Sziasztok,
Végre van egy kis időm, hogy gép elé üljek. Elaludt Gergő a kiságyban, ami pedig egy ideje olyan hely, ahová nem teszi ba a lábát, mert az a kisbabáé lesz, most meg tök egyedül elaludt benne.
Lili,
Remélem jobban van Zsófi és meggyógyult a szülinapi bulira. Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neki. Édes lehetett, ahogy kérte az ajándékot. Képek?
Pörgés? Muszáj és kényszer volt a festés, nem tudtam tovább elviselni, hogy a lakás káoszban a kedvesem meg csiga tempóval halad, kicsit meggyorsítottam.
Keresztcsont-érzésben nagyon együtt tudok veled érezni, nekem már most nagyon fáj, mi lesz később, nekem még 4 hónapom van hátra.
Diavetítő: Alföld vagy a neten a diafilmgyár oldaláról, és ott lehet diafilmeket is rendelni tök jó áron.
Bepa,
Az ÁFEOSZ-ban tanítok/ttam, és bízom benne, hogy majd 2-3 év múlva fogok is.
Anyás fiúk? – nálunk is az Gergő, néha röhögünk, hogyha mennem kell szülni kell kérnem egy ágyat Gergőnek is. De azért bízom benne, hogy csak meglesz az apjával és a nagyszüleivel pár napig. Bár kissé kétlem, az apósomat, ma megint leh..lyézte.
Judit,
A terhességem elején én is dilemmáztam, mert nekem is mondtak az enyémről mostanában mindent, de nekem ő tökre bejött, és ezért nem váltottam, visszamentem hozzá. Most is tök rendi, minden idétlen kérdésemre válaszol türelmesen.
Szegény Levi, voltatok már vmilyen kivizsgáláson, vagy csak találgatnak a dokik allergia ügyben?
Tényleg, várható akkor,ha ilyen magas most, hogy kosaras lesz a családban, férjed is kosarazott? Én is hallottam ezt a kétéves kori dupla méretet felnőtt korra, majd kiderül mi lesz, csak röpke 10-15 év, igaz.
Nana,
Kép szuper.
Az oldalak is nagyon jók, amiket írtál, nekem sajna nincs türelmem, annyit keresgélni a neten.
Donoé,
Már nagyon fáradt voltam, és egy csomót agyaltam honnan ismerem Donátot, de téged már csak elrobogni láttalak.
Tény, hogy lány ruciból mindenhol jóval több van, nekem egyelőre az a szerencsém, hogy a párom unokatesójának 1,5 évvel idősebb a fia, és örököljük a szuper fiúruhákat, így hála az égnek kabátokat is. Eddig egyet vettem csak.
Bea/Zsolti,
Utólag is boldog születésnapot kívánok.
Roz,
Tök, jó, hogy Adrinak ennyire hiányzik az ovi. Mit szólt az új ovihoz, vagy ő teljesen most kezdte? Nikinek hogy tetszett? Vagy át tudtad vinni a másikba?
Ne aggódj, szerintem csak a közösség hiányzott nekik, de látod, már másnapra nem is volt ekkora varázs az egész ovis dolognak. Nehogy azt hidd már, hogy nem érzik jól otthon magukat. Ez butaság. Okos csajok és szépen megértették amit mondtál nekik.
Torták szuperek! Jövőre inkább tényleg nálad rendelek, mert tudom, hogy tuti jók és tejmentesek, ha kell. Ki is fizetem, tényleg csinálhatnád másoknak is, persze ha van időd. Mi a Gergőét Tiszakürtről hoztuk.(
3700)
Dóri,
Tényleg jól elrepült az idő, amikor taliztunk épp a második trimeszterbe léptél most meg már lassan itt a kis trónörökös.
A torta inkább csak mutatós volt, lehetett volna benne több töltelék is, de azért rendesen bekajált belőle. Én jól vagyok, köszi, és most már Gergő is gyógyultnak van kikiáltva, úgyhogy ha lenne még játszóteres idő, akkor találkozhatunk. A szerdai napom teljesen üres, délelőtt-délután, de a többi napom is laza egyelőre.
Ser,
Köszi az infót Cipőház ügyben, én vettem egy 23-as cipőt Gergőnek, de elég nagy tortúra árán. Én nem tudom, ti, hogy vagytok ezzel a vásárlós dologgal, össze-vissza rohangált a sorok között, fogócskázni akart, nem tudtam a lábára próbálni, mert nem állt meg, amikor meg lefogtam belerúgott egy oszlop cipőbe, persze a mögötte álló is borult. Totál kikészültem, azt hittem ott helyben agyon ütöm.
Milyen volt a szülői?
Lina,
Szegény Lilike. Remélem azért nem kell minden nap ilyen sokáig dolgoznotok.
Haragszik még rád, hogy későn mentél érte? Milyen a munka? Még mindig uncsi?
Balim,
Esztinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Képek?
Kecsóné,
Enikőnek boldog névnapot!
Dettus,
Képek szuperek!
Bea és Zsolti,
GRATULÁLUNK Kingához, szép nagyra nőtt. Sok boldogságot és jó egészséget Mindannyiótoknak!!!
Adrienn,
Írtam pü-t.
Na, végre sikerült a végére érnem, nem tudom mikor tudok újra jönni, nagyon éget, a szakdoli. Telik az idő, de a szakdoli vezetőm, sem csipkedi magát a válasszal. Közben még ugye szobát festünk, ha megjön az ágy gyorsan bele kellene szoktatni a fiatalurat, hogy ne legyen nagy törés, ha a hugi is be-bealszik időnként közöttünk. És tényleg repül az idő. Mindenkinek szép hetet! Ha tudok jövök.