Új privát üzeneted érkezett!

Katica, Sárika nagyon édi volt. Kész hölgyike. A haját hogy sikerült ilyen fazonra megcsinálni? Mármint hogy van fufruja? Én most nyirbáltam Szonját alvás közben ( érdekes lett :oops: ) . A feje tetején tök sok haja van, de másutt, meg nem. Most elég "Pistikés", mert mindenütt egyforma hosszúságú. Alig várom, hogy lehessen már neki kezdeni vele valamit. Ráadásul, mióta volt múltkor egy hétig orrszívás, nem enged a fejéhez nyúlni. Közelítek az ollóval, és ordít. Ezért vágtam elvás közben. :?

Pimpoka, mi is tavasszal kezdenénk az építkezést. :wink: Ti akkor két éven belül, költöztök/tetek egy párszor! :roll:

thenus

ALEXÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Szilka,
HATALMAS GRATULA!!!!! Majd várjuka történeted, ha van egy kis időd és kedved! :wink:

Piroska,
én korábban egyéni műkorcsolyáztam, majd áttértem a szinkronkorcsolyára. 2004-ben hagytam abba a versenyszerű sportot, azóta egy amatőr csapatba járok le. Sajna a kori nem egyszerű sport, egyrészt őrült drága, másrészt nem lehet csak úgy egyszerűen leugrani egy kicsit csúszkálni, harmadrészt nagyon ritkán és hülye időpontokban kapunk jégidőt, hiszen a prioritás a hokisoké és az egyéni korcsolyásoké. :cry: De nekem minden perc ajándék, hogy még ilyen idősen is lejárhatok, hiszen ez tipikusan olyan sport, ahol 16-17 évesen már kiöregszik az ember. (A szinkronban mondjuk 24-25 évesen :roll: :? ) Én egyszerűen a jégen érzem teljesen szabadnak magam. És ez az egyetlen sport, amit szeretek csinálni, semmi más nem tetszik. :lol:

Kép
Kép
nircee

Alexának Boldog Szülinapot!

Kép

Lányok! Van valakinek kenyérsütője? Jó? Érdemes venni?
Azt kértem a páromtól karácsonyra, mert vesszük ezeket a vacak kenyereket, de vághatatlanok és néha ehetetlenek is. A felét a szemétbe dobáljuk kis, vagy a kutyák eszik meg...
Vendég

Jó reggelt!

Alexának és Sárának boldog szülinapot kívánok!!

A hófordulósoknak is minden jót!!

Hát nekünk egy nagy szaladás volt a hétvége, állandó jövés-menésben voltunk. Dóri jól bírta, én már kevésbé, hulla vagyok ennek ellenére fél7-kor már kipattantak a szemeim. :shock:
Lányok, nem tudom ti hogy vagytok, de nálunk most már igencsak szalad a lakás. Borzasztó nagy kupi van, és a takarítás is esedékes lenne. 2nap kevés lenne, hogy megcsináljak mindent. :(

Márti (Tusi), jó hogy jelentkeztetek és együttérzek veled a nemalvással kapcsolatban. Remélem hamar kinövi Zsófi és elfelejtitek ezt az időszakot.

Szép napot mindenkinek!! Ma klassz idő lesz! 8)

KépKép
tüccs

* dobáljuk ki
Vendég

Pilla!
Nekünk van kenyérsütőnk már kb.3 éve, én azóta elvétve vettem csak kenyeret. Imádom és nagyon-nagyon finom a saját kenyér. Keresek is egy képet az egyikről.
Kép rozskenyér

KépKép
tüccs

Jó reggelt!

Szonja az utóbbi három napban 7-kor kel. :shock: Sosem szokott. :evil:

Alexának boldog szülinapot!!!

PIlla, nekünk is van kenyérsütőnk. Mi nem sütünk olyan sűrűn kenyeret. Viszont dagasztásra sokszor használjuk. Alapjában véve hasznos készülék.

thenus

Tüccs, köszönöm a gyors választ! Gyönyörű ez a kenyérke. :shock:
Vendég

Henus Neked is köszi!
Egylapátos? Azt olvastam, hogy amelyik családnak kicsi a kenyérfogyasztása, annak egylapátosat érdemes venni. Nem vagyok képben egyáltalán... :x
Vendég

Nekünk egy lapátos van, anyuéknak kettő. Nem tudom mi a különbség... :oops:

Csajok, kéne egy kis segítség!
Még régebben mondta itt valaki, hogy vett a gyógyszertárban koszmó elleni sampont. Mondanátok róla néhány infót. Hatásos e, recept nélkül lehet e venni, és hogy pontosan mi a neve.
köszi :wink:

thenus

Henus: Babé, recept nélkül, nekünk bevált.

Kép
murphyke

Thenus: Babé koszmó elleni sampon, lehet recept nélkül, nem olcsó, de elég sokáig jó. Mi naponta használtuk, mikor koszmós volt Lolo feje, és tényleg elmúlt tőle. Én utáltam olajozni a fejét meg ilyenek, azért nagyon jó volt a sampon.

Pilla: nekem volt kenyérsütőm, de sajnos tönkrement. :( 2 lapátos volt, szerintem az se süt nagyobbat, csak max. jobban megkeveri... nem tudom, mi a különbség amúgy... Gondolkodunk egy újon, mert tényleg fincsi kenyereket lehetett vele sütni.... Mondjuk én mindig Becks (ha jól emlékszem) készlisztből csináltam a kenyeret, nagyon fincsik! Vannak mindenféle magosak is.

Szilka: nagy gratula a kis hölgyhöz! :)

klmaria: Alexának boldog szülinapot! :)

Ichtus: tündéri a kis szülinapos, csak lesek mindig, milyen szöszke lett a hajacskája! :)
Vendég

Verna, Murphyke, kössz az infót, már indulunk is a gyógysziba :wink:

thenus

Boldog születésnapot Alexának!!!!

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Katica!
Nagyon édes a nagylányod!jó képeket készítettetek az első szülinapról!Csini volt az ünnepelt nagycsajszi!Akkorát nőtt ő is!!!! :shock: :wink: :D

Klmaria!
ALEXÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

pIMPO!
Zsani is folyamatosan feláll az etetőszékben!Nem merem már belesem tenni,mert ahogy hátatfordítok neki(pl:hűttőből kiveszek valami hamit)ő már jön is kifelé!Roli és Anett még csak hasonlót sem csinált! :shock: :( :oops: :roll: Olyan jól elvoltak az etetőszékben,hogy nyugodtan megtudtam főzni,amíg ők a tálcán játszottak!Zsaninál ez sem vált be! :? :lol:

Pilla!
Nekünk nincsen kenyérsütőnk,de én mindég szeletelt kenyeret veszek,azt esszük 2 napig !Próbáltad már??De sok jót hallodtam én is a kenyérsütőről!Apa már nekem is akart venni karácsonyra,de mindég más lett a vége! :lol: :?

Henus!
Lehet,hogy az idő zavar be Szonjánál???? :roll:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

A szeletelt kenyér se jött be nekünk, max pirítósnak.
Köszi az infokat csajok! Akkor kenyérsütőt kérek karira. :P
Vendég

Nekem a férjem vesz néha szeleteltet, mert ő abszolút nem tud vágni magának... ;)
Én jobban szeretem a nem szeletelt kenyeret, de alkalmazkodom...

Hála a jó égnek nekünk 5 pontos etetőszékeink (! :) ) vannak, vettünk egy dönthetőset, amikor Lolo még nem tudott rendesen ülni, meg aztán vettünk egy asztalit, mikor nagyon akciós volt az Intersparban, az utazáshoz, nyaraláshoz nagyon bevált, mert kicsire összecsukható (szintén 5 pontos övvel).
Kell az 5 pontos, Lolo most már a babakocsiban próbál meg felállni, nem csatolom be a vállnál lévő öveket, hogy tudjon rendesen ülni, de nagyon oda kell rá figyelni....

Továbbra is várom ám a jelentkezéseket Fótra; Giga, Tami, elsősorban rátok gondoltam, de azóta nem jártatok itt. :(
Vendég

Verna, ha nagyon nincs jelentkező Én szívesen elmegyek veled, hogy ne menj egyedül, bár vásárolni nem akarok...
Vendég

Pilla: ha a többieknek nem jó, anyukám eljön velem, csak gondoltam, hátha valakinek jól jön... ;)

Tamival közben sms-eztünk, Kristóf beteg, úgyhogy ezúton is jobbulást neki!!!

Giga válaszát még várom...
Vendég

Sziasztok!
Manó!
Belinkelnéd a blogodat,újra??????Nem tedtem el múltkor,és szeretném látogatni!!!!
Köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
Te melyik Blogot használod?(oldalt)Elküldenéd a linket ahól lehet regizni?Vagy ott vagy ahól én????? :roll: :? :oops: :oops:
Előre is köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, CafeBlog a neve és a Nők lapja Cafe-nak a blogja.
Itt tudsz regisztrálni: http://blog.nlcafe.hu/
Vendég

Ezt a mondatszerkesztést... :shock:
A Nők Lapja Cafe blogja.
Vendég

Nekem is van kenyérsütőm, szertem, de mihelyst lehet majd én átváltok a két lapátosra, a kettő között a különbség, szerintem, vagyis tapasztalat, mert anyóséknak két lapátos van, hogy az enyém fölfelé hosszában süt, így a héja vastagabb és csak egy kis rész a tetején sül szabadon. A két lapátosban pedig "fekvő" kenyeret lehet sütni, ami sokkal puhább és jobban néz ki.
Én szoktam benne karácsonyi sütit, kalácsot sütni, de mivel már most hiper-szuper tűzhelyem van, így csak bedagasztom vele és ott sütöm készre. Nekem ennyiben különbözik az egy és két lapátos.

Hát én úgy, de úgy megvagyok fázva, hogy csak na. A hangom olyan, mint Psota Irénnek valamint az orromon egy molekulányi levegő sem jön át, szegény Lelle, remélem nem kapja majd el.

Tud valaki sok infót szocpolról? Nincs köztünk esetleg egy jó bankos vagy aki nagyon ért hozzá? Úgy néz ki, hogy mi azt buktuk...
:cry:

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Tiop,
Az én blogomat kérdezed?
Mert én már hónapok óta nem írok oda,nincs rá időm.
Honlapom az van,de az üzleti célból jött létre:
http://www.mano83.mlap.hu
Jelenleg nagy rajta az össze-visszaság,mert töltöm az új dolgokat.
Ha nem engem kérdeztél,akkor nem vedd figyelembe,amit leírtam. :wink:

Katica,
Nagyon édes Sárika,ahogy lapítgatja a tortát!:)

Képzeljétek,voltam szombaton fodrásznál és mikor haza mentem Levi nem nagyon ismert meg eleinte. :wink:
Más lett a hjszínem és a göndörből sima lett,még apósom sem ismert meg,ott suttogott,nem tudta ki az a csaj nálu,ahogy ő mondta. :D

Rohanok,mint mindíg!:) :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
mano83

Sziasztok!
Tiop:
igen, laktózérzékeny vagyok. Nem azt írtam? Akkor bocsi, biztos a lustasád :).
Pimpoka:
mit szeretnél tudni a szocpol-ról? Három évig bankban dolgoztam :), kérdezz nyugodtan :). Megvan a mellszívóm :):), tiszta izgi, már kíváncsi vagyok, milyen lesz :). Olyan szép kis táskában van :). Amúgy nem lett kemény a ruha a mosástól, ez az aloe verás mosószer nagyon tuti :), és jó illata van :), tetszik nagyon :). Már ki is vasaltam egy részét a kisruhácskáknak :). Annyira arik :). Kb. három órát vasaltam, jajj! Utána nem bírtam megmozdulni, majd' leszakadt a derekam. :( A tejre akkor majd nagyon figyelek.
Pilla:
nekünk volt kenyérsütőnk, imádtam, csak elromlott, most kapom meg anyuék kenyérsütőjét, mert nagyon sokat költünk kenyérre és olyan finom kenyereket sütöttünk, magosakat.
Alexának Boldog Szülinapot! :)
Szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

lustaság, bocsi! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Mi is megigényeltük a szocpolt, úgy tűnik meg is kapjuk. Nem is kellett hozzá olyan sok papír. Meglepően egyszerű volt elintézni.
Viszont a hitelt még mindig nem kaptuk meg...
Vendég

Pilla:
a hitelügyintézés hetek kérdése jobb esetben. De a szocpollal együtt szokták folyósítani.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Konkrétan 6 hetet mondtak, majd 8 hét múlva kiderült, hogy a párom munkahelye miatt nem kaphatjuk meg, holott akkor már 2 hete azzal hitegettek, hogy megkapjuk csak egy aláírás hiányzik. Ezek után beadtuk egy konstrukcióba, amire azt mondták, hogy max 2 hét. Ez volt 4 hete. 12 hete húzódik a dolog és most is azt a dumát hallgatjuk, hogy megkapjuk, csak egy aláírás hiányzik hozzá.
Vendég

Sziasztok!

ALEXA, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!! :lol: :lol: :lol:

Köszi lányok a dícséreteket :wink:
Henus, a frufrujával semmit nem csináltam azon kvül, hogy már kétszer kellett vágnom, mert belelógott a szemébe. Nemsokára most is esedékes lesz. Ezeken a képeken nem látszik, mert fel van fogva a haja, de ha nincs, akkor már majdnem a szemébe lóg.

Verna, igen, nyáron nagyon kiszőkült, mondjuk nekem nem is volt meglepő, mert én is korom fekete hajal születtem, és 10 hónapos koromra tejföl szőke voltam, ami nagyon sokáig megmaradt. Még most is sötét szőke-világos barna a hajam.

Kati, tegyél fel képet magadról, kíváncsi vagyok az új frizurádra! :lol:

Piroska, tiszta izgi, már bármikor jöhet a cöppség. Én is úgy emlékszem rá, mikor először mostam meg vasaltam a ruhácskáit. Olyan pöttöm ruhák azok :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Pilla:
mindig egy aláírásra várnak, mert mindent kell engedélyezni a felettesnek és csak akkor derül ki, ha nem kaphatod meg, mert ő nem engedélyezi. Általában az engedélyezők azok, akik a legjobban tudják a szabályokat, náluk szokott elakadni a dolog. Melyik bank ez?
Ichtus:
Hát igen, nagyon fura érzés, végig mosolyogtam, amikor kiteregettem. Azok a pici zoknik, meg a kis body-k, hát igen :):). A sapkákról nem is beszélve :). Hihetetlen, hogy ilyen kis láb és fej létezik. :)
Egyébként nagyon édes a kislánykátok :). Az a két copf, nagggyon ari :). Meg az a tortás kép, hát mit ne mondjak! :) Meglapogatta rendesen :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Erste.
Vendég

Sziasztok!

Ti aztán tudtok írni :wink: több részletben tudtam csak teljesen visszaolvasni 8)

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT ALEXÁNAK ÉS SÁRÁNAK és boldog hófordulót LAURÁNAK
remélem nem hagytam ki senkit :roll:

Szilka, hatalmas gratula Lizához, nagyon szép nevet adtatok neki

Jó kis téma volt ez a fogyókúra, mit együnk és mit ne, én is tudnék mesélni, de most inkább hagyjuk, majd máskor :wink:

Tiop, nagyon édi íZsani, ahogy falatozik, őt magát is megkéne zabálni :lol: :lol:

Kenyérsütő, nekünk is van és nagyon szeretem, most kaptam egy tök jó receptet egyik barátosnémtól és nagyon bevált, sima fehér kenyér recept, amúgy az enyém is két lapátos, megéri beruházni rá :wink:

Van valakinek fincsi kalács receptje a kenyérsütőhöz ? :)

Mi is takonypócosak vagyunk egy kicsit, de nem vészes, Bence jár az oviba, Dettinek azért jobban folyik a nózija, de neki is csak akkor ha tüsszent egy nagyot, ma reggelre az én torkom is fájt :(
Szerintetek azért mert víz állagú folyik a gyerek orrából, de az sem egyfolytában, ti vinnétek oviba vagy sem :oops:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Czakocza, boldog hófordulót Dettinek! Egy hónap múlva ti is ünnepeltek :lol: :lol:
Én lehet, hogy nem vinném egy-két napig oviba, mert ugyan az még nem olyan vészes, ha vízszerű, de pont azért nem vinném, hogy hagy pihenjen itthon egy kicsit, meg kúrálod, és akkor hátha nem fog bedurvulni a nátha.Jobbulást nektek!

Tiop, nektek is, meg Pimpoka neked is jobbulást!!!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

A betegeskedőknek jobbulást kívánunk!
Bernadettnek BOLDOG HÓFORDULÓT!
Vendég

Timi:
ha sokáig víz állagú folyik a babónak, akkor lehet allergiás. Én onnan tudom, hogy mikor nem vagyok megfázva, hanem az allergia dúl bennem, hogy alig érek el a papírzsepiig, mert addig épphogy el nem szottyan és olyan, mint a víz. Szokott neki viszketni az orra vagy a szeme? Meg szokott tüsszögni sokat egymás után?
Más:
képzeljétek el, hogy jártam: a férjecském beteg, nekem kellett elmenni gyógyszertárba, hogy a vércukormérő tesztcsíkot kiváltsam. A lámpánál egy nő belállt elém (gyalogos átkelőnél értem, busszal mentünk a barátnőmmel, megkértem, hogy kísérjen el), de úgy, tudjátok, amikor valaki pont eléd áll meg. Csak mi voltunk ott, tehát nem azért, mert nem volt hely. Két lámpán kellett átmennünk, a következőnél is elémállt. Akkor már valahogy gyanús volt a helyzet, szerintem tudta, hogy mi is a gyógyszertárba megyünk, mert amikor átváltott a lámpa zöldre, ezerrel átment a zebrán és bevágott a gyógyszertárba. Beléptünk a gyógyszertárba és láttam, hogy elég sokan vannak, gondoltam, hogy na, most állhatunk fél órát a megállóban, mert félóránként jön a busz, ha ezt lekéssük, márpedig a két lámpán átmenni majdnem 10 perc, és még volt közel fél óránk. Ez a 20 perc egy gyógyszertárban nem elég 4 emberre. Ahogy ez átfutott az agyamon, megszólal legelől egy idős hölgy: a kismamát előreengedném, jöjjön csak! Mire én: Áááá, tessék hagyni, köszönöm szépen, végigálljuk a sort! Nem, nem!- azt mondja - Jöjjön csak!
Hát ne tudjátok meg, hogy örültem neki, így szülés előtt két héttel, hogy ilyen rendes volt! :) Amikor kijöttünk, akkor mondta a barátosném, hogy az előttünk álló nő húzta a száját végig, míg mi vásároltunk. Ráadásul utána a buszból láttuk, hogy kijön, beszáll a kocsijába és elmegy. Gondoljatok bele, nekünk fél órát kellett volna várni, neki meg ott az autó, de azért vérig volt sértve, hogy valaki előreengedett. Egyébként nem azért, mert nem látszik, hogy mindennapos kismama vagyok, mert állítólag bazinagy a hasam, a szomszédasszony szerint a héten tuti, hogy megszülök. Ez egy középkorú nő volt ráadásul, tehát gondolom, tudja, mit jelent kismamának lenni. Azért ez elég durva, nem? De Hála Istennek, vannak olyanok is, mint az a nénike, aki előreengedett! Milyen mások vagyunk, nem igaz? :) Azt hiszem, szerencsés napom volt ma :). A férjecském egy kicsit jobban van, de még nem tökéletes, sajnos. Az a gond, hogy egy cukorbetegnek egy megfázás is gond, mert akkor egész nap magas a cukra, ha lázas, vagy egyáltalán. Na, ez történt ma velünk :).
Pimpoka:
te is gyógyulj meg, egyél sok fokhagymát, és mézet, igyál sok teát!
Megyek vacsit csinálni, mára már elfáradtam eléggé! Mosás, vasalás, vásárlás, BKV-val utazás, kicsit sok volt egy napra.
Sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Detti, boldog hófordulót!!!

köszi Piroska, írok neked majd levelet, felhívni azért nem akarlak, mert a férjem is csak röhög rajtam, hogy milyen vicces hangom lett és a felét nem érti annak, amit mondok (vagy nem akarja, mert épp hívott, hogy megihat-e a barátaival egy sört)... :)

De a legfontosabbat inkább felteszem itt, hátha majd érdekel valaki mást is, na, kaphatunk-e szocpolt, ha a férjem és az én nevemen is van 50-50%-ban lakó ingatlan. Mi eddig úgy tudtuk, hogy igen, de a bankban azt mondták, hogy csak abban az esetben jár, ha az ingatlant örököltük, de mi ilyet sehol nem találunk, ahol ez lenne írva.

Lelle már fél 8tól alszik, nagyon fáradt volt szegénykém, mert ma a két alvása összesen nem volt fél óra...

A keresztelőnk október 7-én lesz, az én szülinapomon!!! :)

Én most is imádom Lelle ruháit teregetni, vasalni, mosni annyira nem, mert az összes felsője olyan, mint egy afrika térkép, mindegyiket áztatni, előmosni kell.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Piroska,
jaj, lehetne mesélni a kismamákkal és a kisgyermekesekkel való bánásmódról... :? :cry: Minket eddig egyetlen egyszer engedtek előre a Tesco pénztáránál, nem is tudtam mire vélni a dolgot, de nagyon jól esett!!! És egy elég lepukkadt pár adta át a helyét (látszat mindig csal!!!), hogy ne kelljen az akkor még néhány hónapos Marcival végigálnunk a sort, pedig csak ők voltak már előttünk! Én soha nem vártam el semmi előzékenységet azért, mert terhes vagyok, vagy kisbabám van, de mindig nagyon jól esik! Nyugaton a terhes nőket és a kisbabásokat előre KELL engedni szinte mindenhol: tömegközlekedésben, hivatalokban, bankokban, repülőkön, üzletekben... No comment....

Kenyérsütő,
Anyuéknak van, de szinte sosem használják. Ha sütnek, akkor minden nap kenyeret esznek, ha meg nem, akkor szinte alig, ami - tekintve, hogy nevelőapám súlyosan túlsúlyos (ezt jól leírtam :? ) - nem mindegy. Egyébként ők is készlisztből készítették, no de az meg tele van adalékokkal, úgyhogy nem jobb, mintha venné az ember, drágább is, igaz, finomabb is! Az ő gépük csak 75dekás kenyeret tud sütni, és kiszámolták, hogy mindez 200Ft felett jönne ki, úgyhogy nem éri meg.
Mi mindig szeletelt kenyeret veszünk, abból a többmagvasat, azt azonnal betesszük a hűtőbe, így 1 hétig simán ehető, igaz, mi csak pirítóst eszünk, annak meg tökéletes.

Pimpoka,
én korábban az ERSTE-ben dolgoztam hitelezőként (majd átmentem a Volksbankba, de ott csak vállalati hitelekkel foglalkoztam). Nem csodálkozom, hogy így húzódik, nem hiába hagytam ott azt a bankot. Elegem lett, hogy állandóan én égek és magyarázkodok az ügyfeleknek, nekem ordítanak és rám borítják az asztalt, pedig semmi befolyásom nem volt a dolog menetére onnantól, hogy beküldtem döntésre az anyagot. Piroska jól leírta, egy hiteldöntés rengeteg lépcsőn megy keresztül, mindenhol torlódások vannak, így jó esetben 3-4 nap, mire valahol egyáltalán előveszik az anyagodat. Aztán még mire átnézik, majd meghozzák a döntést, majd továbbküldik, majd ott megint napok, mire előveszik, átnézik, döntenek stb.... A 12 hét még nem is olyan kiugró, nekem volt pár olyan építési ügyletem, amely 5-6 hónap alatt dőlt el. Képzelheted, mit éltem át addig, mikor naponta rámtelefonált az ügyfél!!! És mikor ilyenkor a végén azt kell mondanod, hogy bocs, nem fogadták el!!!! Vagy egészen hihetetlen és teljesíthetetlen feltételekkel! Hidd el, nagyon megviselt, mert teljesen egyet értettem az őrület határán lévő ügyféllel, ugyanakkor nem tudtam rajta segíteni. És nem tudtam arra a bizonyos kérdésre mit mondani, hogy: akkor miért nem mondták meg az elején??? Mert csak most került a döntéshozó elé... Akinek persze nem lehet kiadni a nevét, így névtelenségbe burkolózva azt tehet, amit csak akar. És ne tudd meg, sokszor velünk is milyen hangnemben közölték, mikor reklamáltunk: "mit érdekel téged, mondd meg nekik, hogy nem kapják meg, és kész..." :evil: :evil: :evil: :evil:
Bocs, kicsit kiakadtam.

Képzeljétek, Marcinak kibújt az első fogacskája!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Szocpol,
hű, ebben nem tudok segíteni, már régen nem csináltam ilyen ügyeket (2004 óta), azóta meg már változtattak a szabályokon. De én úgy emlékszem, hogy 50%-nál kevesebb tulajdon lehet csak, de nem vagyok ebben biztos. :oops: :oops: :oops: Utáltam a szocpolt intézni, mert nekem valahogy az mindig nagyon bonyolult volt, örültem, hogy megszabadultam tőle.

Kép
Kép
nircee

Köszi Nircee, hogy leírtad, de a hitelt mi csak januártól indítjuk, mert akkor lesznek majd új, kedvezőbb "akciók".
Minket eddig még nem szívatnak, de Pilláékat igen. Mi a legrosszabbra vagyunk felkészülve, úgyhogy ahogy mi kalkulálunk, attól talán már csak jobb lehet.
Na megyek, megnézem kiszabadul-e már Klaudia :D

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Kép
klmaria

próba kettő :evil:
Kép
a tortánk
Kép
meg kell nézni, hogy milyen
Kép
finom
Kép
szeretem a babát
Kép
meg anyát is
Kép
de így széttépem, aki rossz!
Kép
a mamával kezdem...
Kép
kacsasültet ettem,
Kép
ennyi maradt belőle
Kép
hintacsiga
Kép
a lépcsőn már egyedül megyek fel

Kép
klmaria

Bernadettnek boldog hófordulót!
Anyum csak kalácsot szokott a kenyérsütőben sütni, a kenyér valahogy macerás, meg nem is olyan finom. Mi egy olyan pékségből hordjuk a fincsi fehérkenyeret, ahol még hagyományos fatüzeléssel sütik nyami-nyami :lol: Na meg imádjuk a vajas kiflit is 8) Megkerestetem a receptet és átküldöm priviben!

Hát a hitelügyintézéstől nekem is feláll a szőr a hátamon. Tavaly intézük, igaz a szüleim nevére, mert a férjem magánvállalkozó és millió egy papír kellett volna még így is. Mire elintéztük ráment vagy 4-5 hónap, az OTP ült rajta egy jó darabig. Ráadásul az utána lévő papírmunkákon is :evil: Még jó, hogy az ügyvédnő elintézte nekünk. Lusták voltak átküldeni a papírokat a Földhivatalba stb. amikor bementünk reklamálni, akkor szedték elő a fiók aljáról :evil:
Több bankkal is kapcsolatban álltam már, de a legjobb szerintem a CIB Bank. Ott még nem csalódtam soha semmiben.

Más!
Ti mit használtok a foltok eltüntetésére?
Mosóporban Arielt használok az új M-ZIM-et vagy mit. Hiána mosom Alexa ruháit magasabb hőfokon, meg szappanozom akkor is bennemarad egy pár :? Régen használtam Vanish-t érdemes most is vennem, kiszedi ezeket az étel meg piszok foltokat vagy csak az ecetes olló :twisted:

Kép
klmaria

Klmaria, nagyon huncut, édes nagylányod van! Neki is hogy kivilágosodott a haja! A sült kacsa, és a sült csirke comb nálunk is először Sáránál landol, mielőtt a kutyák megkapják :lol: Ő is nagyon szereti szopogatni. :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Elmentem ma a gyógyszertárba a koszmós samponért. NE tudjátok meg, ez itt mennyire vidék...holnapra rendelik meg nekem, névre szólóan, úgy, hogy erről engem meg sem kérdeztek. :evil: :evil:

Ráadásul onnan hazajöttem, és sz@rul éreztem magam. Délben már alig vártam, hogy a párom hazaérjen, mert össze akartam csuklani, olyan nehéznek éreztem magam. Megmértem a lázam, 38,6 :shock:
És ez így ment egész nap. Semmi egyéb bajom nincs, csak folyton feküdnék. Bevettem 2 algot, de semmi. :( NA de szépen kivárom a 3 napot, mert ha vírus, akkor ennyi idő alatt elmúlik. :roll:

Pimpoka, ne riogassatok a hitellel!! :shock: mi is tavaszra kezdenénk az építkezést, hitelnek, még utána sem néztünk, várjuk mit mond a kivitelező. Szocpolra mi is pályázunk...
Erste nálunk szóba sem jöhet, mert ott feltétel a házasság...

klmaria, nagyon cuki volt Alexa :) És milyen szép időt fogtatok ki erre a jeles napra!! :wink:

Na én megyek lefeküdni, mert eddig birtam. :(

thenus

Henus, nem feltétel a házasság az ERSTE-nél. Mi sem vagyunk összeházasodva.
Vendég

Pilla, komolyan? LEgutóbb még egy arrogáns nő ezt dörzsölte az orrunk alá...
(legutóbb= tavaly)

thenus

pilla, és ti építkezéshez, vagy vásárláshozz kértétek a hitelt?

thenus

Klmaria!
Hool van az a tuti pékség, ahol van még vajas kifli ???? :roll:

A hitelt érdemes a CIB-nél felvenni, nekünk is nagyon gyorsan és ügyesen intézték. A szocpol engem is érdekel, pont pár hete nézegettem a magyarország.hu-n, elég részletesen le van írva minden.

A kenyérlisztet érdemes malom-ban venni, pl felénk van egy selypi malomüzem. Kb. 2000ft-ért adnak 25kg kenyérlisztet. Én még sosem vettem boltban kenyérlisztet , kivéve a rozsosat. :wink:

Pocakosok holnap front lesz, vigyázzatok magatokra!
A betegeknek jobbulást!!

Jóéjt mindenkinek!

KépKép
tüccs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?