Diadella!!!
Már nem sokára itt a tali!!!Mindig erre gondolj,ha szomorú vagy,ez talán segít!!
Már az jó hír,hogy a találkozót nem utasítja el!!!
A találkozó nem olyan lesz,mint mikor olvasunk egy örökbefogadásról,vagy esetleg tévében látunk róla riportot!!A találkozón ott lesznek a boldog családok,az Ők tündéri kisbabájukkal,gyerkőcükkel!
Ott már személyesen tapasztalhatja,hogy ezek a családok is ugyanolyan családok,mintha vérszerinti babájukat nevelnék!!!
Biztos vagyok benne,ha nem tudná,hogy milyen találkozóra megy,akkor nem is tünne fel neki,hogy ezek a gyerekek mind öribabák!!!
Hagyd egy kicsit ülepedni benne a dolgokat ezzel a témával kapcsolatban!!!
Az pedig,hogy azt mondja,hogy barátkozik a gondolattal,az nagyon jó hír,mert ezek szerint titokban Ő is foglalkozik a témával,mégha nem is úgy mutatja neked!!!
Még van időd a papírok beadásáig,higgyél nekem!!!(Gondolom,hogy most azt mondod,hogy könnyű nekem,hisz már mi sorban állunk!!)
Nem vagy még elkésve semmivel sem,még 33 éves vagy!!
Még szinte komolyabban még most hoztad fel a férjednek a témát!!Neki is kell idő,hogy átgondolja a dolgokat!!!
Mint R.Kata is írta,Ő nem nőből van,és Ő máshogy dolgozza fel a dolgokat!!!
Hidd el,pár év múlva már Ti is büszkén fogjátok tolni a babakocsit,benne a Ti kis picurkátokkal!!!
Csak adj neki egy kis időt,mégha neked ez nagyon-nagyon rossz is!!!
Mi pedig meghallgatunk Téged,bármilyen problémád van is!!!!
Kangamama!
Tudom én,hogy nemsokára 1 évesek lesztek!!!!
Pont ma néztem,hogy mikor lehet gratulálni nektek,de még a vonalzótokon nem érte el az egyest a holdacskátok!!!De már hajszál választ el benneteket,és már a második évben lesztek benne!!!
Az pedig ,hogy kell-e hosszabítanotok,az már csak azon múlik,hogy mekkora gyerkőc vár rátok!!!
Lehetséges,hogy már készülődik is hozzátok egy nagyobbacska baba???Hisz úgy tudom,hogy 3 éves korig adtátok be a kérelmet,így már lehet,hogy nem is kell sokáig várnotok!!!
Lehet,hogy már esetleg nemsokára megszólal a telcsi,és hívnak Titeket egy kis gyerkőchöz,aki azt szeretné,hogy Ti legyetek a boldog családja!!!!
Mindenkire vár egy élet,csak azt nem tudni,hogy pontosan mikor érkezik meg hozzánk!!!!
Bízni kell!!!!!
Még annyit,hogy nekünk is a karácsony a legszebb ünnepünk!!!
A szeretet ünnepe,és ilyenkor olyan meghitt minden!!!Imádom ezt az ünnepet!!
Mostanában mindig arra gondolunk,hogy talán 2010-ben már hármasban megyünk a szüleimhez szentestén!!!!
Ott szoktunk karácsony szentestéjén vacsorázni!!!Eddig mindig kettesben mentünk,de talán 2010-ben.......!!!!