Új privát üzeneted érkezett!

Az én férjem is ilyen!!!!!
Belegondoltam,hogy ők nem mutatják ki azt amit kimutatunk és lehet,hogy ők belül vagyis lelkileg másképp dolgozzák fel!!!!
Mivel nem beszélik ki magukat!!!!Mint mi!!!!!
Mert azért valjuk be nekünk jó,hogy itt ki beszéljük magunkat!!!
Én is szeretnék olyan lenni mint ő!!!!
Most megyünk anyuhoz,majd még jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha lessz itt valaki!!!!!
Vendég

Hát ami a páromat illeti, ő se görcsöl rá annyira mint én. De ha jobban belegondolunk, a nőknél a sorrendiség a következő: anya, feleség, dolgozó A férfiaknál: Férj, dolgozó, apa, vagy dolgozó, férj, apa. A lényeg hogy az ő szemükben a gyerek nem egetverő fontosságú. Persze, fontos, de mégsem annyira mint egy nőnek. És ebben a párom egyik barátjával való beszélgetés is megerősített. A hölgyemény nem szándékozik gyereknevelésre adni a fejét (persze mind tudjuk, hogy ezt az álláspontját a kor előrehaladtával, vagy amint egy jó barátnéja terhes lesz, meg fogja változtatni). De a pasi úgy van vele, hogy akkor is inkább ez a csaj kell neki, aki nem szül neki gyereket, minthogy másikat keressen magának.
Hát ehhez ennyi.

Kép
kislibus

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Hogy is kezdjem :?:
Tudom én már könnyen beszélek,mert talán azt is elmondhatom,hogy a kritikus időszakon kezdek túl jutni.Az előző terhességemnél én is végig csináltam azt amit ti,csak én már két hónap után ütöttem a doki asztalát,hogy csináljunk valamit.Végigmentünk minden olyan vizsgálaton amit igy az elején egyáltalán megcsinálnak,de semmi.Magyarul minden rendben volt,azaz legyünk türelemmel.De én annál inkább nem voltam,és az én férjem is próbált nem beszélni róla,csak magában rágódott a témán,mertha szóba került,én rögtön sirva fakadtam.(Csak nekünk nem sikerül,másnak igen,mások a kukába dobják,mi nagyon vigyáznánk rá,stb,stb,)Majdnem hét hónap telt el.Aztán egy nap feladtam a görcsölést,és megtörtént a csoda.Olyan boldog voltam,hogy madarat lehetett volna velem fogatni.Szépen lassan készültünk a baba érkezésére.Aztán történt még egy fontos,és boldog,pillanat az életemben,az esküvőm.Még ki sem tudtuk élvezni az esküvő utáni pihenést,amikor megtörtént a tragédia,és elvesztettük a féltve óvott,és olyan nagyon várt babánkat.Egy világ omlott össze bennem,úgy éreztem nincs értelme az életemnek.A férjem ismét nem mutatott ki semmit,gondolta,ha ő erős erőt ad nekem is,de láttam,hogy belül talán jobban őrlődik,mint én.És ismét jött a várakozás.A korházban azt mondta a szülésznő,nagyon aranyos volt,hogy most karácsonykor bulizzak egyet,és jövő karácsonyra babázni fogunk.Aztán vadul számolgatni kezdtem,hogy meddig lehet próbálkozni,hogy karácsonyra babánk legyen.Még ha ki is várjuk a három hónapot,az február,biztam benne,hogy most könnyebben összejön.Aztán januárban kiderült,hogy cukorbeteg vagyok,és addig nem lehet próbálkozni,amig a cukrom ba nem áll.Teljesen kiborultam,hogy még mindig mennyit kell várni,és szertefoszlott egy álom,hogy karácsonyra babánk legyen.Ám megtörtént a csoda,és március elején a diabetológus rábólintott,és áldását adta a próbálkozásra,és a második csoda ami történt,hogy első próbálkozásra sikerült.És most itt tartunk.Nem tudom miért irtam ezt le nektek,talán azért,hogy elmondjam mi sem kaptuk können ezt a babát,és amire még utalni akartam,hogy a férfiak szerintem ugyanúgy szenvednek,mint mi,csak ők erősek akarnak lenni,és nem mindig tudják kimutatni a fájdalmaikat.

Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikerült.Remélem nem veszitek tolakodásnak amit irtam,de úgy éreztem,hogy meg kell osztanom veletek...

További szép napot!

Kép

Kép
ancsa03

Ja és még annyit akartam,hogy amikor ezt a rögös utat kezdtük végigjárni,még nem tudtam,hogy létezik a babanet,vagy bármilyen más oldal,ahol hasonló cipőben járó lányokkal lehet beszélgetni,úgyhogy én teljesen egyedül örlődtem a problémámon,nem volt kivel megosztanom.Lehet,hogy sokkal könnyebb lett volna.

Na most már tényleg eldugulok.
Vigyázzatok magatokra.További kellemes hétvégét!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Abban igazad van, hogy őket is megviseli, de szerintem közel sem annyira. Már a próbálkozás.
Az hogy egy már meglevő babát veszitettünk el az is inkább engem viselt meg, a páromnak az volt kutya nehéz, hogy én szenvedek. Ő miattam aggódott, nyilván fájt neki a baba elvesztése is, de közel sem annyira. Mondjuk, a mi esetünk azért nagyon más, mert azon túl, hogy látott egy kétcsikos tesztet, más fogalma nem volt a babárlól. (Az első UH-n sem volt bent). Nálatok azért már ő is kapcsolatba tudott lépni a babával, am azért nagy külömbség.

A próbálkozással kapcs. meg azt mondja, hogy türelmetlen vagyok (ami igaz is).

És attól, hogy ott a baba a pocidba, nyugodtan irj, merr te is átmentél ezen, és amúgy is van saját véleményed, amit szivesen olvasok!

Node most megyek, mert ebéd, aztán rádolgozunk még az ikrek babára! :lol:

Kép
kislibus

Kislibus:Szerintem ez igy van rendjén.Mármint a türelmetlenség,ez alól én sem voltam kivétel.

Jó munkát az ikrek babához :roll: :roll:

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Hogy vagytok? Nekem jelenlegi tüneteim, hogy már nőtt a hasam (valószínűleg, mert 2. gyerek) és az elevittől kisebb fajta székrekedésem van, pedig előző terhességemnél nem volt.

Hál' Istennek jól vagyok, jövő szerdán megyek a 12 hetes uh-ra, nagyon kiváncsi vagyok már...

Szép napot, majd még jövök, csak most elaludt Andris, úgyhogy teszek-veszek egy kicsit..

A fenti témákban együttérzek veletek..

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Nem kell szomorkodni, összejön a kis pocaklakó. Igaz, én nem tudok tanácsokat osztani, mivel ez első babával vagyok várandós és lényegében 1,5 hónap után sikerült is, de azt tudom hogy ha görcsöltök akkor tuti nehéz lesz.

Az első hónapban amikor elkezdtük akkor én is számoltam a napokat, stresszeltem, hogy jaj miért még nem ..., de a köv.hónapban eldöntöttem elég ebből, így nem lesz semmi.

Majd a www.ciklus.hu -n bejelöltem a menzis naptáram és ez kidobta a termékeny napjaim, sőt a fiús és lányos napokat. Ekkor ez szerint próbálkoztunk, de az egészet úgy csináltam mintha csak ismét egy együttlét lesz, semmi babaprogram, egy jó kis szenvedélyes éjszaka / reggel.

Igaz, tudatosan a fiús napokon volt, mivel hiába is mondta a párom, neki mindegy csak rendben legyen, 8 év alatt sikerült megismernem és tudtam a fiú a mindene, vágya.

Persze valahol eldöntöttem a fejemben hogy ha nem akkor nem, élvezem a sexet ... :oops:

Na és azóta a 23 hétben vagyok és kisfiút várunk, egészséges, erőteljesen rugdos, eddig minden rendben.

Csak ajánlani tudom, hogy a fejetekben döntsétek el, hogy ez csak egy jó sex lesz, nem pedig babaprogram...."áldozzatok" fel egy hónapot, ne hőmérőzzetek, csak a termékeny napokat használjátok ki, mivel leginkább csakk ekkor van esély babásodásra. Igyatok meg egy üveg somlói hárslevelűt....és csak a szenvedélyre adjatok.... Nekünk bejött....
denni

Sziasztok!

Kriszti, Zsu! Nagyon megértelek titeket, mert mi pénteken lesz egy éve, hogy elinfdítottuk a kistesó projektet. RÁadásul most 8 hét szünet van, ami okt. 25-én telik le. Ne tudjátok meg milyen sz@r érzés!
De nektek tudnám ajánlani Leo-t(Lonóra) a http://babatervezok.otthona.net/ -en. Ő homeos bogyókat javasol , amiket nála meg is lehet venni. Én írok egy másik topikba is ahol Zora is az ő általa javasolt homeos bogyókat szedi és azóta nem barnázott, nem görcsölt és 7 hetes kismami, pedig már volt 2 vetélése 1 év alatt.
Esetleg próbáljátok ki. Én is írtam neki és én is szedek homeos bogyókat a ciklus 2. felében. Kriszti lehet neked nem tud megtapadni a baba, mert nem elég vastag a nyálhaártyád. Persze én nem akarok okoskodni, de ha esetleg írtok Leonak és leírtok minden eddigi történést, meg küldtök neki hőgörbéket, amiket eddig csináltatok, akkkor szívesen segít!

Puszi és nagy-nagy ölelés Nektek!
Vendég

Ja és Képzeljétek én ma kipróbáltam az ingát, azzal kapcsolatban, hogy fiam vagy lányom, vagy hány fiam vagy lányom lesz. És képzeljétel elsőre kijött a fiú (és valóban van egy kisfiam), másodikra is fiú és harmadikra lány! 4.-re meg sem mozdult a karikagyűrűm. Hát kíváncsi vagyok mi jön be belőle???
Akinaek van kedve kipróbálhatná! Nem kell hozzá más csak egy madzag, meg egy karikagyűrű és bal csukló fölé kell lógatni a gyűrűt, ha oldalra leng ki fiú lezs, ha körkörösen megy lány, de mindig ki kell hozni oldalra, ha már egyszer megállapítottátok, hogy mi a helyzet.
Vendég

Kriszti!
Ismerjük egymást Zorával!!!
Tudom,hogy neki,már sikerült!!!
Zsu és én is irtunk már többször Leonórának!!!!!
Én addig nem akartam tőle rendelni semmit,mig clostyztam!!!!
Most meg,már az agyamban feladtam,de testben nem!!!
Ami azt jelenti,hogy nem védekezünk!
Már nem akarok semmit szedni!!!!
Az E vitamint,is hány hónapig szedtem?Mégsem sem segitett,pedig az a beágyazódásra is jó,ha jól tudom!!!!!
Sok sikert neked és mielőbbi babásodást!!!!!!
Vendég

Krisztinka!

Most én se akarok még szedni semmit, amíg nincs meg a három hőmérős hónap! Amúgy meg ugy vagyok vele, hogy az első baba rásegítés nélkül jött 4. hónapra, akkor csak újra ki kell várni a 4 hónapot, ez az októberrel együtt lesz meg. De remélem még addig se kell várni! :D

Denni!!! Jó hogy írsz! Mi lesz a fiucska neve? A csak a szerelemért teória nálunk már ott nem működik, hogy pé-t számolunk. De amúgy meg dafke nem akkor lennénk együtt, amikor kéne. Pontosabban szólva pont akkor nem lennénk együtt....

Kriszti! Gyerkőceidnek hogy ment a sulikezdés???

Ancsa! Mégse volt aznap munka. Párom bedurcizott... :(

Klarka! Pocifotót kérünk!!! Székrekedés: Sok-sok rostos gyümilé, meg folyadék!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kriszti, Zsu, nem is tudok mit mondani, biztos voltam benne.
Ezek szerintem ennyit a megérzéseimről :cry:

Klarka, nekem mis nő a hasam, legalábbis puffadok, és a a nadrágjaim gombját nem gombolom be, de övet teszek, és hosszabb pólót, pulcsit, ami mindezt takarja.
A kismamacuccokba még nincs mit beletenni, azok még nagyon, a régi cuccaim , meg kezdenek kicsik lenni. Kicsit idétlen, átmeneti állapot ez.

Petikém ma éjjel belázasodott, reggel voltunk dokinál, mandulagyuszi.
De már most kezd jobban lenni, hála Istennek.

Kislibus, szorítok hogy ne kelljen még 4 hó nap se :wink:

Krisztinka, megcsináltam az ingát, egy fiú,egy lány..., 3. nem lesz- lett az eredménye.

A fiú stimmt, a lányt nem tudom, egy hónap múlva már lehet hogy kiderült, és tényleg kettőt terveztem. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kacika:Jobbulást kivánok Petinek.

Kislibus: :( :( :(

Lányok!Csak semmi elkeseredés,tessék jönni majd mi kismamik adunk nektek nagyon sok erőt és kitartást.Hioggyétek el meg lessz az eredménye.

Ahogy igértem hoztam képet a kisasszonyról. Kép Kép Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Végre ide értem…. Kezdtem így a mondatot kb. délután 3-kor. Persze elszállt, aztán meg nem volt időm újra írni.Most meg mióta haza értem, a párom segédmunkása lettem. Csapot cserél a fürdőbe, és nyitogatom neki a vizet. Hihetetlen milyen türelme van. Valószínű ezért visel el engem is.

Ancsi, én örülök neki, hogy leírtad a történetedet. Szívesen olvasom el mindenkiét, hiszen mindenkinek meg van a sajátja.
Gyönyörű a babátok!!!!

Krisztinka, ezt az ingát én is kipróbálom. Jaj, csak nehogy ne mozduljon semerre………

Kacika, kíváncsian várjuk, bejön-e a kislány?

Kriszti, nyugi, mi megalakítjuk a szerencsétlenek klubbját. Ja, még úgy látom Krisztinka is beszállhat…., ha nem akar……

Mi tegnap Debrecenbe voltunk. Megnéztük a Da Vinci kiállítást. Nagyon szupi volt, hihetetlen egy pasas lehetett. Utána meg elmentünk a nyíregyházi állatkertbe, megnéztük a kiselefántot. Biztos hallottatok róla, nagy szenzáció volt kb. egy hete.Szerencsénk volt az idővel is, mert amíg utaztunk, addig szakadt az eső, de amint oda értünk a célunkhoz, kisütött a nap.

Ma nagyon rosszul esett bemennem, mert úgy volt, hogy már jön az új kolleganő, mert múlt héten már beszoktatta a gyereket a bölcsibe, de szegény úgy beszokott, hogy már össze is szedett valami vírust. Szóval a héten még biztos nem jön, utána meg kezdheti előről a beszoktatást.
De ma is eladtam egy pár konyhát, úgyhogy nem volt időm rosszul érezni magam.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu:Köszönjük szépen.

Lányok!Én is kipróbáltam ezt az ingát,elsőre kihozott egy fiút.az első babánk kisfiú lett volna,utána egy kislányt,most lányunk lessz,és ha minden igaz lessz még egy kislányunk.negyedikre meg se mozdult.

Kép

Kép
ancsa03

SZiasztok!

Ancsa, nagyon szépek a képek!!!

Én ma voltam a védőnőnél, végre megkaptam a kiskönyvem, amin egy egyönyörű kislány van, és rózsaszín az egész...
Ezt jelnek veszem 8) Bár tényleg mindegy mi lesz, a lány csak azért lenne izgi, mert "olyanunk" még nincs.

Péterkém szépen gyógyulgat, ma még kicsit nyafi, de alakul:-)
Vendég

Sziasztok!

Most néztem meg ezt az inga dolgot. Na, kitaláljátok????

Igen, az nyert, aki arra tippelt, hogy nem mozdult sehová. :cry: :cry: :cry:

Lehet, hogy azért, mert nem hiszek benne, még a párom is rám szólt, hogy milyen hülyeséget csinálok már megint. Persze, attól függetlenül, én mindent kipróbálok, már csak kíváncsiságból is.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Biztos jól csináltad?????????????????????????
Vendég

Nem tudom :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Siasztok!

Az ingát nem csinálom meg :D

Hogy miért nem? Mert nekem mindenképp lesz gyerekem, csak legfeljebb nem vérszerinti, hanem örökbefogadunk, de akkor is az én gyerekem lesz! Persze ez a B terv... Előbb ráhajtunk az A tervre... 8)

Zsu! Szerintem ne vedd ezt túl komolyan! Ikább olvasd el a fizikatankönyvben az ingák működési elvéről szóló részt. Megéri 8)

Kacika! Köszi! Remélem igazad lesz! :D

Ancsa! Szépek a képek a kislányról! Köszi, hogy felraktad!

ÚTÁLOK DOLGOZNI!!!!! :cry: :oops: :evil:

Kép
kislibus

Kislibus! Nem veszem komolyan az ingát. Nekem is lesz gyerekem, de az örökbefogadás nálunk is az utsó lehetőség,én erre még nem is gondoltam igazán.
Én is utálok dolgozni, de csak néha.
Igazából ezt az időjárást utálom a legjobban. Ilyenkor nincs is kedvem elindulni itthonról.

Zsu

Kép
bvigh

Akkor elmondom a mai npomat: Reggel szakadó esőben biciklivel be a suliba, ahol is tetüszűrést és tisztasági szűrést tartok. A gyerekek közt találok két tetveset, le is kezelem őket, szedegetem belőlük a guszti bogárkákat!!! Eztán még mindíg szakadó esőben megyek családot látogatni, ahol is a gyerekek felét mégse sikerül meglátogatni, mert nincsenek otthon. De nem baj legalább jól péppé áztam :evil:
És akkor a nap fénypontjaként elmegyek az Egészségügyi Bizottsági ülésre, ahol is értetlenkednek a beadott beszámolóm miatt, az iskolaigazgatók mindent tagadnak, és a végére kijön, hogy éán vagyok a hülye, aki mindennel elégedetlenkedek, holott minden pöpecül működik, éppen ez csak nem igaz. :evil: :cry:

Node nem érdekelnek elmegyek szülni és itthagyon ezt az egész bagázst! :twisted:

No Zsu, übereled?
:lol:

Reméltem is, hogy nem adsz mindenféle ingákra!!! :wink:

Kép
kislibus

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap halálra rémültem! Képzeljétek a kis pocaklakónk nem akart rugdosni 11.00-tól egészen 15.30-ig.... még ilyen nem volt, ebéd után mindig mocorog. Nagyon megilyedtem... Hazamentem délután, és hiába könyörögtem, majd olyan 17.30-kor megmozdult, addig viszont, nagyon féltem. Éjjel is mocorgott, meg reggel is.... Ezt gyakran csinálják a kis pocaklakók?

Nemtudom, de nincs itt valaki az asztnás közülletek? Szeretnék néhány dolgot megkérdezni a szüléssel kapcsolatban.

Nagyon örülnék ha már mindenkinek lenne a pocijába egy manó, még ha nem is írok minden nap, de gondolok rátok.

Vedres Andit nem látom, jól van?
t.kriszti: dokid bíztat? Szorítok nagyon

puszi
denni

Sziasztok!

Denni:köszönöm a hiányolást.Vagyok,én is most indultam el felfelé a lejtőn,csak én magamban örlődtem.Sok volt a munka,mert ketten votunk a cégnél az 5-ből,és gyakorlatilag ez lenullázott!A mocorgás néha kimaradhat,nem tudom pontosan hányszor kell egy nap,de figyelgesd a babót.Ne ijedj meg,ha egy kicsit lustább,biztos minden rendben van! :)

Zsu/Kriszti:gyere velem,menjünk együtt felfelé!!! :lol:

Kislibus.én dugultam,a tegnapi napod nem volt semmi.Nekem a vasárnap volt a tetőpont,amikor 17 órát dolgoztam felkeléstől a lefekvésig számolva.

Ancsa:én lenni irigy irigy irigy,nagyon édes a pici lány!!!

Kacika:örülök,h Peti jobban van.Gratulálok a kiskönyvhöz,és talán tényleg lehet benne valami,hogy kicsi lány van az elején :wink:

Krisz:Nektek most akkor tényleg szünet a kezelés végéig????A görbéd nagyon szép!!
vedresandi

Sziasztok!

Denni:Úgy tudom,hogy ő még picike,és nagyon nagy helye van ezért nem érzed őt mindig.Még nekem is van,hogy két-három órát nem érzem,de ez már egyre ritkább.Az én babám pl.nem szereti ha sokat ülök egy helyben,akkok mintha a köldökömön akarna kijönni.Tegnap nagyon megijesztett,mert olyan hirtelen fordult valamerre,hogy közben belerugott,vagy beleboxolt a hólyagomba,és legalább két órát kellett pihenni,mire nem éreztem úgy,hogy mindjárt bep.......lek.

Andi:Köszönöm szépen!!!!Higgyétek előbb vagy utóbb mindenkihez ellátogat a gólya!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Zsu! Nem azért írtam az ingát, mert én 100%-ig hisazek benne csak kíváncsiságból én ilyenekben elég szkeptikus vagyok. A Férjem is azt mondta baromság!
Szóvcal remélem nem bántottam meg senkit ezzel, hogy próbáljátok ki.
Itt mindenkinek lesz babája kinek előbb kinek kicsit később!!! :lol: :lol: :lol:
CSak sajnos türelemmel ki kell várnunk a mi időnket!

Andi! Örülök, hogy felfelé tartasz a lejtőn, remélem nem fog megjönni én nagyobn drukkolok neked!!!!
Igen sajna szünet van! :cry: Utoljára aug. 28-án szexeltünk a 12. napon. Mots vagyok a 27.-en. Hát elég nehéz!
A hőm ma is 37,1 volt. De nekem szokott ilyen magas lenni, így nem is reménykedem semmiben. Meg elég későn volt a szexhez képest a pé-m, szóval nem hiszem, hogy a kis hadsereg addig várt volna!

Mindenkinek sok-sok +++++++++++++++++++++++++++ enerdzsi és fel a fejjel lányok, MI AKKOR IS BABÁSAK LESZÜNK!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Ja Kislibus! Hát nem semmi napod volt! Egyáltalán nem irigyellek miatta! Én totál kész lennék, ha nem hinnének nkem, pedig nekem van igazam. Szívből kívánom, hogy tényleg hamar beköltözzön a babád a pocakba és otthagyd az egész kócerájt!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma jó napom volt, nem esett az eső és nem volt mindenféle bizottsági ülés. És láttam 3 csodaszép babát és 4 tünemény kisdedet, meg két aranyos óvodást. :D

Denni! Most még nem kell mindenképp érezned, meg aztán a magzatok is változtathatnak az életmódjukon a terhesség folyamán. Máskor alszanak pl. A 30. héttől szoktuk mondani, hogy a mama figyelje a magzatmozgást, ha a baba ébren van, de az fontos, hogy minden nap kell mozognia, sőt minden fél napban! De én úgy gondolom, hogy igenis meg tudja érezni az anyuka, hogy a babával esetleg baj van, akkor usgyi a kórház! Mert inkább legyen vaklárma, minthogy az ember elveszítse a gyermekét!

Krisztina! Tudom, hogy ez piszok nehéz, hogy várni kell, de mindíg gondolj arra, hogy erre azért van szükség, hogy egészséges babád legyen! :D

Andi! Megy a drukk! :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kislibus, szerencsére nem tudom, és nem is akarom a tegnapi napodat überelni.
Én nem is tudom mit csinálnék, ha mindenféle, koszos………. Fejébe kellene tetveket keresnem. Ezek után meg még én lennék a hülye………Ez nem nekem való munka. Én ehhez túl finnyás vagyok.
Viszont ami ma volt neked az tetszik. Édi babákat látogatni. Jó, tudom, nem ez a munkád lényege, de gondolom neked is ez a munkád jobbik része. :lol:

Denni, ne izgulj, a picur is pihen néha, csaknem mindig akkor, amikor már te megszoktad.

Andi, hiányzol!!!!!!!!!!!!!!
Én szívesen veled tartok, de hívjuk inkább emelkedőnek lejtő helyett. Csak ne lenne ilyen meredek. Ezen mindig vissza csúszok. :P :P :P :P

Ancsa, az a rúgás elég kellemetlen lehetett.

Krisztinka, dehogy haragszik senki az inga miatt. Én is tényleg csak azért próbáltam ki, mert kíváncsi vagyok. Az eredményt is csak azért írtam le, mert szerintem vicces. Az lett volna a csoda, ha más jön ki. :wink:
Nektek is lassan letelnek a szex mentes napok. Kitartás.

Milyen vicces, hogy te e miatt szenvedsz, mi, vagyis inkább beszélek a saját nevemben.Szóval, én meg néha pont akkor nem vágyom rá, amikor pont hasznos lenne.Néha már azt érzem, hogy kötelességből tesszük. :oops: :oops:

Puszi, azoknak is akiket kihagytam!

Jó éjt!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Ancsa: nagyon cukkkkkki a baba!!

Andi: iszonyat sokat dolgozol!!

Tegnap voltam egyetemen, de előbb ellógtam és a férjemmel, aki szintén korán végzett, sétáltunk egyet a városban, meg bementünk a Fővám téri piacra zöldségért, meg gyümölcsért, úgyhogy most fogok főzni egy finom tárkonyos csiberagulevest. Amíg sétáltunk, a pici a nagyszülőkkel volt. Annyira kellett már egy kis kikapcsolódás és nagyon-nagyon feltöltődtünk!!
Ja, és amikor egyedül mászkáltam a városban baromi hiányérzetem volt, hogy nincs előttem a babakocsi, nincs mit fogni..:)

Na, megyek, most fektettem le a kis lurkót és - bár már van aki elcsépeltnek tartja - mindenkinek nagyon drukkolok, mert nem az számít, hogy hányszor próbálkoztatok, hanem a baba vár a kellő időpontra.:)

Kép
klarka

Szijjjasztok lyánoook!

Itten vagyok...vagyogatok.A héten már mindenki bent van,így én sem dolgozom halálra magam.Szép csendesen várom a ciklusom végét, remélem ez most az én hónapom.
vedresandi

Klarka!
De azért lelkifurdallásod nem volt, hogy nem vittétek a gyerekeket ugye??? :wink: Érdekes, mert én a fővám téri piacot sose szerettem, közel volt a sulihoz, de mindíg a lehel térire jártam. A fővámon drágálottam az árakat és ha vettem ott valamit, mindíg kiderült, hogy rossz vásár volt. Kivéve a túrós tatyi! Mindig azt vettünk ebédre, ha a férjemmel kiugrottunk napközben a Gellért Hegyre ebédelni! Jaj milyen csodás idők voltak azok!!! :)

Andi! Drukk hegyek!!!

Zsu! Igen, ez a munkám szebbik része bizony!!! Imádom! :D

Kép
kislibus

Kislibus: áááá, tudtam, hogy jó kezekben van:) A Fővám téri mostanában messze a legjobb a XI.ker környékén, de persze ha belépsz csak a bal oldali sorba szabad menni...

Na, jó éjt, remélem Andinak bejött a baba...:)

Kép
klarka

Jó reggelt!

Klarka,én is remélem,de még sejtésem sincs mi lesz :) Görbém most nincs,de ma kiváncsiságból mértem egy 37,22-t.
vedresandi

Sziasztok!

Andi! Ez nagyon klassz! Drukk ezerrel!!!!

Ha nem haragszotok dobok egy görbuszt! Kicsit tarkítom vele legalább az oldalt!

Kismamik! Hogy vagytok? Rókakomák, babamocorgás! Kinek mi van?

Kislibus! Látom neked sem sok van már hátra a ciklusból! Drukkolok Neked is!

Zsu! Kriszti! Hol vagytok??? Hogy vagytok???

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ja és a görbe lemaradt:

Kép
Vendég

Hellóka Lányok!

Hogy vagytok? Hétvége? Kinek merre?

Nálam nemrég volt mocorgás.... Olvastam tegnap egy cikket, hogy leggyakrabban azért nem tudnak teherbe esni a nők, mert a párjuknál van valami gond tavalyi felmérésből 76%-ban ez volt a gond.

Nem gondolkodtatok abban hogy közösen elmentek kivizsgáltatni magatokat. Ja és az is volt írva hogy ez akkor is megesik ha pl. 2-3 gyermeket szeretnének. Stressz az nagy úr.

Bezzeg aki nem akar annak összejön, igaz?! Tiszta őrület.
denni

Krisztinka: azért ez a görbe nem semmi......szerintem tuti babás vagy - bár nem szeretem magam elszólni...

Én jól vagyok teljesen, nem volt hányinger, nincs is....jövő szerdán megyek dokihoz, majd hozok uh képet!!!
Eddig a kertben, meg a szomszédos utcákban sétáltunk, most ebédeltünk, Andrist lefektettem, úgyhogy jöhet egy kis pihi, meg a délelőtti romok eltakarítása...:( Ja, és jön du a hugom, úgyhogy ma buli van!!

Kép
klarka

Figyelitek?....ma 200 nap múlva fog születni a babó...:)

Kép
klarka

Sziasztok!

Klarka:Hogy szalad az idő????!!!!!!!

Andi:Annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!Várom az eredményt!!!!!!!!!

Krisztinka:Nálunk mocorgás megy ezerrel.Néha túl aktiv is a kicsike.Napközben nem nagyon szokott szünetet tartani.Egyre jobban látszik kivűlről is.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Andiiiiiiii, mi lesz már????

Krisztinka, pedig most is milyen szép a görbéd, kár, hogy pihizni kell.

Denni, van már akinek vizsgálták a párját. Az enyémet még nem, de fogják, csak még először meg akarom várni mit mond nekem a doki.

Klarka, jó, hogy már nincs hányingered. És várjuk a képet jövő héten!

Ancsa, neked már egész szép pocid lehet.

Nálunk semmi, lassacskán jönnek a „hasznos” napok. Persze, most megint ott tartunk, hogy mikor is……….. Mert a páromnak úgy fáj a válla, hogy kezelésre jár, és szegény néha még feküdni se bír este. :( :( :( :(

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu:Dobok egy pociképet.A fejet ne nézzétek!!!!!!! Na meg a kupit se!Kép

Kép

Kép
ancsa03

sziasztok!

Végreeee,egy pocak kép,és nagyon széép!!!Többi kismaminktól mikor látunk ilyet???

és Hol van Mindenki????
vedresandi

Andi!
Olvastam a másik topikban,hogy mivel küzdesz!!!
Kb. 3 hete,hogy én is ezzel küzdök!!!!!!!!!!!!!!!!
Mintha belém lenne sülve......és az iszonyú szelesség!!!!!
Vajon mitől lehet?????Vannak tippeim!!!!!
De kedden már én is a végére járok,mert nem tudom mitől van!!!!!
Elősször nődoki,azután házi orvos!!!!
Sok-sok drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ancsa, a múltkori képhez képest sokkal nagyobb a pocid. (szerintem)

Andi, muszály volt kinyomoznom, mi is a problémád. Erre csak egy kérdésem van: Neked ez probléma? :lol: Nekem fel se tűnik. :oops: :oops:
A megoldás: bifidusz joghurt (Aktivia) (állítólag jó, de én nem birok minden nap joghurtot enni)

Én ma nagyon lelkiismeretes voltam. A párom már otthon van az anyjáéknál, és holnap én is megyek. Úgy utánna mentem volna munka után, de haza jöttem szépen mosni, meg rendet rakni. Ugye milyen jó kislány vagyok?
De holnap meg is lesz a jutalom. :P Anyáéknál búcsú lesz,és anyósékat is meghívták. Persze sietni kell reggel, mert anyós oda akar érni a misére. Remélem azt nem gondolja, hogy én is megyek velük............ Természetesen a párom most is megússza ezt. :? :?

Zsu

Kép
bvigh

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, Andi még azt akartam kérdezni, hogy akkor most hány napos ciklusra számolsz?
Izguljak érted holnap, vagy azért adsz még pár napot magadnak?
Mikor akarsz tesztelni?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Pedig 4 hét csak a külömbség.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Zsu:minden nap iszom Actimelt,többet is,mint 1 kis üveg.Eszem minden nap bio kölest is,gyümölcsöt is,szóval rostban nincs hiány.Most estére már sikerült, 4 nap után,most már jobb.Szerda reggelig várok,mert inkább a 31 nappal számolok,mert 28 napos csak az előző ciklusom volt.A hőm még magas,mert az elmúlt 3 napban mértem....
Kép
vedresandi

Andi: minden alapod megvan ahhoz, hogy reménykedj...:)

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?