Sziasztok,
Na, itt vagyok, kissé már pihentebben, bár azért ezt a hetet nem lehet ennyi idő alatt kipihenni, erre rájöttem. Bocsi a tegnap esti negatívkodásomért, tényleg nagyon kivoltam fáradva, most visszaolvasva egyáltalán nem tűnt Zsókucisnak a mondatom
Iszonyat volt a hetem, annyi munka volt, hogy szinte tényleg csak aludni jártunk haza. De most már talán jobb lesz…
Lexi drága,
Remélem már jobban vagy! Fáj még a pocid?
Lukrécia drágám,
Nagyon örülök, hogy már végre otthon vagytok!
Most már azt a pár hetet bírd már ki a saját ágyadban
Annyiszor voltál eszembe, akartalak hívni, de aztán mindig csak késő este jutottam volna el odáig…
ne hari!
Benszi,
Örülök, hogy mindent talált Zeke doki
És szuper, hogy zárt a méhszájad!
Apa aranyos lehet, ahogy szülési fájdalmak jönnek rá!
:D:D Mi lesz, ha élesbe megy majd a dolog?
És ne pityeregj drága, küldök egy kis depiűzőt!
És jót nevettem az „elnagymamásodásodon”
:D:D:D
Taptau,
De jóóóó, hogy írtál!
:D:D Annyira jók a képek Mátéról! Imádni való kis huncutka!
Vicuska,
Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál! Hát igen, már te is közeledsz a vége felé
Mamm,
Annyira aranyos amit írtál, köszönöm! Derekad jobban van?
Málna,
Biztos minden rendben lesz! Dokid ajánlja a magzatvízvizsgálatot?
Sharon drága,
Jó, hogy végre otthon vagy Te is! Próbálj megnyugodni, azzal nem segítesz a dolgon, ha stresszeled magadat!!! Lazítsd, pihizz! Ha olyan kórház kell, ahol jó a PIC, akkor én is a II. nőit javasolnám, bár én a sima gyermekágyas résszel nem voltam túlzottan megelégedve, bár a nővérkék nagyon rendesek voltak, de a PIC az nagyon profi ott. De nyugi, nektek nem fog kelleni a koraszülött intenzív, mert minden rendben lesz!!!
Fiona,
Nagyon gratulálok a szuper hírekhez!!!
:D:D:D:D Nem csoda ha boldog vagy!!!
:D:D
Szerintem azért futottuk át a híreket, mert nagyon egybeírsz
Néha egy pár entert nyomj közé
Ja, és nagyon szép a vonalzód!
Lippa,
Csajszik jól vannak? Remélem nem lettek betegek, illetve Petra is már jobban van.
Nem semmi ahogy Lilcike alszik…
:D Megzabálom
:D
Lucia,
De jó, hogy Te is jelentkeztél végre!
Tündeményesek a gyerekek, és igen, tényleg látható, hogy Lucababa szeret(ne) uralkodni – és Zsombi nyugodtan tűri
Bibarci,
Nagyon-nagyon csini vagy a képeken!!!
:D:D Mekkorát nőtt a pocid!!!
És a kerifiad egyszerűen tündérien helyes! Nagyon jó áll a kezedben
Réka,
Hű drága, tényleg egy csoda vagy! 29 éve ilyen pici súllyal születni… nem vagy semmi!
A toxóval kapcsolatosan drukkolok, bár tuti, hogy nem lesz semmi baj, meglátod!!!
Chesti,
Drukk a pisi kontrollhoz!
Nagyon édes Niki a képeken – mint mindig
Napcsiiiii,
Te kis finiselő!!!
:D:D Örülök, hogy jól vagytok!
Gica :shock:
Hihetetlen, hogy még mindig 3in1
Szerintem inkább hallgasson meg több doki véleményt, és ha több mondja rá, hogy csaszi, akkor kérje meg a dokiját, nehogy baj legyen!!!
Gabicsibe drága,
Igenis, értettem
:D Vettem a virtuális kiporolást
Remélem, senkit nem hagytam ki
Jók legyetek! Mi nemsokára indulunk vásárolni, meg a lakást is kicsit helyre kell pofozni – amire nem volt idő hétközben
Puszi mindenkinek, és további kellemes hétvégét!