Új privát üzeneted érkezett!

SZÓLT BEA !!!!!!!!!!!!!!4

INDULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti ÉLJEN !!!!!!!!!!!!! Nagyon drukklunk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jujjjjjj, ilyenkor úgy izgulok.............. ha vkit meghallok, h. szül éppen........
birolili

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a születésnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok. Ünneplés ma volt, illetve holnap is folytatódik. Annyira aranyos volt Eszter, úgy örült mindennek :). Képeket majd teszek fel, most bedőlök az ágyba.

Bea! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és szülessen meg gyorsan Kinga baba!

Kecsoné! Enikőnek boldog névnapot!
balim

Bea-Zsolti-Lilla-Kinga! Hajrá! Gyors, könnyű szülést!

Roz, megint meseszépeket alkottál!

Kép
seriff

Na megint van miért éjjeli baglyot játszani(ma se alszok)
ZSOLTI! Kívánok még most is könnyű és meseszép emléká
ű szülést++++!!!!

Roz! Csudiügyes vagy:)

Enikőnek boldog névnapot!!!!!

még sajna nem volt lehetőségem megvenni Benedek ajándékát, de nem is nagyon tudom mit vegyek...Kisvonat ilyen korban már megfelel???

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bea&Zsolti
szurkolok én is!!! :D :D
jaj, olyan görcsbe rándult a gyomrom!
Hú reggel ide vezet az első utam, remélem már lesz fent új hír!

Roz!
Felvettelek!
Te milyen ügyi vagy! Hogy van ennyi időd, három gyerek mellett?
Ha tőlem kérdezik,hogy mikor jön a kistesó, hát mindig mondom, nekem egy is bőven elég, ő is teljesen ki tud meríteni!Bele sem gondolok, hogy ha 3 ilyen gyerkőcöm lenne, mint Levi. húúúú

Kép
adrienn021

Zsófinak nagyon sok-sok boldogságot szülinapja alkalmából! :D

Bea, Zsolti
Szurkolok én is, hogy minden jól menjen!!!!!

KépKép
kattic

Na, lányok!
Megpróbáltam mindenkit bejelölni az iwiw-en! Ha valakit kihagytam, bocsánat!!!!!De sokszor a gyerekek fotóiról ismertem meg az anyukákat!
Mert természetes, hogy nem magunkat mutogatjuk hanem a szemünk fényeit!!!!!!!!
Remélem mindenkinek jó éjszakája lesz!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Zsófinak,Eszternek Nagyon-Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Kecsone Enikőnek Boldog Névnapot!

Beáék nektek egy könnyű,gyors szülést!!!!Lehet,hogy már meg is van Kinga baba?Izgi!!Drukk,drukk!!

Minden elmaradt szüli-és névnapi köszöntőmet is most pótolom :oops: :Isten éltessen mindenkit,aki nemrég ünnepelte szüli-vagy névnapját!!!!

Roz nagyon szeretem én is a sütis dolgokat,nagyon ügyes vagy!Meg is találtalak egy másik topikon :wink: .

Nana,Lili én is megkukucskáltam azokat az oldalakat,hát tényleg lehetne csábulni....

Lili diavetítőt én kint a Faktumban és a Malomban is láttam,de szerintem van az Alföldben is.Mi legalábbis már nézegettük ezeken a helyeken,hogy majd egyszer veszünk.

Dóri milyen volt a lagzi?

Nézegettem a képeket,mennyi jóképű kispasi van itt :wink: :D !Adri mekkora már Levi is és milyen helyes!

Ha nem bánjátok teszek pár képet még a Balcsiról:
Kép kis huncut Kép fürdés!?azért csal a kép,ennyire nem volt durva Kép motorosok Kép szalonnasütés előtt-hátul látszik a saját stég Kép kis kormányos

Kép Kép

Kép
dettus

Bea

Ügyik legyetek!!! Mindenki szorít nektek.

Roz

Ne mááááááááár, ez a torta nemcsak szép ,de fini is lehet. Pont ma úgy kívántam vmi finomat. :) Majd ezzel álmodok.

Lina

Nekem is eszembe szokott jutni az a szegény kislány, hogy a végtelenségig nem tudjátok segíteni. Sajnálom őt nagyon.
Pille

Köszi, ha 470-el kell szorozni, akkor nekem már drága.

Nana

Ha olvasod, akkor passzolom a rendelést. De valóban meseszép dolgok vannak az oldaon.

Nekem nagyon bejön az Auchan is meg a turik, rengeteg szépséges dolgot lehet ott is venni.
Lili mondom is,hogy hol van Pesten az a turi. Sajnos a pontos címét nem tudom, de elmondom hogyan találod meg. Én már kétszer voltam, minden nap van töltés, és hihetetlen szép cuccok vannak nagyon olcsón. Szinte minden 700-ért, de mondjuk a kisebb dolgok, pl felsők 500-ért. Van rengeteg ruha Zsófira. Főleg a bébi dolgok gyönyörűek. Hát a Keleti pályaudvarnál van ez a bolt. Ha a Keletitől nézzük, attól jobbra van nagy cipőbolt, a Corsó (asszem ez a neve-ez is egy jó bolt) és ezzel átellenben a sarkon van a turi. Egy nagy felüljárót láthatsz, ha felnézel. A boltot nem lehet eltéveszteni, a sarkon van és óriási. De mi pl ,amikor megyünk fel a Józsefvárosi piacra, onnan is egyszerű. De eszembe jutott, hogy megpróbálom megnézni az út nevét a térkép böngész progival.

Andi
Kép
cukkker

Dettus

Nagyon huncut és édes Lencike.

Adrienn

Pont ma beszélgettem egy anyukával, hogy ők is tej érzékenységgel küszködnek és ,hogy szomorú, mert Pestre jártak a Sváb hegyre, és ezt a órházat is most bezárták.

Andi
Kép
cukkker

Lili!

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Zsófinak! :D
Diavetítőt múltkor a Malomban,Bambiniben láttam,még nosztalgiáztunk is Zolival,milyen klassz volt gyerekkorunkban :lol:

Roz!

Ezek a torták ismét csodaszépek lettek!!!Megyek hozzád tanulni,ma sütöttem(próbáltam)egyszerű almáspitét sütni,hát......az alma felismerhető benne :oops: :lol:

Adrienn!

Én már rég megtaláltalak iwiwen,csak nem mertelek jelölni,nehogy tolakodásnak vedd,bejelölhetlek?

Sbea Zsoltija!

Húúúú,még libabőrös is lettem,ahogy olvastalak!Nagyon szurkolok,szorítok,könnyű,csodás szülésben legyen részetek,bár ekkorra már lehet,hogy babáztok is Kinga babával!0.31 van most.

Dettus!

De tündéri képek Lencusról! :D
Vendég

Sziasztok!

Megszületett a drága. 4100 grammal, és 53 centivel. Elég gyors volt minden. Én 8,10-kor értem be,9.20-kor már megvolt Kinga.

Kecsónénak küldtem egy pár képet, ha minden igaz holnap felrakja Őket.

Jó Éjszakát

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti
Gartulálunk hatalmas baba lett :) NAgyon várjuk a képket :) Bea jól van ?

du. majd bővebben jövök de most indulnom kell anyukámnak segíteni mert ma náluk lesz buli és főzni kell már igy is 3szor hívott hoyg mikor megyek de alig látok ki a fejemből :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea, Zsolti,
óriási gratula a babához! Micsoda méretek! Legyetek nagyon-nagyon boldogok! (pont két év van Eszti és Kinga között :)).
balim

Lina,
akartam már kérdezni, hogy mi lett az izotópos vizsgálat eredménye, amit Pesten csináltak Lilinek?

Roz,
hihetetlen energiáid vannak! Ezek a torták gyönyörűek.
balim

Zsolti!
Gratulálunk nektek!Sok boldogságot kicsi Kingához!!!

Balim,
nincs még eredmény, kedden telefonáltam, mert eltelt a két hét, de nem volt semmi, majd most kedden próbálom újra. Azt mondták, hogy a véreredményei, májfunkció, vesefunkció mintaszerű, olyan, amilyennek lennie kell. Remélem mást sem találtak.

Adri,
szerintem ha csak egy pici gyanúja is felmerült annak a tejallergiának, ha úgy van, ha nem, a túrórudival, ilyesmivel várd meg az egy éves korát Levinek. De ehet Gesztenye Marcit :D A túró rudi mellett van a boltokban...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bea, Zsolti, De jó, hogy megérkezett végre Kinga baba! :D Sok boldogságot, egészséget a családnak!

Roz, hú de ügyi vagy! Meg fantáziadús! :lol:

Dettus, aranyosak a képek!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Bea&Zsolti!
Gratulálok Kinga babához, már igazi nagylánynak született!
Örülök, hogy ilyan gyors volt a szülésetek!!!!

Don!
:oops: Ne haragudj, de nem találtalak meg, persze, jelölj be nyugodtan!!!!

Cukker!
Hát, igen, lehetne politizálni, de felesleges!csak azt nem tudom, hogy mi lesz az ilyen gyerekekkel?

Lina!
A Gesztenye Marcin nincs tejes bevonó? Nem akarok neki adni, csak szegénykének minden evésre zsemlét tudok adni!
:) De majd Rozt jól kifaggatom!!! :)

Kép
adrienn021

Isten hozta Kinga babat! :D
Sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok az egesz csaladnak!

Zsolti, ha lesz kep Kingarol, legyszi tegyel fel belole! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sbea Zsoltija!

Nagyon Gratulálok,s Sok Boldogságot kívánok Kinga babához!Akkor van a névnapja,mikor az én szülinapom :lol: Jól vannak?Bea nagyon kifáradt?Ez nagyon gyors szülés volt,nagyon klassz! :lol: Puszilom őket!

Adrienn!

Oké,akkor bejelöllek :D

Balim!

Tegnap volt Eszter szülinapja? :oops:
Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok neki! :D
Mindjárt 1 éve lesz,hogy személyesen is ismerjük egymást,bár inkább más körülménynek örültem volna :( :D Marci jobban van?

Dóra!

Lenne egy nagy kérésem hozzád!Segítenél nekem is vonalzót felrakni?Éjjel 2-ig küzdöttem,de túl hosszút ír ki,pedig találtam egy édi vonalzós lapot.Köszi előre is! :D
Vendég

Sziasztok!

Először is Isten éltesse a szülinaposokat és névnaposokat!

Lili: Zsófi szülinapos képeit nagyon várom!!

Beáék: szívből gratulálunk a nem is olyan kicsi Kingához! Sok sok boldogságot nektek!! Képeket várom Kinga babáról!! :wink: :lol:

Roz: nagyon guszták a torták, nem semmi vagy!! Tényleg tele vagy energiával! :lol:

Dettus: nagyon jók a képek!! Az első a kedvencem, nagyon ééééédi rajta!!!! :lol: :lol:

Hazajöttünk tegnap a nyaralásból, nagyon szerencsénk volt az idővel, végig meleg és szikrázó napsütés volt, jól éreztük magunkat!

Hajnyval beszéltem jól vannak, jól ment Annával a repülés is, meleg van nekik is, holnap este jönnek haza!

Na most csak enyni sok a pakolnivaló még....

KépKép
erszényes

Don, nagyon szivesen segitek! Kuldd el a mail cimemre a gyerekek szuletesi adatait es a vonalzo linkjet!
zentaidora kukac gmail.com

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!!!!!

Nagyon szépen köszönjük Encsi nevében a névnapi köszöntéseket.

Szülinaposoknak mi is sok boldog szülinapot kivánunk!!!!

Zsolti most volt itt Lillával és megkért hogy rakjam már föl a képeket Kingáról.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Gratulálunk Kinga babához! :) Nem kicsi bébi. :D Nagyon szép, kerek! És külön gratulálok Beának! Ez igen! 4kg-os bébit 1,5 óra alatt megszülni...... én is ilyet szeretnék!!!!!!!! :) :D
birolili

Sziasztok,

Végre van egy kis időm, hogy gép elé üljek. Elaludt Gergő a kiságyban, ami pedig egy ideje olyan hely, ahová nem teszi ba a lábát, mert az a kisbabáé lesz, most meg tök egyedül elaludt benne. :)

Lili,

Remélem jobban van Zsófi és meggyógyult a szülinapi bulira. Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neki. Édes lehetett, ahogy kérte az ajándékot. Képek?
Pörgés? Muszáj és kényszer volt a festés, nem tudtam tovább elviselni, hogy a lakás káoszban a kedvesem meg csiga tempóval halad, kicsit meggyorsítottam.
Keresztcsont-érzésben nagyon együtt tudok veled érezni, nekem már most nagyon fáj, mi lesz később, nekem még 4 hónapom van hátra.
Diavetítő: Alföld vagy a neten a diafilmgyár oldaláról, és ott lehet diafilmeket is rendelni tök jó áron.

Bepa,

Az ÁFEOSZ-ban tanítok/ttam, és bízom benne, hogy majd 2-3 év múlva fogok is.
Anyás fiúk? – nálunk is az Gergő, néha röhögünk, hogyha mennem kell szülni kell kérnem egy ágyat Gergőnek is. De azért bízom benne, hogy csak meglesz az apjával és a nagyszüleivel pár napig. Bár kissé kétlem, az apósomat, ma megint leh..lyézte. :shock:

Judit,

A terhességem elején én is dilemmáztam, mert nekem is mondtak az enyémről mostanában mindent, de nekem ő tökre bejött, és ezért nem váltottam, visszamentem hozzá. Most is tök rendi, minden idétlen kérdésemre válaszol türelmesen. :D
Szegény Levi, voltatok már vmilyen kivizsgáláson, vagy csak találgatnak a dokik allergia ügyben? :?
Tényleg, várható akkor,ha ilyen magas most, hogy kosaras lesz a családban, férjed is kosarazott? Én is hallottam ezt a kétéves kori dupla méretet felnőtt korra, majd kiderül mi lesz, csak röpke 10-15 év, igaz. :D

Nana,

Kép szuper. :lol:
Az oldalak is nagyon jók, amiket írtál, nekem sajna nincs türelmem, annyit keresgélni a neten.

Donoé,

Már nagyon fáradt voltam, és egy csomót agyaltam honnan ismerem Donátot, de téged már csak elrobogni láttalak.
Tény, hogy lány ruciból mindenhol jóval több van, nekem egyelőre az a szerencsém, hogy a párom unokatesójának 1,5 évvel idősebb a fia, és örököljük a szuper fiúruhákat, így hála az égnek kabátokat is. Eddig egyet vettem csak.

Bea/Zsolti,

Utólag is boldog születésnapot kívánok.

Roz,

Tök, jó, hogy Adrinak ennyire hiányzik az ovi. Mit szólt az új ovihoz, vagy ő teljesen most kezdte? Nikinek hogy tetszett? Vagy át tudtad vinni a másikba?
Ne aggódj, szerintem csak a közösség hiányzott nekik, de látod, már másnapra nem is volt ekkora varázs az egész ovis dolognak. Nehogy azt hidd már, hogy nem érzik jól otthon magukat. Ez butaság. Okos csajok és szépen megértették amit mondtál nekik.
Torták szuperek! Jövőre inkább tényleg nálad rendelek, mert tudom, hogy tuti jók és tejmentesek, ha kell. Ki is fizetem, tényleg csinálhatnád másoknak is, persze ha van időd. Mi a Gergőét Tiszakürtről hoztuk.(3700)

Dóri,

Tényleg jól elrepült az idő, amikor taliztunk épp a második trimeszterbe léptél most meg már lassan itt a kis trónörökös.
A torta inkább csak mutatós volt, lehetett volna benne több töltelék is, de azért rendesen bekajált belőle. Én jól vagyok, köszi, és most már Gergő is gyógyultnak van kikiáltva, úgyhogy ha lenne még játszóteres idő, akkor találkozhatunk. A szerdai napom teljesen üres, délelőtt-délután, de a többi napom is laza egyelőre.

Ser,

Köszi az infót Cipőház ügyben, én vettem egy 23-as cipőt Gergőnek, de elég nagy tortúra árán. Én nem tudom, ti, hogy vagytok ezzel a vásárlós dologgal, össze-vissza rohangált a sorok között, fogócskázni akart, nem tudtam a lábára próbálni, mert nem állt meg, amikor meg lefogtam belerúgott egy oszlop cipőbe, persze a mögötte álló is borult. Totál kikészültem, azt hittem ott helyben agyon ütöm.

Milyen volt a szülői?

Lina,

Szegény Lilike. Remélem azért nem kell minden nap ilyen sokáig dolgoznotok.
Haragszik még rád, hogy későn mentél érte? Milyen a munka? Még mindig uncsi?

Balim,

Esztinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Képek?

Kecsóné,

Enikőnek boldog névnapot!

Dettus,

Képek szuperek!

Bea és Zsolti,

GRATULÁLUNK Kingához, szép nagyra nőtt. Sok boldogságot és jó egészséget Mindannyiótoknak!!!

Adrienn,

Írtam pü-t.

Na, végre sikerült a végére érnem, nem tudom mikor tudok újra jönni, nagyon éget, a szakdoli. Telik az idő, de a szakdoli vezetőm, sem csipkedi magát a válasszal. Közben még ugye szobát festünk, ha megjön az ágy gyorsan bele kellene szoktatni a fiatalurat, hogy ne legyen nagy törés, ha a hugi is be-bealszik időnként közöttünk. És tényleg repül az idő. Mindenkinek szép hetet! Ha tudok jövök.

geli08

Bea és Zsolti,

Nagyon szép formás Kinga baba!!!

geli08

Sziasztok!

Bea és Zsolti!
Szívből Gratulálok Második Kislányotok Megszületéséhez! :) :) :)
Ő is biztosan szép magas kislány lesz mint a nővérkéje. :wink: :)
Nagyon édes!!! :)

Geli
Ne hidd hogy nekem van időm a netetn keresgélni, nem sok idő kell hozzá hogy gyors kiválasszam mit szeretnék. Ha üzletekbe járnék sem lenne kevesebb idő :wink:
Persze te szerencsés vagy ha mindent örököltök! :D
Mit tanítottál? angolt? ... bizti mindenki tudja csak én nem :oops:

Cukker
Már a múltkor is írni akartam, hogy köszi a pesti turi címet :) bár nem hiszem hogy eljutok, de kitudja :D
Nekem semmi bajom a turis ruhákkal, de azért újat venni csak jobb! :D
A Lili által ajánlott oldal nekem is drága, még így akciósan is :( :? , de amit írtam LaRedoute így 70%val nagyon jó áron van.
Használt ruha árában újat kapok! :D

Én csak segíteni akartam hogy másoknak is felhívom rá a figyelmét, de nem kapok utánna jutalékot stb. Semmi közöm a bizniszhez!

Az Auchan ruhákat én nem szeretem :oops: . Nekem gondok vannak a minőséggel (és sok esetben a külsővel is :oops: ...persze lány rucikat nem szoktam nézni :D ). Nagyon hamar bolyhosodnak, megnyulnak, fakulnak...

Pont az előbb mérgelődtem...vettem a Tescoban Cherokee pizsirugikat Botinak 3szor volt rajta és most hogy vasaltam már tiszta bolyhos az egész :evil: :evil:
(míg a H&Mes pizsijét hónapokon át hordta, rengetegszer mostam és még most is különben néz ki)

Na befejezem a mérgelődést :D , csak olyan dühítő. :x :)

Adrienn
Elfeljtettem írni, hogy persze nagyon szívesen neki adom manódnak a nacit. :) ezt épp használtan vettem :) , de mi nem is használtuk :) (nem került rá sor)
Hogy tudom eljutatni hozzád?

KépKép
KépKép
nana09

Geli,
láttam tegnap Imolát, nem vett észre, a Malomban szemben jött velem a mozgólépcsőn.
Lilinek csak a szerdai napja volt ilyen, azóta sokat mesél...
Most kicsit rossz lesz, mert hétfőn este otthagyom anyunál, ott alszik ott lesz egész kedden, aztán kedd este apa megy érte, kettesben lesznek, szerda reggel beviszi oviba, szerdán a nagyi megy érte, és én csak szerda este fogom látni. Újra tanítok Piliscsabán is, ugyanazt, amit tavasszal, a munkahelyem elengedett, és hát ugye az is pénz. Jaj, remélem hamar lesz kistesó, hogy többet lehessek Lilivel.

Zsolti,
Nagyon szép kislányotok van!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra!

De aranyos vagy,köszi szépen! :D A vonalzókat megcsináltam már,akkor is írjam a szül.dátumokat?A BB Code-ot kell küldenem igaz?Este törpök elalszanak,s írom is! :D
Vendég

Nana, aranyos vagy, h. segíteni szeretnél! :) :wink: A Te oldalad jó, csak nem merek így rendelni nyárra, nem tudom mekkora lesz Zsófi. Nagyobb rucit most Botink vettem, mert sztem nem fogok tudni tavaszig vásárolgatni járni, neten nézelődni....aztán meglátjuk, h. jók lesznek-e rá...... Zsófinak sosem vásárolok/vásároltam előre.
birolili

Gratulálok Kinga babához!!! Szépséges kis csöppség.
Sok egészséget kívánok és sok tejcsikét. Hátha most sikerül, mert úgy emlékszem, hogy Lillával talán nem annyira sikerült a szopi.

Nana

Nagyon szívesen a címet, és én is örülök mindig, ha teszel fel jó kis oldalakat, ahol szép rucikat tudok venni Adrinak. Én még a Leo Poldis oldalról szoktam, de már régóta várom az őszi felhozatalt, de még csak kabátok vannak. Sajnos még így is elég drága, de pl a melegítő nacik tavaly jó áron voltak, és csinosak jó minőségűek. Adrikám alig nőtt valamicskét tavaly óta, nem nagyon kell újítanom a ruhatárát. :)
Az Auchan nekem bejött eddig (a bodikat nem veszem), és valóban, ami szerintem dühítő lehet, fiú ruhákból alig van választék. Sajnos kb két éves korig lehet ott vásárolni, addig van választék.

Balim

Nagy-nagy gratula Eszti szülinapja alkalmából!!

Erszényes

Üdv itthon. Szerencstek volt az idővel, én azt hittem, hogy ott is hűvös lesz. (Hajni úgy meglocsolt, hogy egy hétig nem kellett locsolnom, még mindig úsznak a virágok a vízben. :) )

Lili

A turi a Rákóczi út vége a Keleti felől.

Pici lányom éppen paranyica füstölt sajtot vacsizik sajtlival. Kifli nuku. Ez nála a menő már vagy két hete. Na meg a sajtos tészta. Semmi mást nem hajlandó főtt ételből megenni. A foga is jön, folyik taknya nyála. Ma evett a szilvás sütiből, ami apa miatt édesítőszerrel készült, hát úgy összef....a magát.

Jövő hét szombaton lesz aprók tánca a Szórakaténuszban, jön valaki?

Andi
Kép
cukkker

Bea-Zsolti! Gratula Kinga babához, nagyon édes csajszi! Lilla láta már?

Kép
seriff

Sziasztok!

Zsolti, Bea, Lilla!
Hatalmas gratula a gyönyörű második lánykához! Nagyon szép már most a képeken(köszi Kecsone)Sok tejet és nyugodt éjszakájat kívánunk!!!

Cukker! Nálunk is volt ilyen időszak amikor szinte semmit nem evett (csak virslit ill. kakaót).Most sem eszik scak nagy ritkán egy pici gyümölcsöt, pedig nem lett rászoktatva a csokira(mondjuk szereti, de ki nem).Én próbálok ezen nem aggódni,mert nekünk is változik az izlésünk, és ha szervezetének szüksége van alamire akkor jelez, és enni fog.(gondolom azért az allergiásoknál ez bonyolultabb)

Hihetetlen, de Levi alig fél éves és egyszerre most 3 foga jön így már 7 lesz kinn :shock: Mondjuk nem panaszkodok, mert -gy is végigalusszaaz éjszakákat(nekem ez is csoda, sose hittem van ilyen)

Nana! sztem nyugodtan írhatsz tippet ruhára, akinek kell az vásárol akinek nem kell az meg se nézi( de engem télleg érdekel fiúruci, főleg h&m..nagyon bejön nekem is!!!akár használtan is most vettem nacikat de olyan szuperek le se veszem a fiúkról) :lol:

jóéjt

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Cukker, köszi a címet, és az elérhetőséget, majd még apa elmagyarázza, hogy jutok el odáig. Az Ikeába, az Örs Vezér Térre tuti odA TALÁLOK EGYEDÜL, CSAK A kELETI HOYG HOL VAN....Bocsánat, caps lock. :oops:
birolili

Sziasztok!

Bea,Zsolti:
Gratulálunk Kinga babához,jó egészséget és sok-sok örömet neki az életben!!!Nagyon formás,szép baba!!!Lillának hogy tetszik?Babás szobában vannak?

A szülinapos ill. névnaposoknak sok boldogságot aki kimaradt! :oops: :)

Roz:
Torták szupik,nagyon ügyi vagy!Szólj,ha mégis ilyen torta sütős bizniszbe kezdesz,én tuti vevő vagyok!A barbis tortát ,hogy csinálod?Nem sokára Mirabelnek itt a szülinapja és jó lenne egy olyan!Vagy ne próbálkozzam? :oops: :?
Láttam cukrászdában is olyat 6000Ft :oops: :oops: :oops: (ehhez képest Geliéké olcsó!)

Bepa:
Van olyan aki nem szereti a csokit!Mira 2és fél éves koráig nem szerettesajnos már megeszi,ha valaki megkínálta,rögtön köpte is ki! :)
kazi

Balim,

Eszternek sok-sok boldog szülinapot utólag is!

Bea, Zsolti és Lili

Hatalmas gartuláció a kiscsajszihoz. Sok boldogságot, örömet és egészséget kívánunk!!!

Zsófinak nagyon boldog névnapot!!!!
(Nem tudom, hogy ez igazi Zsófi névnap-e :oops: )

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Geli!
Ment a pü!
Lemaradt! Mikor volt allergiavizsgálat, hol, és hogyan?

Bea!
Nagyon ügyi voltál! Ekkora babát, ilyen gyorsan!Még szerencse, hogy apa odaért időben, akár le is maradhatott volna! :)

Nana!
Hát akkor köszönöm előre is a gatyót! Merre laktok? Apa a héten délelőttös, elmennénk érte!( ha jó így Neked!)

Lina!
Tegnap vettem Levinek Gesztenye Marcit! Hát a vacsora az nem csúszott, de a Marci!!!!!! :? :D
De jóval drágább, mint a túrórudi, ez olyan .... :evil:

Kép
adrienn021

sziasztok!

Dettus:
tegnap lemaradt:A képek szupik,nekem is az első tetszik a legjobban :wink: ,nagyon cuki rajta Lenci!

Adri,Lina:
hol lehet ilyen gesztenyéset venni?Én úgy szeretem,de akárhol nézem,nem találom :?

Lili:
ha ma ünneplitek Zsófit,akkor sok boldog névnapot neki!
kazi

Sziasztok!

Kinga baba gyonyoru!:) Szerintem nagyon hasonlit Lillara! :wink:

Geli, mi ujsag szalmonella ugyben?

Lili, szulinapos kepek?

Erszenyes, merre voltatok nyaralni?

Hajniek itthon vannak mar?

Szombat delelott voltam orvosnal, minden oke. Ket het alatt majdnem fel kilot gyarapodott Tejo, mondta T. hogy biztos nem lesz aproka, ha ilyen utemben fejlodik... :shock: Kati 3100-zal szuletett, azert tul nagy kulonbseg csak nem lesz a ket gyerkoc kozott... :roll:
Utana meg setalunk csaladilag egyet a varosban, a piac fele is elkeveredtunk es persze be kellett neznem a turiba.:) Eredetileg Katinak kerestem kerteszfarmert, erre Tejonak vettem egy halom csuda edes cuccot. Egyebkent en draganak talalom ezt a turit... :roll:
Auchanban pluss rugit vettem eddig, azok bevaltak. Kati meg most ilyenben alszik ha huvos van, mert allandoan lekerul rola a takaro. Nyaron kapott Cherokee cuccokat, azokkal nem volt gond, most par gatyot kapott, azok is joknak tunnek.
Most jon Tejonak egy rakat H&M es C&A cucc, kivancsi leszek rajuk. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi,
én utoljára a Malom CBA-ban kaptam, de az utolsó négy darabot elhoztam. Nagyon ritkán látok én is Gesztenye Marcit.

Adri,
a csokijában sincs amúgy tej, azt nyugodtan eheti.

Lili,
Zsófinak sok boldog névnapot, ha ma tartja. Keletibe autóval akarsz menni? Csak mert ott gáz parkolni. Sokkal egyszerűbb, ha mondjuk tényleg elmész az IKEÁ-ba, ott beparkolsz, és néhány metrómegálló a keleti. Aztán az IKEÁban veszel bármi apróságot pár 100 forintért, kérsz mellé bónuszjegyet, és már ingyen is volt a parkolás :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Köszi! Közben már vettünk és elolvastam!Hát csúszott neki 1000-rel!Nagyon ízlik neki!

Kazi!
Hát mi is a tescoban voltunk, na ott persze, hogy nem lehet kapni!Átmentünk az auchanba, ott volt! Már többször is láttam ott!
69 forintba kerül. Van sima és meggyízű valamivel a közepén!

Kép
adrienn021

Köszönjük a névnapi köszöntéseket is, de mi május 15-én tartjuk. Azért nagyon aranyosak vagytok! :)

Dóra, hol rendeltél Tejónak ruhákat? Botit sem kicsinek véli a doki bácsi. Zsófi 3250 volt, Botit pedig 3700-ra tippeli.... Igaz, Zsófinál is megmondta, h. 3200 körül lesz. És tényleg.
Tegyél pocakos képet Te is Dóra, légyszi! Olyan kíváncsi vagyok a pocakodra! :) :wink:
Dóra, a piaci turi sztem bolti árhoz képest jó áron van, és olyan szépek. :) Múltkor én is így jártam, Zsófinak szerettem volna ruhákat venni, és helyette Boti kapott. :)

Lina, tudtam, h. ingyenes lehet a parkolás, ha vásárolunk, de a metrózást nem vállalom gyerekkel.....pocakkal. Nagyon nehezen kezdek mozogni már. :? Akkor majd apával egyszer eljutunk....
birolili

Lina, találtam Neked vmit. :) : http://www.jatsszvelem.hu/
Székre tehető etetőszék.

Szólj, ha kell, mert én rendelek innen 1dolgot. A ptk-et tudnánk felezni.
birolili

Cukker, mikor lesz aprók tánca szombaton? Bárki mehet? Mennyibe kerül?

Köszi!
birolili

Sziasztok!

Megjöttünk,holnap majd bövebben,képet is teszek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Délután írtam egy hosszút, de elszállt :evil:
Most nincs időm :(
csak ha már ruhák :D

Lili, Dóri,...
Őt ismeritek?
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... =aszatmari

Most holnapi licit véggel lehet tök jó pici babarucikat lehetne megszerezni, jó áron :)

Na meg most láttam Évca rucikat 0-1 évig... Elolvadtam! :)
Van 1-2 ruci ami iszonyat édes! :D
Kár hogy Botu már ilyen nagy. :D
www.evcaruci.hu

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Nana, nagyon szépeket árul. Jó sokan licitálnak rájuk.... :D Itt aztán ott kell lenni az utolsó pillanatban. :D
birolili

JAJ ÉS MÉG VALAMI... :D

Lányos anyukák!
Voltam turiban :oops: :D és turtam Nektek egy nagyon édes Next felsőt (86, ha jól emlékszem)
Nem bírtam otthagyni! :) Arra gondoltam, lehet hogy valamelyikötök hogy örülne Neki! :)
Holnap lefényképezem, de irtó édes! :)
Lehet megtartom!! :lol: :lol: Hi-Hi

ADRIENN
Találtam egy nagyon édes harisnyát is.
Kék és egy nagy bika van a popsiján. :lol: Imádtam Boti pelenkás popoján. :D
Odaraktam a nacikátok mellé. Aztán még kutatok. :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X