Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Kriszti! Megnézem majd ezt az animációs tárházat!

A kis manócska az avataromban nem tudom, hogy kicsoda.
Már legalább 2 éve találtam valahol a neten..és annyira megtetszett, a pláne még benne azon kívül, hogy milyen édes az, hogy Ferraris szerkóban van a drága..:)

Tényleg várjuk a tali élményeket!!
Vendég

Sziasztok!

Bekukkantottam, hogy meséljek nektek egy kicsit a mai Gólyahíres taliról, aztán megyek aludni, mert iszonyatosan kifáradtam! :lol:
Szóval a tali: először megijedtünk, milyen kevesen leszünk (10 óra körül kb. 5 család!), aztán szerencsére megjöttek a többiek is! A gyerekek hihetetlen, milyen hamar egymásra találtak! Mintha mindig együtt játszottak volna. Végülis azt hiszem 30! család volt ott, szerintem nagyon jó hangulatban. Én bocsánatot kérek a rossz hangulatom miatt, (bár igyekeztem nem mutatni) de tegnap reggel óta iszonyatosan fáj a torkom, vagy a hangszalagjaim adták be a kulcsot nem tudom. Minden család bemutatkozott, mondott egy-két szót az örökbe fogadásukról. Jó volt találkozni a régiekkel, de jó volt megismerni új családokat is.
És az üröm az örömben, hogy hazafele, az M0-on a 20 km-es szakaszt 2óra!!! alatt tettük meg! Út építés van, terelés 1 sávba, és iszonyú tömeg! Én azt hittem ma már nem érünk haza soha!
De azért ezt leszámítva nagyon jó kis napunk volt. Sajnos fényképet nem tudok feltenni, ugyanis itthon felejtettem a fényképezőt! :oops:
Puszi nektek, remélem Veletek is hamarosan találkozunk.
Jó éjt!

kizsó

Kedves Napsi Boldog Nevnapot!
Diadella rotid van?
Lanyok nagyon jok a kepe4k en meg mindig hadilabon allok veluk de ha egyx rajovok annyi nektek csak velunk lesz tele a forum (most jol meg fenyegetelek titeket!)
Talisokra gondoltam napkozben már varom a nagy talit!
Házasagi evfordulonk volt (Nagy jol siekrult)16 honapja most voltunk eloszor édes ketesben .Bocsi mikor Csaboka 3 honapos volt voltunk TOTO koncerten.Akkor 2 orat voltunk nekule.
De masnap a penztarcam eltunt benne szamomra sok penz es az osszes iratom azt hittem ,hogy meg....
Na es van egy hirem intezuk a papirokat hogy ha netan teso jonn minden kesz legyen,itt volt a gyamugyes holgy körin annyira aranyos volt mert pont a papirok miatt kivoltam es nem igazan volt minden topon .De ö azt mondta hogy ez igy jo mert ez egy igazi csalad igy ahogy van .Felfordulas ,joves menes, bank kargyat telefonon lemontam, ide oda telefonalgatam pont ha netan valamelyik uzletben megtalalnak szoljanak.Szoval nem igazan tudtam lelekben velefoglalkozni.
Diadella en is bejelolek.
Puszi mindenkinek.
Bocsi lanyok még annyit Csabokam mar mondja ,hogy sziaaa!

Kép
móncsi+3

Kizsó! Köszönjük a beszámolót! Jobbulást neked!!

Moncsi! Már vissza is igazoltalak! Nem rotink van, hanem dobermannunk.de sajna nem velünk lakik, hanem anyóséknál..de azért imádjuk!! :)
Vendég

Na, eddig meg van már az iwiwen Kriszti, Napsi, Kajla, Moncsi, Kizsó!!!
Köszi csajok!! :)
Vendég

Ja és Moncsi!! Gratula a házassági évfordulótokhoz és a tesó papírjainak intézéséhez!!

Bár nekünk még nincs kilátásban sajnos az első lépés / csak az első elötti ugyebár..ez pedig a tali :( /..de én úgy félek ettől a körny. tanulmánytól.
Mégpedig azért mert nincs saját lakásunk.
A nagymamámnál lakunk, egy külön kis lakásban, ami nagyon szépen be van rendezve, otthonos, én spec tisztaságmániás vagyok :)..szeretünk itt lakni...sajnos egyenlőre nincs kilátásban saját lakás vagy ház...de mind a ketten a férjemmel ide is vagyunk bejelentve.
Nem tudom ez problémát fog e jelenteni..nagyon remélem, hogy nem!
Vendég

Kép
Vendég

Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok, már én is úúúúgy várom a tavaszi közgyűlést és a nyár eleji országos találkozót-ezeken mindig annyira fel tudok töltődni, és idén már a gyerekeim is fantasztikusan érezték magukat (na eddig is, csak most már "tudatosan", szóval értitek :D)!

Kicsit búcsúzni jöttem, mert holnap befekszem Viviennel kórházba, nephrológiai kivizsgálásra megyünk. Állítólag 3-4 napról van szó, ha hazaértünk, majd jelentkezem!

Napsugi: Nagyon boldog névnapot kívánok!
ildi_ko

Di_ti, ha még olvasol bennünket, Neked is nagyon boldog névnapot!!! :)
ildi_ko

Sziasztok lányok!!!

Kizsó!Nagyon szépen köszönjük a beszámolódat!!Biztos jó lehetett találkozni a régi ismerősökkel!!!
Már mi is várjuk az októberi találkozót,bízom benne,hogy Ti is ott lesztek!!!
Gyógyulj meg minél hamarabb!!! :lol: :lol: :lol:

Moncsi!Gratulálok nektek a házassági évfordulótokhoz!!!!Kívánom,hogy minél hamarabb elintéződjenek a papírjaitok(ne járjatok úgy mint mi!!!),és Csabikának minél előbb megszülethessen a kistesója!!! :lol: :lol: :lol:
Moncsi!!Nektek a vonalzótok megállt???Vagy rosszul emlékszem,hogy a kisfiatok mát elmúlt 1 éves???
Miben akadtál el a fényképfeltételnél???Ha,akarod,akkor szívesen segítek!!! :lol: :lol: :lol:

Ildikó!Megkaptuk a jogerőt!!2007.szeptember.3-án!!Beírod majd a táblázatba??
Megkérdezhetem,hogy mit takar az a kivizsgálás,amire Vivivel mész?
Remélem,hogy nem valami komoly!!Vigyázzatok magatokra a kórházban,és siessetek haza!!!!

Diadella!Látom,hogy megtaláltad az animációs tárházat!!!
Szerintem az nem számít,hogy kinél laktok,csak oda legyetek bejelentve,és ott meglegyenek azok a körülmények,ami a pici gondozásához kell!!Pl.:Fűtés,melegvíz,fűrdőszoba,wc,stb....
Úgyhogy szerintem ez nem gond!!!
De ez csak az én személyes véleményem,nem tudom,hogy hivatalosan mit fogadnak el!!!

Na mostmár megyek,mert készítem a vasárnapi ebédet!!!Már a húsleves az már fő,a többit pedig még most készítem!!!

Lányok,nálatok mi lesz a vasárnapi ebéd???

Puszi nektek!!!!Kriszti Kép
kkriszi

Igen most probalom ujjra a vonalzot.nekunk is cicank es kutyank.majd ha apa itthon lesz teszunk fel kepet roluk is.
DI-Ti mi is gondolunk rad es Boldog nevnapot!
Rantott patiszon es rizs,tegnaprol maradt paradicsomos leves.
Ma is jo ido lesz hip hip hura!!!!!!!!!

Kép
móncsi+3

na ez mi?

Kép
móncsi+3

Sziasztok!!!

Moncsi!
Nagyon szeretem a rántott patiszont!!Nálunk most húsleves,rántott husi,és krumplipüré volt!!
Közben az egyik ismerősöm mondta,hogy ő szokott rántani karalábét,krumplit,hagymát,ezért még egy pár darabot rántottam ki ezekből a zöldségfélékből is!!Nekem izlik,hasonló,mint a patiszon,vagy a cukkini!!!Szóval fini volt!!!

Nekem is először nem akart sikerülni a vonalzó!!Ha belekotyoghatok,akkor másold bele a profilodba az aláíráshoz ezt a hosszú kódot,és akkor minden alkalommal meg fog jelenni a hozzászólásaid végén!!!

Sokáig kinlódtam én is,mire sikerült!!!

Megyek,mert a mosógép is kimosott!!!

Nagyon szép idő van!!!!Százágra süt a nap!!!
:lol: :lol: :lol: Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Lányok!!!!!

Merre vagytok???Nagyon eltüntetek ma!!!!
kkriszi

kkriszi: E-mailben is írd meg nekem légyszi, hogy írjam be a határozatotok dátumát, mert csak kórház után fogom frissíteni a táblázatot és félek, hogy elfelejteném! Köszi! :)

Bepisiléses panaszai vannak Viviennek, ezt megyünk kivizsgáltatni. Köszönöm a jókívánságokat! :)
ildi_ko

Sziasztok!!

Olvastam a gólyahíres fórumon, hogy holnap reggel lesz a
"csak csajok"-ban Gabika és az örökbefogadásról lesz szó!!
Én holnap pont délutános leszek, így megtudom nézni...de ami mégjobb, úgy néz ki, hogy a férjecském is itthon lesz..azzzzazzz sztem együtt fogjuk megnézni!! :) :)

Kriszti! Biztos kihasználták a topiktársaink a mai szép napos időt!!
Mi autoversenyen voltunk :) nagyon jó volt.

Nálunk a mai ebédet anyukám főzte és mi is náluk ebédeltünk..mert én dolgoztam 8-12 ig..egyébként húsleves volt és rizses husi!

Ildikó! Várunk vissza!!

Csajszik! milyen táblázatról van szó?
Vagyis azt gondolom, hogy milyen tábli..annak idején mi is vezettünk ilyet a családineten a lombikos topikba..de hol tudom megnézni a táblázatotokat?
Majd ha mi is elkezdtük a papírügyintézést / optimista vagyok mi? :) / akkor én is bekerülhetek a tábliba?

puszi mindenkinek: Kata
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk a sándorfalvi búcsúban! Olyan gyönyörű időt sikerült kifognunk, hoztam képeket!!!

Imádott ugrálóvár:
Kép

Haladjon már az eleje... :lol:
Kép

Mozdonyvezető :
Kép

Ütött-kopott verdában:
Kép

Kép
kajla

Ha lehet mi is nezuk de gondolok ratok Diadella!
móncsi+3

Zsófika Boldog NévnapoT!Nagyon szép voltál a téveben!
móncsi+3

Sajnos most már biztos, hogy mi nem tudunk menni 13-án. :( Mindketten dolgozunk. Már a tavaszira sem sikerült, remélem a jövő évire el tudunk menni.
csut79

Sziasztok!

Diadella:Annyit gondolok rád,úgy örülök,hogy kezdenek alakulni a dolgok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A táblázatunkat emailben küldi mindig frissítve Ildikó,majd vele vedd fel a kapcsolatot ezügyben!

Ildikó: Minden jót nektek, reméljük minden rendben lesz Vivikével. :D

Kajla:Regi gyönyörű és milyen nagylány!!! :D :D :D

Kizsó Zsófija:Boldog névnapt és én is láttalak a tévében ám! :wink: :lol:

Mi jól vagyunk,Laura csak nő és nő,most épp betegecske,náthás meg köhög,így elég nyűgös is.

Mindenkinek pusz és olyan szép időt kívánok,amilyen nálunk van! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

MIndkét Zsófinak boldog névnapot kívánok! :D

Kép

Kép
kajla

Zsófikák! Boldog névnapot!

Napsi, nekednek is boldogot... :lol:

Ma itthon maradtam szabin, hogy megnézzem a reggeli műsorban Gabikát és Zsófit. Kizsó, egy kis tündér ez a lányzó. Édes, kis csacsogó... "Nekem otthon van a szülinapom." Kis aranypofi! :lol: :lol:

Kajla, Regi még mindig gyönyörű.

Ildikó, várjuk, hogy jelentkezz és írt Viviről!

Csöpke, arany kicsi Laura, szegénykém... biztosan elege van. Gyógyulj meg mielőbb picurka! Küldök sok-sok gyógyenergiát: +++++++++++++++++++++

Na, Diadella, néztétek a műsort? Apa mit szólt? Az én párom is nézte velem együtt. Kiakadtunk egy picit, szerintem nagyon kevés időt adtak Gabikának, hogy a telefonos kérdésekre válaszoljon. Ezért kicsit mérges voltam, de Zsófika kárpótolt mindent. Nagyon csinos volt abban a bordó ruhában! :lol: :lol:

Diadella, csak nem a Mecsek-rallye-n voltatok?

Mi jól vagyunk, a hétvégén Amandáztam. Az autóverseny miatt az enyém volt pénteken délután, mert anyája, apája, keresztapája is kint volt a versenyen. Imádom, egy rossz hangja nem volt, nagyon jól elvoltunk. Játszottunk, vacsiztunk, megfürdettem, elaltattam. Édes volt nagyon. Tegnap délután meg kint voltak nálunk. Homokoztunk, játszottunk, fociztunk, futkostunk. Szóval jól elvoltunk. Amanda száj: apukája valamint idegeskedett, Amanda megszólal: "Apa, ne jegyéj idegesz!" :lol:
kanga_mama

Kanga:Köszi! :D :D

Ggabszi Zsófikája:Boldog névnapot!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Sziasztok!!!

Én is megnéztem a "Csak csajokban"Gabikáékat!!!
Jó volt látni,és hallani a hangját,de szegénykémbe állandóan belefolytották a szót ezek a műsorvezetők!!!
Adhattak volna több időt is beszélni!!!!
Egyébként nagyon jó volt,hogy egy kicsit már többet lehet hallani az örökbefogadásról a tv-ben,és az újságokban!!!!

Zsófika pedig egy cukipofa!!!!Nagyon édi volt,és valóban egyáltalán nem zavarta Őt a sok kamera!!!
Nagyon aranyos volt,ahogy felfedezte magát a képernyőn!!! :lol: :lol: :lol:

Kizsó,Gabika!Nagyon-nagyon aranyos ez a kis lányka!!!!

Zsófika!!!
Névnapod alkalmából,nagyon sok boldogságot kívánunk neked Zolival,a férjemmel együtt!!!
Legyél mindig ilyen jókedvű,és vidám szüleid,és nagyszüleid örömére!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Nemrég beszéltem Gabikával,és mondta,hogy mostmár minden rendben a papírunkka!!!
Így már elmondhatom,hogy végre vége van a papírmunkának,és mostmár kezünkben tarthatjuk a rendes,igazi jogerős határozatunkat,minden adattal együtt!!! :lol: :lol: :lol:

Végre örülhetünk a jogerős határozatunkhoz,mert eddig nem mertünk hinni benne,hogy valóban már rendben van minden!!!

Hisz elég herce-hurcás volt a gyámügyi ügyintézés,mivel nem ismerték a törvényrendeletet!!! :cry: :oops: :cry:

Amikor először megkaptuk a határozatot,akkor majd kiugrottam a bőrömből,hisz erre vártunk már fél éve!!!Ezután pedig jött a feketeleves,miként a gyámhivatal nem akarta beleírni a hiányzó adatokat!!!
Már azt gondoltam,hogy nekem olyan peches életem van,hogy nekünk így sem adatik meg,hogy babánk legyen!!!
Nem idegeskedtem ennyit az egész intézkedés alatt,mint ezalatt a pár hét alatt!!!

De végre vége,és mostmár Gabika megnyugtató telefonja után már kezdem elhinni,hogy csak nem olyan peches az életem,és miránk is vár egy kisbaba odafennt a felhők között!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok!!!Merre vagytok????

Miért nem írtok???
Mostmár én eldugulok egy kicsit,és mostmár Ti jöttök az írással!!!!
Kép

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Köszönjük a sok köszöntést! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok az én pici lánykámra! :D
Nekem is tetszett a ma reggeli műsor, igaz csak felvételről láttam. Reméltem, hogy Zsófi hagyni fogja anyut beszélni! :lol: Itthon mondtam neki, "csak akkor beszélj, ha kérdeznek", de egy ilyen picurka ezt még nem érti.
És egy Zsófi mondta mára: " A vonaton ült egy bácsi, ebédelt, de mi nem semmit ettünk!" (anyut kérdeztem, nem is ült bácsi hazafelé a vonaton a közelükben! és ő nem evett semmit a vonaton! :lol: :lol: :lol: )

Kkriszi!

Gratula a mostmár hibátlan papírotokhoz!!! :D

Diadella!
Tetszett a férjednek a reggeli műsor? Együtt néztétek? :wink:

Kajla!
Milyen aranyos Regi! Látom nálatok is sláger az ugrálóvár! A csajszik is nagyon szeretik. Nálunk most volt battai napok, úgyhogy kiugrálták magukat a lányok, sőt Zsófi még póni lovagolt is! úgy látom ő paci rajongó lesz. :lol:

Kanga mama!
Olyan jót mosolyogtam mikor olvastam, hogy direkt szabit vettél ki, hogy lásd a műsort! :lol: :lol:

Csöpke! Köszi és a kis Laurának jobbulást! :lol:

kizsó

Drága Kizsó!

Én is csatlakoznék: BOLDOG NÉVNAPOT KICSI ZSÓFIKÁDNAK!

Kép

És gratula a mai TV-felvételhez is! Gabikának csuda frappánsan sikerült nyilatkoznia - ami ilyen szűk időkeretek között bizony nem volt semmi!

No és Zsófi! Vigyorogva néztük a képernyőt! Csini volt és édesen cserfes! :P
Mikor azt mondta: "Ott van Zsófi, nézzétek!" Nagyon tetszett! (Gondolom valami monitorban láthatta az adást, és benne magát!

Szóval gratula ehhez a bájos, barátságos kis csajszihoz - és persze a riporthoz! :D

KépKép
amneris

Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni Gabikának a reggeli riporthoz és a kis Zsófihoz, akinek ezúton kívánok nagyon sok boldogságot névnapja alkalmából!! Gyönyörű kislány és olyan édes volt!!

Kajla!! Regike nagyon aranyos a kis copfijával! :)

Csöpke!
Laurának jobbulást kívánok..gyógyuljon meg hamar a kis drága!!

Judit, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira..szívesen megismertelek volna téged is!

Kriszti! Szívből gratulálok a hibátlan jogerős határozathoz!!!

Mindenkinek
nagyon köszönöm lányok aki gondolt ránk..igen együtt néztük a műsort reggel.
A párom nem szólt semmit sem.
Most este kérdeztem tőle, hogy mit szólt a műsorhoz, de csak annyit mondott, hogy semmi különöset, ezeket már mind tudta, mert én már elmondtam neki. :(
Nagyon, nagyon szomorú vagyok..sőt, még annál is jobban.
Nem akar beszélni a dologról egyáltalán..ez látszik rajta, de mondta is...nem tudom mi lesz.
Én valami óriási nagy csodát várok ettől a talitól. Már el is cseréltem a 13-i szombati műszakomat egy kolleganőmmel,hogy el tudjunk menni.
Úgy érzem, hogy nagyon, nagyon sokára fogunk mi elindulni a Tegyeszbe lányok.
:( :( :( :( :( :( :( :( .(
Vendég

Kizsó és gabszi Zsófiának nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:

Kicsit elmaradtam, mert az elmúlt napokban kisebbik lánykám keresztelőjére koncentráltunk. Vasárnap sikeresen megvolt, s ígérem, visszaolvasok, mi történt veletek a héten.

Felteszek néhány képet:

Kép a főszereplő

Kép

Kép

Kép
Kép
koko

Diadella: szerintem ne erőltesd, biztos lehetsz benne, hogy a párodat foglalkoztatja a kérdés, sokat gondol rá, de még nem értek meg benne annyira a gondolatok, hogy beszélni is tudjon / akarjon róla. Lehet, hogy csak elveszed a kedvét, vagy ellenkező hatást váltasz, ha mindenáron a véleményét akarod hallani, én a helyedben :) a taliig nem hoznám elő a témát otthon, bármilyen nehezemre esik is... :) :)
Ne aggódj, jó úton haladtok, csak hagyj neki időt!
rkata

K_oko: ez a kis tündérke... csodaszépek voltak a lányok!!!
rkata

Koko!! Nagyon szépek a lánykák!! Gratulálok a keresztelőhöz!!

Kata! Igen, mostmár én is tudom, hogy kár volt felhoznom a témát tegnap..csak azt értem el vele, hogy ma nangyon rossz kedvem volt a munkahelyemen..és most is az van... ráadásul kedden nálunk "babanap" van, ilyenkor van egészséges gyerek rendelés és viszik a dokihoz a babákat..aztán utána jönnek ugyebár be hozzánk a patikába...annyi de annyi tündéri babát látok minden kedden..imádom őket..olyan édesek! :)
Viszont ilyenkor mégjobban vágyakozom...álmodozom...csak az a baj, hogy még mindig nem látom az alagút végét! :(

Kangamama! Tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre..szal mi nem Mecsek Rallyn voltunk, hanem a Hungaroringen / hozzánk nagyon közel van/ ott voltak nemzetközi szintű versenyek.. rallyra nem igazán szoktunk járni..kivéve a tereprallyt...arra azért elmegyünk.
Vendég

Sziasztok lányok!!!

Már itthon vagyok,mert délután nem volt ovi!!!

Kajla!
Regi nagyon cuki,azzal a kis cuki cofijával!!!Nagyon édi!!!!

Koko!
Gratulálok a keresztelőhöz!!!Laura olyan volt mint egy kis Tündér,abban a szép hófehér ruhácskában!!!

Diadella!
Bízz a találkozóban,hátha megmozdul valami a férjednél is,és elgondolkodik a jövőtökön !!!A gyerekek sokmindenre képesek,és bízzunk benne,hogy majd leveszik Őt a lábáról!!!
Igaza van R.Katának,nem lehet siettetni semmit sem,mert nehogy még attól is elvedd a kedvét,hogy elgyertek a talira!!!
Légy egy kicsit türelmes,mégha ez neked borzalmas nehéz is!!!!
Várjuk meg a találkozó végét,és akkor már hátha pozitív dolgokról fogsz beszámolni!!!! :lol: :lol: :lol:

Esik az eső,pedig délelőtt még nagyon jó idő volt!!!Itt van az ősz!!
Lassan pedig már közeledik a szeretet ünnepe ,a karácsony!!!

Nagyon-nagyon gyorsan telik az idő!!!Még szinte most volt karácsony,szilveszter,és most már lassan lehet gondolkodni a karácsonyi ajándékokon!!!

Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Kriszti!!

Persze, most nem hozom szóba a dolgot...és ahogy írtad."bármennyire nehéz is"..igen nagyon nehéz, mert legszivesebben már holnap mennék a TEGYESZ-be..de nem lehet.
Tegnap egyébként feltettem megint a kérdést a páromnak..hogy elképzelhető e az, hogy soha sem fogja meggondolni magát az öf-fel kapcsolatban...de erre határozottan azt mondta, hogy NEM.
Aztán jött a következő kérdésem, hogy ha majd egyszer arra az elhatározásra jut, hogy "igen, fogadjunk örökbe egy babát"...akkor az vajon minek lesz köszönhető..csak annak e, hogy én annyira szeretném? ezt kérdeztem tőle.
Erre a válasza: igen.
Na ekkor hittem azt, hogy megnyílik alattam a föld! Csak miattam ne akarjon gyereket! Ez nagyon hülyén jött le...ezért nagy csodálkozó szemekkel néztem rá..és kérdeztem ,hogy
"csak miattam? Te akkor sem szeretnéd majd saját magad miatt?"
erre meg már azt mondta, hogy "de, magam miatt is".
Szal úgy érzem, hogy totál összezavarom a kérdésekkel...úgyhogy most hagyom a dolgot..csak egy bibi van ezzel...megy az idő!!!
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ha tudja, hogy megfog változni az érzése az öf-fel kapcsolatban és el fog jönni az a pillanat amikor örökbe akar fogadni egy babát..ha ezt már most tudja, akkor miért nem lehet elindítani a dolgot??? Hisz azt is tudja, hogy mennyire sokat kell várni amíg sorra kerülünk.
Számomra ez érthetetlen.

Nem lesz véletlen azon a találkozón ilyenről szó? Pont valami hasonló esetről?? Talán akkor elmélyülne a dologban jobban...vagy nem tom.

Ja és ez milyen? "barátkozom a gondolattal"..mostanában ezt mondja amikor megkérdezem.

Na jó, eldugulok..eleget nyafogtam nektek!!

puszi lányok..
Vendég

Diadella, semmi gond, hogy nem válaszoltál tegnap, nem lehetünk mindig figyelmesek, azon kívül én is sokszor elfelejtek valamit. Egyébként csak azért kérdeztem, mert a párom is kint volt a sógoromékkal és gondoltam, hátha találkoztatok. :wink: Más: Drága szívem, együtt érzek veled, de kérlek, most már egy kicsit tényleg hagyd békén a párodat, legalább a találkozóig ne piszkáld, nehogy tényleg meggondolja magát, mint ahogy Kriszti is írta és nem akar elmenni. Hagyd most... nyugi. Tudom, hogy én könnyen beszélek, de hidd el, most nyugi.

Kizsó, tényleg azért maradtam itthon szabin... na, de komolyan.

Kokó, gyönyörűek a lányok. Édesek a fehér ruhácskájukban. Lora különösen, mint egy habos torta... :lol: :lol: Hogy nekem miken jár a fejem, nem is ehetek tortát, de most ez jutott hirtelen eszembe.

Csajszik, a kericsajom hétfőn megy a bölcsibe... majd mesélek.

Kriszti, tényleg gyorsan telik az idő... már egy év eltelt, amióta jelentkeztünk, jövő ilyenkor határozat hosszabbítási kérelmet kell benyújtanunk, vagy talán mégsem??? :roll:
kanga_mama

Ó én balga, dehogy kell, hiszen a határozatunk májusi... na, mindegy, keverem a szezont a fazonnal. Hosszú... ma ilyen nap van! 8)
kanga_mama

Na, ugye Diadella, hogy elfelejtettem valamit, szóval: NYAFOGJ csak! Azért vagyunk itt együtt, hogy meghallgassuk egymás gondját-baját. Tanácsot adjunk, ha tudunk. Nem igaz, lányok?
kanga_mama

Diadella, megmondom én Neked (a nagy öreg :) :) ), hogy miért nem érted. Hát azért, mert ő pasiból van, Te meg nőből. Ez ennyire egyszerű! Csak akkor fogod megérteni a motivációját, ha az ő fejével gondolkodsz, az meg ugye nem egyszerű, lévén, hogy mi nem vagyunk ők... :) :)
Ne emészd ezen Magad. Hidd el, ha már ott szuszog a kezében egy iciripiciri szagos csomag, ez a kérdés sem őt, sem Téged nem fog már érdekelni! :)
rkata

Oké Kangamama, csak nem akarok mindig csak nyafizni..azért erre figyelni fogok!! :wink:

Ja a határozathosszabításon gondolkodtam az elöbb pont mosogatás közben /jól elvagyok mi? / , szal ott csak egy hosszabbítást kell igényelni és ennyi?? Vagy akkor megint kezdődik előlről az egész procedúra..körny.tanulmány, stb, stb..
Ja és még egy kérdésem lenne :), ha megvan a jogerős határozat..akkor 2 évig semmi teendő nincs csak várni a gyönyörűséges pici babánkat? Vagy még közbe is jönnek állandóan ki?

Kriszti!! Nagyon szeretem a Karácsonyt! Annyira tudok készülni rá már jóvalelötte..a legszebb ünnep sztem.
És bizony, mindjárt itt lesz!
Vendég

Kata, Te nagy öreg! :) :) Asszem igazad van! Bár csak már itt szuszogna!!
Vendég

A Tegyesz - elvileg - "kapcsolattartás" címen félévente kimehet körülnézni, de sztem van jobb dolguk is ennél... úgyhogy igen, "csak" várnotok kell. :)
A határozat lejárta előbb egy-másfél hónappal írásban kérvényezni kell a Tegyesznél a meghosszabbítást. Hozzánk csak a helyi gyámhivataltól jöttek ki körny.tanulmánykodni, és az alapján meg is hosszabbították újabb egy évre.
rkata

Kata, értem. Köszi.

Te nem vagy fent az iwiwen? És Te Kangamama?
Vendég

Diadella, aki Kata! Fent vagyok az IWIW-en és jól be is jelöltelek... Hehehe! :lol:
kanga_mama

Diadella!!!

Már nem sokára itt a tali!!!Mindig erre gondolj,ha szomorú vagy,ez talán segít!!
Már az jó hír,hogy a találkozót nem utasítja el!!! :lol: :lol: :lol:
A találkozó nem olyan lesz,mint mikor olvasunk egy örökbefogadásról,vagy esetleg tévében látunk róla riportot!!A találkozón ott lesznek a boldog családok,az Ők tündéri kisbabájukkal,gyerkőcükkel!
Ott már személyesen tapasztalhatja,hogy ezek a családok is ugyanolyan családok,mintha vérszerinti babájukat nevelnék!!!
Biztos vagyok benne,ha nem tudná,hogy milyen találkozóra megy,akkor nem is tünne fel neki,hogy ezek a gyerekek mind öribabák!!!
Hagyd egy kicsit ülepedni benne a dolgokat ezzel a témával kapcsolatban!!!
Az pedig,hogy azt mondja,hogy barátkozik a gondolattal,az nagyon jó hír,mert ezek szerint titokban Ő is foglalkozik a témával,mégha nem is úgy mutatja neked!!!
Még van időd a papírok beadásáig,higgyél nekem!!!(Gondolom,hogy most azt mondod,hogy könnyű nekem,hisz már mi sorban állunk!!)
Nem vagy még elkésve semmivel sem,még 33 éves vagy!!
Még szinte komolyabban még most hoztad fel a férjednek a témát!!Neki is kell idő,hogy átgondolja a dolgokat!!!
Mint R.Kata is írta,Ő nem nőből van,és Ő máshogy dolgozza fel a dolgokat!!!

Hidd el,pár év múlva már Ti is büszkén fogjátok tolni a babakocsit,benne a Ti kis picurkátokkal!!!
Csak adj neki egy kis időt,mégha neked ez nagyon-nagyon rossz is!!!

Mi pedig meghallgatunk Téged,bármilyen problémád van is!!!!

Kangamama!
Tudom én,hogy nemsokára 1 évesek lesztek!!!! :lol:
Pont ma néztem,hogy mikor lehet gratulálni nektek,de még a vonalzótokon nem érte el az egyest a holdacskátok!!!De már hajszál választ el benneteket,és már a második évben lesztek benne!!! :lol: :lol: :lol:

Az pedig ,hogy kell-e hosszabítanotok,az már csak azon múlik,hogy mekkora gyerkőc vár rátok!!!
Lehetséges,hogy már készülődik is hozzátok egy nagyobbacska baba???Hisz úgy tudom,hogy 3 éves korig adtátok be a kérelmet,így már lehet,hogy nem is kell sokáig várnotok!!! :lol: :lol: :lol:
Lehet,hogy már esetleg nemsokára megszólal a telcsi,és hívnak Titeket egy kis gyerkőchöz,aki azt szeretné,hogy Ti legyetek a boldog családja!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Mindenkire vár egy élet,csak azt nem tudni,hogy pontosan mikor érkezik meg hozzánk!!!!
Bízni kell!!!!!

Még annyit,hogy nekünk is a karácsony a legszebb ünnepünk!!!
A szeretet ünnepe,és ilyenkor olyan meghitt minden!!!Imádom ezt az ünnepet!!
Mostanában mindig arra gondolunk,hogy talán 2010-ben már hármasban megyünk a szüleimhez szentestén!!!! :lol: :lol: :lol:
Ott szoktunk karácsony szentestéjén vacsorázni!!!Eddig mindig kettesben mentünk,de talán 2010-ben.......!!!!
Kép
kkriszi

[quote="kanga_mama"]D írta:kanga_mamaiadella, aki Kata! Fent vagyok az IWIW-en és jól be is jelöltelek... Hehehe! :lol:

Én pedig jól vissza is igazoltalak! :)
Vendég

Kriszti, hihetetlen vagy! Köszi! Imádom az optimizmusodat!

Oké, Diadella! :lol:
kanga_mama

Kriszti, köszi, nagyon aranyos vagy!
Tudom persze...csak az az igazság, hogy már nagyon rég volt 1997..ekkor szólalt meg először bennem egy hang, hogy
"hahhhó gyereket akarok" :)

Persze, ezt senki sem tudhatja előre... sztem itt mindenki megjárta a maga kis útját, ami cseppet sem volt fenékig tejfel senkinek sem..de most itt vagyunk..és ez már egy olyan alagút aminek a végén fény van..és ezt Ti már látjátok..én még nem..de remélem hamarosan én is látni fogom.
Úhhh de költői voltam! :)

Kriszti! Amit még szeretnék kérdezni..abszolút nem ide illő téma./de ez vagyok én :)/ nektek milyen papagájotok van?
Mert nekünk van 2 hullámosunk, jó fejek..bár amennyit én takarítok télen utánuk, az nem semmi..de mindegy, úgyis baromira ráérek!
De ezek a madárkák semmit nem hajlandóak enni a "hullámospapagájeledel"en és a petrezselymen, zelleren kívül....ez nem gáz? Se almát. se répát...
Vendég

Kriszti, különben nem értem a vonalzó működését, mert pontosan 21-én leszünk 1 évesek... na, mindegy... pedig én azt állítottam be. Hát körülbelül jó. :lol:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?