Timi:
ha sokáig víz állagú folyik a babónak, akkor lehet allergiás. Én onnan tudom, hogy mikor nem vagyok megfázva, hanem az allergia dúl bennem, hogy alig érek el a papírzsepiig, mert addig épphogy el nem szottyan és olyan, mint a víz. Szokott neki viszketni az orra vagy a szeme? Meg szokott tüsszögni sokat egymás után?
Más:
képzeljétek el, hogy jártam: a férjecském beteg, nekem kellett elmenni gyógyszertárba, hogy a vércukormérő tesztcsíkot kiváltsam. A lámpánál egy nő belállt elém (gyalogos átkelőnél értem, busszal mentünk a barátnőmmel, megkértem, hogy kísérjen el), de úgy, tudjátok, amikor valaki pont eléd áll meg. Csak mi voltunk ott, tehát nem azért, mert nem volt hely. Két lámpán kellett átmennünk, a következőnél is elémállt. Akkor már valahogy gyanús volt a helyzet, szerintem tudta, hogy mi is a gyógyszertárba megyünk, mert amikor átváltott a lámpa zöldre, ezerrel átment a zebrán és bevágott a gyógyszertárba. Beléptünk a gyógyszertárba és láttam, hogy elég sokan vannak, gondoltam, hogy na, most állhatunk fél órát a megállóban, mert félóránként jön a busz, ha ezt lekéssük, márpedig a két lámpán átmenni majdnem 10 perc, és még volt közel fél óránk. Ez a 20 perc egy gyógyszertárban nem elég 4 emberre. Ahogy ez átfutott az agyamon, megszólal legelől egy idős hölgy: a kismamát előreengedném, jöjjön csak! Mire én: Áááá, tessék hagyni, köszönöm szépen, végigálljuk a sort! Nem, nem!- azt mondja - Jöjjön csak!
Hát ne tudjátok meg, hogy örültem neki, így szülés előtt két héttel, hogy ilyen rendes volt!
Amikor kijöttünk, akkor mondta a barátosném, hogy az előttünk álló nő húzta a száját végig, míg mi vásároltunk. Ráadásul utána a buszból láttuk, hogy kijön, beszáll a kocsijába és elmegy. Gondoljatok bele, nekünk fél órát kellett volna várni, neki meg ott az autó, de azért vérig volt sértve, hogy valaki előreengedett. Egyébként nem azért, mert nem látszik, hogy mindennapos kismama vagyok, mert állítólag bazinagy a hasam, a szomszédasszony szerint a héten tuti, hogy megszülök. Ez egy középkorú nő volt ráadásul, tehát gondolom, tudja, mit jelent kismamának lenni. Azért ez elég durva, nem? De Hála Istennek, vannak olyanok is, mint az a nénike, aki előreengedett! Milyen mások vagyunk, nem igaz?
Azt hiszem, szerencsés napom volt ma
. A férjecském egy kicsit jobban van, de még nem tökéletes, sajnos. Az a gond, hogy egy cukorbetegnek egy megfázás is gond, mert akkor egész nap magas a cukra, ha lázas, vagy egyáltalán. Na, ez történt ma velünk
.
Pimpoka:
te is gyógyulj meg, egyél sok fokhagymát, és mézet, igyál sok teát!
Megyek vacsit csinálni, mára már elfáradtam eléggé! Mosás, vasalás, vásárlás, BKV-val utazás, kicsit sok volt egy napra.
Sziasztok!