Új privát üzeneted érkezett!

Estrella
nagyon csini vagy :P :P és nem egyszerre irtunk? :shock: :shock: hogy lehet ez?

Napcsi
na hát ennyi neked is jár,de ennél több bajod ne legyen :lol: :lol: már nagyon közel vagy,annyira jóóóóó neked :P :P

Na én megyek kivisszük a kutyikákat a mezöre egyet barangolni,aztán megyünk anyuékhoz ebédelni,jól bezabálok megint aztán csak pihegek egész délután :shock: :shock: szép vasárnapot mindenkinek :P :P :P

bibar

Hihetetlen hogy egyik pillanatról a másikra hogy változnak a dolgok :( .Nagyon szoritok Dorkának.

Bibarci

de szupi kis napod lesz :D sok-sok puszi

Napcsi

egyetértek,azért ennyi már betyár becsületből is jár neked:lol: :wink: :wink: :wink:

Estrella

de csini vagy :shock: Nem ér ám végig ilyen karcsúnak maradni :lol:

Kép
lukrécia

Képzeljétek ma alig aludtam az éjjel úgy szúrt a pocim.Már kezdem unni hogy mindig van vmi. :(
Viszont ma du befekszem a kocsi hátsó ülésére és elmegyünk 4D-re. :D Szoritsatok hogy megmutassa a kis pofiját a drágám. :P

Kép
lukrécia

Jó reggelt Kicsi mamik!

Bibarci!

Legyen szép napod!!! :)

Lukrécia!

Hajrá 4d!!!!Kapunk majd képet?! :wink:

Napsika!

Hát ezek jelek!!!!Már akkor nem sok van hátra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :wink:

Estrella!

Nagyon kis csinike vagy!!!!! :wink:

Legyen nagyon szép napotok!!!!!!!!!!!!! :wink:

Dórka babámnak üzenem ,hogy küzdj kis csillag!!!!!!Meg kell gyógyulnod!!!!!!Anyának apának,kis tesónak szügsége van rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Biber és Lukrécia:
Köszi a dicséretet, de még az elején vagyok, lesz ez még durvább is, bár próbálok vigyázni magamra. (az a szerencsém, hogy magas vagyok, bár ez sem jelent semmit, mert láttam olyat aki 30-35 kg-t hízott a terhessége alatt, hááát az valami szörnyű volt) Mondjuk tegnap én is ettem ám túrógombócot. Amikor írta valaki hogy azt csinált úgy megkívántam és olyan jó volt. Nyami.
Ti is csinik vagytok, eddig amiket láttam fotókat azok alapján mindenki csini kismami. :D Meg különben is minden menyasszony és minden kismami szép! :D
Vendég

Sziasztok!
Dorcinak millió drukk!!!!Jaj annyira rossz ilyen híreket olvasni!! :cry:
Zsókuci:köszi szépen Drága vagy, magam is hálát adok a Jóistennek, hogy egészséges lettem...
és részvétem anyósod férje miatt!
Estrella:szép a pocid, bár még nem nagy, de lesz még nagyobb is!! :lol:
Luki:hajrá 4D, remélem csodálatos élményben lesz részetek, sajnálom, hogy mindig van valami!Ez olyan bosszantó, szomorú tud lenni...itt vagyunk, életünk egyik legjobban várt 9 hónapjában és erre többet szorongunk félünk és aggóunk, mint előtte...bár én ne beszéljek, mert a hülye toxon kívűl ugye eddig minden rendben, nem is keményedem, de nekem épp elég ez is....
No elmegyek valami ebédféléhez alapanyagot vásárolni...
szép napot
!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mindenki azt mondja fiam lesz, és évek óta én is ezt érzem. Valahogy mindig úgy gondoltam, hogy ha nekem valaha lesz egy gyerekem, az tuti fiú lesz. És egyszer azt a gyűrűs bigyót is megcsináltam a pocakomon és az is fiút mutatott.
Volt itt valaki aki mindig jósolgatott és bejött neki, esetleg mondhatna nekem is valamit.
Ja, szerdán megyek UH-ra, remélem látszani fog mi van ott a lábai között.
Vendég

Hát nekem meg mindig azt mondták, hogy tuti lányomlesz, én is és párom is azt szerettünk volna inkább, erre nem kiderült, hogy tökös lesz?? :lol: remélem nálatok jobban bejönnek a megérzések... :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Még nem volt időm visszaolvasni,
Lukrécia nekem javasolták hogy uh előtt igyunk kávét, vagy kólát mert akkor sokkal jobban mocorog!!!!

Babynek meg van az eredményhirdetés: HCG 21 két hét múlva uh. Szűcs doki nagyon pozítivan állt hozzá!!! Szorítsunk neki!
málna79

Kukuccs!

Babyke!!!!!!

Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszikák!! Először is nagyon-nagyon drukkolok annak a picike lánynak!Ilyenkor úgy megkérdezném,hogy mégis vajon hová néz a jóisten?????Hát mi eléggé olyan környéken lakunk illetve a bolt olyan környéken van ehol elég sok az etnikum.Hogy széoen fejezzem ki magam :lol: :lol: Gyerekek ott nem találtok olyan 14 évest aki nem szoptat vagy épp nem terhes.És tuti hogy nem voltak még a BMC-be.Olyan rohadt igazságtalan ez az élet!!Itt ez a gyönyörű kislány és min át nem kell mennie!!!!!!Szóval hová néz a jóisten?????

Estrella!!Ez igy nem igazság!!Kisebb a pocid mint az enyém és még derekad is van!!Pedig eddig 3,5 kg hiztam. Mondjuk ha jól kihuzom magam megvagyok vagy 160 cm. :lol: :lol:

Napcsi!!Ugy-de ugy irigyellek.OLyan kevés van már hátra.És nemsokára egy gyönyörü tündéri csöpségetek lesz!!Jaj de jó!! :lol: :lol:

Ja a barnázás már elmúlt de tegnap is nagyon kevés volt! Most a változatosság kedvéért egésznap a derekam görcsöl..Nehogy már csak úgy jó legyen :lol: :lol:
Most megyünk anyósomékhoz ebédre!!Nem hiszitek el de én szeretem az anyósomat!!Komolyan.Na puszika majd este jövök

Kép
fiona66

Fiona: én elhiszem, mert én is nagyon szeretem az anyósom!!
Ami pedig a 14 éveseket illeti, tavaly ahol tanítottam, 1 év alatt 5 9.es lány (14-16 évesek) jelentették be, hogy mennek az abortuszra, és ezek legalább beszéltek róla...ilyenkor annyira, de annyira mérdges voltam rájuk!! :evil: :evil: :evil: hiába volt ezerszer szó az óráimon a védekezésről, mindenről amire kíváncsiak voltak,(és amire nem :) )mégis, ennyire könnyedén vették a dolgot...mi meg poklokat járunk meg egy babáért...néha én is elkeseredem e miatt.... :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Juci továbbra is nagyon sokat gondolok Rátok és imádkozom,hogy minden rendben legyen Dorka babával!

Bibar,Estrella nagyon csini kismamik Vagytok,szépen gömbölyödnek azok a pocakok.
Ja és Bibarci szerintem sem látszik az a 10 fölötti kg.amit írtál.

Benszi egyik barátnőmnek is ezt mondtam,erre Ő azt válaszolta,hogy szerinte a Csajok tartanák kordában a fiút :lol: .
Kérünk szépen új pocakfotót!!!!

Lukrécia örülök,hogy újra itt vagy közöttünk.Várjuk majd a 4 D-s képeket drukkolok,hogy ne szégyenlősködjön a kis Lili :wink: .

Zsókuci drága,köszi megvannak a Csajok taknyosak mindketten,de szerencsére lázuk nincs.

Sharon tényleg nem semmi állapotok uralkodnak ott a kórházban :shock: .Nagyon szorítok,hogy holnap az orvosodtól jó híreket kapj.

Gabi nagyon drukkolok Nektek,hogy szerdán meglegyen végre a leszívás,aztán pedig,hogy kezdhessétek a gyűjtést a Benszi féle verdára :wink: .

Napcsi mindjárt itt a vége úristen,hogy megy az idő :shock: .Szerintem nyugodtan igyál egy kis kávét v.kólát ha leesik a vérnyomásod(már ha a gyomrod bírja).

Málna üzenem Babynak,hogy nagyon szorítok és küldök Neki sok-sok babatapit.

Képzeljétek tegnap a Tündérkék birkóztak egymással :D .Annyira édesek voltak kergetőztek aztán pedig leteperték egymást a földre,hangos kacajok közepette.Még sosem játszottak így együtt,annyira örültem most talán már rájönnek,hogy nemcsak veszekedni lehet egymással.

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok,

Köszönöm a részvétnyilvánításokat, nagyon aranyosak vagytok.

Estrella,
Nagyon csini kismami vagy!
Kíváncsi vagyok mi van a babócád lábacskái között! :D

Napcsi,
Annyira édes vagy, köszönöm! Nagyon jól esett, amit írtál :oops: :oops:
Hát amiket leírtál, tényleg eléggé a finisre utaló jelek :wink: Nemhiába, hiszen a vonalzó szerint is már csak 18 nap… :shock: :lol:

Lukikám,
Jaj, hát az nem jó, hogy így szurkál poci :(
Drukkolok, hogy lássátok Lilkó pofiját a mai 4D-n! Remélem, kapunk majd fotót :wink: Puszillak!

Málna,
Köszi a híreket Babyről! :D Nagyon drukkolok, kérlek, mondd meg neki!
Te hogy vagy?

Fiona,
Hát igen, ez nem mindig igazságos! Hidd el én is megkérdeztem már párszor, ha van isten, akkor hová néz?
Örülök, hogy már nincs barnázás! Vigyázz magadra! Jó, hogy te szereted az anyósodat, hát én ezt nem mondhatom el :?

Lippa,
Akkor jobbulást a tündérkéidnek! Még szerencse, hogy nem lázasak! Édesek lehettek, ahogy együtt játszottak :D:D:D

További szép vasárnapot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ezt egy másik topikban találtam,hát tényleg nem csodálom Sharon,hogy inkább feljössz Pestre :shock: .

"az unokahúgom kisfia Siófokon született most 6 hetes, koraszülött volt. Szerdán amikor lementünk hozzájuk, nem voltak otthon, be kellett vinni a picit Kaposvárra a kórházba. A dokik először nem tudták mi a baj, csak azt h nagyon nagy baj van. Gondoltak agyvelőgyulladásra, vettek agyvizet a gerincén keresztül, egész éjszaka adták neki a vért, és közölték, max 30% esélye van h túléli. Aztán reggelre kiderült, h vérfertőzése van és vmi bakteriális fertőzést is összeszedett. De aztán szerencsére másnap reggelre túl volt az életveszélyen. Valószínű, hogy a szülésnél nem fertőtlenítettek valamit rendesen és szegényke így kaphatta ezt a fertőzést. Jó kis kórház.
Még most is futkos a hideg a hátamon, annyira ijesztő az egész."

Lippa

lippa

Estrella
nekem az utcsó pocakos gyürüs cucc lányt mondott,mégis tököskénk van :shock: :shock:

Málna
nemigaz hogy mostanában mindenkinek a másikon is ilyen kevés a hcg-je,mikor hallunk már egy szép 100 felettit?nagyon drukkolok neki hogy növekedjen ez a hcg :oops: :oops:

Lippa édesek lehettek,ilyenkor tessék gyorsan videózni,hogy mi is láthassuk :P :P

Fiona
én is sokszor anyáztam magamban az oviba mikor jöttek a pereputtyok és kiderült hogy van még egy két gyerek csak az intézetben :twisted: :twisted: mindig ezt kérdeztem hogy miért nem nézik odafenntröl hogy hova potyogtatnak babát?

ja és én is imádom az anyósom,nagyon rendi :P :P

Luki
azonnal hivj ha megvagytok,hallani akarom milyen volt ,irigykedek nagyon :P :P

bibar

Lányok!

Azt senki sem vitatja, hogy az élet igazságtalan, na de nem kellene ebből kisebbségi kérdést csinálni! Ez rettentően demagóg! Irtóra fel tudom bosszantani magam, ha valaki így gondolkodik..
ballagyo

Ballagyó
sajnos azért csinál az ember ebből kissebségi kérdést,mert a statisztika azt mutatja hogy a kissebségnél ez gyakori,mint sok más is.

bibar

Bibar!

Ne haragudj, de ezt nem fogadom el, különösen egy pedagógustól nem.
ballagyo

sajnállak nagyon,de nem kértem hogy fogadd el,és senki nem mondta azt hogy csak a kissebségnél fordul ez elö,de a tények azok tények.és szerintem itt a témát zárjuk is le,esetleg priviben megvitathatjuk ha annyira izgat a gondolkodásom.

bibar

Nem, nem izgat
ballagyo

Hééé, lányok, irgum-burgum, hát mi folyik itt? :shock:

Sajnos találkozunk igazságtalan dolgokkal az életben, és szerintem ez a fórum (is) pont arra való, hogy nyugodtan kimondjuk a véleményünket. Az persze teljesen természetes, hogy ez nem mindenkinek a véleménye, hiszen mindenki másképp gondolkozik, más emberek vagyunk. De szerintem mindenkinek joga van arra, hogy a saját meglátását leírja.

Abban sajnos egyet kell értsek, hogy a statisztikák alapján tényleg a kisebbségeknél fordul elő olyan mértékű iskolázatlanság, ami alapján nem becsülik meg a gyerekeket, a fogamzásgátlás teljes ismeretlen fogalom számukra, nincs pénzük, és ezáltal huszonéves korukra legalább 3-4-5 gyerekük van, akit nem tudnak fenntartani, így kénytelenek akár intézetbe is bedugni őket. Ha nem is, akkor is nyomorognak, és a nevelésükre fordított energia is nulla. Édesanyám közel 50 évig óvónőként dolgozott, és, hát mesélt érdekes dolgokat...
Igen, tény, hogy nem általánosítható, hogy minden ilyen szituációban lévő gyerek kisebbségi, de az esetek döntő többségében sajnos igen.

Egy szónak is száz a vége. Nem lehet mindenki egyforma, tejesen normális, ha nem mindenkinek azonos a véleménye egy azon témáról. Nyilván amit leírtam, azzal sem fog mindenki egyet érteni, de nem is baj, ettől vagyunk külön egyéniségek, és élünk más-más életet.

Szóval ezen tényleg nem érdemes vitázni. :)

Remélem, ezzel nem bántottam meg senkit, mert nem ez volt a szándékom, de szerintem ennyire már ismertek :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Írt Juci az ikresbe, másolom:

Sziasztok!

Dorka szerencsésen átvészelte az éjszakát, jobban néz ki, 5 ml-et eszik. Egyre kevesebb a váladék a tubusában.
Holnap pedig már lesz a Tokodi doki (sosem gondoltam volna az első napokban, hogy alig várom majd, hogy lássam) remélem nem hangol le nagyon. Holnap lesz Dorcinak tüdőröntgenje, remélem, heged a lyuk.

Lilo 22 ml-et eszik, 1650 g, Dorka is pont ennyi.
Ma kapott egy rózsaszíb body-t, Ati szerint olyan, mint Malacka Laughing (méret kb stimmel)

Köszi mindenkinek a drukkokat.
Andi, nagyon szépek vagytok!

Puszi!

Judit

Kép

Kép
zsókuci

Juci, Ati,

Hátha olvastok:

Az egész topik egy emberként szorít Dorkáért!!!! Nagyon-nagyon erős kiscsaj, TUDOM, hogy minden rendben lesz!

Millió drukk, Nektek pedig sok erőt és kitartást!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok :D

megjöttünk a 4D-ről.Majd rakok fel képet,csak most még pihenek,mert utána bementünk picit a brendonba és elfáradt a pocim nagyon.Jaj annyira jóóóóóó volt :lol:

Kép
lukrécia

Lukrécia drága,
Örülök, hogy jó volt a 4D! :D:D:D Ez nagy élmény! Majd várjuk a képeket, de első a pihenés!! Ráér a kép holnap is!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia:húúú örülök, hogy jó volt!Hol voltatok?Én is majdnem ennyi idően megyek majd, kiváncsi vagyok miket láttatok, milyen volt!!!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Nagyon köszi, hogy ennyit gondoltok ránk!
Sajnos még mindig ránk fér, remélem azért lassan túl leszünk a nehezén.
Visszaolvasni nincs időm, mindjárt mennem kell vissza etetésre, most is éppen fejek :oops:
Vigyázzatok Magatokra!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Lili baba
Kép

Kép
lukrécia

Luki néni
Kép

Kép
lukrécia

Bibarci

szerintem sem....de igy jobb esélyekkel indul.... :lol: :lol: :lol:
puszika

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Juci kedves,
Természetes, hogy nagyon szorítunk!!! Kitartás, tudom, hogy most nagyon nehéz nektek, főleg, hogy bent éltek a kórházban! Nemsokára mindannyian otthon lesztek, és minden rendbejön!!! Puszillak!

Lukrécia drága,
Csodaszép ez a lányka már most! :D:D:D:D Nagyon helyes pofija van!
És te is nagyon csini vagy, szép nagyot nőtt a pocid!!! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia jajj de édes Lili baba,nagyon jól látszik a pofija,gyönyörű :D .Ja és Te is nagyon csini vagy :wink: .

Juci nagyon szorítok,hogy holnap minden ok.legyen a röntgenen és hogy a dokitok csupa jó hírrel szolgáljon!

Mindenkinek szép estét kívánok!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, mert valamiért 10 percenként felébred a kis drágám.

Juciék!
Jaj Istenem! Ennyi minden közbejön annak a szegény pici lánynak! Nagyon drukkolok Nektek! Dorka baba erős kislány, túllesz majd ezen is. Eddig is olyan ügyes volt!

Jaj már megint sír...

lanett

Na itt vagyok, én nem tudom mi van, szegény Rékus, olyan fáradt, ragadnak le a szemei, de állandóan felébred valamiért. Mondjuk nem volt kaki a reggeli pelusban, lehet hogy ez az ok, vagy elkapta apától a nátháját, egy kicsit szipog, lehet hogy nem kap normálisan levegőt.
De ha kiporszívozom neki akkor aztán úgy fel fog riadni hogy csak na, pedig 9ig aludni szokott :?

Szóval!

Juciék!
Drukk ezerrel továbbra is!!!!!

Luki!
Örülök, hogy végre otthon lehettek! Pihenj, vigyázz!!!!!
Nagyon édes a kislányod!

Sharon!
Jaj szegénykém! Vigyázz magadra, ne idegeskedj!!!!!
Remélem ma már jó híreket kapsz a saját dokidtól!
Oltári állapotok uralkodnak Kaposváron!Tényleg jobb lenne ha Pesten keresnél inkább valamit!

Zsókuci!
Hát én is meglepődtem a nem-zsókucis mondatodon, de elhiszem hogy holt kivoltál, azért napi 12 óra meló valahol visszaüt! Remélem jól éreztétek magatokat a lagziban!!! Sok puszi!

Chesti!
Ez a lányka!!!!! Meseszép!!!!
És az a 3 fogacska!!!! :D

Fiona!
Örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!

Lippa!
Jaj de édesek lehetettek a lányaid, ahogy bírkóztak!!!!!!

Estrella!
Én is ugyanígy éreztem, tuti fiú, évek óta azt éreztem hogy nekem egy fiam lesz, gyűrű szerint is fiú, sőt kínai horoszkóp és Jónás módszer szerint is, aztán jött a meglepi!!!! :lol:

Csajok!
Bocs ha nem tudtam mindenkinek írni, mennem kell mosni, mert a kisasszonynak ruhatár cserét kellett végrahajtani. Jönnek a 68asok.

Egyéblént emlékezetes nap ez a mai, ma 1 éve kezdődött a stimu. Reggel 6ra mentem anyuhoz, hogy fenékbe böködjön :lol: Istenem, mintha ezer éve lett volna! És tegnap már 4 hónapos volt a kis drága!!!!! Imádom!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!

lanett

Juci!
Ezer drukk nektek!
Estrella!
Nagyon szép mami vagy!
Bibarka!
Ment mél!4D az ugynolyan,mint bárkinél,csak tovább tart egy picit!Az ára is ugyanannyi!
Gabicsibe!
Köszi a drukkot!Én szorítok neked szerdára!
Baby!
Reméljük megy ez a Hcg jóval magasabbra is!
Napcsi!
Sajnálom,hogy szarul érezted magad!
Lippa!
Boldog szülinapot tündérkéknek!
Lanett!
Csodaszép csokiszemű baba!
Luki!
Szép mami vagy te is és baromi jól látni a az arcocskáját!Nagyon szép!
Zsókuci!
Zeke az édes,csak tudni kell kezelni őt!Sajnálom az anyósod férjét!
Apuka teljesen kivan az én terhességemtől,mert ha csak jajongok egyet,már leveri a víz és azonnal kérdezi kétségbe eseve:MI VAN??????????Köszi a depiűzőt!
Fiona!
Jobb,hogy enyhült a barnázás,de pihiz sokat!
Dobok képet!Tegnapi lesz
Vendég

Lanett
annyira édes a kis Rékus baba :P :P és már 4 hónapos,tiszta nagylány :P :P reméljük nem lesz beteg apa után :oops: :oops:

Luki
hazaértem ,hivhatsz bármikor :P

Benszi
mi ujság,pihizgettek?remélem minden oké :oops: :oops:

bibar

Kép

Kép
Vendég

Tényleg!Látod,ez a telepátia!!!!!! :lol:
Köszi a dícséretet!
Vendég

Sziasztok!

Hú, mennyi csinos kismama van itt!! Nem semmi!! :D

Juci
, én is szorítok ám Nektek!!

Benszi
, ez a pocak..bár az is igaz, hogy ketten vannak benne, hú, de akkor is...nem csodálom, hogy egyre nehezebben bírod.

Fiona
, örülök, hogy nincs már barnázás. Vigyázz ám Te is magadra!!!

Én is egyre nehezebben bírom, az éjszakákat végig pisilem, szó szerint! Óránként kelek fel. Holnap lesz az első ctg-m. Hülyeség, de tökre várom..
vicuska1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?