Sziasztok!
Rejóka! Ma voltam vérvételen és ott néztek egy éhgyomi cukrot is, én is megnéztem az ujjamból, ahogy kijöttem, akkor volt 3,8. Holnapra megvannak az eredmények, így lesz ellenőrzési alapom is! Mármint a gépemet megnézni! A 11,4-et két nektarin, három szilva, két körte és egy banánból alkotott gyümölcssali után mértem, ez volt a vacsorám.
Lafika! Annyit gondolkodtam rajta, hogy elkezdem a diéta mellett a metet is, de a diétával most 3 napja csak 4-5 között mozog a cukrom. Kérdés, ha bűnözök esetleg, akkor hova ugrik fel, szerintem kicsit megfigylegetem, tudatosan „bűnözök”, de nem viszem túlzásba, lássuk mi az, amire ilyen nagyon megugorhat a cukor.
És ha mondjuk a 24. hétnél már nem lesz elég a diéta? Akkor meg mi lesz? Mert akkor elkezdeni újra a metet...... Bár, akkor meg felírják az inzulint, egykutya. A francba. Nem tom mit csináljak! A párom 193 cm, én 178. Nem akarok hatalmas babácskát sem, bár a fiam 4 kg volt, de az ő apukája csak 170 cm volt, de nem akarok 2,5 kg-os, de 60 centiset sem. Kísérletezni meg várandósan, ráadásul saját magamnak ellenőrzés nélkül??????
Nem vagyok olyan önhitt, hogy azt gondoljam, nem lesz baj belőle! Áh, most nem tudom, holnap bemegyek az eredményeimért, és ha lesz időm, benézek a belgyógyász boszorkányhoz is, mert a körzeti dokim elküldött, mentéségére szóljon, hogy csak jót akar! Az első kérdése az volt, hogy áll a cukrom, és már a nővérke is tudta, hogy várandós vagyok, elújságolta mindenkinek! Tök aranyos volt!
Na, megint jó sokat írtam, és észrevettem ám, hogy mostanában csak magamról tudok írni.......
Rejóka! Itt és most van vége a szar szériának!!! És jönnek a jobb időszakok. Bár az a kakás ügy...... Hát nem mondom, szerintem én sírógörcsöt kaptam volna. De az nem lehet, hogy mindig csak a gond jön! Johannának és neked is jobbulást, remélem hamar átfut rajtatok a betegség!
Verona! Az egy év a két szülés közt meg van, és Rambókának nagyon is igaza van! Bár Te magad is írtad, hogy nagyon boldog vagy, ne is hagyd, hogy elrontsák ezt a boldogságot! Szívből gratulálok Nektek!!!! Olyan jó ilyet olvasni! Vigyázzatok magatokra!