

Bocsi, most csak ennyi mert mennem kell!

Puszi mindenkinek!

"az élet utat tör magának"
dera

Czinkeb!
Valami okból ragaszkodsz G-hez? Nekem is Puregonozott két hó Closty után három hónapig. Utána mentem át a Kaáliba.
Vera

Kép
Kép
verona

Vera már 20-22? :lol:

Az jutott az eszembe, ilyen az igazi zugzebra!!! :lol: :lol:

de legalább nem izgultál semmin, igaz? Hogy miért barnázol, megmarad, nem marad, 12. heti Uh jó vagy nem jó... éééés még az AFP-t is megúsztad!!:lol: :lol:

Zsolti ma harmadszor felmosta domesztosszal a tárolót. én lázas vagyok, 38,5. remélem innen már vége a sok szarnak.

Kép

Kép
rejo

Dera!

Szerintem ilyen zselészerű méhnyaknyák nincs PÉ nélkül (szóljon, akinek esetleg mégis volt!).
Ahelyett, h. cisztapukkasztásra mennél, mérd a köv. hónapot v. legalább ennek a végét! (Ha 36.6 feletti értékeket mérsz, akkor tuti volt PÉ-d!!!!!)
Így kiderülhetne, h. működsz-e!
Ha nem tökéletes, akkor is előbb mettel próbálkozz szerintem!

Rejo!

Én is döglődök. Alig tudok nyelni. A párom kezdte és nem hiszem, h. a manó megúszná. De hátha!
Johanna kapott vmi bogyót?
Párod felmos????? És vasal is? :wink:

rambóka

Nem tudtok valami jó kis összefoglaló oldalt a premenstruációs szindrómáról? Nekem kéne :roll:

valamiért mindig premesntruálisnak írom és mondom először :D

Kép
krumplis pogácsa

akarom mondani premenstruálisnak. Még a hibás szavakat se tudom rendesen leírni, és ma délelőtt a tiszta evőeszközöket a mosogatóból nagy rutinnal behelyztem a hűtőbe. Többek között ezért kéne az infós oldal. Meg amiatt, hogy normális-e ilyenkor, hogy éjjeleken keresztül fönn kuvikolok, nem bírok aludni, közbe meg persze egyre fáradtabb vagyok, és szabad-é altatót használni, valami enyhe kis gyógynövényeset.
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem. Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást!
Hát sajna a házidokim tényleg nem írhatta ki a terheléses inzulint és a cukrot. De azért amit lehetett, azt megnézette. Holnap lesz eredményem.
Pogi!
Onnét gondoltam a pco-ra, mert a nődokim a 10. napi uh-n cisztákat látott (már a 2. hónapban), + hull a hajam, + pattanásos vagyok! Aztán teganp, a 14. napon látott mindkét oldalon egy-egy érett petesejtet. Atz mondta val.színűleg hosszúak a ciklusaim.
De a vérvétellehetőségét fel sem ajánlotta.
Szóval azt hiszem dokit fogok váltani!

És ti jól vagytok???
Nincs senkinek jó híre??
Jó éjt!
Szilvi

Kép
szilvia80

Pogi!

Neked inkább egy teszt kellene :wink:
lona1

Bizony-bizony!!!!!

rambóka

dehát már mondtam, hogy minden elmúlt! Testileg semmi tünetem! Mensesgörcsölök és nem alszom, emiatt eléggé zaza vagyok, ennyi. Múltkor, amikor ilyen volt, épp te mondtad Rambóka, hogy PMS lehet a dologban.
krumplis pogácsa

Persze, h. lehet.
De hátha.........
Vagy kivárod a 4 napot?
PMS-ra nézz utána, h. nálatok lehet-e kapni a Premens nevű gyógynövényes cuccot (Phytotec gyártja).
http://www.phytotec.hu/parbeszed_premens.php
Hasonló még a Mastodynon cseppek, de azt hiszem abban kevesebb a hatóanyag.
Vagy keress bármilyen barátcserje alapú gyógynövénykivonatot (agnus cactus a latin neve, de hogy ezt arra felétek hogyan írják, azt nem tudom! Talán Alice tudja.)
Pajzsmirigyed, prolaktinod rendben?

rambóka

Szedtem premenst (gattilier a neve itt vagy valami ilyesmi) még korábban hónapokig (fél év), de mivel egyáltalán semmi hatását nem éreztem abbahagytam. Persze mostanában azért megfordult a fejemben, hogy mens nélkül premensnek sincs értelme, és mivel most meg már van, lehet vissza kellene rá állni, úgyhogy majd vetetek az emberrel.
A pajzsmirigyem, prolaktinom teljesen oké. És a tiéd? :wink:

Igen várok még négy napot, aztán ha addig se jön meg, és negatív, akkor duphaston, mert semmi kedvem megint egy maratonihoz. Sajnálom magam, mert az elmúlt öt ciklusban ilyenkorra már megvolt a mensi, és ha nem baba van, akkor nyüglődhetek megint a hülye duphastonnal a 40. naptól, mert legkésőbb akkor én elkezdem ha nem jön meg és negatív a teszt.
krumplis pogácsa

Hát, ha az elmúlt 5 ciklusban ilyenkorra már bekopogott a piri néni, akkor én tuti csinálnék tesztet holnap reggel és, ha a párhuzamosok a végtelenben találkoznak, akkor addig rágnám a párom fülét, amíg benyom a nőgyagyászhoz progipótlásért!!!!!!!

Tessék ilyet látni!!!!!
Kép
Vagy ilyet:
Kép
Ha más nem, akkor ilyet:
Kép

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X