Na itt vagyok, én nem tudom mi van, szegény Rékus, olyan fáradt, ragadnak le a szemei, de állandóan felébred valamiért. Mondjuk nem volt kaki a reggeli pelusban, lehet hogy ez az ok, vagy elkapta apától a nátháját, egy kicsit szipog, lehet hogy nem kap normálisan levegőt.
De ha kiporszívozom neki akkor aztán úgy fel fog riadni hogy csak na, pedig 9ig aludni szokott
Szóval!
Juciék!
Drukk ezerrel továbbra is!!!!!
Luki!
Örülök, hogy végre otthon lehettek! Pihenj, vigyázz!!!!!
Nagyon édes a kislányod!
Sharon!
Jaj szegénykém! Vigyázz magadra, ne idegeskedj!!!!!
Remélem ma már jó híreket kapsz a saját dokidtól!
Oltári állapotok uralkodnak Kaposváron!Tényleg jobb lenne ha Pesten keresnél inkább valamit!
Zsókuci!
Hát én is meglepődtem a nem-zsókucis mondatodon, de elhiszem hogy holt kivoltál, azért napi 12 óra meló valahol visszaüt! Remélem jól éreztétek magatokat a lagziban!!! Sok puszi!
Chesti!
Ez a lányka!!!!! Meseszép!!!!
És az a 3 fogacska!!!!
Fiona!
Örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!
Lippa!
Jaj de édesek lehetettek a lányaid, ahogy bírkóztak!!!!!!
Estrella!
Én is ugyanígy éreztem, tuti fiú, évek óta azt éreztem hogy nekem egy fiam lesz, gyűrű szerint is fiú, sőt kínai horoszkóp és Jónás módszer szerint is, aztán jött a meglepi!!!!
Csajok!
Bocs ha nem tudtam mindenkinek írni, mennem kell mosni, mert a kisasszonynak ruhatár cserét kellett végrahajtani. Jönnek a 68asok.
Egyéblént emlékezetes nap ez a mai, ma 1 éve kezdődött a stimu. Reggel 6ra mentem anyuhoz, hogy fenékbe böködjön
Istenem, mintha ezer éve lett volna! És tegnap már 4 hónapos volt a kis drága!!!!! Imádom!!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!